Spotify Aile grubuna üye ilanı

neyyirnevcivan #1588527 
2 yıldan fazladır devam eden aile üyeliği grubumuzda 1 adet boş yer var. Ücreti yıllık 240 lira. Gelmek isteyenler için dm açık
(1) 

Kanada Vize Başvurusu 'activities' bölümünü kaydedemiyorum

neyyirnevcivan #1565726 
Vize başvuru sürecindeyim. Activities bölümünde eğitim ve iş geçmişi bilgilerini doldurdum ama kaydedip ilerleyemiyorum. Eksik kalan bir yer de yok.
(5) 

Konteyner alt kısmına destek?

neyyirnevcivan #1564990 
2 ayrı konteynera sahibim. Birisi pandemide köye kurdum, diğeri de depremden dolayı ağır hasarlı evime karşılık verilen şehir içindeki barınma merkezinde bulunuyor. İkisinde de yaşadığım en büyük problem içinde yürürken sallanması ve sesler çıkarması. İkisi de köşelerindeki taşlara oturtulmuş ve konteynerın altında boşluk var. Konteynerın altına yerle temas ettirecek bir destek konulmalı. Hatta boyu ayarlanabilir olmalı. Böyle bir şey var mı?
(1) 

Turk telekom wifi noktası

neyyirnevcivan #1564608 
Bulunduğum Geçici barınma merkezinde turk telekom wifi noktası var. Telefondan giriş yaparken numaraya sms ile onay kodu geliyor ve onunla internete bağlanıyorum. Pc de denediğimde internete bağlı görünüyor ama web tarayıcı açılmıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bayiilerine yönlendiriyor. Bunun bir çözümü var mı?
(3) 

MB faizleri arttırırsa kredi kart faizleri ne zaman yükselir?

neyyirnevcivan #1560326 
Hesap kesim tarihi 25 haziran olan kredi kartım için taksitli nakit avans çekecem. MB toplantısı da 22 haziran, beklenen faiz artışı gerçekleşirse hemen 1 gün sonrasında mı kredi kart faizleri değişecek?
(2) 

Ankara veya adana’da kaportacı tavsiye?

neyyirnevcivan #1558008 
Depremde hasar gören fiat egea cross aracımın arka ve tavan kısmında ufak göcük ve darbeler oluşmuştu. Tavsiye edeceğiniz işçiliği iyi kaportacı var mı?
(8) 

Bir hissenin son 1 ayda yükselişin nedeni ne olabilir?

neyyirnevcivan #1556826 
Bir hisse beni oldukça şaşırttı. Bist özellikle son 1 ay düşüştüyken bu hisse yüzde 21,5 değer kazandı. Borsa ve şirket konularına çok aşina değilim. Bist trendi yukarı dönerse bu hisse için de iyi bir yükseliş yaşar mı?
(5) 

Depremden sonra vefat eden yakının hesabına yardım yatmış mıdır?

neyyirnevcivan #1555926 
Deprem sırasında hastanede yoğun bakımda yatan teyzem vardı. 6 şubat depreminden 20 gün kadar sonra vefat etti. Kiracı olarak kaldığı evde ağır hasar gördü. Teyzem konuşma ve işitme engelliydi. Evindeki bir kısım eşyayı tahliye ettik. Depremzedelere hesaplarına yatırılan nakit yardımları onun da hesabına yatırılmış mıdır?
(4) 

Youtube videolarını sadece ses olarak dinleyecek yöntem?

neyyirnevcivan #1555194 
Kısıtlı mobil internetimi köyde kullanıyorum. Youtube videolarını masaüstünde bant genişliği kısalacak şekilde sadece ses olarak dinleyeceğim bir yöntem var mı?
(2) 

deli yürek dizisindeki bir sahne

neyyirnevcivan #1548659 
Demir Karahan ve Savaş Doğan arasında siyaset ile ilgili bir konuşma vardı. Karahan orada cem boyner in yeni kurduğu partiye atıfta bulunarak o zamanki parti kadrosunun güçlü, yenilikçi ve liberal siyasi tutumunu övmüş ama halkın buna hazır olmadığından teveccüh göstermediğini hatırlatmıştı avukat savaş doğan'a. Bu sahneyi youtube da izlemiştim ama şimdi bulamıyorum. Bilne paylaşırsa çok sevinirim.
(2) 

sayı tahmin numarası

neyyirnevcivan #1548251 
Yıllar evvel ios da 'magical numbers' adında bir kart oyunu vardı. İlk bir kartta yazan 1 den 63 e kadar sayılardan birini tutuyordun. Ardından sana gösterilen 6 tane karttan- üzerinde farklı 1 ile 63 arası bir çok sayılar yazıyor- bunların içinde tuttuğun sayının olup olmadığını söylüyordun. Sonucunda kartları gösteren kişi tuttuğun sayıyı tahmin ediyordu. Bu numarayı ben yapıyordum. O uygulama tarih oldu. Bunun benzerini nerede görebilirim? Oyunun içeriğini gösterecek bir web sitesi de olur.
(4) 

Doğru olduğunu nasıl belirleyebilirim?

neyyirnevcivan #1544985 
Yurtdışından iki şişe viski almıştım. Arkadaşımın arabasının bagajına koydum poşet içerisinde. Bugün aradığımda birisinin kırıldığını ve bagajın komple alkol koktuğunu söyledi. Yani bir şişesi mefta olmuş. Her gün görüştüğüm bu arakadaş şişeleri teslim ettiğim iki gün boyunca da ortalarda yoktu. Yarın sağlam kalan şişeyi alacam. Doğru söyleyip söylemediğini nasıl anlarım? Arabasını kontrol edemeyecem onu söyliyim.
(1) 

İnstagramdaki şu arapça şarkının ismi nedir?

neyyirnevcivan #1543847 
(2) 

saç ekimi öncesi güneşte güneşde kalmanın etkisi

neyyirnevcivan #1542002 
Bundan 6 sene önce bir yaz günü saç ekimi yaptırmaya karar vermiştim. Saç ekiminden önceki gün yaklaşık 2 saat güneş altında kaldığımdan kafam kızarmıştı. Saç ekimi sonrası ekildikten sonra dökülen saçlarımın yüzde 70 i çıkmamıştı. Bunun birincil sebebi o ekimden önceki gün yediğim güneşin etkisi olabilir mi?
(10) 

Kindle paperwhite'a ebup kitapları yükleyemiyorum. Yardım lütfen

neyyirnevcivan #1534675 
z lib den indirdiğim epub kitapları kindle mail adresime gönderdiğimde kütüphanede çıkmıyor.
(3) 

Birinin tweetlerini otomatik alıntılama mümkün mü?

neyyirnevcivan #1532639 
Bu kişi attığı tüm tweetleri 2 saat içinde siliyor. Bunun için bu kişinin tweetlerini otomatik alıntılamam mümkün mü? Bir uygulama, yöntem vs.
(1) 

Bankadan nakit avans çekim sonrası asgari ödeme

neyyirnevcivan #1531020 
Kredi kartı üzerine nakit avans çektiğimde her ay asgarisini yatırırsam kalanı üzerine 1.80 faiz mi uygulanır? Herhangi bir gecikme faizi de üzerine gelir mi?
(1) 

Rüzgarda ses yapacak bir şey gerekiyor bana

neyyirnevcivan #1526402 
Tahılı açığa serdik ama kuşlardan koruyacak bir zil veya ses çıkaran basit bir şey lazım. Ürün tavsiyesi bekliyorum yazarlardan.
(2) 

Binance tr den dolar satışı

neyyirnevcivan #1503806 
Gündüzleri fiziki doları alıp hesabıma yatırıp oradan binance'a aktarsam; akşamleyin de binance daki doları tr ye çevirebilir miyim? Alış-satış makası yüksek olur mu? Komisyon veya masrafı olur mu?
(2) 

Spotify mobilde şarkılarda ‘indir’ kısmı çıkmıyor.

neyyirnevcivan #1499412 
3 aylık kampanyalı ilk üyelikten premium abone olmuştum. İphone kullanıyorum. İndir kısmını bir türlü bulamadım.
(6) 

Sade beyaz, bisiklet yaka, kaliteli erkek tshirt

neyyirnevcivan #1488299 
Almak istiyorum. Body fit veya slim fit de olmasın, çünkü çok terletiyor. Önerisi olanları bekliyorum.
(1) 

300 bin ile yapılacak yatırım( borsa,döviz,coin,altın,fon vs. hariç)

neyyirnevcivan #1486707 
Elime uygun faizli 300 bin lira geçecek. Bununla nakite dönüştürülmesi kolay, değeri artan veya artacak- bir mamul veya makina alımı olabilir, 6-12 ay içinde geri ödemesi olacak bir yatırım yapmayı düşünüyorum. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.
(1) 

Global binance daki parayı komisyonsuz çekme

neyyirnevcivan #1479103 
Global binance da bir miktar coinin var. Türk lirası olarak nasıl çekebiliriim? Biraz kurcaladığımda global içinde çekim için mininimum coinim olmadığı yazıyor, ve komisyonu olduğunu görüyorum.
Komisyonsuz olarak tamamını nasıl çekebilirim? Yardım bekliyorum
(2) 

Stremio da altyazıyı yükleyemiyorum.

neyyirnevcivan #1469192 
Türkçe altyazısı olmayan bir belgesele( the dissident) dp planetdp den indirdiğim altyazıyı sürükle-bırak ile atamadım. 'İnvalid file' uyarısı veriyor. Dosyayı not defteri formatına çevirmiştim. Sorun hakkında çözüm fikri olanlardan yardım bekliyorum.
(6) 

Avukatlık ücreti hakkında

neyyirnevcivan #1464331 
Ağır cezada mahkemesi olacak bir yakınım için komşum olan avukattan yardımcı olmasını istedim. Kendisi kabul etti ve alacağı ücreti konuşmadı hiç. İddianamede de suç unsurları isnatları hafif şekildeydi. Şahsen mahkeme sonucunda bir ceza çıkacağını düşünmüyordum. Mahkeme sırasında ise sanık savunmasını yaptı,sorulara cevap verdi. Avukat da savunmaya dönük açıklamalar yaptı. Sanık hakkındaki tanık ifadeleri olumlu intibalar oluşturacak şekildeydi. Hakim sanığın suç işlenmediğine karar vererek sanığın beraatine karar verdi.
Üç gün sonra avukat olan komşum telefonla beni arayarak ödemeyi talep etti, miktar açıklamadı. Yakınım da 2bin vereceğini söyledi. Avukatı arayıp bu parayı kendisinin hesabına göndereceğimi söylediğimde, bu paranın davanın vergisini,stopajını bile karşılamadığını söyledi. Miktar ve bu durum hakkında katkınızı rica ediyorum.
(2) 

Birisini arıyorum.

neyyirnevcivan #1458209 
3-4 yıl önce yabancı bir herif vardı. Giyim üzerine kafasından bir marka uydurup fiziksel olarak hiçbir zaman üretilmemiş o markayı sosyal medyayı da kullanarak çok popüler yapmıştı. Pazarlama dehası olarak anılmıştı. O kişiyi bulamadım da
(1) 

Calibrede formatlanan e-kitabın karakter sorunu

neyyirnevcivan #1456660 
Pdf versiyonu düzgün olan kitapları mobi veya epub a dönüştürüp cihaza attığımda sayfa düzeni kötüleşiyor, soru işareti karakteri bir çok harfin yerine geçiyor. Güzel ve okunaklıbir şekilde pdf ten nasıl dönüştürebilirim? Yardımınızı bekliyorum.
(4) 

Win 7 li bilgisayarıma itunes son sürümünü yüklemek istiyorum.

neyyirnevcivan #1456231 
Bilgisayarımda Win 7 64 bit yüklü. İPhone 11 i itunesa bağladığımda 'itunesu 12.10.10 sürümüne güncelleyin' uyarısı alıyorum. Microsoft Store'a bağlanıyor sonrada sistemde Win 10 un yüklü olması gerekiyor yazıyor. Yani Win 7 ile itunesun son sürümünü kullanamıyorum böyle olunca İphone u da itunes ile pc ye bağlayamıyorum. Bunun bir çözümü var mı Win 10 un yüklenmesi gerektiği dışında?
(3) 

Bir videodaki sesi silme

neyyirnevcivan #1450955 
Bir videoda konuşan insan sesini çıkarıp kendi sesimle kayıt yapmak istiyorum. Arka plan müziği de var ve kalması gerekiyor onun, sadece konuşmacının sesini silmek istiyorum.
Nasıl yapmalıyım bunu? İyi bir program tavsiyesi de olur.
(3) 

Şu yabancı parçanın ismini hatırlamaya çalışıyorum iki gündür

neyyirnevcivan #1442765 
Bir elementin ismiydi diye hatırlıyorum ama tam aklıma gelmiyor.
Link: voca.ro
(1) 

Duty free alışverişi hakkında

neyyirnevcivan #1424307 
Günübirlik gidiş-gelişi karayolu ile yapacağım. Türkiye duty free sinde belli miktar ürün alma sınırı var. Sorum için örnek veriyorum;
Gidiş- 3kg çay alma sınırı var.
Geliş- 5 kg çay alma sınırı var.
Ben gidiş geliş yapacağım için toplamda 8 kg alabilirmiyim? Yoksa sadece gidiş veya gelişteki sınırlanmış miktardan mı alabilirim? Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi lütfen?
(1) 

Pc de instagram

neyyirnevcivan #1422677 
Pc de instagram sayfasını açtığımda arayüz çıkıyor ama hiçbir resim yüklenmiyor. Bunun bir çözümü var mı ?
(1) 

Calibre kitap

neyyirnevcivan #1417082 
Calibre den pdf kitabı mobiye çevirdiğimde sayfalardaki yazıların puntosu ve harf aralıkları değişiyor. Yani bir sayfa düzgün iken sonraki sayfa da değişik çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Bir de azw3 formatı seçeneği calibrede göremedim ben.
(6) 

Bazı belgeselleri bulmak istiyorum

neyyirnevcivan #1416957 
İzlemek istediğim birkaç belgesel vardı fakat hiçbiri bir sitede yayınlanmamış. Bunları nereden aramalıyım. Torrent vs. de olabilir.
(5) 

Potplayer da türkçe altyazı karakteri çıkmıyor.

neyyirnevcivan #1415056 
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. *Görsel
(1) 

Badem kabuğu ile ilgili neler anlatılıyor bu videoda?

neyyirnevcivan #1409373 
Kendim de badem yetiştiren biri olarak bu*www.facebook.com videodakileri türkçe aktarabilecek arkadaşa çok müteşşekkir olurum.
(1) 

ankara küçükesatta hesaplı stüdyo daire

neyyirnevcivan #1401014 
(git: www.sahibinden.com)
Ev bana veya tanıdığıma ait değil, sadece gezinirken denk geldim. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
20 metrekare, kirası 300 lira.
(5) 

Bir şarkının ismini arıyorum

neyyirnevcivan #1397754 
Sevdiğim bir şarkı. Arabada radyoda denk geldim, kaydettim de bir bölümünü. Bu şarkıyı nasıl paylaşabilirim?
(2) 

dolby home theater'ı devamlı aktif kullanmak istiyorum.

neyyirnevcivan #1393044 
Dün de yazdım cevap alamadım kimseden.Sorun, her pc yi kapatıp açtığımda aktifleştirmem gerektiği. Programı nasıl devamlı açık konumda kullanabilirim?
(2) 

Mide kanamaası geçiren babam için öneri bekliyorum.

neyyirnevcivan #1384564 
Karın ağrısı nedeniyle çarşamba günü babamı G.antep te özel bir hastaneye götürdük. Tomografi ve kan değerleri alındı. Sonra endoskopi ile mideye bakıldı. Mide kanaması olduğu görülmdü doktor tarafından. Kanama yerine müdahale edildi ve kanayan yer kapatıldı. Fakat kanaması durmadı 3 gündür, hemoglobin değeri de normalin altında. Sadece serum alıyor ve su içiyor. Bababm çok evhamlı ve korkuyor içinde bulunduğu durumdan. Daha iyi tedavi uygulayacak bir yer varsa bilgilendirirseniz sevinirim?
(2) 

avm lerdeki bungee jumping trambolinlere nereden ulaşabilirim?

neyyirnevcivan #1377575 
Dün de aynı soruyu sordum ama yazarlar kişisel kullanım için olanları önerdiler,detaylı sorunca da yanıt alamadım.Ticari kullanım amaçlı kullanmayı düşünüyorum, 4 lü oluyor bunlar. Satışı nerede öğrenmek istiyorum.
(3) 

Avm lerdeki trambolin

neyyirnevcivan #1377445 
Şu avm lerdeki 4 kşilik çocuklar için kullanilan trambolinlere nereden ulaşabilirim?
(1) 

kindle yazı fontunu nasıl büyütebilirim?

neyyirnevcivan #1375615 
kindle da kitap yazı fontunu büyüten basit bir program vardı. Buradan sorduğum bir arkadaş önermişti. Ama bilgisayara format attığımdan dolayı silindi ve ismini unuttum.
(2) 

pubg lite

neyyirnevcivan #1358163 
Oyunu yeni kurdum. Giriş yaptıktan sonraki ekranda başlat a tıklıyorum. 'çalışıyor' yazıyor ama oyun başlamıyor. Ne yapabilirim başlayabilmek için?
(1) 

berlinde geçen bir alman bir mafya dizisini arıyorum.

neyyirnevcivan #1344879 
2014 veya 2015 yapımı, Dogs of berlin kıvamında,mafya dizisiydi. Duyurudaki birisinin önerisiyle izlemiştim. İsmi aklıma gelmiyor.Yardımcı olabilecek var mı?
(4) 

Pubg pc facebook girisi

neyyirnevcivan #1337330 
Pubg oyunu icin her seferinde facebook girisi yapmam gerekiyor. Bunu nasil cozebilirim? Arkadaslarim giris yapmadan direkt oyuna geciyorlardi.
(1) 

Koton anasayfa müziği

neyyirnevcivan #1336597 
2008 yılında koton'un internet sitesi anasayfasında açılış müziği vardı. Yabancı bir kadın söylüyordu. Onu arıyorum
(2) 

Boyner gift kart hakkında bir soru

neyyirnevcivan #1335698 
Bir forum sitesinde birisi boyner de yapacağınız alışverişi kendi gift kardı ile ödemesi şartıyla kupon indirimlerine ek 'yüzde 20' indirim sağladığını söylüyor. Ödeme kendisine yapılacakmış. İlanın altında da kendisi ile daha önce alışveriş yapanların olumlu yorumları var. Bunu nasıl yapabiliyor? Diğeri ise o kartındaki kotayı nereden sağlamış olabileceği? Çünkü yüklü miktarlarda alışveriş yapanlar vardı.
(14) 

Şu mont kış için nasıl?

neyyirnevcivan #1333540 
Hiç bu tür bir mont giymedim. Kullanışlı ve rahat mı? Çok soğuk havalarda dahi gayet iyi sıcak tuttuğunu okudum bir çok yorumda. Deneyimleyenlerden öğrenmek isterim. Alırsam iade şansım olmayacak belli sebeplerden. Onun için kesin kararım olmalı almak için.
www.boyner.com.tr
(3) 

North Face mont

neyyirnevcivan #1329424 
Şu ürün yağmurluk mu, yoksa sıcak tutacak bir mont mu?www.boyner.com.tr
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık