(8) 

tablet önerisi

glamdr1ng #722253 
arkadaşlar 400 tl ye kadar bir tablet önerir misiniz ? netteki araştırmalara göre bu paraya düzgün pek bir şey yok. samsung tab 3 var.kuzenimde görmüştüm fena değildi gibi.sizlere de sorayım dedim.nasıldır , yeterli mi ?

tabletle yapılacaklar :

youtube , reddit , dizi - film - anime , pdf okuma falan.bunlar için yeterli olduğunu düşünüyorum. oyun açsa da açmasa da olur.bir de garantiden çıkarma yolları olmadan stabile yakın çalışsın.(rom atmak sanırım).

bir de bir kaç telefonda denedim bunlarda da öyle mi sorayım. youtube dan bir şey açıp diğer sekmeye geçince youtube duruyor. bu hep böyle mi androidlerde
(2) 

power metal grubu

glamdr1ng #720269 
arkadaşlar şarkı pandorada nightwish kanalında çıktı. şarkının sonuna geldim grubun adını okuyamadım , kayıtlayamadım da.

içinde nine vardı sanki bol isimliydi. şarkı ise klasik powerımsı şarkı işte.kadın vokal falan. şarkıda dream away tarzı bir şey diyordu.

hiç yardımcı olamadım kusura bakmayın :D isminde veya albümünde nine olan metal grubu biliyorsanız iyi olur.
(12) 

sopranos mu başlıyayım , six feet under mı ?

glamdr1ng #672024 
arkadaşlar oz dan sonra hangisi iyi gider.bu arada sopranos başlıyacaksam dizimagde ilk yorum mekanın cennet olsun tony sopranoydu.bu spoiler diziyi piç eder mi yoksa ilk bölümde ölüp flashback tarzı mı gidiyor ? dizi başlamadan piç mi oldu ? yazan herif niye banlanmadı ? babam böyle pastadjwekdwc
(3) 

google chrome - şifre kaydetmiyor.

glamdr1ng #670608 
google chrome şifreleri kaydetmiyor nedense.üstte şifreyi kaydediyim mi diye pop-up çıkıyor evet desem dahi bir sonraki oturumda ya da pc yi kapatıp açtığımda gidiyor şifreler.facebook gibi bazı sitelerde popup da çıkmıyor.gelişmiş ayarlarda asla kaydedilmemesi gereken siteler de boş.eskiden facebook falan vardı orada güncellemeden sonra onlar da kaybolmuş.ccleaner kullanıyorum orada şifre temizleme kısmı da açık değil.çözemedim gitti.
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık