Göztepe parkındaki kemal sunal müzesi açık mı bugün

turk kizi #1584550 
Parktan geçen gören olmuştur diyerekten sormak istedim

Decathlon baslangıc seviye yetiskin raketi

turk kizi #1583491 
Heves edip aldım bu sene ama kursa devam etmedim, 5-6 kez birer saat derste kullandım sadece. Su an 1190 sıfırı, 700e bırakırım. Mümkünse istanbul ici elden.

Kuzguncuk’u iyi bilen biri

turk kizi #1583149 
Mesaj atabilir mi? Bir mekanı soracağım yürüyerek gidilir mi diye, haritada çok zahmetli yokuşlu göründü de yol.
(2) 

kadıköyde tesisatçı

turk kizi #1578790 
uygun fiyatlı tesisatçı arıyorum kadıköyde. klozeti söküp taharet musluğu borusunu değiştirip geri takma işi. 2bin tele dedi biri, çok geldi.

Giovanni civardi ebook arıyorum

turk kizi #1578096 
Çizim sanatı 1 ve 4 lazım spesifik olarak. Z-library çalışmadı. Bakabileceğim başka neresi var? Türkçe olması gerekmiyor.

Cumartesi aksamı - blind - onur özdemir sakin tribute

turk kizi #1570230 
İki bilet var elimde, gidemeyeceğiz. Su an 330 tlye satılıyor, 230a bırakırım tanesini biletino.com

Kadıköyde analog film banyo

turk kizi #1569117 
Bunu yapan yer var mıdır bildiğiniz
(10) 

Bisikletliyken köpek kovalarsa

turk kizi #1566976 
Napmak lazım, taktik nedir? Ayrıntı vereyim: kadıköy’de sahilde gezicem bisikletle. Ama geçen aylarda koşuya çıktığımda modada köpek kovaladı, sonra bisikletli insanlara havlayıp koşan köpekler gördüm birkaç kez, böyle böyle bi korku oluştu bende. Genel olarak köpek çetesi ya da vahşi köpek sorunu yok, bildiğiniz sahil ama panik olmaktan korkuyorum. Bisiklet konusunda yeniyim. Hiç umursamadan devam etsem yoluma normal hızda, olur mu?
(6) 

İzmir bornova yer

turk kizi #1561688 
Arkadasım yarın izmirde bi nikaha katılacak ama otobüsten inip hızlıca gecmesi gerekiyor. Orda üstünü değiştirebileceği bir yer soruyor, mekan olabilir büyük tuvaleti olan. Varsa tavsiyeniz çok seviniriz.

Çek cumhuriyeti employee card

turk kizi #1560437 
Aylar oldu is bulalı burda, vizeye sponsor da oluyor sirket ama konsolosluktan randevu alamıyorum. Her ay 16 kisiye veriyorlarmıs sadece, tam vaktinde mail atsam da olmuyor. Yakın zamanda bunu basarabilen oldu mu acaba? Çekya’dan bi ajans yardımcı oluyor vizeye, belgeler filan her sey hazır da giremedik 16 kisi arasına.
(3) 

istanbul üniversitesi - edebiyat fakültesi

turk kizi #1549878 
7-8 yıl önce mezun oldum, ilk kez diploma lazım oldu da. okul açık mı, öğrenci işleri aynı yerde mi, aydınlatırsanız çok sevinirim.
(3) 

marmaray soruları

turk kizi #1534890 
ayrılıkçesmesi veya söğütlüçeşme duraklarından binersek pendik durağına varmamız ne kadar sürer? 15 durak varmış gözüm korktu.

bir de akşam pendik'ten buralara dönerken en son sefer kaçta olur? haftasonu için uzatıldı haberi gördüm ama doğrulayamadım.
(4) 

seyahat rotası

turk kizi #1524775 
ekim ayında bi müzikale bilet aldım, hamburg'da gösteri. sonra bi de prag'da bi arkadasıma gitme planım var. hiç seyahatbaz bi insan değilimdir bu yüzden planlamakta zorlanıyorum.

sizce nasıl yapim? istanbul'dan direkt hamburga, ordan yine ucakla mı prag? araya baska ülke sıkıstırmak istesem neresi makul olur? çok param yok ama biraz var, mantıklı bi rotaya harcayabilirim. ama çok da gezesim yok, tek basıma olucam.

şimdiden çok teşekkürler fikirler için.
(8) 

online kahve siparişi

turk kizi #1523131 
kahhve.com'dan siparis veriyorum normalde memnunum ama fiyatlar artmış geldi biraz. siz nereden sipariş ediyorsunuz? Moka pot için espresso, filtre kahve makinesi icin filtre kahve siparisi vericem. Spesifik öneri varsa alırım.
(3) 

çay çorba için arıtıcı sürahi

turk kizi #1517890 
damacana fiyatları çok arttığı için kaynatılan suları musluktan kullanalım diyoruz sürahiyle arıtıp. şu an amazonda aquaphor ve waterfox indirimde, yorumlar bi öyle bi böyle, emin olamadım. tavsiyeniz var mıdır? direkt brita mı alalım yoksa daha uygun fiyatlılar da aynı işi yapıyor mu? teşekkürler şimdiden.
(3) 

seramik pişirtmek

turk kizi #1513560 
sizce evde yaptığım seramikleri atölyelere götürüp ücreti karşılığında glazeletip pişirtebilir miyim? sormaya çekindim atölyelere, garip bi istek olabilir gibi geldi. evde seramik yapanlar bunu hep kendileri mi hallediyor?

normalde havayla kuruyan kil kullanıyorum ama mesela fincan filan yapmak istesem glaze yapılıp pişirilmesi lazım sanıyorum.
(14) 

Sözlükle duyuru arasındaki kitle farkı

turk kizi #1511781 
Daha önce konusuldu mu bilmiyorum. Ne zaman sözlükten söyle bi süzülüp duyuruya geçsem kitle değişimi yüzüme çarpıyor. Sözlük baya garip bi yer artık, burda ilişki soruları filan seksist olmayan sekilde cok esitlikci yanıtlanıyor sıklıkla. Neden sözlükten buraya bi akıs yok sizce? İki platform neden benzer seyre sahip değil?
(13) 

enerjik uyanmanın bi yolu var mı

turk kizi #1510324 
sb
(3) 

evde mantar yetiştirme kiti alayım mı?

turk kizi #1509751 
istridye mantarı çok seviyorum, fiyatları da uçtu gitti, 200 gramı 10 lira üstü, eskiden 400 gram olurdu en azından paketler. bu evde yetiştirme kitlerinden alsam kaç gram çıkarırım acaba toplam? deneyen varsa, tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.
(3) 

Enpara swift ücreti

turk kizi #1507121 
Yurt dışından 400 euro ödeme almıştım ama hesaba 375 geçmiş, 2-3 euro enparanın vergisi kesilmiş o görünüyor ama karşıdan 400 çıktığı halde 25 eksik. Biraz araştırdım, enpara aracı bankalar kesiyor filan diyormuş, bunu engellemenin bir yolu var mı yoksa devam mı böyle? transferwise vs. kullanmaz karşı taraf onlar dümdüz göndermeye devam eder. Bu yüzden benim yapabileceğim bir şey var mı merak ettim
(1) 

Analog makine tamiri - Nikon EM

turk kizi #1498775 
makine bozuldu, teknik olarak nasıl anlatılır bilmediğimden yanlış tarif edicem muhtemelen ama içindeki perde yukarda takılı kalıyor ve elle indirmek gerekiyor. bunu uygun fiyata tamir ettirebileceğim bi yer var mı?
lokasyon: istanbul
(5) 

takarken yan yatılabilecek kulaklık

turk kizi #1474373 
var mıdır böyle bi kulaklık? çok kaliteli olmasına gerek yok, yan yatarken rahatsız etmesin yeter.
(11) 

En sevdiğiniz sosyal platform hangisi?

turk kizi #1473460 
İyi pazarlar duyuru. Diyelim ki bir tanesi hariç bütün online sosyal platformlardan vazgeçeceksiniz, hangisiyle yola devam edersiniz?
(9) 

Çalışma sandalyesi

turk kizi #1466541 
Evden çalışmaya geçtiğimizden beri normal sandalyedeyim, çok bi ağrı sızı olmuyor spor-pilates yaptığım için bence fakat yine de çalışma sandalyesi alsam çok fark yaratır mı? Fiyatlar 500-1000 gibi hep, değer mi?
Bi de ürün tavsiye ederseniz sevinirim. İkeada varsa direkt bugün almayı düşünüyorum.
(3) 

evde ağırlık çalışma

turk kizi #1466132 
ağırlık dediysem ciddi bişey algılanmasın :) 5 kiloluk dumbell sorusu.
cinsiyet: kadın
spor yapma sebebim de hareket olsun, güçlenmek olsun, bütün gün pc karşısında oturmamış olayım vs.

1 yıldır 1,5 kiloluk 2 dumbell kullanıyordum, geçenlerde 5 kiloluk aldım iki tane ama doğru mu yaptım emin olamıyorum. hareketleri yavaş ve doğru yapmaya çalışıyorum, buna rağmen bel ağrısı başladı, esnek ve rahat hissediyorken, kaskatı hissetmeye başladım, modumu bile bozdu bu dumbelllar bence. haftada 6 gün, 45 dk - 1 saat çalışıyorum.

ağırlık mı fazla gelmiş? bırakmalı mıyım? yoksa böyle devam edip güçlenir ve tekrar iyi hisseder miyim? sorularım bunlar, teşekkür ediyorum.
(3) 

çene ağrısı - masseter botoksu

turk kizi #1466131 
bunun için bir yer önerebilecek olan var mıdır? İstanbul'da, mümkünse anadolu yakası.
teşekkürler şimdiden.
(4) 

Amerika'ya kargo sorunu

turk kizi #1464764 
Etsy'de bir satış yapıp ptt ile kargolamıştım, takipli kargo çok pahalıydı, takipsiz bile 100 lira tuttu 30 gramlık paket. Fakat almaktan korktuğum mesajı aldım bugün, ürün ulaşmamış hala. Tam 30 gün oldu. Sizce kaybolup gitmiş midir? Üzücü kısmı, adamlara 35 dolar, iade yaparsam benden 300 lira, kargo. El yapımı heykellerim gidecek. Çok üzüldüm be.
(5) 

Amerika'ya kargo

turk kizi #1459679 
Etsy'ye yeni girdim üçüncü satışımı yaptım, ilk ikisi İngiltere'ye gitti PTT ile yolladım. Bir noktada takip edemedim, sanırım ülkeye girince baska birime devroluyor.
Şimdi Amerika'ya yollamam gerekiyor, ne tavsiye edersiniz, PTT mi yine? 100 gram filandır yollayacagım sey.
(2) 

Rock N Rolla Beşiktaş açık mı?

turk kizi #1431834 
alkollü mekanlar açıldı mı takip edemedim, Beşiktaş olmadı Kadıköy şubesi ile ilgili bilgisi olan var mı?
(4) 

turşu suyu ve alkol

turk kizi #1428567 
turşu suyu çok seviyorum ama klasik olanı değil de kühnenin alman usulü salatalık turşusunun ya da ikeanın dilimli salatalık turşusunun sularını, şekerli oluyorlar sanırım biraz. mesela martiniye zeytin suyu koyuyoruz ya bu turşu sularını da alkollerle değerlendiremez miyiz? bloody marye koyayım dedim pek olmadı. varsa fikriniz alırım.
(1) 

tavanda ışığa bağlı olan pervaneler ne kadar elektrik harcıyodur?

turk kizi #1427461 
sb
(7) 

kolay uyumak için bir şey kullanıyor musunuz?

turk kizi #1409439 
melatonin duyuyorum sürekli. önerebileceğiniz bir ürün var mı?
bunun dışında komşulardan gelen gürültülere çok odaklanıyorum, bunu çözmek için kulak tıkacı bakıyorum, öneri gelir mi bu hususta?
(2) 

Toplu taşımada maske takmak bir işe yarıyor mu?

turk kizi #1402786 
Sb
(4) 

Hangi bölüme gitmeliyim?

turk kizi #1399953 
Bel ağrısı yaşıyorum fazlaca ve bazı sabahlar sağ ayağımın üstüne basamıyorum, genel olarak sağ bilek sıkıntılı. direkt ortopediye mi gideyim? yoksa fıtık ihtimaline karşı önce başka birime mi gidilir?
(2) 

dasdas konser kapı açılışı

turk kizi #1395488 
ataşehir dasdas sahnede 22deki bi konserin kapı açılışı ne zamandır? şöyle önlerden izleyebilmek için kaçta gidelim?
bi de taksimden direkt gidebilir miyim dasdas'a? kadıköy'e geçip mi gitmeliyim yoksa?
(4) 

Derin uyku süreniz ne kadar?

turk kizi #1395126 
Akıllı bileklik kullanmaya başladım bir süre önce ve derin uyku süremin 10 dk ile 1 saat arasında gidip geldiğini öğrendim. Sürekli de uyarıyor derin uyku süren çok kısa diye. Sizin kaç oluyor biliyor musunuz? Arttırmak için napılır acaba bunu, zira yorgun olmasam da bi tribe sokuyor uyanınca, süren çok kısa, insanların %99u senden daha uzun derin uyku süresine sahip diye diye :D
(2) 

binanın sarsılması

turk kizi #1393360 
işhanı tarzı bi binanın en üst katında çalışıyorum. sokağa açılan en alt katta da bu aralar yenileme çalışması gibi bir şey var. arada bi bam güm ses geliyor ve bina deprem oluyormuş gibi sarsılıyor. az önce baktım böyle kamyonumsu bir şeyi içeri sokmaya çalışıyorlardı, bi ihtimal onu duvara çarptılar. bilmiyorum başka ne olabilir. tam da bizim ofisin altına denk geliyor çalışma ve hepimizi bi gün aşağı indireceklermiş gibi geliyor valla bi kolona falan zarar verip. haftada en az 10 kez oluyor bu olay son haftalarda öyle diyeyim.
az önce kagıthane belediyesine sikayet ettim. baska yapabilecegim bir şey var mı gelsin kontrol etsin bu insanları binayı çökertmeden? yoksa tüm bu olanlar normal mi?

deprem sanıp aşırı korktuğum için şu an sinirli ve ürkek moda gectim, bir şey yapmak istiyorum.
(1) 

Spotify'dan maksimum verim alma

turk kizi #1391829 
Sorum şu, şarkıları beğeniyor ve ayrıca çoğunu kategorize edip liste yapıyorum. Şimdi ben 1000e yakın şarkıyı indirmiş halde tutarsam, bi de aslında aynı sarkılardan olusan listelerimi indirmeme gerek yok di mi, indirirsem de X2 şeklinde yer kaplamayacaktır herhalde, çünkü zaten inik? Siz nasıl yapıyorsunuz liste ve liked songs olayını?

Bi sorum da annemlerin evinde yaşayan kardeşimi aile hesabıma ekledim, benim adresi girdi, sakata gelir miyiz?
(3) 

Kadıköy'de kick boks ya da başka bir savunma sporu?

turk kizi #1388684 
Pek spor yapmayan biri olarak bir savunma sporu öğrenmek istiyorum. Kadıköy'de önerebileceğiniz bir yer var mı?
(3) 

dün hesabımdan entry girilmiş

turk kizi #1387777 
dün akşam 9 gibi hesabımdan türk kızının kültürsüz olması başlığına "aşk olsun yaa" diye entry girilmiş :D herifin biri mesaj atınca fark ettim, şifreyi kaptırdık mı demek şimdi bu? değiştirdim şimdi, başka bişi yapmama gerek yok herhalde. weird.
(4) 

Genel cerrahide test

turk kizi #1386548 
Ömrümde ilk kez kan testi filan yaptırmaya niyetlendim, aslında pek bir şeyim yok ama doktora ne demeliyim de birtakım testleri yazsın? Mesela on yıldır et yemedim, bunu açıkça söyliyim mi değerlere baktırmak için? Keyfi değil de gerekli olması gerekiyormuş sanırım sigortanın karşılaması için, ne desem ne testi yaparlar?
(3) 

kalpteki ağrı gaz değilse nedir?

turk kizi #1386054 
şu malum kalp sıkışması peşimi bırakmadı bugün, bence gaz değil şu an bu, hiç öyle gazlı sindirimli bir problem hissetmiyorum. neden sıkışıyor bu kalp? sanki doktora gitsem bile gazdır gaz diyecek gibi hissediyorum :D yaşım genç, genel olarak sağlıklıyım bence.
(7) 

Düz laptop tavsiyesi

turk kizi #1385504 
Sadece internete girmek, dizi film izlemek için kullanacağım bir bilgisayar alacağım. İlk çıkan iPad miniyi hala kullanan, telefon değiştirmeyen bir magara insanı olarak beni yarı yolda bırakmayacak bozulmayacak bişi istiyorum. Şimdiden teşekkürler efendim.
(2) 

Kadıköy'de göz doktoru

turk kizi #1363449 
Tavsiyeniz var mıdır acaba?
(3) 

Esenler otogarındaki firmalar

turk kizi #1352586 
24 saat açık oluyor mu? İlk otobüs 7.30da kalkıyor, kaçta açıyordur bu adamlar dükkanı? Sabaha karşı 4-5 gibi otobüsten inen biri beklemeye yer bulur di mi?
(3) 

geçmeyen boğaz ağrısı - şişliği

turk kizi #1347605 
hayırdır inşallah kime sorsam boğazı ağrıyor. atmış olmayayım ama 10 yıldır filan boğazımda sorun yaşamamışımdır, 5 gündür de şiştikçe şişti, bugün de ses gitti. nasıl geçecek?
(3) 

Bira indiriminden sonra

turk kizi #1347404 
Ekşide entrylere denk geldim şarapta ve viskide olacak minvalinde. 10-15 şişe şarap alıcam bu aralar, bekliyim mi? siz böyle duyumlar aldınız mı?
(6) 

pencere dışına çamaşır asma demiri

turk kizi #1347403 
bunun bir adı var mı? kime gitmemiz gerekiyor yaptırmak için? Kadıköy'de bildiğiniz bir yer var mıdır yapabilecek?
(1) 

kabataşta iskele açıldı mı?

turk kizi #1346269 
açıldıysa sadece motor mu gidiyor?
(5) 

Meal prep yapıyor musunuz?

turk kizi #1330146 
yeni yılla birlikte bu işi de bir düzene oturtmak istiyorum ama bir yemek daha ikinci gününde eskimiş, bayatlamış gibi geliyor bana. bir yandan da redditte görüyorum bir sürü yumurta haşlayıp 5 kaba da koyuyorlar 5 günlük planda. bense yumurta haşlandıktan 15 dk sonra katlanılmaz buluyorum kendisini.
yumurta çok spesifik oldu ama pirinçli şeyler için de aynı hisler içindeyim, durdukça çirkleşiyor sanki. et yemiyorum bu arada, tüm hazırlık vejetaryen olacak.
siz meal prep yapıyor musunuz? yapıyorsanız neler hazırlıyorsunuz?

bonus soru: bakliyatları haşlayınca fazla fazla haşlayıp dondurmak iyi oluyormuş diye okudum, 1 kilo maş fasulyesini haşlayıp buzluğa attım. bununla mesela salata yapmak istesem kendi haline bırakıp mı çözdürmem lazım? çorbaya koyacak olsam buzlu buzlu atabilir miyim? diğer bakliyatlara da aynı şeyi yapayım mı?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık