(1) 

Schengen Vizesi Gecikme Hk.

zor azizim zor #1281519 
Merhaba,
20 nisanda finlandiyadan schengen vizesine basvurdum butun belgelerim tamdi. Daha once 4 kere schengen almistim. Daha once Estonya vizesi alirken konsoloslukta pasaportum kayboldugu için çok uzun sürmüştü. Simdi de oyle bir sey olabilir mi diye düşünüyorum ancak konsolosluga ulasamadigim icin soramiyorum. Bir yol gosterin sozluk ahalisi.
(7) 

Sgk’da işveren kismi istihdam girmis sorun olur mu?

zor azizim zor #1256489 
Merhaba,

Calistigim yer sigortami her ay duzenli ve normal olarak yatiriyordu ancak aralik ayinda iki parça halinde toplami 30 gun edecek sekilde 21-9 gun olarak iki ayri satir var ve eksik gun aciklamasina ise kismi istihdam yaziyor. Eksik gun kodu ise 6. İnternetten biraz aradim ama anlamadim isin gercegi.

Bu bana herhangi bir sorun yaratir mi? Herhangi bir hakkimi elimden alir mi? Sayet bir sikinti olmuyorsa neden boyle bir sey yapmis olabilir? Cunku normalde tek satir 30 gun olarak yazılıyordu.

Simdiden tesekkur ederim.
(3) 

Yuksek Lisansi Birakip Baska bir yuksek lisansa baslamak ?

zor azizim zor #1244990 
Merhaba 1 yildir yuksek lisans yapiyorum. Ancak baska bir okuldan kabul alirsam o okula gectigim zaman aklimda bir kac soru var;
1. 2 senede dersleri verme zorunlulugu (oteki turlu atiliniyor diye biliyorum) sifirlanip tekrardan mi baslar yoksa eski okuldakilerden itibaren mi sayar?
2. Basladigim takdirde ve sifirdan saydiklari takdirde harc odemeye baslar miyim ?
3. Bu konuda ki uyari ve bilgilerinizi dinlemek isterim.
(4) 

ankara diyetisyen önerisi

zor azizim zor #1238659 
Merhaba,

Ankarada yaşıyorum ve morbid obez sınıfındayım ama bu gidişe dur deme kararı aldım.
Ankarada uygun ücretli anlayışlı diyetisyen arıyorum. Önerilerinize açığım.

Lütfen aylık 1200 Tl - 700 TL gibi uçuk rakamlar alan diyetisyenleri önermeyin. Belki işlerinde çok iyilerdir ancak o kadar parayı verebilecek gücüm yok.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık