(6) 

Sağ koltukaltı bölgesinin, sol tarafa göre daha şiş olması

Berck #1386379 
dün duş alırken fark ettim. elimi her iki tarafta da gezdirdiğim zaman, sağ koltukaltı bölgemin sola göre bariz daha bir şiş halde olduğunu hissedebiliyorum. ve bu his, oradaki geniş sayılabilecek bir alanı kapsıyor.

hep bu şekilde mi olduğunun, yoksa sonradan gelişen bir durum mu olduğunun ayrımını yapamıyorum şu an. çünkü daha önce özel olarak odaklandığım bir hadise değildi, denk geldi.

iki koltukaltı bölgesi arasında yapısal olarak böyle bir farklılık olabilir mi? yoksa sağ tarafta tehlike arz eden bir büyüme ihtimali de mi olabilir?

fikri, deneyimi olanlar paylaşabilirse sevinirim.
(14) 

Öpüşen bir kadının arzulamama ihtimali?

Berck #1382502 
selamlar herkese.

çok iyi anlaşıp karşılıklı güzel şeyler hissettiğimiz bir kadınla evimde baş başa kalma durumumuz oldu dün. henüz adı konulmuş herhangi bir ilişki türünün içerisinde değildik. bir an bir yakınlaşma anı oldu ve dakikalarca kesintisiz öpüştük. artık ben devamının geleceğini düşünerek ileri adım için hamlemi yaptığımda ise kendisi "şu an sevişmek istemiyorum" dedi ve o noktada bıraktık. gün o şekilde bitti. ama ben sonradan bu durumu çok kafama takmış durumdayım.

o an arzuladığım kadın tarafından ben arzulanmadım mı acaba diye düşünüyorum da, karşısındaki adamı arzulamamış olan insan dakikalarca öpüşür mü ki? olabilir mi öyle bir ihtimal sizce? veya henüz o an için adı konulmuş bir durumumuz olmadığı için devamını getirmek istememiş olabilir mi?

kafam karışmış durumda yani... tahmin ve fikirleriniz beni daha iyi hissettirebilir. şimdiden teşekkür ediyorum.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık