(1) 

Yavru kedi bakimi-capsli

boyalı kuş #936172 
Fotograftaki minigi yol kenarinda bulmuslar. Annesini 1 saat beklemisler, gelmeyince de arkadasima getirmisler. Arkadasim daha once hic kedi bakmadi. Tavsiye olarak, kedi sutu almalarini, su icirmeyi unutmamalarini, yanina havluya sarilmis sicak su torbasi koymalarini ve poposuna masaj yapmalarini soyledim. Soylemem gereken baska bir sey var mi? Bir de bu kedis kendi kendine tuvaletini yapar mi? Sut anne bulmamiz daha iyi olmaz mi?
(4) 

Salsa ayakkabısı

boyalı kuş #933549 
Anadolu yakasında salsa ayakkabısı satan yer biliyor musunuz?
(1) 

yıldızname hakkında ne biliyorsunuz?

boyalı kuş #928009 
sb
(2) 

pegasus evcil hayvan taşıma ücreti

boyalı kuş #848733 
yakın zamanda pegasus hava yollarında evcil hayvanı ile uçan var mı? müşteri hizmetleri, geçen sene 25tl olan ücretin 60 tl olduğunu söyledi.
(8) 

köpek koku sorunu

boyalı kuş #805418 
french bulldog sahibi bir arkadaşım var ve köpeğin çok ağır koku yaydığını söylüyor. köpeğin herhangi bir sağlık sorunu yokmuş. mamasını değiştirmesinden başka fikri önerisi olan var mı?
(1) 

Anadolu yakası veteriner tavsiyesi

boyalı kuş #800400 
Kedimde mantar olduğunu düşünüyorum. Veteriner hala daha "bakalım" dediği için farklı veteriner arıyorum. Anadolu yakasında, tercihen Kozyatağına yakın,bildiğiniz, işinin ehli, hayvansever bir veteriner var mıdır? Mantar ile ilgili yazıları, yorumları okudukça içim içimi yiyor...
(5) 

Kedide mantar

boyalı kuş #798429 
Dün akşam eve geldiğimde, kedimin kulağının üstünde kanamış bir kısım gördüm. Veterinere götürdüm, mantar olabilir, takip edelim dedi. Daha önce kedisi mantar hastalığı geçiren var mı? Sizce mantara benziyor mu? Beklemek çok zor geliyor...
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık