(1) 

İstanbuldan taşınanlar

oldz #1505177 
İstanbuldan keyfi olarak, bunalıp taşınanlar hangi il ilçeye taşındınız? Taşındığınız yeri seçme nedenleriniz nedir?
(1) 

Bel mr sonucu okuma

oldz #1502566 
Nolmuş arkadaşlar belime?

LOMBER SPİNAL MR İNCELEMESİNDE ; L4 vertebra korpusudna ~ 18 mm boyutudna T2 hiper, T1 hipointens litik lezyon izlendi. Ayrıcı tanı için kontrastlı lomber MR inceleme önerilir. Lomber lordoz düzleşmiştir. Posterior vertebral hat düzgün ve kesintisiz olarak izlenmektedir. Vertebraların korpus yükseklikleri ve sinyal intensiteleri normaldir. Spinal kanal normal form ve genişliktedir. İntra spinal kitle lezyonu izlenmedi. L2-3 seviyesinde her iki forameni daraltan diffüz diskal taşma izlendi. L3-4 seviyesinde her iki forameni daraltan diffüz diskal taşma izlendi. L4-5 seviyesinde dural keseyi anteriordan indente eden her iki forameni daraltan diffüz diskal taşma izlendi. Diğer intervertebral disklerin yükseklikleri ve sinyal intensiteleri normaldir. Disk posterior konturları normal olup, dural kese ve nöral elemanlara bası saptanmadı. Ventral epidural yağlı doku ve nöral foramenler açıktır. Konus medüllaris normal düzeyde ve sinyal intensitesi doğaldır. Paravertebral yumuşak dokulara ait patoloji saptanmadı. Yukarıda belirtilen MR bulgularının klinik bilgiler ve laboratuvar sonuçları ile birlikte değerlendirilmesi önerilir.
(7) 

Kulak tıkanıklığı

oldz #1500461 
Nasıl geçer? 2 gündür tıkalı kbb randevu bulamıyorum sağlık ocağına gideceğim, gidene kadar nasıl geçirebilirim?
(3) 

spor ayakkabı rahatlığında bot markaları

oldz #1499723 
daha önce kullandığım botlar çok klasik botlardı ve giymesi dert yürümesi bi dertti. artık spor ayakkabı konforunda su geçirmeyen botlara bakmak istiyorum.

hangi markaları kullanıyorsunuz?
(2) 

iş görüşmesinde ps'de tasarım isteyebilirler..

oldz #1492936 
bir kaç gün içinde şirkette bir pozisyondan genel merkeze sosyal medya işlerine geçişim sağlanabilir fakat iş görüşmeleri öncesinde müdürüme "bilgisayar başında bir tasarım isteriz, orda bir bakarız" gibi cümleler kurulmuş, ben zaten 8 10 adet tasarım gönderdim taraflarına. yine de böyle bi istekte bulunabilirler mi? nasıl tavır almam gerekir?
(2) 

Hiç kokmayan ayakkabı yıkadıktan sonra kokmaya başladı

oldz #1492838 
Nike revolution 5 ayakkabı giyiyorum ayakkabıyı makinede yıkadıktan sonra hiç koku yapmayan ayakkabı hem ayağımı hem kendini kokutmaya başladı. Eski haline nasıl döner?
(3) 

Pozisyon değişikliği için ps’de tasarım istiyorlar ama..

oldz #1492011 
Hazırda çalıştığım şirkette sosyal medya pozisyonuna başvurdum ilk onay geldi fakat benden daha önce yaptığım grafik çalışmalarını istiyorlar. Logo banner afiş gibi çalışmalar yaptım ama toplasan 3 4ü geçmez. 2 3 gün içerisinde nasıl bir yol izlemeliyim bir kaç tane daha tasarım yapıp cvye eklemem gerek ama konsepti nasıl belirlemeliyim?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık