(5) 

Kçö ve kıdem tazminatı

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1484957 
Şu anda işten çıkarılsam tazminat neye göre hesaplanır? Covid başından beri kçö aloyorum. 4 yıldır aynı iş yerindeyim
(3) 

İphone’da anımsatıcılar uygulaması

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1484793 
En verimli şekilde nasıl kullanılır? İşim gereği her an hatırlatıcı ayarlamak zorundayım, not almak zorundayım. Genelde kısa kısa açıklamalar ile siri’ye komut veririm o da günğnde, saatinde uyarır. Şöyle bi sıkıntı var ben işi yaptıktan sonra ana ekranda uyrıyı sola çekip sil diyorum ama belli bir süre sonra aynı anımsatıcılar tekrar ana ekranda oluyor. Acaba hangi ayarı eksik yaptım?

Bunun dışunda daha pratik bi kullanım ya da başka uygulama var mı? Siri ile çalışması hayati öneme sahip zira her seferinde yazmaya vakit bulamıyorum
(4) 

ios/iphone’da hayat eve sığar ile hes sorgulama

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1481961 
iphone 7 ve 11 cihazımda hayat eve sığr uygulaması üzerinden hes kodunu elle yazarak sorgulama yapamıyorum. yani sadece karekod okutabiliyorum. elle yazmaya çalışınca rakamlar giriliyor ama harfler hiç bir şekilde yazılamıyor . sebebi ne olabilir? iphone kullanıcıları bi bakabilir mi kendi telefonlarında? nette aradıma ama benzer bi sorun bulamadım.
(3) 

windows ağdaki konumlar hakkında

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1479525 
yeni işe başladığım yerde pc benden önce kullanılıyordu. şimdi bilgisayar kısmında ‘ağdaki konumlar’ kategorisinde ahmet, ayşe vs bir çok konum var. bunları nasıl silebilirim? tam olarak ne oluyor yani ofisteki bilgisayarlar arasında ağ üzerinden ortak şeyler paylaşmasını falan mı sağlıyor bu? sildem bi sıkıntı olur mu?
(12) 

iphone 500 şarj döngüsü nedri tam olarak?

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1477251 
telefon yüzde 60 iken şarja takıp 90'da aldım diyelim. 1 döngü tamamlanmış mı oluyor? ya da tam olarak bitmesi yani telefonun kapanması ve yüzde 100 mi olması gerekiyor 1 döngünün tamamlanması için? malum garanti şartlarından biri.
(14) 

hepsibura üzerinden alışveriş yaparken

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1476791 
iphone 11 cihazı için misal farklı farklı satıcılar var ama hepsiburada’nın kendisi yok. bu satıcılar sıkıntı çıkarır mı? mağaza puanlarına falan bakıyorum 100’drn az yorum ama 9,9 gibi yerlede. güvenilir mi bunlara? gerçi cihaz elime ulaşınca sonrasında garanti va muhattap apple ama olsun. var mıdır zararlı çıkabileceğim bi durum? saygılar
(2) 

binance para yatırma hakkında

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1475280 
try geçmiş işlemlerime baktım da daha önce yatırdığım bi tutarın altında ‘süresi dolmuş’ ifadesi var. bu nedir tam olarak? yani sonuç olarak bu para heaabıma geçmiştir değil mi? o aralar çok alım satım yaptığım için tam takşp edemedim gözden kaçmıştır belki. gerçi öyle olsa heaabıma geri döner

eksiup.com
(1) 

vpn güvenliği hakkında

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1471055 
aramızda bpn kullanıp güvenlik açısından problemle karşılaşan oldu mu? ben aloha browser üzerinden vpn kullanıyorum ama bazen açık unuttuğum için bankacılık uygulamaları vs de kullanabiliyorum ya da sosyal medya hesapları. gerçi bankalar bazen giriş izni vermiyor. vpn’nin veri çaldığı yanda bi nevi hacker olduğu görüşü şehir efsanesi mi? tamam elbette yabancı bir kaynak ama yine de hırsız değildir herhalde değil mi?
(14) 

parayı basıp bu ayakkabıyı aldım maalesef

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1470376 
acaba çok mu saçmaladım? uzun süredir takipteydim ama fiyat inmiyordu bir türlü. şehir içi uzun yürüyüş hastası birisi olarak çok beğendim. insallah sağlamlığı da uzun süre götürür beni.

www.columbia.com.tr
(1) 

netflix gizlilik/güvenlik hakkında

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1468765 
standart hd paket aboneliğim var ve bazen arkadaşlara misafir hesabından girip izlemeleri için şifreyi veriyorum. benim profilimde şifre olduğu halde misafir hesabı izleme geçmişimi, kısıtlamaları vs herşeyi görüyor. hatta şifreyi bile değiştirebiliyor. kart bilgileri de aynı şekilde. yok mu bunun bir çözümü? özellikle şu izleme geçmişinin görünmesi çok canımı sıktı. ben sadece boşta durmasın onlar da izlesin istiyorum
(2) 

işsizlik başvurusu hakkında

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak #1453603 
işkur internet sitesi üzerinden başvurmaya çalıştığımda iş arayan kısmını ‘aktif’ etmemi istiyor. bununyaparsam bana 1 ay sonra gel şurada iş buldum maaşı keseyim burada işe başla diyebilir mi? ya da ben kabul etmek zorunda kalabilir miyim? özel sektörde restoranda çalışıyordum.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık