Gunaydin, birkac ay evde degildim ve bizim bir vana bozulmus. Ev arkadasim da yabanci oldugu icin tamirci falan cagirmamis. Ben faturayi 180tl gorunce kendi arkadasimi gondereyim tamirci getirsin dedim ona da eh meh yapti evde olmiycam, banyoyu temizleyip haber veririm falan gibi bahanelerle benim donusume kaldi. 230 tl de o ay geldi. Ona zaten acayip sinirliyim. Bir de bunun ustune tamir ve faturalar 510 tl vermisken bu ay yine 290 geldi. Ve ilk ve son okuma benim yaptirdigim tarihten sonra. Iskiye gidip nolyo kardes deyince bir sey oluyor mu? Napyim bu sinirimi nerelerden cikarayim. Tesekkurler.
Dili tr olarak alınmış notebookun altındaki key formatla dili eng yapınca da geçerli di mi? Teşekkürler.
Merhaba, sizde 109da hangi kanal çıkıyor? Bizde bir sorunvar galiba. Arıza kaydı aldılar ama ben aslında sorun olmadığını kanalın değiştiğini düşünüyorum o yüzden merak ediyorum. Teşekkürler.
Merhaba,
Saçlarım çok yıprandı. Her şeyi denedim bir de bunu deneyeyim diyorum. Artık yeni bir ürün daha araştımak istemiyorum. Evde kullanmalık öneriniz var mı?
Burada dax supergro önermişlerdi en son o da artık kiloluk aldığım hindistancevizi yağından hallice çıktı. Serumlar, maskeler, yağlar çok fazla şey denedim ama olmuyor.
Teşekkürler.
Saçlarım çok yıprandı. Her şeyi denedim bir de bunu deneyeyim diyorum. Artık yeni bir ürün daha araştımak istemiyorum. Evde kullanmalık öneriniz var mı?
Burada dax supergro önermişlerdi en son o da artık kiloluk aldığım hindistancevizi yağından hallice çıktı. Serumlar, maskeler, yağlar çok fazla şey denedim ama olmuyor.
Teşekkürler.
Merhaba, 5 yılda 30 tane top düşürmüşümdür. Diyorum ki bunun vidasına bir damla japon yapıştırıcısı damlatıp öyle taksam topu. Zaten sadece panaromik diş röntgeni çekilirken çıkarttım isteğimle bir kere.
evimize bir adam girmeye çalışıyordu sonra telefonda konuşurken ismini duydum Kenan Bolger. Polise şikayet edelim diyerek uyandım. Bu adam çıktı. Hayır mıdır? www.imdb.com
kurtulmanın bir yolu var mı? her pcyi açtığımda tekrar synapsei kapatıp tekrar açmam gerekiyor profillere ulaşmak için çünkü stats ekranında geliyor. profiller arası geçiş olmuyor bunu yapmazsam. teşekkürler.
Merhaba, hep metro + metrobüs kullandığım için bilmiyorum. Yabancı biri geldiğinde metro için kart almak oradan kolay mı yoksa havataşa mı binse? Sonra nerede inip neye binsin? Teşekkürler.
2 ay geçmiş. bir şey olur mu:/ laktozsuz kullanabiliyorum sadece. kek için kullanacaktım yarım bardak. onu almak için de uzak bir markete gitmem lazım şimdi. teşekkürler.
Merhaba bu sıcaklarda oyun oynarken kavruluyor gibi geliyor alet yazık. Bir faydası oluyor mu bunların alsam mı ki? Bir de benimki baya baya soldan ısınıyor. Ortada bir tane fan hiç de işe yaramaz gibi geliyor. Teşekkürler.
Kazıtıp kurtulcam herhalde. Gerçekten benim için büyük dert oldu bu durum. Tam bir yıl önce bir anda saçlarım incecik tüy gibi oldu. Şekil falan veremiyorum, eskisi gibi fön de tutmuyor ve dalgaları da saçmasapan oldu. Yaktım herhalde dedim boyarken ki 15-20dk tutuyorum sadece. Tonla yağ ve serum denedim. bepanten, bemix, evigen ampuller vs. O ara kullandığım her şeyi değiştirdim. Tiroid bakıldı, b12 bakıldı ısrarla b12 iğneleri yaptırdım, yok değişmiyor. 1 yılda uzayan yerler de aynı. Saçım popo hizasındaydı kese kese belimin biraz üstüne getirdim. Ailedekilere soruyorum zamanla böyle olabilir mi diye ama şekil bile vermeden gayet sağlıklı görünen saçlarıyla yok öyle bir şey diyorlar. Napıyım?:'(
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Merhaba, kendi yaptiginiz bir cizime, esyaya ya da temizlediginiz bir bahceye falan uzun uzun bakmak, yazdiginiz bir yaziyi defalarca okumak normal bir sey mi sizce?
merhaba, bu tikli olanları tekrar oynayınca kart çıkma şansı var mı? teşekkürler.
www.dropbox.com
www.dropbox.com
Yukari ortadaki silik göz gibi olan? Teşekkür ederim. www.dropbox.com
Günaydın, az önce aliexpressten 17 dolara aldığım ayakkabıyı ptt çalışanı getirdi ve 77 tl gümrük ücreti var dedi. 50 kere alışveriş yapmışımdır 4-5 tane ayakkabı da almışımdır aliexpressten böyle bir şey başıma gelmemişti. Dayanamadım aldım ama eğer ürünün satıcıya iade edileceğini benim de aliexpressten paramı geri alabileceğimi bilsem almazdım. Bu durum başına gelen var mı ve nasıl sonuçlandı? Kargocu da bu aralar ayakkabılarda bir şey var herhalde hep gümrükte takılıyor dedi.
Giriş yapmaya çalışırken bu yazıyor: Bu Microsoft hesabı yok. Farklı bir e-posta adresi girin veya yeni bir hesap alın.
Napsam? Teşekkürler.
Napsam? Teşekkürler.
Merhaba, cok fazla bavulla sabiha gokcende inicem ve havasa binicem. Ama gitmek istedigim yer bahariye cad. Havas son duraktaki yani rihtimdaki taksicilerin ay cok yakin mesafe felan kaprisini cekebilecek durumda olamayacagim. Havastan oyle bir yerde insem ki taksi stadin oralardan hasircibasindan bahariye ciksa. Nerde insem? Tesekkurler.
Merhaba iki uc seferdir soyle oluyor. Facebook arkadaslarimdan okuldan falan uzak tanidik tipler ekleme talebi gonderiyor instagramde. Profilim kapali. Ben de eklemeyi kabul edip onlari ekliyorum. Sonra onlar da ekleme talebimi kabul ediyor. Sonra da bir bakiyorum bir sure sonra takipte degiller. Ne bu acaba? Herkesi toptan ekleyip sonra bazilarini siliyorlar mi? Tesekkurler.
Merhaba, bir siteden alisveris yaptim ve iki haftadir aras kargonun keyfini bekliyorum kargoyu getirmeleri icin. Subeye zaten ulasilamiyor. Cagri merkezinden paketin gecen hafta subeye ulastigini, hatta eve gelip bulamadiklarini soylediler. Yok oyle bir sey, imkansiz. Cagri merkezinde daha da sinir etriler. Anket yapmislar. Hoslarina gitmeyen cevap olunca tekrar tekrar yanlis tusladiniz deyip kapatiyor ya var mi boyle bir sey. Ben bu siparisten de sogudum. Beklemek de istemiyorum bugun de gelmezse. Alisveris yaptigim siteye ulasip bu durumdayken iptal edebilir miyim alisverisi? Tesekkurler.
Merhaba, hic boyle bir seyle karsilasip satin aldiginiz oldu mu? Ben gecen gun normal fiyati 100+ tl olan bir kremi 1 tlye bulup açlık yapip 4 tane satin almaya calistim ama firma arayip yanlislik oldugunu soyledi. Aslinda hakkimdi:)
Merhaba, bu sitede farkli butiklerden urun secip bir tane kargo ucreti odenmiyor mu gercekten? Olmadi ama boyle. Indirim kodu falan bulunur mu ki? Tesekkurler.
Size de dediler mi?
Ilki 16 yasimdayken bizimkilerin su etegi giyme diye direttigi sacma bir boydaki tam teyze stayla etek uzerimdeyken arkamdan teyzee topu atar misin diyen iki ibikti.
Ikincisi de gecen gun yine arkamdan teyze kopegi sevebilir miyiz diye gelen iki yerelmasi tarafindan soylendi. Bu sefer de uzerimde acik kahve trenckot vardi. O da biraz babanne stili sanirim. Sucu yine giysiye atip onu da bir daha giymeyecegim. Bu seferki 30a yaklasirken olunca koydu ama. Yerden bitmeler ya cocuksan da bilincli cocuk ol! Golden miymis... bir goldeni biliyor tabi beyin mercimek.
Ilki 16 yasimdayken bizimkilerin su etegi giyme diye direttigi sacma bir boydaki tam teyze stayla etek uzerimdeyken arkamdan teyzee topu atar misin diyen iki ibikti.
Ikincisi de gecen gun yine arkamdan teyze kopegi sevebilir miyiz diye gelen iki yerelmasi tarafindan soylendi. Bu sefer de uzerimde acik kahve trenckot vardi. O da biraz babanne stili sanirim. Sucu yine giysiye atip onu da bir daha giymeyecegim. Bu seferki 30a yaklasirken olunca koydu ama. Yerden bitmeler ya cocuksan da bilincli cocuk ol! Golden miymis... bir goldeni biliyor tabi beyin mercimek.
Merhaba, otomobil ehliyetimi kaybettim. Simdi yeniden cikarmadan once aklima geldi. Motosiklet ehliyeti de almak istiyorum da acaba once motosiklet sinavina girip ikisini birden cikarmak mi daha iyi olur? Ayni belgede ikisinin de bilgisi olmuyor ama di mi? Fark etmez mi yoksa? Bir de B sinifi ehliyeti olan biri A sinifi alirken kursa devam etmek zorunda degil, sadece surus sinavina girmesi yeterli diye duydum dogru mu ki? Tesekkur ederimmm!!
Merhaba, bu sayfada en alttaki bobbi to go setin resmi sizde cikiyorsa bir screenshot atabilir misiniz? m.bobbibrown.com.tr Cok tesekkurler. Bir de ben denedigimde olmadi ama merak ediyorum bir urun ekleyip alisverisi tamamla deyip kod kismima bobbitogo yazinca ekliyor mu urunu? Cok zahmetli soru oldu:/
www.dropbox.com
Beynim mi duruyor anlamadim bir kere daha yapamadim bunu. Atiyorum AC 9018735-8 bu ne olarak girilecek simdi? Tesekkur ederim.
Beynim mi duruyor anlamadim bir kere daha yapamadim bunu. Atiyorum AC 9018735-8 bu ne olarak girilecek simdi? Tesekkur ederim.
Merhaba su an oyunda olan bir sey var bu bug falan mi acaba. Rankedda karsimdaki karti oynamak için kaldirdi ve kart asili duruyor oyle iki dakikadir havada ama time is running out da cikmadi oyundan da dusmedik. Hello fln diyor arada. Sinir oldum. Cikmak da istemiyorum o ciksin.
Alttaki renk koyu kumral-altin pariltili mochaydi. Bir cesaret palette deluxe yogun renk aciciyla ombremsi bir sey yaptim. Dusundugumden daha az kizil oldu ve de baya acildi. Kizilligi almasi icin ustune bir kat kullu bir renk gecmeyi dusunuyordum mesela kullu kumral ama simdi kullu kumral yukariya acik, asagiya koyu gelecek. Asagiyi ve yukariyi farkli bir renge mi boyasam acaba mesela nelere?? Su kizillik gecsin istiyorum bir de yukarisinda acik renge boyamaktan dolayi tekrar kizillik olusmasin istiyorum ve de asasi da cok koyulasmasin istiyorum:)) Cok tesekkurler!
www.dropbox.com
www.dropbox.com
www.dropbox.com
www.dropbox.com
Merhaba ilki devletten ikincisi ozelden, bir gun arayla aldigim reçeteler. Optik, bunlar cok farkli dedi ama devletten olani yaptirdim. Iyi yapmis miyim? Tesekkurler cok.
www.dropbox.com
Merhaba ilki devletten ikincisi ozelden, bir gun arayla aldigim reçeteler. Optik, bunlar cok farkli dedi ama devletten olani yaptirdim. Iyi yapmis miyim? Tesekkurler cok.
Merhaba, yeni tasinan iranli komsu kapiya gelip bir adet ekmek verdi kurban diyerek. Efendim hi falan dedim tekrar kurban diyerek uzatti aldim. Ne olmus oldu simdi? Bir de kurban ne demek bu durumda? Ben de cupcake falan yapip gotursem mi yoksa ayip mi olur sen bos ekmek verdin ama al sana pasta gibi? Tesekkurler.
Merhaba, direkt kontur urunu ucuz bir sey pek yok herhalde. 50 tlyi gecmeyen bu amacla kullanilabilecek bir urun var midir? Krem yapida ariyorum bir de. Max factor panstickte gozum var ama yeterince koyu degildi. Cok tesekkurler.
Gunaydin, sizin de bazen esnerken boynunuzun arkasindan cit diye bir ses cikiyor mu? Peki soguk havalarda disarda yururken kafanizin icinde bir bezelye tanesi zipliyor gibi tik tik tik sesi?
kullanim ucretlenmesinde bir farklilik olur mu ya da iki cihaz da interneti kullaniyor gibi mi oluyor? bu sekilde kullanarak cok kisa surede interneti bitirdim de. Tesekkurler.
nereden alayim da sahte, eski falan cikmasin? Bir yerde 400lira olan diger yerde 200 lira. Guvenemedim bir turlu. Cok tesekkurler.
Bu arada parfum thierry mugler- alien edp 30-60-90 ml fark etmez.
Bu arada parfum thierry mugler- alien edp 30-60-90 ml fark etmez.
Merhaba, mukavele noyu kabul ettiremedim bir turlu. Nedir acaba sorun? Tesekkurlerrrr!
Merhaba kargo sirketleri kirilabilir esyalari tasiyor mu? Bunu belirtirsek daha ozenli davranmalari gibi bir durum oluyor mu? Hangi firmayi tercih edelim notebook gondermek icin? Cok tesekkurler.
Merhaba, benim haftada bir ayak banyosu, tuzu, topuk torpusu iviri ziviri yaptigim topuklarim bu proseduru aksatcak olsam scholl elektronik ayak torpusu reklamindaki butun pamugu ustune toplayan topuk haline gelirken, erkek arkadasiminki sifir bakimla o reklamdaki scholldan sonra hali gibi. Neden boyle:/ Acaba torpu isini tamamen birakip sadece her dustan sonra bol bol krem mi sursem bepantane merhem fln gibi yogun? Yoksa o reklamdaki urunden alsam her dus sonrasi kullanmayı aliskanlik haline mi gelirsem? Tesekkurler.
Merhaba sehirdisina cikarken yanima eyeliner almamisim ama tesadufen far fircasinin arkasinda hic kullanmadigim bir eyeliner fircasi varmis yanimda. Onunla maskaranin icinden urunu alip uyguladim ve bence jel eyelinerlardan daha iyi durdu. Buyuk bir kesif yaptim gibi hissediyorum. Oyle mi yoksa kullanilan bir sey mi bu:) Bir de boyle yoklukta kurtarici olacak seyler var mi baska bildiginiz? Tesekkurler.
Merhaba, telefonda reklamlari engellemek icin ne kullaniyorsunuz?
Bir soru daha. Tarayici donup kapanmaya basladi. Tekrar acinca ilk seferde donan sayfaya ulasiliyor ikinci donmada tablar, sayfa falan kayip bombos aciliyor. Napyim? Tesekurler!
Bir soru daha. Tarayici donup kapanmaya basladi. Tekrar acinca ilk seferde donan sayfaya ulasiliyor ikinci donmada tablar, sayfa falan kayip bombos aciliyor. Napyim? Tesekurler!
Uhh midem cok fena. Kivraniyorum, kusuyorum. Bana yağlı ya da acı yiyecekler bunu yapiyor sanirim henuz cozemedim. Ne içsem iyi gelir? Siyah, yesil cay, kirmizi meyveler, melisa, kusburnu cayi var. Talcid ve panto aldim ama kustum. Ogle 12.30dan bu yana bir sey yemiyorum ama midem kaya yutmusum gibi. Teşekkürler:/
www.turkishairlines.com arkadaslar bir bavul begendim ama 24.5 eni sigmaz mi burda yazana gore mi alsam tam olarak? Teşekkür ederim.
Merhaba, kadikoyde cetinkayanin onundeki minibuslerr goztepe minibus caddesinden mi gidiyor sahilden mi? Simdi minibus caddesindeki petrol ofisine gitmem lazim. Neye biniyim? Tesekkur ederim.
Merhaba, bu acayip açıklamalı ürünü kullanış olan varsa yardım edebilir mi? Üstteki jelatini çıkarırken sanki biraz jelatinde kaldı. Bahsedilen film en dış ambalaj değildir di mi? Çıkartmadan mı ıslatsam? Tırnağı da mı ıslatıp koymam lazım kartonu?
Teşekkürler.
www.dropbox.com
www.dropbox.com
Bir de ben neden buraya resim ekleyemiyorum acaba?
Teşekkürler.
www.dropbox.com
www.dropbox.com
Bir de ben neden buraya resim ekleyemiyorum acaba?
Merhaba belki de cok bilinen bir seyi yeni kesfettim de simdi.. Ben konum girmedigim halde haritaya ekle acikken paylasilan fotograflar, herkes gelip profilde haritaya basinca goruluyor herhalde. Mesela evde elli tane foto yuklemisim bu sekilde farkinda olmadan. Digerleri dağınık dağınık haritada. Orasi belli ki evim ama yer tagleri yok yazili olarak. O yuzden de kaldiramiyorum. Hic hosuma gitmedi bu durum. Napilabilir? Tesekkurler.
Polis ambulans itfaiye degisik degisik numaralar. Kucuk cocuk falan arayacak olsa oyle kalakalmaz mi?:/
Merhaba, arkadaşım yağmurda ıslanmış montuyla mı pantolonuyla mı bilmiyorum oturmuş ve lacivert bir leke var koltukta. On dktır ıslak mendillere rebul kolonyası dökerek siliyorum. Ojelerim çıktı, mendil tırnaklarıma yapıştı ama leke tam çıkmıyor. Asıl rengi bozmadan nasıl çıkarabilirim sizce? Teşekkürler.
Merhaba, herhangi bir aile hekimliğine recetemle gidip b12 ignesi yaptirabilir miyim? Arkadasima gidiyorum. Kendiminkine uzagim onunkine gitsem diyorum. Teşekkürler.
Dunya haritasinda sorulan yerler bulunuyordu. Ne kadar yakinsa isaretlediginiz yer ona gore puan aliniyordu sanki? Teşekkür ederim.
merhaba,dün gece 12den sonra sipariş verirken istanbul içi aynı gün teslimat seçeneğini seçtim ama bugün pazar olduğu için bir umudum yoktu. şimdi kargo takipten bakıyorum paketlenmeye hazır, paketleniyor falan gibi değişimler oluyor. hizmet şartlarında pazar günüyle ilgili bir şey görmedim. normal kargo bedeli 4 lirayken bu 9 lira gibi bir şeydi ve gece 23 e kadar teslimat yaptıkları yazıyordu. umutlanayım mı ki? teşekkürler.