(4) 

Glutensiz puding

jjimyl #1480989 
Bu sizce ne kadar sağlıklı içinde şeker var. Onun dışında normal pudingten ne kadar daha sağlıklıdır? www.droetker.com.tr
(4) 

headhunter neden dönmedi?

jjimyl #1474969 
Merhaba, yaklaşık 15-16 gün önce bir şirket adına bir pozisyon için headhunter mi derler tam bilmiyorum o aradı (aracı kişi yani). Pozisyonla ilgili bilgi verdi daha sonra benim hakkımda birkaç soru sordu. Bende olumlu karşıladım. Sonra süreci başlatalım okeyseniz ben karşı tarafla görüşeyim ayrıca sizinle de birebir görüşmek isterim dedi. 15-16 gündür ses seda yok. Bu neden olabilir sizce? Şirket büyük bir şirket işe alma süreçleri karmaşık olabilir. Ondan mı yoksa beni mi yeterli bulmadı anlamadım pek.
(3) 

Mükemmeliyetçilik

jjimyl #1473543 
Sorum tüm mükemmeliyetçilere gelsin. Günlük hayatta bunu nasıl köreltiyorsunuz ya da bununla nasıl başa çıkıyorsunuz? Hiçbir şeyi kolay beğenmiyorum, bazen en uygun ve kafama sineni bulmak için saatler ve günler süren uğraşlarım oluyor. Bu en basit şeylerde bile oluyor bazen.. Bu da beni psikolojik olarak yıpratıyor ve zamanımı çalıyor. Altında beğenilmeme ve yanlış yapma korkum var büyük ihtimalle. Tavsiye edebileceğiniz kitap,yöntem vs var mı?
(3) 

Excel hücre içi soruları

jjimyl #1471325 
Excel de hücre içinde yapmak istediğim 2 şey var. İlki bir hücre içinde yazılı metinden sadece bir kelimeyi highlight (dolgu) etmek istiyorum bu olabilir mi?
İkincisi yine hücre içinde word deki gibi harfleri büyükten küçüğe çevirmek için bir buton var mı?
(5) 

Tarihi geçmiş krem

jjimyl #1469673 
Son kullanma tarihi Ekim 2020 olan gece kremi kullanılır mı hala? Kokusunda aşırı bir değişim yok
(10) 

Ekstra İş istemek

jjimyl #1468149 
Yapılacak bir işiniz olmadığında yöneticinizden vs. iş istiyor musunuz?
(5) 

Excelde hücre içini ikiye ayırma

jjimyl #1466456 
Excelde şekildeki hücreyi ikiye ayırıp farklı metinler yazmak istiyordum. Hücreyi ikiye böldüm ama şimdi alt üçgene bir metin üst üçgene bir başka metin yazmak istiyorum. Yapamadım bunu google da arattım ama tam ne istediğimi anlamadı :/
(5) 

İstanbul Kart HES kodu eşleştirme

jjimyl #1462677 
İstanbul Kart ve HES kodunu eşleştirmek için bugün son günmüş. İlk sorum şu anda İstanbulda değilim ve kartı aktif olarak kullanmıyorum, bunun için kartı eşleştirmesem nolur, bir daha kullanamazmıyım? İkinci sorum uzun bir süredir İstanbula gitmediğim için kartı yılsonunda vizeletemedim ve pandemi öncesi 50 liradan fazla para yüklemiştim. İçindeki bakiyeye bir şey olur mu uzun süre kullanmayınca?
(10) 

Youtube sorusu

jjimyl #1459849 
Youtube da neden bazı videolarda tarih gözükmüyor?
(2) 

microsoft office açılmıyor

jjimyl #1457395 
Windows 1o pro kullanıyorum. Dün gece bilgisayarım bir güncelleme aldı. Bugün sabahtan beri word,excel,powerpoint office uygulamalarının hiçbirini açamıyorum.
Tıkladığımda office güncellleştiriliyor lütfen bekleyin diyor.
Birkaç dakika sonra da "uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc0000142).Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklayın." uyarısı çıkıyor. Ne yapmalıyım kendi bilgisayarım değil iş bilgisayarı o yüzden dosya silmek istemiyorum.
(5) 

Akordeon kapı

jjimyl #1454206 
Küçük bir odamız var. Yer kaplamasın diye normal kapı yerine yanlara açılıp kapanan sürgülü kapı istiyoruz. Nerden alabiliriz? Koçtaş tekzen e baktik, ellerinde yok.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık