(1) 

Bu sokak röportajını bulalım

Mossy #1471533 
Adamın birine iktidarla ya da ekonomiyle ilgili soru soruyorlardı. Adam da gayet güzel eleştiri yaptıktan sonra valla abi en güzeli seks gibi bir cümle kuruyordu.

Bu videoyu bilen bulabilecek olan var mı
(6) 

Bir dil öğrenmeye çalışırken

Mossy #1469840 
Beynimin zorlandigini hissediyorum. Sanki depoda benzin bitmiş tekliyor gibi oluyorum özellikle o dilde bir şeyler dinlemeye çalışırkın. Sizde de oluyor mu? Bu zihin yorgunluğu için ne önerirsiniz 26 yaşımdayım :(
(3) 

Bana fantastik dizi/film önerelim

Mossy #1468650 
Senede 1 kez Harry Potter serisini baştan izlerim. Onun dışında sevdiklerim

Love, Death and Robots
Dark
Locke and Key
Stranger Things sadece ilk sezonu



Bu tarz dizi ya da film önerilerinizi bekliyorum
(2) 

Anayurt Oteli hakkında

Mossy #1467326 
Neden gecikmeli Ankara treniyle gelen kadının otelde unuttuğu havluyu almaya geldiler? Bu neyi sembolize ediyor ya da bir şeyi sembolize ediyor mu?

Edit: film/dizi kategorisine alınmasın lütfen, kitap hakkında soruyorum.
(14) 

25 yaşınıza geri dönseniz

Mossy #1465731 
Neler yaparsınız şimdiki bilgi ve tecrübenize sahip olarak? Keşke daha gençken farketseydim, aklıma gelseydi ya da farklı yapsaydım dediğiniz şeyler neler?
(10) 

siz hitabına karşılık ısrarla sen demek

Mossy #1465362 
ciddi anlamda bir saygısızlık ve kabalık olarak görüyorum tanışmadığı ya da yeterince samimiyet kurmadığı bir kişiye sen demeyi, özellikle de o kişi siz diye hitap ediyorsa. siz ne düşünüyorsunuz böyle durumlarda?
(9) 

Bugüne kadar okuduğunuz en iyi giriş cümlesi/paragrafı?

Mossy #1448296 
sb
(5) 

Göz bozukluğu buna sebep olur mu

Mossy #1439549 
Gözlerim hem miyop hem astigmat. Yaklaşık 2 yıldır gözlük kullanmıyorum (çok ileri derecelerde değillerdi çünkü) son zamanlarda başım döner gibi oluyor ara ara ama tam baş dönmesi de değil, tansiyon düşünce tuhaf bi ağırlık sersemlik hissi olur ya kafam hep öyle. Sebebi göz bozukluğu olabilir mi sizce? Sürekli bilgisayar ve telefonla muhattabım.
(4) 

Akıllı bileklik nereden alalım

Mossy #1401385 
Xiaomi mi band 4 akıllı bileklik almak istiyorum ama her yerde farklı fiyatlar gördüm ve garanti konusunda çekincelerim var. İthalatçı garantili vs yazıyor, hangi siteye vs güvenebirim?
(11) 

soslu makarnalardan favoriniz hangisi?

Mossy #1384074 
sb
(3) 

Ciltteki renk eşitsizliği

Mossy #1377556 
Sorunu nasıl halledilir? Krem, maske, uygulama Vs, deneyip başarıya ulaştığınız herhangi bir şey var mı?
(1) 

Mahallemizde bir katil yetişiyor

Mossy #1376111 
Evimizin arka sokaklarında patileri ve kafaları kesilmiş 4 tane kedi bulundu. Dikkatimizi çekiyor mahalledeki kediler eksilir oldu zaten Son zamanlarda, belki öldürülen ama bulunamayan başka kediler de olmuştur. Sanırım öldürmeden önce işkenceye de uğramışlar. Detaylı yazamayacağım içim çok kötü oluyor ama bunu yapanı nasıl bulabiliriz. Ailemin yaşadığı yer küçük bir sehir ve çevrede çok az ev var. Mahalledeki insanların şüphelendiği 11 12 yaşlarında bir çocuk var ama kimse emin olamıyor çünkü kimse yapılırken görmemiş.

Fikirlerinizi bekliyorum.
(2) 

İstanbul'un ulaşımını kim düzenliyor?

Mossy #1367062 
Nasıl müdahale edebiliyorlar bu şekilde otobüs saatlerine, sefer sayılarına falan?
(6) 

Güneş kremini cildinizden nasıl arındırıyorsunuz?

Mossy #1366781 
Benim kullandığım krem oldukça koyu kıvamlı bir şey (Solante - pigmenta). Sadece suyla ya da sabunla yıkayınca arınmıyor. Kese yapınca biraz daha arındığını hissediyorum ama her gün kese yapmak da cilde zarar verir.

Siz nasıl arındırıyorsunuz?
(9) 

Şimdiye kadar okuduğunuz en iyi giriş cümlesi/paragrafı

Mossy #1366414 
Kitap ismiyle beraber yazarsanız daha güzel olur. Teşekkürler.
(12) 

en sevdiğiniz türkçe komikli-troll-saçma şarkılar

Mossy #1357253 
sb
(2) 

istanbul'da ahtapot yenilebilecek bir yer

Mossy #1355948 
daha önce hiç yemedim arkadaşlar. nerede ve ne şekilde pişmişini tavsiye edersiniz?
(2) 

D vitamini takviyesi alırken güneşe çıkmak şart mı?

Mossy #1350372 
coledan-d verdi doktorum. ama hem evimiz hiç güneş almıyor hem de hava soğuk olduğu için güneşten faydalanacak şekilde kısa kollu falan giyemiyorum. yine de etki eder mi bu ilaç?

ikinci sorum ise internette d vitaminini zeytinyağıyla karıştırıp kullanınca daha etkili olduğunu yazmışlar, doğru mudur?
(11) 

Film önersenize

Mossy #1350110 
Böyle izledikten sonra tatlı bir duygu bırakan türden bir film. O nasıl bir tür ben de bilmiyorum ama mutlu etsin işte, mutlu olmam lazım ^^
(3) 

Günler ne için geçiyor

Mossy #1337233 
Hello evribadi

Günlerinizin nasıl geçmesinden de ziyade günler ne için geçiyor?

Benim bir hedef doğrultusunda uğraştığım şeyler vardı ama artık anlamsız gelmeye başladı. Bunu yaptığımda ne elde edeceğim, elde ettiğim şey bana ne kazandiracak falan derken en sonunda elde etmek istediğim en büyük şeyler bile gözüme anlamsız görünmeye başladı. İhtiyaçlar hiyerarşisinde bile tepe nokta kendini gerçekleştirmek, şu an bunun için çabalıyorum fakat bu da Türkiye şartlarında beni o kadar da mutlu etmeyecek gibi geliyor.

Peki siz böyle duygulara kapılıyor musunuz? Kapılıyorsanız kafanızdan nasıl atıyorsunuz bunu? Böyle düşüne düşüne şu an ölsem hiç üzülmem durumuna geldim. Yani ölsem gözüm arkada kalmayacak hatta yok olmanın dayanılmaz hafifliğine bürünecekmişim gibi geliyor. Tabi böyle söylüyorum ama intihar fikrim yok yanlış anlamayın. Sadece yaptığımız her şey sanki günleri geçirmek içinmiş gibi gelmeye başladı.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık