(1) 

pencerelerden giren anormal miktarda rüzgar sorunsalı

iwillsee #1397739 
aslında 5 yıl önce yapılmış güya yeni bir apartmanda oturuyoruz ve güya çift camlı yeni pencerelerden var. ancak bu pencerelerden anormal derecede hava giriyor sokağın kokusu bile giriyor o derece. herşeyden öte içerisi aşırı soğuk oluyor, kombi performansını çok düşürüyor. sizce çözüm olarak ne yapabilirim?
(4) 

küçük ev işleri için kullanmalık matkap önerisi

iwillsee #1397732 
evde duvara tablo ıvır zıvır asmak, banyoda şampuanları koyacak raf asmak gibi işler için bir matkap arayışındayım. daha önce matkap kullanma deneyimim yok ancak bundna sonra lazım olacağı için bir tane aşırı pahalı olmayan bir şey edinmek istiyorum. marka/model tavsiyeniz varsa çok sevinirim.
(5) 

Ayak numarası 41 ve üstü olan Kadınlar nereden ayakkabı alıyorsunuz ?

iwillsee #1395288 
Dalga geçecekler öte tarafa gitsin. Evet 41 ve üstü numara ayakkabı giyen Kadınlar var. Spor ayakkabılar erkek reyonundan hallediliyor ama özellikle iş hayatına ve resmî giyime uygun ayakkabı nereden alsak ? Fitbas var benim bildiğim ama tasarım ve kalitesini hiç beğenmiyorum. Ninewest de aynı şekilde kalitesi iyi olmadığı gibi çok da pahalı ve fazla çeşit yok zaten. Fikri olanlar yazarsa çok sevinirim.
(1) 

ODTÜ teknoloji Müzesi’ne aracımızla gidebilir miyiz?

iwillsee #1391515 
Malum güvenlik girişte sıkıntı çıkartıyor, bende mezun kartı var ve 1. Derece yakınlarımla gitmek istiyorum ama kampüs sticker ım yok tabi ki. Sizce güvenliğe müzeye gideceğim desem geçirir mi?
(5) 

Tt netin attığı kazık ve çözüm yolu

iwillsee #1389938 
Evimize 89 tl ye bir paket bağlattık 34 ay taahhütlü, 19 tl is bağlantı ücreti modem vırt zırt gerisi internet. kotası az gelince müşteri hizmetleri ile görüştüm aynı paraya daha çok kotalı paket var dediler tamam dedim ona geçtim. Bi fatura geldi 89 tl internet 19 tl bağlantı ücreti toplan 108 tl küsür. E hani aynı ücreti diyorum siz şartları kabul etmişsiniz bizde problem yok diyorlar inatla. Aynı ücretten ne anlardınız siz yine 89 tl değil mi velev ki interneti kastetti benim eski paketimin sırf internet ücreti de zaten 89 tl değildi ki bu durumda? Neyse ben bu duruma aşırı sinir olduğum için iptal ettirmek istiyorum, ancak 600 küsür lira cayma bedeli istiyorlar. Zaten kablo tv geldi siteye sıfırdan onlara üye olsam bile aynı özellikteki paket 50 tl daha ucuz bunlardan. Şimdi 600 tl ti verip iptal ettirsem mi? Tüketici hakem heyetine başvursam bir şey çıkar mı ? Ses kaydını mahkeme kararı olmadan vermiyorlarmış. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu
(2) 

Boyun damarlarında daralmaya hangi branş

iwillsee #1389049 
Bakar acaba bilginiz var mı
(5) 

Kentsel dönüşümden çok fena mağdur olduk

iwillsee #1387632 
Kentsel dönüşüm muhabbetine bir apartman olarak müteahhit firma ile anlaştık bilindik hikaye geldiğimiz noktada adam 2 yıl önce bitirmesi gereken Apartmanı bitirmedi yarım bıraktı mahkemeye verdik firma da bizi mahkeme veriyor apartmana harcadığım parayı hepinizden açtır açtır alacağım diyor. Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Adam sözünde durmadığı gibi bizi borçlu çıkarıyor haksız yere zenginleşmeden? Bilenler fikir verebilir mi
(2) 

Bayram tatilinde Gaziantep’te ne yapılabilir

iwillsee #1360158 
Kültür ve gastronomi alanında bayram tatilimizi burada Nasıl geçirebiliriz ? Kahvaltı Öneriniz var mı? Her yer kapalı olur muhtemelen ama belki bilenler tavsiye verebilir
(3) 

Mersin’deki oteller neden böyle

iwillsee #1358963 
Arıyorum tarıyorum muhtelif sitelerdeki yorumları okuyorum hep bir vasatlık kalitesizlik söz konusu neden böyle ?
(2) 

Iphone adım sayar çalışmıyor

iwillsee #1357326 
Normalde her gün kaydederken birden bire çalışmamaya başladı kurcaladım ama bir şey bulamadım veri yok diyor neden olabilir ne yapabilirim sizce support sayfasında da anca laf kalabalığı işe yara bir şey bulamadım
(1) 

TV ye bağlanan kablosuz kulaklık tavsiyesi olan

iwillsee #1347593 
Var mıdır acaba ? Birine hediye almayı düşünüyorum kendim daha önce kullanmadım ama edeli televizyon ile de bağlantı kurabilecek gerekirse pc de de kullanılabilecek Türkiye’den alabileceğim ama astronomik pahalı olmayan bir kulaklık var mı sizler kullandınız mı daha önce ?
(20) 

küvette keyif yapılıyor mu hakikaten?

iwillsee #1274675 
genelde filmlerde gördüğümüz küvet keyfi diye bir şey var mı? deneyimi olanlar yazabilir mi? küveti doldurduk içine muhtelif köpürtücü hoş kokulu materyal attık sonra içine girip yatınca insan gerçekten keyif alıyor mu? bi süre sonra su soğuyunca suyun dışında kalan uzuvlar üşümüyor mu?
(7) 

Sesi azaltan perdelerden evde kullanan var mı?

iwillsee #1270019 
Yeni taşındığım evin yatak odası otoyola yakın ve pimapen olmasına rağmen çok araba gürültüsü geliyor dışarıdan. Çözüm olarak otellerde falan kullanılan kalın ses emen perdeler geldi. Bunlardan evde kullanan var mı ? Verimli olur mu?
(7) 

Bir türlü geçmeyen Boğaz tahrişi

iwillsee #1269268 
Ağır bir Boğaz enfeksiyonu sonrası bir türlü geçmeyen Boğaz tahrişi kuru öksürük akıntı vs ne geçirir acaba ? Doktorun verdiği Antibiyotik alınıyor ama yapılabilecek ek şeyler nelerdir ? Tavsiyesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
(3) 

Taşınırken buzdolabı ve buzluktaki gıdalar

iwillsee #1269213 
Evimizde büyük bot bi nofrost buzdolabı var yakında şehiriçi taşınacağız ve buzlukta hatırı sayılı miktarda dondurulmuş gıda var. Taşınırken buzdolabının kapağı sökülmek zorunda kapıdan sığmıyor. Ancak bu dondurulmuş gıdaları ne yapacağız ? Taşınana kadar tüketmek de mümkün değil atmak da istemiyorum genelde et ürünleri. Bir de nofrost dolapları taşınmadan bi kaç gün önce fişini mi çekmek gerekir ? Tavsiyelerinizi alırım
(3) 

diş kaybı kanal ve implant sorusu

iwillsee #1268121 
en arkadan hemen sonra gelen dişime 10 yıl önce kanal tedavisi yapılmış 5 yıl önce de kırıldığı için kaplama yapılmıştı. o tarihten bu yana herhangi bir sorun yokken bir kaç hafta önce durup duruken sızlamaya başladı. iyi bir üniversite hastanesinin tavsiye üzerine iyi bir doktoruna gittim. dişin kurtarılamayacağını son bir kez daha kanal tedavisini yenilemeye çalışacağını ama tutmayabileceğini tutmazsa çekim + implant olabileceğini söyledi. kanal yenilenmesinden sonra 15 gün geçti ve malesef ağrıda azalma yok :( dişi çektirmekten hele ki implant yaptırmaktan çok korkuyorum. implant videolarını izleyince gözüm korktu. özel dişçi olsa kazıklamaya çalışıyor diyeceğim ama üniversite hastanesi ve diş hekimi de hasta kaygısı olan bir insan değil. başka bir dişçiye gitmek de istemiyorum o yüzden. ama ne yapacağımı bilmiyorum. böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
(20) 

trafik sorusu

iwillsee #1265580 
okuyanlara tuhaf gelebilir ancak araç kullanmaya bir kaç ay önce başladım. mecburi sebeplerden dolayı çok uzun bir pratik süreci atlatamadan şehir trafiğine çıktım buna rağmen mantık kurallarına elimden geldiğince riayet etmeye çalışıyorum. sorum ise şu diyelim ki ışıklarda üç araç yan yana bekliyoruz ben orta sıradayım. ışıkları geçince hep beraber hafifçe sola meyleden yoldan devam edeceğiz. ancak ışıklardan sonraki yol bizim geldiğimiz yol ile aynı hizada değil ve daha dar. dolayısyla ışıklarda duran bu üç araç aynı anda geçemeyecek. ben sağımdaki ve solumdakilere hızlı çıkarlarsa yol veriyorum sonra da ben hızlanıp devam ederken arka solumdan gelen sürekli korna çalıyor 2 saniye beklemek istemiyor. bu durumda ben mi hatalıyım nasıl tepki vermem gerekir?
(1) 

no gym evde fitness akımını kas geliştirmek için kullanmak

iwillsee #1264599 
merhabalar..malumları fitness blender has fit gibi siteler no gym akımıyla evlerimizde fitness imkanı sunuyor peki bunun kas geliştrime versiyonları var mı aynı bunlar gibi..bilenlerpaylaşırsa çok sevinirim
(1) 

Microsoft Visio kullanmayı profesyonel öğrenmek isteyen birine

iwillsee #1263023 
neler tavsiye edersiniz? online dersler veya ders veren kurslari yerli yabancı açık kaynaklar kitaplar, pdf dokümanları vs. her türlü öneriye açığım. başlangıç seviyesinde olan ama işi gereği bunu kısa sürede profesyonelleştirmesi gereken birisi için.
(13) 

hayatında ilk defa arabayı bakıma götüren kazıklanır mı?

iwillsee #1250279 
2. el bir araç aldım ve acilen bakıma sokulması gerekiyor. hayatımda ilk defa böyle bir şey tecrübe edeceğim.zaten son 1 haftadır araba kullanıyorum. yetkili servisten randevu aldım ama bana verdikleri fiyat nolmal mi hiç fikrim yok..burası türkiye serviste aracın orijinal parçasını değiştireseler tecrübesiz olduğun için ruhun bile duymaz deniliyor bana..bu doğru mudur? kendi başıma gidersem beni kazıklarlar hatta arabama zarar mı verirler? ne tavsiye edersiniz?

edit: araba 2014 model 50 bin km de ve dizel. ben 3. sahibiyim. benden önceki sahibi hiç bir bakım yaptırmadım dedi.
(9) 

spor salonunda su içmek için ne tarz bir şey tavsiye edersiniz?

iwillsee #1249750 
salonda çalışırken el altında duracak kullanışlı bir şey termos vs. tavsiyeniz var mı marka model olarak?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık