(1) 

Koç Üniversitesi'ne gitmek

wish i could find a way to disappear #936950 
Merhabalar,

Bir hafta içi sabahı Zincirlikuyu'dan Koç'a gideceğim. Metro ile Hacıosman+KÜ'yü giden 154 numaralı otobüs seçeneği mi daha hızlı olur; yoksa Sarıyer+dolmuş seçeneği mi?
(2) 

Lumia 925 - Kilit tuşu saçmalaması

wish i could find a way to disappear #873838 
Merhabalar,

Sevgili Nokia Lumia 925'imin kilit tuşuna durduk yerde bir şeyler oldu. Tuş çalışıyor, telefonu kapayıp açabiliyorum da ancak o malum tık sesi çıkmıyor, tuşa bastığımı hissetmiyorum. Çok korkuyorum.
Şimdi sizce ben bunu garanti kapsamında Vatan bilgisayara mı vereyim, yoksa tutup bir Nokia care'e mi götüreyim? Bu anında düzeltilebilecek bir iş midir?
(3) 

cdjapan.co.jp

wish i could find a way to disappear #828611 
Sevgili duyuru sakinleri,
amazon.co.jp'in çektiği fantastik posta bedelini görünce manga almak için cdjapan'a meylettim. Daha önce içimizde buradan bir şeyler almış olan var mı? Siparişiniz Japonya'dan buraya sağ salim vardı mı? Registered SAL ile sipariş versem gözüm arkada kalır mı?
(2) 

KYK borcu erteleme

wish i could find a way to disappear #664275 
Sevgili öğrenim kredisi borçluları,
Borcumuzun geri ödemesinin ertelenmesi için kuruma dilekçe yazıp veriyormuşuz, ben de öyle yapacağım. Kurumun sitesindeki örnek dilekçe Ankara'daki genel müdürlüğe hitaben yazılmış, bununla ilgili bir sorum olacak. Ben de dilekçemi Ankara'ya genel müdürlüğe mi yollayacağım; yoksa İstanbul'da yaşayan biri olarak dilekçeyi İstanbul bölge müdürlüğüne hitaben yazıp burada elden Çapa'ya götürsem de olur mu?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık