(2) 

Eskiz programı

hjarteblod #223328 
arıyorum. Grafik tabletim var da bi tane, bişeyler karalayayım diyorum. "Sketch softwares" diye aradım da anca mimarî programlar falan çıktı.
kullanım alanı; mm, pokemon digimon manga falan çizimleri. yaratık da var insan da.
(1) 

Türk Gadget Siteleri?

hjarteblod #220807 
Bunlardanİstiyorum ve BuldumBuldum dışında.
(1) 

FormatFactory - Hangi video türü daha kayıpsız?

hjarteblod #217753 
FormatFactory programında, elimdeki 1080 ve 720p videoları tek bir türe dönüştüreceğim. En kayıpsız, en böyle kare kare olmamış, işte en az kayıplı şekilde olması için hangi formatın hangi türüne çevirmeliyim?

MKV, MOV, VOB, MPG, WMV, RMVB, AVI türleri var. bunların da alt türleri var; "Yüksek kalite", "Yüksek kalite AVC", "720p XVID", "720p AVC" gibi.
(4) 

Kadın bi şey döküyodu erkeğin yüzüne, erkek yatıyodu kadının kucagında,

hjarteblod #212030 
sonra öpüşüyolardı.
böyle bi video vardı. bi diziden ya da öyle bişeyden alıntı olabilir. içecek ya ice tea ya da viskiydi, o renklerde yani. kısa bişeydi 1-2 dakikalık. buldurun beya. romantizm yapıcaz link kaybolmuş.
(6) 

Facebook'ta bana mesaj gönderilemiyor

hjarteblod #207005 
selam küçük iskender paylaşımcıları,
Privacy Settings'deki Connecting on Facebook ayarlarında tüm seçenekler Everyone olmasına rağmen, Preview my profile dediğinde de, başkaları profilime girdiğinde de mesaj atma butonu gozukmuyor.
(5) 

SuperOnline adil kullanımı uyguluyor mu?

hjarteblod #206155 
Mesela 10mbit 49 TL 50gb adil kullanım kotalı tarifede 50gb geçince 512k'ya düşüyor mu hız? Hızı düşenler var mı? yok mu? hı?
(8) 

1080p videoyu 720p'ye en iyi çeviren?

hjarteblod #206087 
selam nerd'ler,
şimdi, elimizde 1080p videolar var, onları bilgisayarlarda rahat goruntulenebilmesi için 720p'ye dönüştürmemiz gerekiyor. bunu kalite kaybı olmayan veya mümkün olduğunca az kayıpla nasıl yaparız? 1080p'leri bilgisayarda açınca bazen görüntü dalgalanıyor böyle yatay çizgiler çıkıyor falan. o da düzelir değil mi 720'ye çekince?
(3) 

Guitar Rig'de çaldığımı kaydedecek program?

hjarteblod #202933 
Gitarı bilgisayara bağlayıp Guitar Rig yardımıyla distorşını falan veriyorum da, çaldığımı kaydedecek bi program lazım. telefonu hoparlörün yanına koyup denedim de bi, ı ıh 64kbps pek tatsız oluyo.
yok mudur şöyle kullanımı kolay, ücretsiz program?
(3) 

SuperOnline Fibernet'e geçince bazı sitelerin açılmaması?

hjarteblod #202797 
denemesi bedava kampanyası aracılığıyla superonline fibernet'i deneyeyazdım da, önceden rahatça açılan sitelere giremiyorum. birkaç tane siteye hiç giremiyorum, daha doğrusu sayfa hiç yüklenmeye başlamıyor, tumblr'da ise sadece tema görünüyor, resimler gözükmüyor. dns'tendir dedim google dns denedim ama ı ıh. ktunnel ile girebiliyorum sayfalara.

naapmalı?
(1) 

Hashirt t-shirt şeyi

hjarteblod #199967 
www.facebook.com adresinde çok über tişört modelleri var. sözde site açıp satıcaklar ama 3 ay oldu daha bi hareket göremedik modellerin resimlerinden başka.

Bu ve bunun gibi tişörtleri Türkiye'de nerden alabilirim veya Türkiye'ye cüzî miktarda kargo ücreti alarak gönderen siteler nelerdir?

edit: çerçeveyi daraltmak amacıyla aradığım türden tişörtleri şu 3 örnekle belirteyim: sphotos.ak.fbcdn.net / sphotos.ak.fbcdn.net / sphotos.ak.fbcdn.net
(4) 

Şu 2 dijital makineden hangisi?

hjarteblod #194967 
www2.saturn.de

www2.saturn.de


google translate ile inglizceye çevirebilirsiniz sayfayı almanca anlayamadıysanız. şu ikisinden birini alacağım da karar veremedim. kısaca hangisinin hangi özellikleri iyi-kötü söyleyebilir misiniz, bi' karşılaştırma yapabilir misiniz özetle?
(2) 

Elektroyu bilgisayara bağladık da, noise?

hjarteblod #193903 
Elektronun jakının bir ucuna altın kaplı transformator takıp pcye bagladım. mavi halkalı girişten. guitar rig'i actım, acayıp gurultu var. distorşın efekti verdigimde mesela aynen distorşınlı ses geliyo da arkada çok gürültü var. tek sorun gürültü yani. nası çözücez onu, nası çözebiliriz? önceden asio4all yüklemiştim, guitar rig ayarlarında da o seçili gözüküyor. başka ne ayarı kaydı kuydu vardır bunun? nass çözeris?
(2) 

İnternetten Vans?

hjarteblod #193883 
Vans alayım diyorum da. İnternetten. Hangi siteler satar bunu?
(6) 

Şu video için neler kullanılmış olabilir?

hjarteblod #191919 
www.facebook.com adresindeki video için hangi programlar, videodaki hangi etmen için kullanılmış olabilir?
(7) 

turkcell'in ayda 30 tl'ye 300 dakika / 3000 sms kampanyası

hjarteblod #186458 
bu kampanyanın şartları nelerdir? vodafone kullanıcısıyım ama böyle şukela bi' şey duymamıştım, geçmeyi düşünüyorum turkcell'e. şimdi ben bu tarifeden yararlansam, her ay geçerli olucak di mi bu? 5 ay sonra "artık bu kampanya yok, bitti" diyebilirler mi? resmî sitede de baktım da bulamadım ilgili sayfayı.
(2) 

beyaz dslr makina?

hjarteblod #186004 
sphotos.ak.fbcdn.net

şu fotoğraftaki gencin elindeki makina ne güzel şey öyle. gördüğüm tüm dslr makinalar siyahtı. nedir bunun markası modeli? veya birçok markanın beyaz modeli var da ben mi bilmiyorum?
(1) 

Dünkü Fox TV Ana Haber Bülteni'ni nereden izleyebilirim?

hjarteblod #185319 
soru başlıkta tabi. sanmıyorum ki biri çıksın ana haber bültenlerini record etsin, ama ne bileyim hiç araştırmadım böyle bir şey, belki vardır. 14.10.2010 tarihindeki ana haber bültenini bulmamız lazım yani. evet.
(1) 

International Response Coupon nedir, nerden temin edilir / minik çeviri

hjarteblod #184518 
şimdi şöyle bir metin var elimde,

"Please send a self-adressed envelope with international response coupons (IRC) to the following address: [burda adres var]

and you will get your autograph via post. Please mark that we can only send out your autograph when the envelope includes these coupons and has your full address written on it. We are kindly asking for your understanding, that sending out autographs may need a little longer due to the extensive rush on them.
Please note that we do not take any responibility for any items sent in to be autographed by the band. Please do refrain from sending any articles!
Thank You!"

şimdi adrese kadar olan yeri anladım da sonrasını tam çakamadım. bi' de IRC dediği şey nedir nerden temin edilir?
(4) 

petarkadas.com üyesi herhangi biri?

hjarteblod #181950 
ya siteden bi' kedi sahiplenicem ama site ısrarla istememe rağmen 6 saattir hiçbir mail adresime onay maili göndermiyor, dolayısıyla kişiye mesaj gönderemiyorum.

var mı üye birisi, kullanıcı adını vereceğim kişiye mesajımı iletebilecek?
(2) 

siteye girip sub-domainlerine girememe

hjarteblod #177643 
mereba,
ben 4 aydır incisözlüğe giremiyorum. sozlukspot olan.
sozlukspot.com 'a rahatça girebiliyorum, sayfa açılıyo yükleniyo felan. fakat inci.sozlukspot.com veya herhangi bir sozlukspot sub-domainine girmeye çalıştığımda sayfa yüklenmiyor bile, öyle bembeyaz kalıyor, title bile gelmiyor. baska hicbi sitede karsılasmadım böyle biseyle. nasıl cozerım ne yaparım kıme sorarım bılmıyorum.
DNS ve hosts ayarlı/ayarsız denedim, durum aynı. en son işte format attım 2 kere, yine düzelmedi. ktunnel ile girebiliyorum.
(2) 

Liseli zor durumda

hjarteblod #175986 
Şimdi ben bir Anadolu Teknik lisesinde 10. sınıfı bitirmiş liseliyim. Hem tüm günümü alması, hem de ders içeriğinin boktan olması, bir de gelecek planlaması falan nedeniyle bir düz lisenin yabancı dil bölümüne geçmek istiyorum. (bu arada "niye yd ea'ya geç bizim yeğen eczacı" tarzı tavsiye beklemiyorum, teşekkürler.)

birkaç haftadır nakil olmaya çalıştığım okulumla görüşüyorum. önce olmaz dediler sonra ellerine verdim mevzuatı, bugün de "inceleyelim, bu mevzuattan sonra çıkmış mı mevzuat bakarız ona göre" dediler. ben 1 yıldır kendimi yd'ye göre ayarlıyor, geleceğimi planlıyorum, şimdi mevzuatın eski mevzuat olduğu ortaya çıkarsa rahip Thích Quảng Đức gibi yakarım kendimi.

mevzuat şu: mevzuat.meb.gov.tr

"Genel Liselere Nakil ve Geçişler" bölümünün B maddesinin 2. şıkkı beni alakadar eden kısım.

şimdi bu mevzuat işlemde mi, yoksa eski mi, yenisi var mı, nerden öğrenicem ben?
(3) 

ptt açık mı bugün? kapıdan kapıya kargo nasıl?

hjarteblod #174812 
kargo göndericem de, kapıdan kapıya olanından. 160'ı mı ne arayıp yapıyoduk ya, evine gelip alıyolar kargoyu. açık mıdır bugün ptt? ve kapıdan kapıya kargoda, 160'ı aradıktan hemen sonra mı geliyorlar eve, birkaç gün içinde mi?
(11) 

Elinde aduket topuyla oynayan adam

hjarteblod #174232 
www.youtube.com şu videodaki olay ne derece gerçek olabilir? Gayet riıl duruyor, fake diyesim gelmedi. Denemek istiyorum ama parmakları yakıp hayatımı sikmek istemiyorum. oluru var mı bunun, deneyeyim mi? malzeme listesi tam olarak nedir?

ayrıca şu videolar da var response olarak: www.youtube.com // www.youtube.com
1 ... 1112131415   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık