(9) 

1.3 milyona kadar suv önerisi var mıdır?

rebecca #1587765 
Annem araba bakıyor, suv veya suv gibi yüksek araçlardan istiyor. Şehiriçinde cok yakmayan, eski model olmayan içi dolu bu fiyat bandında önerileriniz olur mu?
Biz puma, bayon 2008 filan bakınıyoruz simdilik. Ama maalsf bu işlerden pek anlamıyoruz..
(2) 

İstanbul'da canlı müzik yapan mekan önerisi

rebecca #1585730 
Olur ya lokal bi grup bilindik sarkıları çalar, herkes eşlik eder eğlenir içkisini yudumlar.. böyle bir mekan arıyorum, lokasyon fark etmez, aklınıza gelirse lütfen paylasınız
(2) 

ben koroya katılmak istiyorum, ama nasıl?

rebecca #1582200 
Şarkı söylemeyi seviyorum ama öyle çok güzel bir Sesim yok ama geliştirmek istiyorum. Şan eğitimi mantıklı olabilir gibi geldi. Ama bi ya dan bir şeyin parçası da olmak istiyorum o yüzden koroya katılmayı düsündüm. fikir çok hoşuma gitti ama bu iş nasıl yapılır pek bir sonuç bulamadım internetten. Deneyim olan var mıdır, nasıl oluyor bu işler acaba?

Sigara bırakma kliniğe giden var mı?

rebecca #1579223 
Napıyorlar? İşlemler nedir?
Nikotin bandı almak istiyorum ama bu klinikler ücretsiz veriyor yazıyor internette, giden veya bilen var mıdır?
(2) 

Sinemada Poor things izleyenler

rebecca #1578879 
Daha izleyemedim bu hafta kalkacak gibi görünüyor vizyondan ama internete de düşmüş. Sinemada izlemeye değer mi yoksa evde de izlenir mi ne diyorsunuz?
(25) 

Arkadaşsız duyurucular, haydi arkadaş olalım!

rebecca #1578374 
Bu sıralar sosyalleşmek ve yeni insanlarla tanışmak istiyorum ama yeni ortamlar bulacak yaratacak enerjim ve vaktim yok. Benim de aklıma eski ekşi zirveleri geldi, vaktiyle cok güzel arkadaslıklar kurmustum hala devam eden.

İstanbul'da olan duyuruculara bir zirve öneriyorum, kimler gelir? ^_^

Balkanlar tarafına gidelim diyoruz 4 5 gün tatil planlıyoruz, ne önerirsnz?

rebecca #1578198 
Kültür, doğa ve gece hayatı üçlüsünü karşılayan lokasyon önerilerinize talibim:)

İstanbul güzel canlı müzik yapan mekan önerisi

rebecca #1578126 
Türkçe sarkılar söyleyen müziğini ambiyansını sevdiğiniz bir mekan var mıdır?
(3) 

Akıllı saat nabız ölçme

rebecca #1577952 
Bu özelliğe sahipmiş sanıyorum çoğu akıllı saat, doğru gösteriyor mu ne diyosunuz? çarpıntımı takip etmek için kullanılabilecek bir ürün müdür merak ediyorum.
(3) 

Yüzme özel dersi alan var mı?

rebecca #1576294 
Şimdi ben hiç ders almadım ama biraz yüzebiliyorum sıfır değilim. Su korkum var ve nefesimi ayarlayamıyorum çabuk yoruluyorum. Öncelikle su korkumu yenmek ve yüzmemi geliştirmek istiyorum, daha uzun yüzebileyim hatta bunu düzenli bir spora çevireyim istiyorum. Sizce 10 ders paket mi almalıyım yoksa 10dersten kısa sürede bu istediklerimi sağlayabilir miyim?
Bi de fiyat nasıl piyasayı bilen varsa onu da sormus olayım, armuttan teklif
10ders 6bin ders başı ise 700 tl olarak
(1) 

Açık öğretim fakültesine kaydı olanlara bir soru

rebecca #1575867 
ben öğrencilik haklarından yararlanabilmek için bu eylülde auzef üzerinden lisans programına kaydoldum ve ödeme yaptım. Ödemeler dönemlik oluyor diye biliyorum ama ikinci ödeme ne zaman nasıl yapılacak bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaslar aydınlatabilir mi?
(8) 

Eve uzak ama sevdiğin bi iş mi yoksa eve daha yakın az sevdiğin iş mi?

rebecca #1575812 
Bu sıralar üzerine düşündüğüm bir ikilemdeyim. Arkadaşlarım farklı değerlendirmeler yapıyor, diğer insanlara sormak istedim. ikilemi formülize edip görüşlerinizi alacağım:)
Ben İstanbulda öğretmenim ve evim anadoluda kadıköyde işim karşıda bayrampasada. güzel bir okulda, yol gidiş geliş tam 1 saat ve bir tık yorucu. trafiksiz ama kalabalık, marmaray metro modu 4 gün yaşanıyor. Aylar oldu alışamadım çin'den metro görüntüleri izlemek gibi geliyor:)
Okul ise harika çünkü yüksek puanlı öğrenciler, felsefe öğretmeniyim ve bunu etkili bir şekilde yapabilmek için öğrenci profili önemli. Daha çok çalışmanız gerekmesi de cabası.
Yani bu sizin için A seçeneği olsun, yolunuz uzak sizi zihnen ve bedenen yoruyor ve vaktinizi alıyor, bi yandan da mesleki tatmin yaşıyorsunuz keyifle çalışıyor motive oluyorsunuz.
Diğer yandan B seçeneği ise yolun toplu tasıma ile 40 dk olduğu, trafiğe maruz kalınabilen ama uygun havada motorla 15 dk da gidebildiğim, maltepe civarında bir okul. Mesleki tatmin görece daha az. Hiç yok değil ama rutine dönme riski daha fazla.
Yani B seçeneğiniz, eve daha yakın ve daha kolay bir iş ama mesleki doyum daha zor olacak. Ama öte yandan vaktiniz ve everjiniz size kalıyor.
Siz olsanız hangisini seçerdiniz? A mı B mi? :)
(2) 

Beyaz sneakerları nasıl temizliyorsunuz? Skechers gibi

rebecca #1574922 
File veya kumas spor ayakkabıları kısa program atıyorum ama skecherslara kıyamadım onları daha nazik temizlemek veya temizletmek istiyorum, siz neler hapıyorsunuz?
(3) 

3 4 günlük yurtiçi tur önerileri

rebecca #1573652 
Sömestr tatilinde annemle bikaç günlüğüne tura katılalım dedik. Karadeniz olur, ege olur, kaplıca olur, her öneriye açığım. İnternette cıkanlara bakıyorum ama denenmiş onaylanmıs olursa diye sormak istedim. O yüzden tur şirketi önerisi de gelirse muazzam olurdu.
(2) 

Bir acemi motorcu sorusu: Arora cappucino almak mantıklı mı?

rebecca #1572904 
Bu motoru bilenlere sorum var, Şimdi ilk kez motor alacağım ve sevimli scooterlardan kullanmak istiyorum. Gönül ister ki direkt pembiş bir Vespa alayım ama şu durumda makul gelmiyor, çünkü seçenekler tüm birikimi vermek veya yüksek kredi oranları altına girmek, artı ilk motor olacak acemiliği de olacatır düşürüp çarpıp güzel makinelere zeval vermek istemem. O yüzden acemliği atarken şu cappucinolardan mı alsam dedim birkaç bin km kullanır satarım üstüne koyup daha iyisini alırım vs. Ama böyle alt segment ve ucuz araçlar ikinci el piyasasında nasıldır bilemiyorum.

Bilenler varsa nasıl bir motordur neye bakmak lazım satışı nasıldır vs paylasırsa cok güzel olur^^
(1) 

Yılbasından sonra motor fiyatları?

rebecca #1571404 
Ufak bi motor alma niyetim var, bir scooter aslında. Kışın satın almak için uygun zamandır diyip bekledim anca yılbasından sonraya kaldı. Yeni yıl sonrası için şimdiden herhangi bir öngörümüz olabiliyor mu artacağı veya azalacağı yönünde onu merak ediyorum. Fikri olanlar paylasırsa sevinirim
(6) 

tamamlayıcı sağlık sigortası mantıklı mı?

rebecca #1571005 
bir göz randevusu almaya kalktım devlette asla mümkün değil, özelde de 1000 tlden baslıyor öyle aklıma düştü tss yaptırmak. kronik rahatsızlığım yok ama arada aklıma geldikçe kontrole gitmeye calısıyorum. çevremde hiç kullanan yok, fiyat makul mü emin olamadım.
tr sigorta 7bin fiyat verdiler, medicana medipol vs bir sürü secenek var.

siz kullanıyor musunuz? nelere dikkat etmek lazım?
(2) 

Güzel bir tws kulaklık önerisi?

rebecca #1568852 
Uzun ömürlü sağlam bi kulaklık önerisi alabilir miyim? Arada müzik dinlerim çoğunlukla podcast dinleyip görüşme yapılıcak. Koşuda vs düşmemesi de bir ölçüt.
Bütçe ise 2.5kya kadar
(3) 

İstanbul halk koşusu

rebecca #1567138 
Kayıt yaptıran var mı? Ben bulamıyorum kayıt kısmını. 5k 12k profesyonel koşuları için basvuruları cıkıyor yalnızca önüme
(1) 

1 yıl boyunca her ay kenara altın dolar yapmak mı motorsiklet almak mı?

rebecca #1564685 
Sorunun absürd göründüğünün farkındayım:) şöyle dandik bi yatırım sorum var. istanbuldayım kamuda calısıyorum ve özellikle emlak konusunda yolun sonu karanlık. Ben de para biriktirmek veya en azından paramı korumak istiyorum. Bu zamana kadar altın dolar alıp biriktirdim simdi farklı bir seyler mi yapsam diyorum. Ev araba alınmıyor malum ben de motosiklete yöneldim. Hem kullanırım hem de lazım olursa satarım dedim. Mantıklı bir yatırım olur mu bu motorsiklet piyasasını filan düsünecek olursak?
Kaza yapmadığım güzel güzel kullandığım senaryodan bahsediyoruz tabi:)
(4) 

Motosiklet yatırım aracı sayılabilir mi?

rebecca #1564128 
Al sat piyasası hakkında hiçbir bilgim olmadığından soruyorum. Ortalama bi scooter zaman geçtikçe araba gibi yatırım aracı gibi düsünülebilir mi?
(2) 

Nikotin sakızı ile sigarayı bırakan var mı?

rebecca #1563797 
1 haftadır sigara içmiyorum, sigaranın kendisinin yokluğu değil de nikotin yoksunluğu biraz yoruyor. Birden çat diye kestin cünkü. Sigara icmeden nikotini de azalta azalta bıraksam mı diye düşünüyorum ordan aklıma bu sakızlar geldi.

Kullanan var mı, ne diyorsunuz?
(1) 

Akbükten bodrum havaalnına nasıl gidilit?

rebecca #1562368 
Didim veya akbükten milas havaalanına gitmemiz gerekiyor, 900 tl taksi 3000 tl vito dısında opsiyon bulamadık. Bİlen var mıdır?

Lüks markaların ikinci el ürünlerini nerede satabilirim?

rebecca #1561353 
Dolap dısında nereyi önerirsiniz? Direkt üst segment satıs konsepti olan uygulama sayfa vs biliyor musunuz?
(1) 

Edremitteyiz nereye gidelim nerede denize gidelim?

rebecca #1560982 
Bir hafta kadar buralardayız biraz gezmek ve denize gitmek istiyoruz. Favori lokasyonlarınızı alabilir miyim^_^
(13) 

Hayaliniz nedir?

rebecca #1557483 
Bu soru bana sorulunca her seferinde afallıyorum, hiç hayal kurmadığımı fark ediyorum. Belki kendimce bi koruma mekanizması belki baska bir şey ama bi hüzünlendim hayal bile kurmaz olmuşuz be gibisinden.

Sizde durum nasıl hayal kurar mısınız?
ufak tefek de olsa hayalleriniz var mı?
Paylaşırsanız da çok sevinirim(:
(4) 

Evde kendi kendine ukulele çalmayı öğrenen var mı?

rebecca #1556574 
Bi heveslendim de basit bi tane ukulele sipariş edip denemek istiyorum. Daha önce aranızda heves edip basarabilen var mıdır?:)
(1) 

Korkak kedi ve zorba kedi

rebecca #1556366 
Son 1,5 ay şöyle geçti: evde 2 kedi varken eve 3. yetişkin bir kedi geldi. Evdeki kedilerden biri sakin huylu bir erkek diğeri ise oldukça korkak bir dişi. Yeni gelense saldırgan olmayan ama hareketli ve sosyal bi dişi tekir.

Yeni gelen dişi tekirle sakin erkek başlarda biraz tıslaşıp hırlayıp 2 hafta gibi bir süre sonra arkadas oldular. Buraya kadar her sey güzel.
Korkak olan dişi tekir ise pek odadan cıkmayan bir tip o yüzden yeni kediyle diğerine oranla cok az karsılastılar, dolayısıyla 1,5 aydır pek mesafe kat edemediler.

Şimdiyse tekir korkak kediyle uğraşıyor, köşeye kıstırıp başında beklemeler geçerken tıslamalar vs bi sekilde gerginlik yaratıyor. Korkak cocuk da tıslıyor kaçıyor, kaçtıkça diğeri daha cok peşine düşüyor.
Şimdilik gözetim altında tutuyoruz ve ayrı tutuyoruz ama süreç nasıl yönetilmeli bilmiyorum ve geriliyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum.

Deneyimi olan fikir verebilecek birileri var mıdır?
(2) 

Kadıköy bostancı minibüs-dolmuş

rebecca #1554079 
Bunlar kaça kadar var? Boğanın ordan kalkıyordu, doğru hatırlıyorum değil mi?
(2) 

Nasıl sosyal medya yöneticisi olunur?

rebecca #1553933 
Kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum ama ne yapmalı nerden başlamalı hiç bilmiyorum. öneriniz olur mu?

İstanbul anadolu yakasında f/p baza başlık

rebecca #1553853 
Yatağı güzel bi yerden alayım ama bazayı biraz daha uyguna getireyim istiyorum, sırf yataş yatsan vs diye lokal bi yerdekiyle benzer bi şeye 3 4bin lira fazladan vermek olcakmış gibi geliyor.

bildiğiniz önerebileceğiniz mağaza ya da imalatçı vs var mıdır?
(1) 

Furminator sahtesi ve orijinali

rebecca #1552331 
Bu taraktan almak istiyorum zamanında kullandım cok memnun kaldım.
Simdi tekrar almak istiyorum ama 500 600 tl bandında fiyatlar görünce bi düsündürdü. 150 200e de aynı tipli taraklardan satıyorlar, bunlardan kullanan var mı? Yine işe yarıyorsa ondan alacağım ama sıradan tarak gibi sonuc veriyorsa mecbur vercez. Ne diyorsunuz?
(1) 

Beyoğlu sanatsal aktivite önerisi var mıdır?

rebecca #1552040 
Yarın beyoğlu'nda olcaz ve yakın zamanda gittiğiniz sevdiğiniz müze, sergi vb önerileriniz varsa talibim.
(3) 

Anadolu yakasında nereye gidelim?

rebecca #1551404 
Aksamüzeri bi yerlere gidelim de bi havamız değişsin istiyorum, biraz deniz görelim ya da güzel sokaklarda dolaşalım gibi bir etkinlik büyük çaplı bir sey değil.
Kuzguncuk geldi aklıma, baska ne olabilir?
(2) 

Ücretsiz veya uygun fiyatlı toplu mail gönderme servisi?

rebecca #1549282 
Bu olaylardan hiç anlamıyoruz, anlayan birileri varsa süper olur.
2bin kullanıcıya ayda 3 4 sefer mail gönderilecek, tek beklentimiz spam a düşmemesi ve çok da pahalı olmaması. Mailchimp e baktık ama biraz pahalı geldi.

Aylık max bütçe 300 olarak düsünecek olursak önerebileceğiniz toplu mail aracı var mıdır?
(2) 

Kyk faiz silinme konusu

rebecca #1544881 
2019da baslayan kyk borcumu işe başladıktan sonra ödemeye basladım, af gelcek konusu olunca faiz ödemiyim diye beklettim. Ama simdi baktığımda hala gecikme zammı görünüyor anlamadım?
Borc 350 tl ama gecikme zammı ile 480 olmus mesela.

Gecikme zammı ve faiz aynı sey değil mi?
Aynı seyse ödemesi baslayanları mı kapsamuyordu acaba?
Bi aydınlatın be:)
(5) 

Ladies, saç düzleştiricisi öneriniz var mı?

rebecca #1544303 
Bir dyson pahalılığında olmayan ama güzel ve uzun yıllar kullanılabilecek bi düzleştirici öneriniz olur mu?
(2) 

Semptomsuz pcr yapılıyor mu?

rebecca #1543938 
Ev arkadasım pozitif cıktı da ben de yarın gidip yaptırayım diyorum ama sıfır semptom, yaparlar di mi bu beyanla gitsem?
(13) 

Evcil hayvanınıza çip taktırdınız mı?

rebecca #1543604 
Ve gercekten de taktırmayanlara ceza olabilir mi? 2022 aralık son diye duydum da böyle bi şey var mı gerçekten?
(5) 

Sakız çiğnemek neden ayıp olarak görülüyor?

rebecca #1543420 
Tek basınayken değil de toplum içinde insanlarla etkileşimdeyken ya da sınıf ortamında vb durumları kastediyorum.
öznel değerlerden soyutlarsak rasyonel bi sebebi var mı sizce?
(8) 

Spor salonu ücretleri

rebecca #1542261 
Ne alemde biliyor musunuz?
Avm içindeki bir spor zincirinden fiyat aldım kampanyalı 8bin diyor yıllık. Normal mi fazla mı emin olamadım, ne diyorsunuz?
(5) 

12 kg mama paketleme

rebecca #1541946 
2 kedimiz var 12 kg muhtemelen 3 ay gider ama 3 ay boyunca bozulmadan nasıl paketlemeliyiz?

Not: şapşal tekirim kendi pakedini patlattı o yüzden o seçenek iptal.
(3) 

kadıköy'de lazer epilasyon için öneriler

rebecca #1541415 
bir sürü yer var yorumlarına bakıyorum yarısı çok memnun yarısı yerin dibine sokmuş o yüzden seçip de başlayamıyorum bir türlü. sizin deneyip memnun kaldığınız yerler var mı?
(9) 

Kedim kucağımdan inmiyor

rebecca #1540470 
3 yasında kısır dişi tekir. Hep sevecen bi kediydi ama son haftalarda aşırı derecede bana düşkün, garipsemeye basladım normal mi diye. Kucağımdan indiriyorum diğer odaya gidiyorum hop yine kucağa atlıyor karnını seveyim istiyor, sabaha kadar yatakta yanımda olmak istiyor kapıyı kapatınca içli içli ağlıyor falan. 7/24 kedi sevme mesaisi yapıyorum sjdj

Birden böyle olması normal midir ya?
(1) 

Kadıköy civarı şan eğitimi veren yerler

rebecca #1539689 
Önerebileceğiniz bildiğiniz bi yerler var mıdır?
(9) 

Kilimler ve robot süpürge

rebecca #1539586 
İki kedili ev temizliğiyle baş edemeyip robot süpürge bakıyorum da bizim evde hep kilim kullanıyoruz kaydırmaz taban olmayan pamuklulardan. Makine bunlarda da çalılır mı sorunsuz deneyimi olan var mı?
(11) 

Her ay altın almak yerine kredi çekmek?

rebecca #1538647 
Ekonomiden hiç anlamayan ve enflasyondan kendince korunmaya çalışan biri olarak bi sorum olacak:)
Her ay 4 5 gr altın almaya calısıyorum birikim amaclı. Bunun yerine mesela 50 60 bin ihtiyaç kredisi çekip dolar altın sepeti yapmak ve kenara atacağım parayı krediye vermek mantıklı değil mi? Her ay taksit yükü azalacak zaten kamuda yılda iki kez zam alıyoruz. Ne gibi bi eksisi olabilir ki?
(1) 

İstanbul'da lazer epilasyon tavsiye?

rebecca #1537653 
Kadıköy veya bakırköy olabilir, mümkünse deneyimlediğiniz uygun fiyatlı güvenilier yerler için önerilerinize açığım
(3) 

apple watch dışında akıllı saat

rebecca #1536068 
hediye olarak düşünüyorum ne önerirsiniz? aslında direkt apple'a yöneldim ama 5kdan baslıyor 8e cıkıyor cok mantıklı gelmedi :/
(1) 

Anc özellikli hangi kulaklık?

rebecca #1535714 
Sevgiliye hediye olarak kulaklık almak istiyorum, gün içerisinde sık kullanır yolda spor yaparken vs. Özellikle çalışırken ofis sesini bastırsın diye kullanabilsin diye aktif gürültü önlemeli olanlardan alayım istiyorum. Önerileriniz olur mu? Airpods pro olmuş 5k. Değer mi gerçekten?

Beats'in 3k şu modeli de aynı performansı vermez mi?
www.hepsiburada.com
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık