(1)
lağn! aldığım derslerden biri kendi kendine uçtu gitti ?
proletarier aller lander vereinigt euch #841450
aldığım derslerden birini yanlış almıştım danışman hocama söyledim bir ara o da beklediğim gibi ekle bırakta bırakırsın dedi eyi dedim şimdi bi baktım o bırakacağım ders çıkmış gitmiş. e ben dilekçe vermedim, ekle bırak tarihi daha gelmedi. nasıl oluyor bu ?
(1)
dota 2 6.82 güncellemesi özet geçebilecek var mı ?
proletarier aller lander vereinigt euch #840498
yıllardır oynadığım oyun şu ama zerre girip bakasım gelmiyor biri en önemli şeyleri kısaca özet geçerse çok sevinirim.
(2)
masaüstü bilgisayar toplamam lazım ama nereye danışayım ?
proletarier aller lander vereinigt euch #840469
en fazla 1000 liralık monitör dahil bir şey lazım. en ufak fikrim yok masaüstü bilgisayarlar hakkında neredeyse. ister siz tavsiye verin isterseniz bilgili insanların olduğu sitelere yönlendirin her türlüsü kabulüm.
varsa nasıl indirebiliriz veya şu an kullandığımızın hangisi olduğunu nasıl anlayabiliriz ?
ispanyolca, italyanca, rusça, almanca, fransızca. hiçbiri hakkında en ufak fikrim yok ama iyi ingilizcem var ve genel olarak dillerin yapısına hakimim daha doğrusu yetenekliyim diyelim. ne önerirsiniz ? müyendis değilim o yüzden almanca demeyin parayla ilgilenen bir bölümdeyim para kazandırsın yeter yoksa ana dilim ve ingilizce zaten yetiyor bana.
(10)
ishale ne iyi gelir ayrica buradan melih amcaya cok selam soyluyorum
proletarier aller lander vereinigt euch #839430
Internette zibilyon tane sey var hepsini deneme sansim yok dolayisiyla leblebi turk kahvesi kola falan deniyor ama dogru mudur sahsen tecrube edip de su yontem kesin cozum dediginiz bir sey varsa onu soruyorum.
napıyorduk ? bir program var mı neyin ne kadar veri kullandığına dair. kıllanıyorum arkadaş.
gerçek patates kızartmak istiyorum dondurulmuş olarak almak istemiyorum artık. ama ne zaman denesem yumuşacık oluyor bu pattisleri çıtır çıtır yapmanın -tabii hazır dondurulmuşlar kadar çıtır olmasını beklemiyorum- bir yolu yordamı var mı ?
özellikle hangi kas gruplarını geliştirir ve nasıl bir şey almak lazım ? kiracıyım bir şeyler çakmak istemiyorum nasıl bir şey önerebilirsiniz ?
ek bir şey. şınav gibi verimli bir çalışma sağlar mı ? verimliden kastım şınav gibi birden fazla kas grubunu etkili bir şekilde çalıştırması. çok vakit ayırmayacağım için pek bölgesel çalışmaya da ihtiyacım olmayacak.
ek bir şey. şınav gibi verimli bir çalışma sağlar mı ? verimliden kastım şınav gibi birden fazla kas grubunu etkili bir şekilde çalıştırması. çok vakit ayırmayacağım için pek bölgesel çalışmaya da ihtiyacım olmayacak.
bu işi yapacak program arıyorum. yalnız dikkat kontrol falan değil sadece görüntü aktarımı.
az önce öğrendim şok oldum, kendime doğum günü hediyesi olarak alsam mı diye düşünüyorum 120 lira civarı falan çıkacakmış sanırım. oynayan arkadaşlar ne diyor ?
merak ediyorum internette zibilyon tane tarif var da denenmiş bu güzel denenleri denemek istiyorum. tek kıstasım anne köftesi gibi olmasın rica ediyorum bıktım o köfte tarzından amarikan filimlerindeki gibin göfte istiyom.
(5)
önümüzdeki 1 hafta içinde özel jetiyle avustralya'ya uçan
proletarier aller lander vereinigt euch #837198
varsa yol arkadaşı olup benzin parasına da ortak olurum. var mı ?
(5)
bir mail sorusu - giden kutusu gönderilmiş öğeler - önemli bir mail
proletarier aller lander vereinigt euch #837096
gönderdiğim bir mail giden kutusunda kaldı. gönderilmiş öğelere düşmemiş olması ne anlama geliyor ? bir daha göndermek istemiyorum aynı mail'i ikinci kez, napayım ?
(1)
runtime error - Server Error in '/' Application.
proletarier aller lander vereinigt euch #836757
ders kaydı yapıcam da yoğunluktan falandır dedim takmadım kaç saat geçti hala böyle acaba sorun bende mi demeye başladım. var mıdır bir çözümü yoksa sitede midir sorun gerçekten ?
(3)
indomie noodle nasıl daha lezzetli hale getirilir ?
proletarier aller lander vereinigt euch #836506
sordum soruyu.
ne önerebilirsiniz ?
nereden alınır ? ücret konusu önemli.
(4)
evinde carte dor urunu olanlar bir bakar misiniz
proletarier aller lander vereinigt euch #835447
Bayadir evde duran birkac puding tatli falan vardi hazir birini yapiyim dedim ama son kullanma tarihleri yok hicbirinin. Arkada son tuketm tarihi pakedin ustundedir yaziyor ama 5 dakikadir bakiyorum goremedim sasi oldum artik bir de siz bakar misiniz
soru başlıkta.
hiç memnun değilim performansından, arttırmanın bir yolu var mı ? ssd mi takalım ram mi takalım napalım bu çamaşır makinesine filtresine bakmak geldi aklıma sadece temizdi o da zaten.
(2)
sözlükte bkz vermek yasaklansa veya bir limit konsa ?
proletarier aller lander vereinigt euch #834443
nolur sizce ?
Fiyatlari fahis olmayan kasap gibi dalmayan nereyi onerebilirsiniz?
(23)
arabası yanan adama araba alma kampanyası mı ? öehh
proletarier aller lander vereinigt euch #833115
(2)
ego 103 hattı çalışmıyor mu artık ? atılım'a nasıl gidilir ?
proletarier aller lander vereinigt euch #833033
geçen sabah erken saatlerde kızılay'da otobüs beklerken geçtiğini görmüştüm ama şimdi saatlerine bakmak için ego'nun sitesine girdiğimde hiçbir bilgi çıkmıyor. şu sitede sadece şu kadarcık bilgi var ona da pek güvenmiyorum sonuçta resmi site değil. atılıma nasıl gidilir özetle ?
www.yoltarifi.com
www.yoltarifi.com
hakiki ev tarhanası. iyi kurutulmuş gibi, yaklaşık bir senedir kavanozda oda sıcaklığında güneş görmeyen yerde* bekliyor bir küflenme belirtisi yok ne tat ne koku ne görüntü olarak ama acaba yine de riskli midir ?
*:edit
*:edit
(3)
ders almadan bas gitar öğrenme - nasıl olacak bu işler
proletarier aller lander vereinigt euch #832999
daha önce uzun süre elektro gitar çaldım ve baya ders de aldım oradan biliyorum ki ders gerçekten çok hızlandırıyor ve verimli yapıyor çalışmayı ama ben şu an ders almadan öğrenmeye çalışıyorum bu aleti ve tıkandım gerçekten. internette özellikle torrent'te var mıdır acaba komple eğitim setleri baştan sona. mesele para aslında para vermek istemiyorum her türlü yönteme ve kaynağa açığım.
edit: gidip saati 40-50 lira vermek istemiyorum derse çünkü şahsen eğitime şu anlık ihtiyacım yok zaten temel gitar tutuşlarını ne bileyim ortak şeyleri biliyorum işte sadece video anlatım yeterli olur diye düşünüyorum, yanılmıyorum değil mi ?
edit: gidip saati 40-50 lira vermek istemiyorum derse çünkü şahsen eğitime şu anlık ihtiyacım yok zaten temel gitar tutuşlarını ne bileyim ortak şeyleri biliyorum işte sadece video anlatım yeterli olur diye düşünüyorum, yanılmıyorum değil mi ?
uzun zaman sonra açtım, bir baktım create season hero falan diyor ne ola ki bu ?
bir de uzun süre giriş yapmayınca karakter siliniyor mu ?
bir de uzun süre giriş yapmayınca karakter siliniyor mu ?
güzel oynanır mı grafikler güzel olur mu falan demiyorum direk oynanır mı yani ? yoksa illa full hd mi olması lazım ?
bir soru daha ekliyim madem, diyelim ki kesin oynanır, çok mu kötü olur performansı ? ne gibi dezavantajları olur gözle görülür şekilde ? ufak tefek şeyleri geçtim ciddi olarak ne gibi sıkıntısı olur ?
www.hepsinialalim.com
bir soru daha ekliyim madem, diyelim ki kesin oynanır, çok mu kötü olur performansı ? ne gibi dezavantajları olur gözle görülür şekilde ? ufak tefek şeyleri geçtim ciddi olarak ne gibi sıkıntısı olur ?
www.hepsinialalim.com
Evde dogal gaz bile yok bagli degil yani. Iki aydir evde yoktum salterleri indirmistim eve geldim actim ve 30 sn kadsr sonra otmehe basladi alarm isigi ile birlikte ve susmadi ben de mecbur sadece onun salterini kapattim. Boraz arastirdim havasizlik falan diyen olmus 15 dakkadir her yer acik hala otuyor acinca napmali?
(5)
enpara kart avantajı nedir - her yerde göre göre ilgimi çekti
proletarier aller lander vereinigt euch #831455
her yerde herkesin ağzında enpara enpara diye bunun kartının ne avantajı var ne işine yarar öğrenci adamın almaya değer mi ? sırf fırsatları için falan alırım işte indirim falan oluyormuş kart sahiplerine. aidat var mı bi de ?
şöyle otobüste oynamalık zorlayıcı oyun arıyorum ne önerirsiniz ?
(4)
kamil koç - ankara eskişehir yolunda indirir mi ?
proletarier aller lander vereinigt euch #831429
tahminden ziyade tecrübeye ihtiyacım var. tam ankara'ya girmeden yaşamkent civarlarında falan indirir mi ?
saçınıza nasıl bir bakım yapıyorsunuz ? diyollar ki erkek saçına bakım şart uzatılırsa yoksa dökülür falan. ki dökülüyor da baya ama tek sebep de o değil böyle bir garip oldu sanki eskisi gibi değil neyse işte uzun saçlı erkekler olarak ne tür bakımlar yapıyorsunuz ya da ne yapılabilir ?
not: ben hiçbir şey yapmıyorum elime ne geçerse sıkıp yıkıyorum kafamı o kadar.
not: ben hiçbir şey yapmıyorum elime ne geçerse sıkıp yıkıyorum kafamı o kadar.
şimdiden alayım diyorum ucuz olsun diye. the north face ve columbia bakıyorum doğru markalar mı bunlar daha iyileri veya bir de şunlara bak diyebileceğiniz markalar var mı ?
Yakin zamanda alacagimdan degil de almak istiyorum tv de lazim olacak tabii aklima takildi bi fiyat analizi yaparken lan acaba tv kaca patlar diye. Nasil bi tv almak lazim ? Boyut degil mesele ozellikleri. hic anlamam tv den full hd tek bildigim ozellik tv ler ile ilgili. Azicik aydinlatir sunlar sunlar olsun gerisi pek muhim degil derseniz sevinirim.
(2)
note 2 proximity sensör(yakınlık sensörü) yavaşlığı
proletarier aller lander vereinigt euch #830042
arkadaşlar çözüm bulamıyorum yok mu başına gelen ve/veya çözümünü bilen. telefon görüşmesi yaparken çalışan bu malum sensör çok hantal telefonu kulağımdan çekiyorum ekranın gelmesi 1-1,5 sn kadar sürüyor ki telefonu çekme süresini de hesaba katabilirsiniz. bu sadece normal aramalarda oluyor mesela line'dan yaptığım aramalarda sensör canavar gibi. nasıl çözebilirim bu sorunu bir el atın lütfen.
Sesle yazmak istiyorum bazen ama bazen ing bazen tr kullanmak istiyorum yok mu bi caresi hep tr olarak algiliyor cunku bu.
(8)
izlenmeye değer bütün filmleri izlediğiniz hissine kapıldığınız oluyor mu ?
proletarier aller lander vereinigt euch #829665
oluyorsa napıyorsunuz ? ben bütün sevdiğim tarzdaki filmleri izledim sanırım. yıl cart curt ayırt etmeden hepsini. konusu pek ilgimi çekmiyor hayvan gibi yüksek puanlı ama sarmıyor kapatıyorum sürekli filmleri artık resmen film kalmadı izleyecek. yani var tabii ki ama ayda yılda bir bi tane bulup çıkarıyorum aradan. bir diğer ve daha önemli isteğim şu bana deyin ki adam mısın lan kesin şu filmi izlememişsindir deyip üstüme o filmi atmanız. normalde bilim kurgu filmleri favorimdir ama artık pek de seçemiyorum. tek kolay kolay izlemeyeceğim film türü korku-gerilim falan. çok tırt geliyorlar bana.
hangisi veya hangileri ?
sb.
buzluktan içli köfte çıkardım ama daş gibiler vakit az nasıl hızlandırabilirim çözülme sürecini ?
yok mu bunlara alternatif olabilecek ücretsiz bir uygulama zaten olay ücretsiz olmasında.
(3)
dominos hesap bilgilerinde neden tuttuğumuz takımı soruyor ?
proletarier aller lander vereinigt euch #827932
sb
(6)
steam kullanan atayizler lütfen bunu açıklayın !
proletarier aller lander vereinigt euch #827771
kız arkadaşım araba aldı arabası için bir hediye alayım diyorum ama hem güzel hem işine yarar bir şey almak istiyorum, tavsiyesi olan ?
Sb. Mobilim bakamiyorum link degil de net yazarsaniz daha iyi olur.
(3)
riddick günlükleri serisinde senaryo bağlantısı var mı ? - acil biraz
proletarier aller lander vereinigt euch #827260
şu 3 film olan seriyi diyorum. senaryolar bağlı mı birbirine yoksa riddick dayının günlük maceralarından kesitler mi sunuyor ayrı ayrı 3 film ?
acil yav ona göre izliycem.
acil yav ona göre izliycem.
www.youtube.com 
şu şarkıya bir bakın. daha önce bu melodiyi başka bir yerde dinlediğime eminim ya maiden ya demons and wizards en çok ihtimal verdiğim iki grup. özellikle 2.26'da başlayan nakaratta hatırladığım kadarıyla eyes(emin değilim bundan) of the shadow and dream ... gibi bir şekilde gidiyordu sanki sözleri değiştirilmiş gibi sadece bunun. bir el atın.
edit: yarım saattir düşündüğüm şarkıyı duyuruyu açtıktan bir dk sonra buldum silmiycem yine de ibretlik dursun.
www.youtube.com
tam benzer değil de nakaratlar cuk oturuyor sadece sanırım.

şu şarkıya bir bakın. daha önce bu melodiyi başka bir yerde dinlediğime eminim ya maiden ya demons and wizards en çok ihtimal verdiğim iki grup. özellikle 2.26'da başlayan nakaratta hatırladığım kadarıyla eyes(emin değilim bundan) of the shadow and dream ... gibi bir şekilde gidiyordu sanki sözleri değiştirilmiş gibi sadece bunun. bir el atın.
edit: yarım saattir düşündüğüm şarkıyı duyuruyu açtıktan bir dk sonra buldum silmiycem yine de ibretlik dursun.
www.youtube.com

tam benzer değil de nakaratlar cuk oturuyor sadece sanırım.
bizim ev halkı ve çevremde gördüğüm pek çok, 30 üstü aslında 40 üstü ama kesin olsun diye 30 diyorum, kişi hep ince sigara içmeye başlamışlar. orta yaş arasında moda falan mı oldu ince sigara siz de fark ettiniz mi böyle bi şey ?