Kız arkadaşım yaklaşık 4 sene yasemin kullanmayı bırakalı 2 ay oldu ilkinde çok uzun bir adet gördü ama sonra da 2 ay boyunca hiç adet görmedi bu haptan kaynaklanan bir süreç galiba ne zaman rayına oturur neden böyle oldu
Evde hamburger yapayım diyorum ama bursa'da bu briyoş ekmeği satan yer var mıdır?
Kahvaltı için menemen yapayım derken aklıma böyle bir şey geldi. Yapan varsa nasıl oldu bir söyleyin hele.
Arkadaşlar alkollü mekanlarda izlemek için ne gibi ücretler ödüyorsunuz? Bizi m barda maç yayını olacak normalde patron ücret almıyor ama o zaman da insanlar çok suistimal ediyor. Sizin gittiğiniz yerlerdeki uygulamalar nelerdir? Biz adam başı 60tl ciro yapan müşteriden ücret almayı düşünmüyoruz ama bu rakamın altında kalanlara 20tl maç ücreti eklemeyi düşünüyoruz sizce nasıl?
dükkanın instagram hesabından paylaşmalık küçük şakalı bi şeyler yapayım dedim ama hakikaten paint terkim. bir resmin üzerine balkabağı hayalet vs. yapıştıracağım ama beyaz arka planları nasıl yok ediyoruz bir yardım ey sözlük.
Bir çeviri ajansına dışarıdan iş yapmak istedik ama faturalandırılmasını istediler. Biz de öğrenci adamız çok hakim değiliz para da çok yok. Şimdi benim fatura kesebilmem için ne yapmam lazım en ucuz yollu şekilde nasıl hallederim? Teşekkürler.
Elimde yaklaşık 150-170 lira kadar para var dibimde macrocenterda var ben bu parayla 6-7 adet doyurucu çok uğraştırmayacak ve ana malzemesi et olan sandviç yapmak istiyorum tariflerinizi bekliyorum.
sabah işe giderken çektim kapıyı tam kilitleyeceğim kilitleyemedim kapının arkasında diğer anahtarı unutmuşum. bildiğim kadarıyla kredi kartıyla ya da kesik pet şişeyle falan açıyorlar bunu ama arkasında anahtar kaldı yine de açılır mı akşam eve dönerken pet şişeyle falan mı gideyim yoksa anahtar var bi sikim yapamazsın mı diyorsunuz illa ki çilingire para mı bayılacağım?
Daha once ps ile hic fps oynamamış adama ps3 için ne önerirsiniz?
Bizim kardeş adü kazandı ve otomasyondan hazırlık atlama sınavı için kayıt yapacağız ama hangi şekilde kayıt olduğunu anlayamadım evet kutucuğu tilki duruyor hayır kutucuğu tiksiz kafam karıştı:d görseller aşağıda
işlettiğimiz barda sik kadar bir fritözümüz var ve her gün maksimum 8 10 tabak patates çıkarıyoruz. ben de istiyorum ki zaten sirkülasyon az bari çıkanlar gerçekten farklı ve güzel olsunlar. kullandığım patates mccain'in kaşık şeklinde bir patatesi ve tadı gerçekten çok güzel ve ben buna farklı olarak neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar arada bi eurosport'da denk gelip izlediğim çok hakim olmadığım snooker ile ilgili bir sorum olacağıdı. şimdi renkli topu pot yaptıktan sonra beyaz top o giren renklinin tam başlangıç pozisyonunda durursa o renkli topu nereye koyuyorlar hakem kafasına göre beyazın sağına soluna falan mı yabıştırıyor noluyor?
Bedelli yapmak icin isten ayrilirsam isyeri bana kidem tazminatimi vermek zorunda midir ypksa sen askerligini yap donuste devam edersin diyip tazminati vermeden siyrilma hakki var misir6
Dükkandan hazır donmuş patates almıştım benim geri zekalı ev arkadaşım buzluk yerine dolabın içine koymuş bunu tüketsek ne olur tadı nasıl olur tüketilebilirse dolapta mı dursun geri dondurayım mı
Arkadaslar su anda bilgisayarim yok elimdeki samsung galaxy tab a tableti premier diye sikko bir lcd tvye baglayip netflixten bisey izleyebilir miyim bunun icin minimum bir gereksinim var mi yoksa bi tane usb hdmi kablo yeter mi
çelik malzemeli sapı ısınmayan kaynayınca otomatik atan makine önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar normalde pek takip etmem de malum son zamanlarda bütün gündem dolar kuru oldu benim de aklıma bir soru takıldı. şimdi bizde 9 gün tatil olacak ya herhalde piyasalar kapalı ee bizimkiler kapalıyken ecnebi borsalarındaki hareketler bizim tl'de büyük değişimlere sebep olabilir mi yoksa ufak ufak artar azalır mı? eğer ki büyük büyük değişimler olabilirse bizimkiler nasıl müdahale edebilir?
kadın anam çay makinelerine yükselmiş galiba geçen ağzından kaçırdı. ben de güzel bir tane alayım diyorum ama maaşım kuştan hallice malum ekonomi. şöyle F/p oranı iyi olan bir makine öneriniz var mıdır? ben şunu kullanıyorum iyidir dediğiniz markalar nelerdir? bekliyorum. sinbo minbo gibi çöp poşetinden hallice şeyleri önermeyin lüyfen. teşekkürler.
evet arkadaşlar ortasında ağaç şekli olan yuvarlak silindirik halde kesilmiş renki şekerler vardı kırmızı yeşil renk ağırlığında. geleneksel bir şekerdi galiba. bilen oldu mu acep anlatmak istediğimi. geçen aklıma düştü aradım taradım bulamadım deli olazam.
barda kullanmak üzere tip box alacağız karar veremedik. internette göz gezdirdiklerim hep arabesk tavırlı ahşap kutular. çok küçük olmayacak ve kilitli olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar bir kaç ay öncesinde bankacının da gazlamasıyla bes'e başladım. ödemelerimizi yaptım düzenli olarak her neyse. gerek maddi durumumun bozulması gerek bedellinin gündemden düşmediği şu günlerde her an paraya ihtiyacım olacağını düşünmem sebebiyle iptali için aradım bankayı. bankanın bana cevabı ise 5 yıldan önce iptal ettirdiğiniz için hiç bir şekilde para alamazsınız oldu. ulan hadi dosya masrafı cart curt kesilir onu anlarım da paranın tamamına yatmak nedir ulan. bu parayı alamıyor muyuz hakikaten ya da alınıyorsa ne yapmak lazım?
Spora yeni başladım. Sanırım yeterince ısınmadan koştuğumdan (tahminim bu) dizimde anı acı başladı. Normal dururken, eğilip kalkarken ya da bacağımı düz açarken bir sıkıntısı yok; fakat dizimi döndürünce ya da üzerine basınca acıyor. Ne yapmalıyım?
evde ayda yılda bir yemek yapan biri olarak bok var gibi gittim döküm tava aldım lava marka. üzerinde emaye kullanıldığı yazıyor. şimdi ben buna seasoning denen naneyi yapsam iyi mi olur yoksa yapmanın o kadar da bir numarası olmaz mı?
Arkadaşlar evimdeki klozetin sifon musluğu böyle kıl gibi sızdırıyor 1 gün içinde 1 ton su gitmiş ee kapalı tutsam her sifondan sonrada aç kapa zor gelir. Tesisatçı çağırmadan halledebilir miyim sizce sorun ne olabilir?
benim zamanımda öss şimdi de galiba tyt olan sınava hazırlanmak için konu anlatımlı kitap önerilerinizi bekliyorum. sosyal1 fen1 ve fen2 ağırlıklı olarak çalışacağım kısımlar. cep kitabıvari bir şeyler de muazzam olur işe gidip gelirken çalışmak için.
ayak serçe parmağımın kenarını ayakkabı vura vura yara yaptı böyle sert bir kabuk şeklinde oldu ne kadar bol ayakkabı giyersem giyeyim dokundukça acayip sızlatıyo oraya medikal bir uygulama ne yapabilirim ilaç yakı vb.?
mlb nba nfl takımlarının falan ucuza nereden formasını bulabilirim? orijinal olmak zorunda değil. amaç duvara asıp görsel oluşturmak. ya da güney kuzey amerikadan falan futbol takımları da olur.
bir spor bar açıyoruz bugün yarın. barın alt tarafını soyunma odası dolapları gibi dizayn ettik. 20 tane dolap kapağı var. bu kapaklara ünlü sporcuların adını ve onlarla özdeşleşen numaraları vermek istiyoruz. örneğin 1-michael schumacher 46-valentino rossi 23-michael jordan vb gibi. futbol ve basketbola çok ağırlık vermek istemiyoruz. diğer spor yayınlarına da ağırlık vereceğimiz için onlardan da olsun istiyoruz. önerilerinizi bekliyorum.
edit: arkadaşlar bireysel sporcularda numara olmadığı için onların rekorları vb. tarzı şeylerle temsil etme kararı aldık. örnek federer-19 (grand slam)
sebastian loeb 9 (wrc sayısı) gibi
edit: arkadaşlar bireysel sporcularda numara olmadığı için onların rekorları vb. tarzı şeylerle temsil etme kararı aldık. örnek federer-19 (grand slam)
sebastian loeb 9 (wrc sayısı) gibi
Dükkana koyup maç izlemelik 80 82 inch boyutlarında 3-4 hdmi girişli led tv önerilerinizi alabilir miyim? bütçemiz max 15.000 tl
yeni bir yarı spor yarı pub tarzı bir bar açıyoruz. ingilizce isim önerilerinizi bekliyorum.
merhaba sayın ekşici kardeşlerim. spor yayınları yapacak bir bar/pub planlıyoruz. ben sizden mekan için mimari, dekorasyon, menü gibi şeyler için önerilerinizi bekliyorum. ama şöyle bir şey var ki görüntü itibariyle tam bir sport bar yapmama düşüncemiz var dışarıdan direk sadece erkek müşterilere hitap eden bir yer olmaması için gayret edeceğiz. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bardaki bulaşık makinemiz kapağı kapalı olduğu halde kapak açık uyarısı veriyor. servis pazartesi gelirim dedi. cumartesi akşamı makinesiz ne bok yiyeceğim bilmiyorum. var mıdır bununla ilgili bilgisi olan. belki küçük bir mekanik sorundur
arkadaşlar dükkanın duvarı kesildi pencere açmak için. biraz amatörlüğümüze geldi her yer toz oldu. biz yıkar geçeriz dedik yıkadık da hem de defalarca. fırçaladık deterjanladık ama su kuruyunca yan taraftaki örme duvarımız yerler falan hala beyaz beyaz toz içinde. nasıl çıkar ne kullanabiliriz alternatif çözüm önerisi olan var mıdır?
findeks puanım 1000 civarı. acilen 6-7 bin lira para bulmam lazım. maaş 2000 lira civarı ve maaş hesabım garanti'de. telefon ile başvuru yapınca red yiyorum. maaş hesabı olan şubeye gitsem bir fark yaratır mı? veyahut bu puanla kredi verecek başka bir banka var mıdır? önerilerinizi bekliyorum.
90 gün vizesiz turist olarak kalınabilen bir ülkeden komşu bir ülkeye birkaç gün gezi düzenlendikten sonra geri döndüğümüzde yine 90 gün vizesiz kalma imkanımız oluyor mu?
“Ah, you know … supporting Rachel and all that. I ought to be working but thought that I .......... better support her. She’s the one into all this stuff.” I gestured vaguely around me.
Arkadaşlar yukarıdaki noktalı yere bir şey gelmesi gerekiyor. Bana kalsa gelmese de mis gibi duruyor ama el mecbur. Sizce should mu yoksa shall mi olmalı? Belki başka bir şey? Ve neden?
Cevap "had" imiş. Teşekkürler.
Arkadaşlar yukarıdaki noktalı yere bir şey gelmesi gerekiyor. Bana kalsa gelmese de mis gibi duruyor ama el mecbur. Sizce should mu yoksa shall mi olmalı? Belki başka bir şey? Ve neden?
Cevap "had" imiş. Teşekkürler.
arkadaşlar ben internetten bir ürün alacağım lakin ürün kartımın limitinden daha fazla bir edere sahip. atıyorum kartımın 1000 liralık limiti var diyelim ben bu karta 100 lira yatırsam limitim 1100 lira oluyor ve sonra o 1100 liralık ürünü satın alırsam kartımın 1100 lira borcu oluyor doğru mudur? eğer böyleyse o 100 liralık fark için 200 lira ödemiş oluyorum. bunun başka bir yolu yordamı var mıdır yahut dediğim şey farklı bir şekilde mi işliyor?
edit: kart limiti: 1000 lira borcu harcı yok.
ürün değeri: 1100 lira
karta yatırılan para: 100 lira (1000 lira+ 100 lira= 1100 lira kullanılabilir limit)
ürün satın alındıktan sonraki kart borcu (1100 lira- 1100 lira= 0 lira)
hesap kesildi bankamatiğe borç ödenmeye gidildi. 1100 lira yatırıldı. tekrardan kartımın kullanılabilir limiti 1000 lira oldu.
benim cebimden çıkan 100 lira+ 1100 lira= 1200 lira
ürün ederi 1100 liraydı 1200-1100=100 lira boşa gitti.
edit: kart limiti: 1000 lira borcu harcı yok.
ürün değeri: 1100 lira
karta yatırılan para: 100 lira (1000 lira+ 100 lira= 1100 lira kullanılabilir limit)
ürün satın alındıktan sonraki kart borcu (1100 lira- 1100 lira= 0 lira)
hesap kesildi bankamatiğe borç ödenmeye gidildi. 1100 lira yatırıldı. tekrardan kartımın kullanılabilir limiti 1000 lira oldu.
benim cebimden çıkan 100 lira+ 1100 lira= 1200 lira
ürün ederi 1100 liraydı 1200-1100=100 lira boşa gitti.
(3)
göz çizdirme ameliyatı- kaç paradır, kimler yaptırabilir, sigorta karşılrmı
congratulations #1178112
soru başlıkta arkadaşlar. 2,5 civarı miyopum ve astigmatım var 27 yaşındayım gözlerimin numarası uzun süredir aynı. yaptırmaya uygun muyumdur? yaptırmanın bir sıkıntısı olabilir mi? sigorta karşılarsa ne kadarını karşılar ortalama ne kadardır bu ameliyatlar?
işe gidip gelmek için (12-13 km yaklaşık) bir bisiklet almayı düşünüyorum. yol genelde düz ve asfalt. aksesuarlar dahil 1200 liram var. önerilerinizi bekliyorum. not: bisikletin yanında hangi aksesuarlar elzemdir onları da söyler misiniz?
merhaba. kız arkadaşım geçen hafta yeni bir işe başlamıştı. ama gerek işin stresinden gerek de mobbing yapan oç işverenler yüzünden harap oldu. ben de işten ayrılmasını istiyorum. yasal olarak ben önümüzdeki hafta yokum deme gibi bir hakkı var mıdır? nasıl oluyor bu işler.
derslere gitmeyip notu da olmayan ama sabaha sınava girecek bir matematik öğrencisi olarak bilene kolay bir diferansiyel geometri sorum var.
div(grad(f))=0 bunu açıklar mısınız?
div(grad(f))=0 bunu açıklar mısınız?
bursa'da okuyorum. ganom 1.8 civarı falan :/ istanbuldaki herhangi bir üniversiteye geçme gibi bir şansım olabilir mi? bunların sınavı neyi falan var mı? varsa nasıl oluyor?
edit: ganodan falan olmuyorsa eğer öss'ye yeniden girip o bölümü kazansam burada geçtiklerimi saydırabilir miyim?
edit: ganodan falan olmuyorsa eğer öss'ye yeniden girip o bölümü kazansam burada geçtiklerimi saydırabilir miyim?
arkadaşlar bu aralar fransızcaya sardım. çok eskiden torrent aracılığı ile edinebildiğimiz yabancı bir kaynak vardı. normalde baya pahalı bir şeydi. söylediğimi anlayıp bilen var mı :) ya da kaynak önerebilecek olan var mı? teşekkürler.
muhasebesimiz her ay duvara asın diye bir sigortalı hizmet listesi gibi bir şey getiriyor. çalışanların tc nosu ismi bir de sanırım brüt maaşının falan yazdığı bir liste. eylül ayı için şu 3 brütün neti ne kadar eder acaba nasıl öğrenebilirim? 1701,90 2065,25 ve 2790,65.
arkadaşlar dün çok maçlı bir sistem 2 kuponu yaptım ilk yarı ikinci yarılı. bir tane 25 oranlık maçım geldi diğer hepsi yattı ama iki maç ya başlamadan ya da ilk yarısı bitmeden ertelendi. şimdi onlar bugün oynanır mı oynanmaz mı bilemem oynanmayacak diyelim malum oranlarını 1 sayıyoruz. 25*1 + 25*1 = 50 lira çarpı misli gibi bir ikramiye mi kazanıyorum yoksa sadece tek maç bildiğim için o da kupon oluşturmadığı için kupon bedeli iadesi mi alıyorum?
Barda müşterilere vermek için kaşar peyniri (eski,taze) önerilerinizi bekliyorum.
www.google.com.tr şuna benzer bir menüyü hangi programla halledebilirim acaba? bu konularda sıfır bilgim olduğunu da hatırlatayım. mesela bir photoshop programını kurcalayarak bunu halledemez miyim veya sırf bu işler için program var mıdır?
arkadaşlar bursa'da iç mekan olarak bir irish pubı andıran bir yerimiz var. lakin normal bir pubız. sadece alkol çeşitlerimiz var. fındık fıstık hariç yiyecek yok. 70 den fazla fiski 20 çeşit bira bol bol likör rom votka tekila falan var ve de bir menü yapmak istiyoruz. bu bilgiler ışığında sizce nasıl bir şey yapalım? viski menüsü ayrı diğerlerini ayrı olarak tek sayfa şeklinde mi bastırsak yoksa bir defter gibi bir şey mi yapsak? aklınıza gelen her türlü görüş ve önerilerinize açığım.
becker'in panjurunun kumandası bozuldu. satıcı sadece açma ve kapama fonksiyonu olan bir kumanda için çok yüksek bir fiyat istiyor. spesifik bir konu belki ama bir bayiisi olan tanıdığı olan vardır belki diye bir sorayım dedim. kumanda kodu Centronic EasyControl EC541-II
arkadaşlar ufak şirin bir pub'ımız var. haliyle mutfağımızda pek küçük. bir tane mikrodalgamız var. ocak veya fritöz yok. bu şartlar altında bize önerebileceğiniz güzel atıştırmalık önerileri bekliyorum.