(1) 

Oyun bilgisayarı

mevsimler #1576439 
Euro truck simulator 2 oynamak istiyorum. Takribi 10 senedir oyun için bilgisayara el sürmüşlüğüm yok. Elimde büyük ekran var. Kasa ve direksiyon kitiyle mevzum çözülür diye düşünüyorum. Kendi başıma kasa toplamam zor görünüyor. Hazır kasa alabileceğim bir yer var mı? Konuya epey yabancıyım öneriniz nedir vr bana kaç paraya patlar?

Satılık Teoman konseri bileti

mevsimler #1575918 
Bu akşam İstanbul kongre merkezinde gerçekleşecek olan Teoman konserine hastalığım sebebiyle gidemiyorum. Elimde 2 adet bilet mevcut. Tanesini 565 liraya almıştım. İkisini 1.000 tl ye bırakırım.
(3) 

Dünya kupasında çalan şarkı

mevsimler #1543418 
Dünya kupası maçlarından önceki geri sayımdan hemen önce çalan şarkının adı nedir bilen var mı?

Danışman geçidi

mevsimler #1537651 
Yarın burayı kullanmam gerekecek. Kapatıldığına dair şeyler okudum. Doğru mudur? Son zamanlarda uğrayan var mı?
(3) 

Maç sonlarında çalan şarkı

mevsimler #1514448 
Beşiktaş’ın kazandığı maçlarda çalıyor bazen. Onun dışında özellikle basketbol maçlarında da epey çalıyor bu bilindik bir şarkı aslında. Sözsüz enstrümantal bir şarkı. Üflemeli çalgılarla başlıyor bu şarkı. Maalesef enstrümantal olduğu için söz falan yazamıyorum. Latin Amerika şarkılarını çağrıştırıyor muhtemelen o ülkelerden birinden çıkma. Şarkının giriş kısmının melodisi şöyle::

Dırırı dıttı dıttırırı dıttı dıttırırı rıııırı
Dırırı dıttı dıttırırı dıttı dıttırırı rııııııııı(nüans burada)


Şeklinde gidiyor. var mı bulacak babayiğit.
(9) 

iPhone

mevsimler #1507487 
Telefonumun(iPhone 7) eskimesi münasebetiyle değiştirmek istiyorum. Fotoğraf falan çok çekmem bankacılık işlemleri yaptığım için iPhoneun güvenilirliği sebebiyle apple telefonu tercih ediyorum. Telefondan tek beklentim beni mümkün olan en uzun sürede idare etmesi, bankacılık uygulamaları, Spotify ve tarayıcının kasmadan çalışması. İnstagram bile kullanmıyorum. Oyunla falan da işim olmaz. Sizce iPhone se alsam beni 4-5 sene idare eder mi yoksa illa 13 mü alayım?
(3) 

Mouse tavsiyesi

mevsimler #1471137 
Salt işte kullanılmak ve tek harekette yüzlerce sayfayı kaydırabilmek üzere hızlı dönen böyle uçak motoru gibi ses çıkartan tekerli bir mouse aramaktayım. Fareden bunun haricinde beklentim yok oyun oynamak için falan almıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
(1) 

Alçı sonrası yürümek

mevsimler #1384795 
Ayak 5. tarak kemiği burkulmaya bağlı olarak kırıldı. 5 haftalık alçı döneminin ardından 1 hafta önce alçı Alındı ancak ayağım hala hafif şiş. Üstüne bastığımda eşit kuvvet verebiliyorum her iki ayağa yani iki ayak üstünde durabiliyorum ama adım atmaya kalktığımda dayanılmaz bir ağrı oluyor. Şöyle ki o an hemen Adım atmaktan vazgeçmesem sanki kemikler tekrar kırılacak gibi. Bu durum normal midir? Yaşayan varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim. Veya konu hakkında İhtisas yapmış hekimlerden de yorum alabilirim. Alçılı dönemde bir kez bile üstüne basmadım doktorum da son kontrolde kaynamış tamamen dedi ama hala dayanılmaz bir acı çekiyorum neden böyle oldu ne zaman yürüyebileceğim
(2) 

Twitch vergi olayları

mevsimler #1338012 
Twitch yayıncısı olmayı düşünüyorum. Vergisel durumları nedir acaba? Vergi ödüyor mu bunlar? Ödüyorsa ne ödüyor?
(1) 

Şişli civarı diş hekimi tavsiyesi

mevsimler #1310688 
Takribi 15 senedir o koltuğa oturmuşluğum yok. Sol üst azı dişim kırıldı çürük var bana Şişli civarında eli hafif bir diş hekimi lazım acelesinden. Para konusu çok önemli değil ama kazıklanmak da istemiyorum işin piyasası hakkında bir fikrim Yok. Bi buldurun be.
(1) 

Yalova

mevsimler #1285871 
1. Yalova şehir merkezinde ne yapılır?

2. İstanbuldan otobüs veya İDO ile ulaşım gözüküyor. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

3. İdoyla da gitsem oradan Yalova otogarına gitmem gerekiyor. İDO iskelesinden Yalova otogarına kolay biçimde ulaşabilir miyim? Çok uzak mı?

Cevaplarınız için teşekkürler.
(1) 

iPhone ses sorunu

mevsimler #1278902 
Sesi kısıyorum aynı sesi veriyor telefon bildirim sesi filan hep aynı tonda. Sesi köküne kadar açıyorum bu sefer ama yine aynı tonda veriyor bildirim sesleri değişmiyor Yani. niye böylr oldu bu?
(3) 

3 adet adam nerede içsin

mevsimler #1269030 
3 adet sap taksim dolaylarında nerede rakı içsin. Ocakbaşı olsun istiyorlar rakı balıktan bıkmışlar. Taksim olması da şart değil. Beşiktaş dolayları da olabilir.
(4) 

Apple store

mevsimler #1247138 
Büyük ihtimalle birileri bir süre appleid mi ele geçirdi ve bilgilerimle iMessage uygulamasına giriş yapıp bir yerlere mesaj yolladı. Telefonla müşteri hizmetlerinden birtakım işlemler yaptık şifreleri filan değiştirdik ama benim yine de içime sinmedi. Bu Apple Store Lada bu tarz sorunlara çözüm için muhatap bulabilir miyim acaba. Yarın açık olur mu bi de bunlar bi bilgilendirin şu cahil kardeşinizi.
(1) 

Apple Kimliği

mevsimler #1247048 
Telefonuma benim olmayan bir cihazdan apple kimliğim kullanılarak imesaj uygulamasına girildiğine dair bir bildirim geldi. İmesajı FaceTime ı her şeyi kapattım şifremi değiştirdim müşteri hizmetleriyle görüştük iki faktörlü bilmemne doğrulamasını açtırdık ama şimdi mesaj kutuma baktığımda abuk sabuk Çince mesajlar dolduğunu gördüm tepemden aşşağı kaynar sular döküldü.

Benzer bir şey yaşayan var mı nedir bu işin çıkar yolu bi tavsiye verin a dostlar ben kime gideyim teknik servis anlar mı bu işten nasıl yaparım bunu.
(3) 

Askerlikle ilgili soru

mevsimler #1236066 
Arkadaşlar tehirim 31.12.2017 de doluyor. Kütüğümün olduğu yerin 2017 ve 2018 celp dönenime milli savunma bakanlığının internet sitesinden baktım 2017 için de 2018 Yılı için de kasım diyor. O zaman ben 2018 kasımda mı askere gideceğim?
(2) 

Cinemaximum kioskları

mevsimler #1235539 
Bileti internetten aldım daha önce bunları hiç kullanmadım. Barkod okutarak kiosktan alabilirsiniz diyor Ama gelen mailde barkod filan yok. Nasıl kullanılıyor bunlar arkadaşlar? Cahilliğimi mazur görün.
(4) 

Yeni apple kimliği

mevsimler #1226742 
İphone da yeni apple kimliği oluşturulduğunda telefondaki fotoğraf kişi numaraları uygulamalar vesaire bunların akıbeti ne olur. Silinir mi bunlar?
(1) 

West ham United yeni sezon formaları

mevsimler #1206244 
Klasik bordo açık mavi üç parçalı iç Saha formasını almak istiyorum yalnız Nasıl alabilirim gençler internet sitesinden sipariş versem gümrüğe filan takılıyor mu böyle şeyler hiç bilgi sahibi değilim bi aydınlatın be
(1) 

Marmara sbe yüksek lisans sonuçları

mevsimler #1205541 
Sosyal bilimler enstitüsü bugün sonuçları açıklayacaktı ancak nasıl açıklayacaklarına dair bir bilgi internet sitesinde göremedim. Nasıl açıklanıyor sonuçlar arkadaşlar internet üzerinden görüntüleyebilecek miyiz?
(6) 

Marmara üniversitesi Göztepe yerleşkesi

mevsimler #1204235 
Göztepe yerleşkesinde konuşlanmış iktisat binasına şişliden nasıl ulaşabilirim?
(3) 

Askerliği erteletmek

mevsimler #1200343 
lisans mezunu bir Ademoğlu nasıl erteletecek bu askerliği? Uzaktan tezsiz Yüksek lisans gibi vir şeyler duydum nedir bu işin Aslı astarı? Bir yol gösterin hacılar. Bir de İstanbul'daki özellerden hangisinde bu işi en düşük maliyetle halledebiliriz?
(1) 

Ales sayısal 2 testi

mevsimler #1188288 
Konuları ben bunun arkadaşlar? Türev logaritma filan var mı yav?
(1) 

Whatsapp

mevsimler #1172803 
Vatsapta silinen mesajları sohbetleri geri getirmek mümkün mü mümkünse yolu nedir?
(1) 

Sayfası değiştirilebilir defter

mevsimler #1171185 
Bana böyle bir defter lazım. Bir nevi klasör gibi araya ekstra sayfa ekleyebileceğim bir şey olması lazım ama klasör gibi de hantal olmaması lazım. Nedir bunun özel bir adı var mı ve nerden bulurum?
(1) 

Darıca

mevsimler #1168463 
Darıca'da kahvaltı yapılabilecek sağlam bir mekan lazım. Var Mıdır eden bilen. Bi de hayvanat bahçesi dışında burda gezip görülebilecek yerler neler?
(3) 

Kaburga dolması

mevsimler #1167435 
İstanbul'da şöyle güzel Bi kaburga dolmasını nerde yiyebiliriz?
(3) 

Edirne'de nereler gezilir?

mevsimler #1163480 
Sevgili yok 3 adet sap Adam günübirlik nereyi gezsin bu insanlar?
(3) 

Islıklı bir yabancı şarkı

mevsimler #1162514 
Sanırım yeni bir şey. Bir bayan söylüyor sözlerinde anlayabildiğim tek şey bir yerde people geçiyor. Bi buldurun be
(3) 

Turyol Kadıköy iskelesi

mevsimler #1129103 
Eminönü'nden Balon kafeye gitmek istiyorum ama turyolun Kadıköy'de sanırım birden fazla iskelesi
Var ve biri te ebesinin nikahında. Ben neye bincem Bi yol gösterin?
(2) 

İstanbul'da Hamam

mevsimler #1127852 
4 adet sapın gidebileceği fiyat olarak aşırıya kaçmayacak ama leş de olmayacak bir Hamam arıyoruz. Var mı öneriniz?
(1) 

İstanbul İngilizce kursu

mevsimler #1126015 
Nereye gideyim? Nereyi önerirsiniz? Çalışıyorum şu an ve akşamları veya haftasonları müsait olacağım büyük ihtimalle.
(6) 

Galaxy s7 edge vs iPhone 7

mevsimler #1125922 
Hangisini alayım? Niye alayım?
(1) 

Redingot

mevsimler #1123435 
İstanbul'da nerde alabilirim?
(2) 

Booking com

mevsimler #1104374 
Rezervasyonda değişiklik yapmak istiyorum ama sitesi karmaşık ve yetersiz. Oteli aradığımda bu siteyi telefondan aramam gerektiği söylendi. Bu kuruluşun cep telefonuyla ulaşabileceğim müşteri hizmetlerinin tam telefon numarasını bilen var Mıdır acaba?
(2) 

Bulaşık makinası

mevsimler #1073502 
Anamın bulaşık makinasını yenileyecem anneler gününde. Hiç model filan anlamam Tavsiyelere açığım. İyi günler teşekkürler.
(1) 

Latin şarkı

mevsimler #1058849 
Son zamanlarda çok meşhur olan bir şarkı. Böyle popüler Latin şarkısı. Survivor şarkısı gibi bir şey hatta. Ne olabilir arkadaşlar bu.
(6) 

Dondurulmuş at kafası

mevsimler #1055747 
İstanbul'da nerde bulabilirim dekoratif amaçlı olarak?
(2) 

Twitter mail

mevsimler #1053857 
Twitter uygulaması yüklü. Gelen mesajlar mail olarak da mail kutusuna düşüyor bunu Nasıl iptal edebilirim? iOS
(2) 

Mouse ama Nasıl mouse

mevsimler #1034929 
Şu tekerleği kaydırınca vicuuuuv diyr ses çıkartan scrollu te aşağı indirenler var ya ondan istiyorum. Tam modeli ne onun. Veya siz ne önerirsiniz?
(5) 

PDF üzerinde oynama yapmak

mevsimler #1027232 
Nasıl yaparım arkadaşlar: sadece tek sayfada ufak bi kısım silinecek
(9) 

Mustafa ceceli

mevsimler #1023318 
Mustafa ceceli hakkındaki düşünceleriniz?
(2) 

Atatürk kitaplığı

mevsimler #1022849 
Gümüşsuyu'ndaki kitaplıkla ilgili sorularım.

1 isteyen girebiliyor mu? Ben şimdi üyelik filan olmadan yarın girebilirim Di mi?

2 sanırım numara sistemi varmış öğle arasında yemeğe çıktık sonra geri döndüğümüzde yine mi numara alacağız.

3 kitap sokmamda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum girişte almak gibi bi saçmalığın altına imza atmazlar Di mi?

4 sigara içmek istediğim vakit balkon teras gibi bi imkanı filan var mı yoksa mecbur kapı önüne mi çıkıcaz tiryaki bankacılar gibi?

5 ortam sözlükteki söylendiği gibi ergen mi kaynıyor. Ben sessizlik istiyorum bunlar gelip aşırılık gürültü patırtı yaparsa kendime hakim olamayıp tokatlayabilirim.

Sorular çok oldu ama herkes birini cevaplasa 5 kişide biter. 4 de olumlu. Şimdiden teşekkürler.
(7) 

Tanımadığınız insanı feysbuktan eklemek

mevsimler #1022632 
1 siz tanımadığınız insanı feysbuktan ekliyor musunuz?

2 sizi tanımadığı halde ekleyenlerin arkadaşlık isteğini kabul ediyor musunuz?
(3) 

İstanbul üniversitesi merkez kütüphane

mevsimler #1021931 
Ben buraya gitmeyi düşünüyorum da önceden hiç gitmedim giriş çıkış prosedürü nasıldır? Öğle arasında hadi biz yemeğe gidiyoz deyip bizi şutluyorlar mı? Bir de kullanıcı profili nasıldır? Yani Ankara'daki milli kütüphane gibi aranan kızlar/oğlanlar diyarı baldırıçıplaklar deryasıysa hiç bulaşmayayım. Dikkatim başka yerlere gitsin istemiyorum.

Hatta burası kötüyse yine Fatih Şişli Beşiktaş Beyoğlu dolaylarında başka tavsiyeniz varsa alırım belirttiğim kriterleri taşıması Kaydıyla.
(14) 

Bıyık

mevsimler #1021682 
Bıyık itici mi Yav? Yeni yeni bırakıyorum da şu an simitçi bıyığı kıvamımda bi iki haftaya toplar keseyim mi kızlar? Sakal bırakmam mümkün değil bu arada.
(2) 

Bakırköy Şişli dolmuş?

mevsimler #1018497 
Var mı varsa şişliden nerden kalkıyor ve Bakırköy meydana kadar gidiyor mu?
(4) 

Yabancı site

mevsimler #1012915 
Yabancı bir site ülkemizdeki kullanıcılara ulaşmak için yurtiçinde bir servera ya da başka bir şeye gereksinim duyar mı? Tamamen 0 bilgiyle merak ettiğim için soruyorum. Mesela Facebook'un Türkiye'de serverı ya da buna benzer bir şeyi var mı?
(1) 

2-3 sene önce internette başlayan kavga şeklindeki mizansen

mevsimler #1011508 
Böyle vir şey vardı. Hatta elemanlardan birisi yörüktü. Kimisi geçek diyordu kimisi tiyatro sözlükte Gündemden düşmemişti bir sürü entry yazıldığını hatırlıyorum. bu olaydaki elemanların ismi neydi ya? Var mı hatırlayan?
(3) 

Şiir

mevsimler #1006293 
Merhaba şu dizeler sizde hangi duygu / Düşünceleri harekete geçiriyor ;

Sen ve yağmur.
Başa dönemezsiniz.
Öyle bir yol yürüdünüz ki ancak
dönüş yolunu yok ederek gelebilirdiniz
inişiniz bir iniş olurdu başa dönmemecesine.
Yağmur yalnız yağarken yağmurdur
sen yalnız senken sensin
burada kalamazsın ve başa dönemezsin
gitmek zorundasın
kovalanan bir Yahudi gibi
ama Yahudiler gibi kendinle kalamıyorsun
her şey çok yetersiz senin için
her şey sana çok fazla
ayıklarsan ayık durabiliyorsun
aranı açıyorsun kendinle
eşyayı araladıkça
uyanmanın bedeli serapları fedadır
uykuyu tadayım dersen
kâbusa dalmak pahasına.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık