(6) 

teras katı daireler çok mu kullanışsız olur?

sırtçantalı #982684 
istediğim semtte ve istediğim fiyatta bir ev buldum fakat en üst kat. muhtemelen ısı yalıtımı yok apartmanda (şimdi gördüm evi, yarın sorup net bilgi alacağım)

sevgilimin evi de en üst kat ve yazın sıcaktan uyuyamıyor.

hep mi böyle olur teras kat evler? yazın çok sıcak kışın çok soğuk?

teşekkürler
(9) 

Gunde 2 maden suyu iciyorum

sırtçantalı #980230 
Bobreklere bir zarari olur mu?

Tesekkurler
(3) 

İnternet sitesinden aldigim bilgisayar problemli cikti

sırtçantalı #979712 
Caps lock tusu sorunlu ve calisirken tuhaf sesler geliyor. Geri kargoladim aldigim siteye, degisimini istedim. Ama siteye baktigiminda ayni bilgisayarin stoklarinda olmadigini goruyorum. 15gunluk cayma hakkim varmis. Para iadesi istiyorum diyebilir miyim? Muadil urun istemiyorum hp falan vardi cunku. Ya da ne bileyim ayni markanin bir tik ust modelini isteyebilir miyim?

Tesekkurler
(1) 

skype hesabı kapatma

sırtçantalı #978988 
canlı yardımdan kapatma isteğimizi belirtecekmişiz sanırım. türkçe canlı yardım yok. bir de 60dk sonra tekrar deneyin diyor. ingilizce olarak meramımı tam nasıl anlatsam?

teşekkürler
(1) 

Liberal arts'daki son zamanlarin en iyi kitabi

sırtçantalı #978512 
Denen 1100 sayfalik kitap hangisi?

Tesekkurler
(2) 

Hp mi lenovo mu

sırtçantalı #978216 
Bu iki urunden hangisi tercih edilmeli?
Tesekkurler

www.bimeks.com.tr

www.bimeks.com.tr
(5) 

Vantilatöööör

sırtçantalı #976835 
Yaniyoruz. Annem iki kiloluk yogurt kapagiyla serinlemeye calisiyor su an.
Vantilator aliciiiz. Nedir onerileriniz kullanip serinletiyor dediginiz?

Tesekkurler
(11) 

Su bilgisayari alayim mi?

sırtçantalı #976339 
F/p olarak siddetle tavsiye ettiler. Ama markaya onyargi oldugundan bilemedim ne yapsam. Donmamasi, takilmamasi, asiri isinmamasi ve sesinin iyi olmasi onemli benim icin.

Ne yapsam,alsam mi bunu?
Yok alma derseniz onerilere de acigim.
Fiyat ust limitim budur.

Tesekkurlerr

www.vatanbilgisayar.com
(6) 

j&j sigara

sırtçantalı #970413 
2 karton almis annem. 2 kartonu 44 lira shsbehd. Ayila bayila iciyor bir de. l&m'den kacağa dondu. Sigara icmiyorum da nadiren parlement falan icerim. Bundan yarim dal ictim agzima yanik tadi geldi, midemi agritti falan. Sigaranin genel zararlari disinda ekstra bir zarari var midir acaba? Yoksa sigara sigara midir zarari acisindan?

Tesekkurler
(2) 

Avrupa'da is/staj bulmak icin cok guzel bir veritabani

sırtçantalı #970043 
Vardi. Neydi ki o?

Tesekkurler
(5) 

Telefunken'i nasil bilirsiniz?

sırtçantalı #968554 
Vestel uretmeye baslamis sanirim. Garantisine de vestel bakiyor. Televizyonlarinin vestel'den farki var midir? Alinir mi su urun yoksa yine lg'ye mi bakayim

Not: lg-telefunken bu boyutta 400lira falan fark var.

Tesekkurler

www.gold.com.tr
(8) 

100 hz led tv

sırtçantalı #968102 
çalınan televizyonumuz lg 200 hz smart led tvydi. 1500 liraya almıştık. geçen hafta aldıktan 1 yıl sonra çalınınca yenisini bakmaya başladık. tekrardan 1500 lira vermek koyacak açıkcası. tüm elektronikleri en baştan alacağız çünkü. 100 hz ile 200 hz arasında göze batan performans farkı olur mu?


www.vatanbilgisayar.com

smart kısmını kullanmayacaklar evdekiler zaten. film falan da yok. tv izleyecekler sadece.

yoksa almışken tekrardan tam mı almak lazım?

teşekkürler
(5) 

Polisi nereye sikayet edebilirim

sırtçantalı #966389 
Pazartesi gunu evimiz soyuldu.gece polise gittigimizde yarin cevre dukkanlardaki kamera kayitlarini almaya bir ekip gelecek dediler. Bugun oldu kimse ortada yok. İki gun once de tekrar aramistim hatirlatmak icin. Karakola siz de kayit cdsini alip goturebilirsiniz demislerdi ama marketler polis olmadan kayit vermem diyorlar. Karakolda kimse de sallamiyor adamlar zorla dinliyorlar falan sinirlerim tepemde. git gel yoruldum.

Ne yapabilirim? Tesekkurler
(6) 

Son kullanma tarihi gecmis majyaj malzemeleri

sırtçantalı #965741 
2-3 yildir acilmis sekilde duran bb krem fondoten allik ve ruj var. Hicbirinin renginde ve kokusunda degisim yok. Kullanilir mi?

Tesekkurler
(4) 

nişantaşı nuri akın anadolu lisesi'ni nasıl bilirsiniz?

sırtçantalı #963995 
2 araçla gitmeye değecek bir okul mu? kuzenim fen bilimlerine karşı çok ilgili ve üniversiteye de bu alandan devam etmek istiyor. başlara yazsak mı tercih listesinde?

not: 2 araç derken metro ve metrobüs. evden okula ulaşım toplamda 1 saat.
teşekkürler
(2) 

şu aksesuarı nerede bulabilirim? bir de şu hayvanın adı neydi?

sırtçantalı #963974 
dilimin ucunda. neydi ki? kokarca değildi ama neydi?
(5) 

bir annenin çocuğunun mutluluğunu sallamaması (çok doluyum)

sırtçantalı #963821 
nasıl mümkün oluyor? siz tek çocuğusunuz. sizi aşırı seviyor. sürekli sizin iyiliğinizi istiyor. ama yıllar yılı yaptığı hal ve hareketlerden ötürü evde mutlu olmadığınızı söylüyorsunuz. her seferinde yapmayacağına dair söz verip ertesi gün sanki inatlaşır ya da umrunda değil gibi yapmaya devam ediyor.

mesela asla benim yorgun olup olmadığımın, ders çalışıp çalışmadığımın, kitap okuyup okumadığımın, film izleyip izlemediğimin bir önemi yok. o an sohbet etmek isteyip istemediğimin bir önemi yok. zaten on kez dinlediğim, artık bu konuyu konuşmak istemediğimi söylediğim herhangi önemsiz bir konuyu benim müsaitlik durumuma bakmaksızın on sefer daha anlatabiliyor. konu dediğimde de aklınıza önemli şeyler gelmesin. aldığı meyveyi, gömleği on kere gösterip hikayesini anlatıyor. koltuk takımına örtü alacak günlerce onun üzerinde konuşuyor. annem yüzünden eve yeni iğne dahi alınsın istemiyorum. çevresinde bir olay olur ilgimi çekmediği söylediğim halde elli defa anlatır. ya anlayamıyorum bir insan hem bu kadar benim üzerime titreyip nasıl bu kadar bencil olur? anne diyorum allah aşkına seni dinlemek istemememin, mutsuz olmamın, başımın çatlamasının hiç mi önemi yok senin için? sanki duymamış gibi hala gereksiz şeyler anlatmaya devam ediyor çıldıracağım bir gün. pek arkadaşı yok. arkadaş edin diyorum ona da yok. elimden geldiğince vakit geçiriyorum, gezmeye çıkıyoruz. ya gezmeye çıkıyoruz değil mi bir kafan boş olsun. denizi seyrediyoruz mesela, ya da tarihi bir yerdeyiz sakin sakin yürüyoruz. bana hala dedikodu anlatıyor, evin eksiğini anlatıyor, faturalardan bahsediyor. her şeyi para mevzuuna getiriyor. ssk borcu şu kadarmış, kira gelmiş, arabanın masrafı şu kadarmış. ya sen bunları elli kere anlatınca değişecek mi bu? tamam hepimiz biliyoruz bunu zaten. tekrar tekrar bahsedince bunlardan elinden bir şey mi gelmiş oluyor. o zaman git çalış konuşarak değiştiremezsin diyorum bu yaştan sonra bana çalışma mı teklif ediyorsun diye coşuyor.(çalışması değil burda isteğim, madem değiştiremiyorsun konuyu kapat demem) kaç defa ağlayarak çektim gittim. yalvarıyorum, iyilikle anne susar mısın, kapıyı kapatıp gider misin diyorum hiç duymamış gibi devam ediyor. ancak ben sesimi yükseltip kapıyı çarpınca gidiyor. bir insan neden sadece kötülükten anlar, neden çok sevdiği evladını mutsuz eder göz göre göre?

çok doluyum yardırdım biraz sanırım. yine kavga ettik. tamirlik küçük bir durum var evde yapılmadan da yapıldıkan sonra da bir hafta onu konuşacak. çekip gidecek yer arıyorum adeta. başım da çatlıyor tahammül edemiyorum artık. uyuyor numarası yapıyorum bazen aynı şeyleri anlatmasın diye kapı açılınca.
biraz rahatsızım şu ara onları halledemeden tam zamanlı bir işe başlayamam. evden ayrılamam yani.
diğer yandan işe girip ayrılsam bu defa vicdan azabı çekeceğim yanlız bıraktım diye. araftayım
(1) 

İngilizce dilbilgisi anlatimi ve cumle kurma

sırtçantalı #962557 
Bilal'e anlatir gibi anlatacak bir kitaba ihtiyacim var. Mumkunse turkce aciklamali olsun. Yaninda da alistirma yapmak icin workbookumsu bir sey istiyorum.Akmar'a ugrayacagim birkac saate. Ne onerirsiniz?

Tesekkurler
(6) 

Siddete meyyalim

sırtçantalı #962550 
Hava sicak, gidecegim yol uzun, hafif de agrim ama keyfim de fena degil. Arkadaslarla falan bulusacagim aksam, zorunlu bir disari cikis degil. Neyse banyo yaptim giyindim ciktim hizli hizli yuruyorum cakk diye ayagima sakiz yapisti. Hava da sicak oldugu icin sundukce sundu pantolonum ayakkabimin onu falan mahvoldu. Nasil sinirlendim nasil icim kinle doldu bir anda. Yani atani bulsam o an olay cikacagim nevrim dondu.
Sizde de oluyor mu boyle ani kopurmeler?
(2) 

Edirnedeki carsilar pazar gunleri acik mi?

sırtçantalı #961505 
Ali pasa, bedesten, arasta carsilari pazar gunleri acik mi? Pazar gunu edirne'ye gezmeye gideyim diyorum da.

Tesekkurler
(20) 

dahili zekili sosyopatlı dizi

sırtçantalı #960829 
komedi olmayan akıp giden bu şekil bir dizi arayışındayım.

sherlock
forever
house md
luther
mr robot harici

2. olarak da mentalist nasıl, başlasam mı?

teşekkürler
(6) 

ortaokul matematik sorusu

sırtçantalı #960453 
çözerseniz sevinirim.

teşekkürler
(15) 

hayatınızın şarkısı

sırtçantalı #960141 
tek bir şarkı seçme hakkınız olsa hangisini seçerdiniz?

youtube linki olarak gönderirseniz sevinirim.

teşekkürler
(9) 

anzakların ingiliz olmasıyla ilgili

sırtçantalı #960119 
avustralyalıların ve yeni zelandalıların 1.dünya savaşında ingiliz saflarında yer alıp kendilerinin olmayan bir savaşta savaşıp ölmelerine binaen onların da ingiliz olup aslında kendi savaşlarında savaştığını söylüyor kimileri. bu ne derece doğrudur?

ayrıca aynı soydan gelseler bile farklı topraklarda yaşadıkları için bu onların savaşı sayılır mı ki?

teşekkürler
(5) 

4 grup dersinde yüzme öğrenilir mi?

sırtçantalı #959915 
1 grup 5 kişi
1 ders 40 dk

teşekkürler
(3) 

ay hangi klipti o

sırtçantalı #959357 
şimdi klipte bir çift var. iki aylak, iki gezgin gibiler. şarkı boyunca sayısız mekan değiştirip sayısız eylemde bulunuyorlar. yemek yiyorlar, trende öpüşüyorlar, kusuyorlar falan filan. hızlı da bir şarkıydı. hangi dilde olduğunu bile hatırlamıyorum, görüntüler var sadece kafamda. türkçe değil o kesin ama.

bir buldursanız be ^^

teşekkürler
(5) 

sırtımdaki kocaman ısırık izleri (capsli)

sırtçantalı #959324 
kamptan döndüm bugün. bilgisayarla uğraşıyordum, kaşımışım da kaşımışım. aynaya bir baktım böyleydi. ne yapsam? çok fazla karınca vardı ondandır herhalde, ciddi bir durum yoktur değil mi?

teşekkürler
(3) 

göz kapağımda hafif şişlik

sırtçantalı #956654 
farkında olmadan eyeliner varken kaşımışım sanırım. hafif şişlik ve yanma var. ne yapsam/sürsem geçer acaba?

teşekkürler
(6) 

blues arşivinizi açar mısınız

sırtçantalı #956533 
linklerinizi bekler iyi geceler dilerim.
(2) 

bir futbol sorusu

sırtçantalı #956412 
milli takım 2018 dünya kupası elemelerinde 4. gruba düşmüş.

biri şu arkadaşın sorduğu sorulara cevap verebilir mi basitçe? ben de anlamadım.

teşekkürler

eksisozluk.com

eksisozluk.com
(8) 

mistisizm içeren ve ağdalı dille yazılmış roman

sırtçantalı #956120 
önerileriniz neler olur?

teşekkürler
(1) 

duyurunun kadınları

sırtçantalı #955269 
otantik, retro, sevimli, şık, spor kıyafetler satan instagram hesapları arıyorum. instagram kullanmadığım için yıldızlayıp takip edeceğim. linklerinize talibim.

teşekkürler
(4) 

Neydi o cizgi film karakteri?

sırtçantalı #954879 
Evet evet evet evet diyordu surekli neydi ki o

Tesekkurler
(12) 

tarihçiler bakabilir mi bir

sırtçantalı #954002 
istabul'un 4 ile 13. yy'lar arasında nasıl göründüğüne dair çizimler gördüm de. muhteşemler. bunlar doğru mudur?

teşekkürler

www.antoine-helbert.com
(8) 

besin intolerans testi

sırtçantalı #952383 
sözlükte hakkında yalan, dolandırılıcık minvalinde şeyler yazılmış. ben de yaptırmayı düşünüyorum. yaptırdıktan sonra çıkan sonuca uyarak beslenip fayda gören var mı acaba?

teşekkürler
(4) 

bana diyet programı yazalım mı?

sırtçantalı #949639 
5 kilo versem süper olur, 7 kilo versem muhteşem olur. birkaç ciddi sağlık sorunumdan ötürü acil kilo vermem gerekiyor fakat yemek yemeyi çok seviyorum. daha önce hiç diyet de yapmadım, insaflı şekilde başlamam gerekiyor, kibrit kutusu büyüklüğüyle falan olmaz.

belki yardımcı olur diye:
lifli gıdalarla beslenmem şart. tavuk etini çok seviyorum, meyvelerle aram çok iyi. sabah müsli yemek istiyorum ama süt kabızlık yapıyor.

aç kalınca anında modum düşüyor, midem bulanıyor. bu çerçevede nasıl bir program önerirsiniz?

yarın başlayacağım diye bugün deli gibi yedim dftasdf

çok teşekkürler
(17) 

kopya cekerken yakalanmak

sırtçantalı #947814 
Arkadasimla konustum da az evvel morali cok bozuktu. Kopya kagidini yakalamis asistan, sinav kagidini falan almis, dekanliga bildirecegini soylemis. Asistan dedigini yaparsa is okuldan uzaklastirmaya kadar gider mi? Alacagi ceza ne olur acaba? Bu aralar bolumde kopya durumlarinin siki tutuldugunu soyledi.
Muhendislik fakultesi/ marmara

En kotu ne olabilir?

Tesekkurler
(3) 

fransizca rap

sırtçantalı #942149 
Arsivinizden almak isterim birkac dal

Tesekkurler
(8) 

dslr tavsiyesi

sırtçantalı #941569 
Tatillerde kullanmalik 35 yaslarindaki bir cift icin max 1600 lira butceli dslr ariyorum. Otomatikte kullanacaklar zaten, kullanimi kolay cok agir olmayan ne onerirsiniz?
Nicon tercihimdir. Ama f/p iyi bir sey varsa canon da olur

Tesekkurler
(6) 

hangi ilacı içsem

sırtçantalı #940994 
grip olmak üzereyim. burnum akmaya başladı hafiften ama tam olarak hastalığın pençesine düşmedim. boğazımda da hafif bir anormallik var ama o da henüz şişmedi, ağrı falan da yok. takılma var sadece.

olay büyümeden ne içsem de önünü alsam?

teşekkürler
(1) 

bel kemiginde catlak

sırtçantalı #938698 
Olup da iyilesen var mi aranizda? 6aydir hala tam duzelmedi. Eksik tani yuzunden tedavide sorun yasadim. Duzelme araligi nedir ki acaba? Cok buyuk bir catlak degil.yurumemde de bir sorun yok. Otururken ve sirt ustu yatarsam agri cogaliyor.
Bir de ozel olarak yaptiginiz bir seyler var miydi?

Tesekkurler
(5) 

yakin tarihe emar gunu

sırtçantalı #938236 
Capa'dan ciktim simdi, seneye randevu veriyorlar. Birkac hafta icinde cektirmem gerekiyor. Hangi hastanenin emar randevulari daha bostur acaba? Hastaneleri tek tek arasam ogrenebilir miyim? İstanbul ici her bolgeye, her saat gidebilirim yeter ki yakin tarihe versinler. Hatta izmit falan da olabilir.
Veya yardimci olabilecek bir arkadas var midir?

Tesekkurler
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık