(3) 

Kan değerlerime nasıl baktırabilirim

furry burns #1516909 
Merhaba arkadaşlar,

Genel olarak halsizlik, uykusuzluk ve sürekli üşüme hallerim var. 2-3 yıl önce sağlık ocağında değerlerime baktırmıştım ve D vitamini (10 seviyesinde -epey düşük) ile B12 vitamin değerlerim düşüktü. Doktorun yazdığı vitaminler sonrasında B12 değerlerim referans değerler arasına girdiğinden kesmiştik anca D vitamini çok çok az yükselmişti. Tekrar yazmıştı, ardından pandemi vs derken bir daha kan testine gitmedim. Kendim bir süre alıp kullandım ancak 1 yıldır kullanmıyorum yine hiç fazla yükleme olmasın diye. Ama daha önce geçen o halsizlik, uykusuzluk ve üşüme halleri yine var birkaç aydır. Tekrar değerlerime baktırmak istiyorum ama sağlık ocakları artık D vitamini ölçmüyormuş sanırım. Bir de ben sadece D vitamini değil de magnezyumdur, odur budur tüm değerlerimi görmek istiyorum. Genel bir kan testi nasıl yaptırabilirim. Ve eğer özelde yaptıran varsa son zamanlarda, ne kadara mal olur, ne sürede çıkar ve nerelerde yaptırdınız. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şehir İstanbul.
(7) 

Sevgiliye doğum günü hediyesi, hangisi?

furry burns #1497840 
Merhaba arkadaşlar,

1 yıldan fazla süredir birlikte olduğum sevgilime doğum günü için hediye alacağım. Önceki doğum gününde, 1.yıldönümünde vs. kolyedir, halhaldır bu tarzda takılar aldım. Şimdi 2.doğum gününü kutlayacağım aklımdaysa 2 hediye var.

Biri altın bir küpe. Çok sevdiği ve vefat eden dedesinin aldığı bir kolye vardı. Benzer figürlü bir küpe de alıp takım yapmayı düşünüyordu bir ara. Aklımda kalmıştı o. Alıp, takım yapmasını sağlayabilirim.

Diğeri ise bir mont. Çok beğenip hoşuna giden bir mont vardı. Gelecek ay kart indirimiyle vs. almayı planlıyor.

Sizce ihtiyaç gidermeye mi yönelmeliyim yoksa takıdan, ekstralardan devam mı etmeliyim. Montu alırsam niye aldın gelecek ay X'e alıcaktım sen XX verdin, boşa fazladan para diyebilir. :)
(6) 

Aöf öğrenci indirimli istanbulkart

furry burns #1495431 
Merhaba arkadaşlar,

Geçen sene ibb bir teklif vermişti 25 yaş üstü örgün okumayan öğrencilerin indirimli kartı iptal edilecekti. Bu teklif kabul edilmedi diye hatırlıyorum am son durum nedir? AÖF'den okuyup da indirimli istanbul kart kullanan var mı? Tabi 25 yaş üstü.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık