(4) 

S4 uyumlu call recording aplikasyonu

foreignsilhouette #942121 
Selam dostlar. Dükkanda envai çeşit call recorder var. Hatta s3 kullandığım zaman premium kullandığım program da vardı. Lakin bu s4 de o program çalışmadı. Denediğim bikaç aplikasyon da çalışmadı. Kullanan, bilen biri varsa ne güzel olur.
(4) 

Süngeri sert zemine ne yapıştırır?

foreignsilhouette #941686 
Selam dostlar. Yalıtım süngeri aldım piramit. Bunu dolaba duvara fakan yapıştırmam lazım. Ama zarar vermeden kalıcı iz bırakmadan. Çift taraflı yapıştırıcı bant işe yaramadı. Ne kullanabilirim? Süngeri ne yapıştırır?
(1) 

Airties 5442 modem, internete giremiyorum

foreignsilhouette #937211 
Selam dostlar. Teknolojik altyapısına hakim olmadığım bir evdeyim. Modem kesintiler yapıyor diye reset attım ve ilk şifresini falan girdim. Herşey güzel. Bağlanıyor. Ama internete çıkış yapmıyor. Ayarlarına bakıyorum 192.168.2.1 den, bi sıkıntı göremiyorum. Yardım edebilecek olan var mı?
(2) 

Facebook active sessions sorusu

foreignsilhouette #911513 
Selam dostlar. Bildiğiniz üzere facebookta security kısmında hali hazırda log in olduğumuz yerler yazıyor. Diyelim ki bunların hepsinin yanındaki "end session" tuşuna basarak hepsinden çıkıyorum. Bu verilere sonradan erişmem mümkün mü? Örneğin tamam dedim biliyorum bu bilgisayardan girdiğimi, ve end session diyorum. Ama sonra ip sini merak edersem tekrar ulaşabiliyor muyum? Teşekkürler.
(2) 

Ankara. Kumandalı renkli ampul.

foreignsilhouette #906490 
Selam dostlar, ulustayım bakınıyorum şu an. Kumandasında renkler olan, bir ara tchibonun çıkartıp sonra kaldırdığı ampullerden arıyorum. Standart e27 duylu. Nerde bulurum?
(2) 

Ankara'da en ucuz Jagermeister

foreignsilhouette #873571 
Nerdedir? Bakkaldan bakkala değişiklik oluyo. Bildiğiniz aldığınız biyer var mı?
(3) 

Harici HDD, truecrypt, axcrypt vs, ve silinme riski.

foreignsilhouette #868559 
Selam dostlar. Dün harici disk içinde şifre korumalı alan nasıl yaratılır diye sormuş ve öğrenmiştim.

Maksadım elden ele gezme potansiyeli olan bu harici disk üzerinde kendime ait şifreli bir alan yaratıp dosyalarımı içine istiflemek. Fakat bu alan, bu tip programlarla oluşturulduğunda sikindirik bir dosya görünümünde oluyor. Ve mesela 10gb boyutunda. Arkadaşlarımdan biri bana "iyilik" yapmak adına diskte yer açılsın diye bu dosyayı silemesin istiyorum. Bu arkadaşımın çok kararlı olsa bile bana bu iyiliği yapmasını nasıl engellerim?
(2) 

Harici HDD içinde password protected alan nasıl yaratılır?

foreignsilhouette #867726 
Selam dostlar. Soru başlıkta.
(4) 

Psikolojiye giriş, kitap, tavsiye.

foreignsilhouette #867497 
Selam dostlar. Gençten bir arkadaş psikoloji konusunda meraklı ve bikaç kitapla giriş yapmak istiyor. Bu alana özel merakım olmasına ve oldukça fazla kitap okumuş olmama rağmen "ilk olarak şunu oku" diyemedim. Başlangıç nasıl yapılır bilemedim. Ne dersiniz?
(2) 

Koku duyumuzu nasıl geliştiririz?

foreignsilhouette #863359 
Selam dostlar. Mini bir tazı olarak bu duyumu daha da nasıl geliştirebileceğimi merak ediyorum. Bu konuda yayın takip etmiş ya da özel ilgisi olan arkadaşlar var mı? Teşekkürler.
(2) 

Bir tas içindeki arapça yazılar.

foreignsilhouette #863039 
Selam dostlar. Elime bir tas geçti, içinde arapça bazı yazılar var.

Başlangıç noktası belirleyip sağdan sola doğru çektim.
Soldaki büyük yazılar üst satır, sağ taraf alt satır. Ayrı ayrı yani.

Ne yazıyor?

edit: burda daha net i.hizliresim.com
(2) 

Gmail, deaktif hesap canlandırma.

foreignsilhouette #861737 
Selam dostlar. yıllardır kullanmadığım için deaktive olmuş hesabıma ulaşmak istiyorum. Şifre bilmiyorum, detay bilmiyorum, hiçbişey bilmiyorum. Recovery olayına girince bana bi sabah kahvaltımı sormadığı kaldı. Hesaba en son ne zaman girdin, ne zaman açmıştın, son şifreni hatırlıyosan yazsana bi falan diyor. Sonra bi incelicez sana dönücez diyip olumsuz yanıtla dönüyor. Olay şu ki hesap resmen benim. Adım ve soyadım. Bunu kanıtlamanın yolu var mıdır? Birilerinden ticket alıp konuşmak mümkün müdür? Bu hesabı geri almanın bi yolu yok mudur? Teşekkürler.
(3) 

Yazı yazma amaçlı net book önerisi.

foreignsilhouette #847879 
Selam dostlar. Çantamda rahatça taşıyabileceğim, minik, genelde sadece yazı yazma amaçlı, pil dayanma süresi çok uzun bir cihaz arıyorum. Arayışımı sürdürürken sizden de tavsiye istiyorum. Bütçem 600-700tl. Teşekkürler şimdiden.
(2) 

Madalyon psikiyatri kliniği Ankara.

foreignsilhouette #833442 
Selamlar. Giden gelen var mı buraya? Düşünceleriniz neler? Maddi külfeti nedir ve sohbetler tatmin edici yaşandı mı?
(4) 

Çizgi roman meraklılarına bir soru.

foreignsilhouette #831541 
Selam dostlar. İçimde birden çizgi romanlara karşı bir heves peydahlandı. Bazı siteler var sipariş verilebilen. Tavsiye istiyorum. Şu seri süper falan gibi, ya da tekli de olur. Hani facebook'ta falan "film tavsiyesi verin banaağ" diyen kız gibiyim. Cheers.
(1) 

Samsung S4 kaliteli oyun tavsiyesi...

foreignsilhouette #796626 
Selamlar, var mı Böyle bildiğiniz güzel android oyunu? En son bayılarak oynadığım oyun radical fishing'di mesela.
(6) 

Dolandırıcılık, cep telefonu, ip numarası

foreignsilhouette #783996 
Selam dostlar. Bir yakınımın başına geldi çözüm arıyoruz. Bir online dolandırıcılık yapılıyor. Polis ip buluyor, ip mobil ip, burdan da cep numarasını buluyor ve şahısa ulaşıyor. Lakin şahıs o sırada gezi amaçlı o taraflarda bulunuyor ve olanlardan hiç haberi yok. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl?
(11) 

Kulak içi kulaklık tavsiyesi

foreignsilhouette #771163 
Selam dostlar. Kulaklık almaya karar verdim, bütçem 300-350tl. Gözüme akg k 375'i kestirmiş durumdayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
(1) 

Şunlar gibi şarkı istiyorum:

foreignsilhouette #765610 
Nu - Man o to
Fallulah - Give us a little love
(1) 

Hama boncukları, Ankara

foreignsilhouette #762624 
Selam dostlar, bu meşhur hama boncuklarını internetten almak mümkün. Ama gidelim alalım desek nerde buluruz? IKEA da var deniliyor ama sitesinden baktım göremedim. Teşekkürler.
(4) 

Bembeyaz dişler için...

foreignsilhouette #759863 
Selam dostlar. Esasında diş rengimle alakalı pek bir sorunum yok. Öyle sapsarı falan değiller. Köpek dişlerinin diplerinde biraz sararma var sadece. Ama genel olarak öyle çok da inci gibi falan değiller. Ben inci gibi olsun istesem mesela bembeyaz parlak olsun istesem ve bunu sağlamak için de diş mineme zarar vermemek istesem neler yapmam gerekir? Her gece düzenli fırçalıyorum, sigara tüketmiyorum, çay severim. Cevaplarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum.
(2) 

Gopro hero3+ Black edition

foreignsilhouette #727274 
Selam dostlar. Aksiyonsuz, genellikle ev içi çekimler için, müzik vidyosu tarzı şeyler çekmek için, unplugged canlı şarkı kayıtları için uygun mudur sizce?
(1) 

Kamera almaya karar verdim.

foreignsilhouette #726717 
Selam dostlar. Müzikle ilgileniyorum, klibimsi bir takım akustik sessionlar ve kısa filmimsi şeyler çekmek amacıyla kamera almaya karar verdim. Önceliğim video çekimi yani, fotoğraf sonralık. D90 dan başka bildiğim bi model yok açıkçası. Onda da bazı süre kısıtlamaları var video çekiminde. Sizlerden marka model tavsiyesi almak istiyorum. Bütçem 2000 civarı. Teşekkürler.
(2) 

Bi film var, ölümsüz ajanlı falan.

foreignsilhouette #711255 
Selam dostlar, bi film var nerdeyse yeni falan sanırım. Komedimsi bişey. Böyle ajanlar var, ölümsüzlük veriyolar bunlara. Ama bunun bedeli dış dünyaya kadın olarak görünmeleri. Bildiğim şeyler bunlar. Böyle absürdümsü işler, canavarlar falan da var. Neydi o film?
(1) 

Ankara'da hermetik doğalgaz sobası nereden alabilirim?

foreignsilhouette #683394 
Selam dostlar. Soru başlıkta yazılı. Teşekkür ettim.
(4) 

Kanepe: ikea vs. Siteler

foreignsilhouette #667434 
Selam dostlar. Ankara'dayım. Eve L kanepe almaya karar verdim. Uzanma yerinin altı baza, geri kalan kısmın altından yatak çıkan tiplerden. IKEAdan beğendim bi model ama sitelere git bak diyo içimdeki ses. Ne diyosunuz? Kaliteli ve hesaplı bişeyler var mıdır? Bütçe bin lira civarı.
(5) 

Eve alarm sistemi

foreignsilhouette #660083 
Selam dostlar, eve alarm malarm bişey taktırayım diyorum. Semt çakal çukal dolu. Pronete baktım, çok kötü şeyler yazılmış. Iyisi nedir bunun? Fiyatlar nasıl mesela?
(7) 

Şunlara alternatif dizi soruyorum

foreignsilhouette #655637 
Selam dostlar. Şu aşağıdakileri izledim ve benzer çerezlik bişeyler arıyorum.

friends
scrubs
himym
the big bang theory
the it crowd
black books
plebs
mike and molly
(1) 

vatan bilgisayar %30 indirim sorusu

foreignsilhouette #636327 
selam dostlar. şu anda vatan bilgisayarın sitesinde %30 indirim var. normalde eskiden cuma günleri nette %25 olurdu, ertesi gün cumartesi ve pazar aynı indirim mağazalara düşerdi. şu anda %30 indirim var nette. yarın sizce mağazalara düşer mi bu iş? bilgisayarı topladım, satın almayı bekliyorum çünkü.
(2) 

Ekran Kartı tavsiyesi istiyorum

foreignsilhouette #636288 
Selam dostlar. 500tl civarında ekran kartı bütçem var. Tavsiyeler?
(8) 

dövüşlü spor önerisi

foreignsilhouette #620165 
selam dostlar. yaz sezonunu açtık, ama işimden dolayı ankaradayım daha uzunca bi süre. fitness yapıyorum haftada üç gün. bunun yanına bi de böyle uzakdoğulumsu bi spor koyayım dedim. ne yapsam? uzun süre de devam ederim, geçici olarak değil yani. pek bi bilgim yok, bi yandan araştırırken bi yandan sizlere sorayım dedim.
(3) 

ankara üniversitesi, çapraz gitmek?

foreignsilhouette #617832 
selam dostlar. dil tarihliyim. ikinci sınıftayım. ikinci dönem garanti kaldı, ilk dönemden umudum var. çapraz gitmenin şartları nelerdir? ne olursa insan birinci dönem 3. sınıf ikinci dönem 2. sınıf olur? ilk dönem başıma neler gelmiş olması lazım bunun için? ortalamam kaç olmalı mesela?
(3) 

galaxy s4 şarj olmuyor?

foreignsilhouette #616858 
selam dostlar. hiçbir olağanüstü durum yaşanmamasına rağmen dün gece şarj olan telefonum şu anda kabloyu takınca tepki vermiyor, yalnızca pil işareti ve buffer işaretine benzer bişey çıkıyor, ama o işaret dönmüyor ya da led yanmıyor. bilgisayara bağlayınca da tepki vermiyor. nedir bu?
(2) 

Ankara'da güzel masaj yapan yer?

foreignsilhouette #612811 
selam dostlar, Ankara'da yaşıyorum. hiç profesyonel masaj yaptırmadım. çok ölümcül pahalı olmayan denenmiş onaylanmış bildiğiniz masaj salonu var mı? teşekkürler. (no happy endings)
(1) 

Ankara / direksiyon kursu

foreignsilhouette #595411 
Selam dostlar. Şöyle bir geçmiş başlıklara bakındım, bir sürü bilgi mevcut. Fakat yine de yazmamın sebebi güncel bilgi edinmek. Ehliyetim var, araba da kullanabiliyorum. Fakat gerginliklerimi yenmek ve akıcı kullanabilmek için direksiyon dersi almak istiyorum.

Ankara'da yakın zamanda direksiyon dersi almış ya da konu hakkında bilgisi olan varsa birkaç sorum var:

1.Bir ders ortalama ne kadar sürüyor?
2.Ders başına fiyatlandırma nasıl?
(2) 

godaddy, domain forwarding, youtube channel

foreignsilhouette #565725 
selam dostlar. benim hali hazırda bulunan bir domain ismimi youtube kanalıma forwardlamak ve hatta mask'lemek istiyorum. yaptım da. lakin godaddy'nin ayarlar kısmında başarılı olarak forwardlanmış olarak gözükse de, domain'i yazıp girince boş bir sayfayla karşılaşıyorum. youtube engelliyor mu bu tip şeyleri, bilgisi olan var mıdır?
(6) 

Asus VS228D monitör

foreignsilhouette #553242 
Selam dostlar. Kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Yarın vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum.

Monitör şu:
www.asus.com.tr
(5) 

istanbul'da tütüncü

foreignsilhouette #549238 
selam dostlar, yarın istanbul'a gidiyorum. nerde ne var hiç bilmem. tütünüm bitti, old holborn almam lazım. nerde bulunur? teşekkürler.
(4) 

nike modeli

foreignsilhouette #544949 
selam dostlar. şu model nedir? erkek versiyonu var mıdır?
(2) 

ankara'da çeviri bürosu.

foreignsilhouette #544937 
selam dostlar. türkçe-ingilizce, ingilizce-türkçe çeviriler yapmaktayım. akademik, normal fark etmez. beraber çalışabileceğim iyi bir çeviri bürosu arıyorum. tavsiyeniz var mı? yoksa siktiret büroyu, solo kovala mı diyosunuz? ya da internet üstünden değişik çalışma tarzları olan yerler varmış falan, bilginiz varsa cevaplarınızı bekliyorum.
(2) 

Ankara Üniversitesi jonglör topluluğu

foreignsilhouette #504518 
Selam dostlar. Böyle bir oluşum mevcut mudur? resmi olmasa da kendi arasında takılan benzer bir topluluk var mıdır ankara üniversitesinde?
(3) 

Vodafone'dan Galaxy S3 almak çok mu saçma?

foreignsilhouette #477190 
Selam ahali. Şu an 16gb S3'ün piyasa fiyatı 1700lira civarı. Vodafone bunu 60liralık faturalı tarife + 75tlx24ay cihaz ücreti olarak alıyor. fakat bu şekilde bakılınca cihaz ucuza falan gelmiyor, 1800lira oluyor. E tarife desen bize bi kıyak yaptığı yok, herhangi bir vodafone kullanıcısı da bu tarifeye 60lira verip geçiyor. Olayı çakamadım ben, neden tercih edeyim ki 100lira fazla vermeyi? 24ay vade için mi?
(4) 

Vatan bilgisayar'dan 170 liralık hediye çeki

foreignsilhouette #456809 
Selam dostlar. 170 liralık hediye çekim var. Ne alayım?
(7) 

windows media player alternatifi?

foreignsilhouette #441988 
şöle çok hızlı, kullanışlı, library destekli çılgınca bir player var mı? hala winamp mi var windows media player'dan sonra?
(1) 

temple run'ımsı oyun önerisi?

foreignsilhouette #426031 
selam dostlar, bilgisayarda oynamak için böyle temple run'ımsı flash oyunu falan kesin vardır. bildiğiniz var mı hazırda?
(6) 

Diablo 3 alıp almamak...

foreignsilhouette #411903 
Selam dostlar. Biliyoruz ki hiçbir yerde kalmadı kendisi. 25'inde bi posta daha geleceği biliniyor, bazı yerler haziran diyor vs. Geldiği zaman 110 liraya kutulu alma şansım var haliyle, hem de taksite böldürerek falan. Tabi yetişebilirsem/bulabilirsem.

Sorum şu: bunu bekliyim mi, yoksa blizzard'a girip babalar gibi 60 yuroyu tek çekim basıyım mı? Fark 30 lira. Finaller falan da var, hafta içi ful çalışıcam falan. Ama yine de oynanmaz mı hacı ya? Yani çalışma arasında, yatmadan önce, sabah uyanınca vs oynayacağım 1-2 saate değer mi 30 lira? Kendi derdinizmiş gibi bi cevaplasanız ya. Teşekkür ettim.
(2) 

Genel sağlık sigortası için eve gelen insanlar...

foreignsilhouette #410114 
Selam dostlar. Ben formu yeni doldurdum, yarın vericem. Sonrasında sigortamın başlaması için bazı insanların eve gelip bişeyler yapması gerekiyomuş. Napıcak bu insanlar? Bunu deneyimleyen arkadaşlar bi yazarsa çok sevinirim. Ne soracaklar, neye bakacaklar falan...
(5) 

Tütün mü sigara mı daha zararlıdır?

foreignsilhouette #406089 
Selam dostlar. Ben arada bir sigarayı bırakır yeniden başlarım falan. Son 6 aylık bırakışımın ardından yeniden başlamaya karar verdiğimde dedim tütüne başlıyım. Hem sarması vakit alır, çok içmem vs.
Sonuç olarak tütün içiyorum bayadır. Old Holborn sarı, arapla içiyorum, filtre de kullanıyorum. Normal bi günde 10 taneyi buluyor. Sigara içerken kırmızı winston içiyodum ve bir pakete yakın içiyodum.
Hali hazırda daha mı fazla zehirleniyorum? Nedir bu tütünün olayı? Geçirildiği işlemler sigara şirketlerininkinden daha mı fena? Bilgisi olan bir babayiğidin açıklamalarını bekliyorum.
(5) 

bahar alerjisi

foreignsilhouette #405398 
selam dostlar. bu polenlerin yok olmasına daha ne kadar var? bu kardeşlerimizin üreme mevsimi ne zaman bitiyor? ne kadar sürer genelde?
(4) 

bahar alerjisi/nezlesi ile ilgili

foreignsilhouette #400521 
bu ağız dolusu küfür etmek istediğim olay özellikle sabah uyanınca ve gece 11'den sonra abartıyo bende. neden öyle? yani gündüz bişey yok pek, iki hapşuruk. ama gece 11-12 gibi bokunu çıkarırcasına burun dolmaları hapşuruklar göz kızarmaları falan. herkeste mi böyle olur bu?

mobil görünümden çık