(2) 

Bira kaç derecede donar?

kilimanjaro #734696 
Evet arkadaşlar google a yazmama rağmen net bişi bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi
Şimdiden teşekkürler
(Alkol oranı önemli olabilir %6-%8 arası diyelim miktarda 1 litre olsun mesela)
(3) 

Ee, bir yerden başlamak lazım...

kilimanjaro #731372 
demenin ingilizce yolu nedir böyle şeyleri çevirirken saçma oluyorya bi karşılığı varmı diye soruyorum tarzanca olmasın mümkünse :)
(7) 

Bütünlemeler ile ilgili

kilimanjaro #729620 
İyi akşamlar, kısa ve net bi şekilde FF almak dışında (FD mesela) bütünlemelere girebilirmi? yada daha yüksek bi not?
(1) 

playstation pluscılar bi bakın

kilimanjaro #726894 
şimdi DMC (devil may cry) direk beleşmi 1 saat kadar kaldığı yazıyor
ve şimdi eğer 3 aylık plus aboneliği alsam 5-10 dk içinde bedava yükleyebilecekmiyim...
(4) 

İnternetten alışveriş

kilimanjaro #726562 
İnternetten çok alışveriş yapıyorum fakat hep ebay gibi büyük sitelerden bugün www.hemensepet.com diye bir siteye denk geldim bu siteden alışveriş yapan varmı bide bunlara nasıl güvenebiliriz?

edit: cevaplar için teşekkürler ben vatanda S3 mini alacaktım fırsatı kaçırdım 620 felandı fiyatı şimdide bu sitede 619 TL ye buldum dedim vatan yapabiliyorsa bunlarda yapar neden olmasın?
(2) 

kyk kredinin hayata etkisi

kilimanjaro #720928 
işi gücü olan okumasın çok uzun oldu yardım sever abilerim ablalarıma teşekkür şimdiden

tabi biraz garip bir soru olacak ama soru çok net bu kyk nın kredisi bir kamçı felan olurmu dostlar? hani lan bunu ödicez çalışakta ortalama kasak ilerde işe girmek için felan? (ve bu ortalama işe girmeyi etkilermi)

şimdi ben bu sene kazandım hazırlığı atladım ama nasıl rahatım hani kazandımya nasılsa geçilir la girdik o zaman yaparız kafası ve ilk dönem (şuan son 1 final kaldı) bitti ve 4 dersin 1 inden n/a 2 sinden ff 1 indende dc felan alıcam muhtemelen zaten kaldım yada ünide noluyorsa ondan işte ne bilmiyorum onuda açıklamak isteyen açıklayabilir ikinci dönem kurtarılırmı direk kaldımmı sınıfmı tekrar etcem lise gibimi la bu üni vs...

başka bi soruda genelde hedef koyarım kendime ve gerçekleştiririm liseye ve üniye böyle girdim yazın çalışıp işlerde para kazandım tecrübe kazandım vs hep bir amacım hedefim vardı... ama üninin sonunda ne olacak vs bilmiyorum ve bir hedefim yok (siyaset bilimi ve kamu yönetimi) bunun beni etkilediğini düşünüyorum

derslere çalışma olayıda şöyle bütün derslere gidiyorum ve dinliyorum (en fazla 100 ders varsa gidipte 5-6 sını dinlememişimdir telle felan oynama vs..) not bazı derslerde tuttum bi işe yaramadı bıraktım kütüphanede çalışma olayını kavrayamadım bu bir popilikmidir nedir?

derslere çalışmıyorum ben dersi derste dinleyip yapan adamdandım ama noldu anlamadım ünide bu tutmuyor heralde, evde kitap okuyorum bölümle ilgili yada roman ps3 bazen oynarım pc hiç oynamazdım (pc bağımlılığımdan kurtulmuştum ama şimdi deli gibi başladı bu derslerden kalma stresinden yeniden bağımlı oldum sanırım)

tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim ablalarım...

edit: durumumuz iyi denebilir yani bu krediye ihtiyaç yok denebilir ve babam alma Üfe Tefe uğraşma ilerde kıçına girebilir diyor ama ben bi yandan kendi paramı harcamak hesap vermemek olayına değişik bi gözlede bakıyorum alıpta ödeyemeyip sürünen varmıdır 12 milyarda az para değil en az 15 ödeyecek olsak 1 yılda anca kazanılır o para açıkcası...
(6) 

Personal Hotspot ve Batarya Süresi

kilimanjaro #719369 
evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hani telin internetini paylaşıyoruz ona personal hotspot diyolar heralde işte bu özelliği olan ve batarya süresi iyi olan (en azından 1 günü çıkarsın ya akşam 5-6 yı göremiyom) nispeten ucuz bir tel lazım öyle işlemci rami felan hiç önemli değil internet paylaşımı olsun bide 1-1,5 gün götürsün yani eve yusuf yusuf koşmayayım tadında bir telefon bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

edit: arkadaşlar nokia tellerin bazıları için JoikuSpot diye bi uygulama gördüm nette videolarıda var çalıştığına dair www.joiku.com şuradan bi en iyi bataryalı olabilecek modeli seçermisiniz?

edit2: ya eski 5800 ı kullanırım nasılsa küçük bataryası var 2 tane taşırım olmadı yada Nokia Pureview 808 alıcam... joikuyla bi denicez hadi hayırlısı
(4) 

Hesap açmak ve iban

kilimanjaro #717055 
Ben geliri olmayan üniversite öğrencisiyim babam yurtdışında olduğundan bana para yollamak istiyor fakat benim iban felan yok çünkü hesap yok gidip gelirim felan olmadan elimi kolumu sallıyarak hesap açtırabilirmiyim ayrıca sonrasında iban için özel bişey gerekiyormu (tercihen vakıfbank farkı oluyorsa başka bankaların bilmek isterim) şimdiden teşekkürler
(7) 

Litecoin

kilimanjaro #716885 
Soru basit litecoin bitcoin gibi potansiyellimi, almaya değermi?
bitcoinin artışını (bir ara 3 dolarken şuan 700-800 lerde) izlemiş biri olarak bu litecoin necidir güvenilirmi? şuan bi site ((git:secure.koinim.com) 55 tl den satıyor (yazarken 57.5 oldu) param kıymetli fakat bi 2000-3000 liralık alıp atsammı? bu tür crypto paralar ne derece güvenilir? işlem hızı borsadaki gibimi bi clikle o andaki fiyatından satabilirmiyim?
(8) 

üniversiteye alışamadım

kilimanjaro #716874 
iyi geceler arkadaşlar sorum basit ben bu sene kazandım üniversiteyi ankarada iyi bir okul şimdi ben hazırlığı atladım ve direk Siyaset bilimi ve Kamu yönetimine başladım derslere gitmeme (cidden devamsızlığım 0 denecek kadar az) evede az çalışmama kitapları okumak hocaların attığı mailleri inceledim ve kütüphanede az biraz çalıştımda fakat bu vizemidir nedir hah onlar acayip felaket şöyle diyim 100 üstünden 40 üstü notum yok. Anlamadığım olay sınavlarda acayip iyi geçiyor aklımdakini yazdım diye düşünüyorum en iyi geçti dediğimden 20 aldım 100 üstünden nedir ya bu... üniye alışamıyorum felan diye kendimi kandırıyorumda tavsiye felan alabilirmiyim sizlerden? Finaller önümüzdeki hafta ben kaldım diye zaten iyice saldım evdede bakmıyom artık derslere 2. dönemle kurtarılabilirmi bu?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık