(6) 

İstifa Süreci Hk.

va #809279 
Merhabalar arkadaşlar,

Biliyoruz ki hiç birimizin bir işte kalıcı olacağının garantisi yok ve profesyonel yaşamın gereklilikleri bizi her türlü sonuca götürebiliyor.

Ayın 3.ü itibari ile istifa görüşmelerim başladı ve oldu olmadı derken 7sinde imzayı ancak atabildim. 1 aylık süreç hesaplandı ve önümüzdeki ayın 9u ok çıkabilirsin dendi. Ancak kullanmadığım 2 haftalık yıllık izin hakkım var ve önceden çıkmak istiyorum, yerime bir arkadaş da yetiştirdim bu süreçte. fakat bu konuda yardım rica ettiğimde olumlu bakılmadı.

yukarıdaki romanımın girişinden sonra soruma gelelim. Tamam yasal süreç bunu gerektiriyor, ancak benim yıllık izinlerimi bu sürece saydırarak çıkmam yasal olarak benim hakkım olabilir mi? ek olarak erken çıkmam gerektiği için her türlü konuda destek oldum ve firmadan da bu konuda izin isteme rağmen olmadı, benim kalan bir hafta için işe devam etmememin ya da işe gitmememin yaptırımları ne olabilir.. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
(8) 

Muhtara oy atmadım

va #753292 
Heyecanlı bir gün.. mahallede yeniyim ve araştırma şansım da olmadı, o yüzden boş attım, sizin yorumunuz nedir merak ettim? muhtar da olsa tanımıyorum sonuçta.
(3) 

Erbil - iş

va #715731 
Arkadaşlar merhaba,

Ne dersiniz erbilde (Irak) çalışılır mı?

Öyle bir teklif gelecek gibi... Nedir erbilde durum, yaşam nasıldır, gidilir mi, gidilirse ne kadara gidilmeli, nelere dikkat etmek gerekir.. ?

Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olanlar fikir verirlerse çok makbule geçer.

Teşekkürler.
(13) 

Şirketinizin Cirosu

va #711896 
ne kadar biliyor musunuz?

Merak ettim, acaba kaçımız çalıştığımız şirketin cirosunu biliyoruz?
(3) 

implant tedavisi

va #696026 
merhaba değerli duyurucular,

farklı memleketlerde, farklı lokasyonlarda, yakın zamanda dişçiye gitmiş ya da bu konuda bilgisi olanlar..

implant tedavisi ne kadardır, paylaşabilir misiniz?

(istabul/ümraniyeden soruyorum)
(2) 

Ankaralı arkadaşlar bir sorum var

va #684661 
yarın akşam 18:45 uçağı ile ankaraya uçuyorum. esenboğadan merkeze (talatpaşa bulvarı) geçmem gerekiyor. orda arkadaşımın düğününe yetişeceğim. en hızlı yoldan nasıl gidebilirim?

sürpriz bir karar olduğu için hiç bir hazırlık yapmadım. bir de bilenler orda hesaplı ve güvenilir bir otel söylerler ise çok makbule geçer.

teşekkürler.
(5) 

iş yerinde yazışma şekli

va #683709 
merhaba,
iş yerinde klasik mailleşme biçiminiz nasıldır, merak ettim?
mesala bizimki şu şekilde,


Zurna bey;

... konusunda yardımınızı rica ederim.


İyi çalışmalar...
(4) 

yeğenlere gezi programı

va #669082 
öncelikle iyi akşamlar,
salı günü antalyadan yeğenlerim ilk defa istanbula beni ziyarete gelecekler. burada bulunacakları yaklaşık bir haftalık süreç içerisinde, hafta içerisinde çalışıyor olmamdan dolayı onlara eşlik edemeyeceğim. cumartesi gününe kadar onlara gezebilecekleri yerler için bir tarife hazırlamam gerekiyor. sorum şu, istanbula ilk defa gelen 17 yaşlarındaki bu iki gence nasıl bir program hazırlayalım ki hem kendi kendilerine gezebilsinler hem de kaybolmasınlar :) ? ev ümraniyede, burdan çıksınlar dışarı..
bu arada benim de istanbulu çok bildiğim söylenemez, altı aydır buradayım. teşekkürler.
(13) 

iş yerinde ikram

va #659561 
merhaba, akşamınız iyi olsun.

departmanda 14 kişiyiz. ara ara diğer arkadaşların bisküvi, çikolata bazen meyve vb. ikramları oluyor. fakat benim şu ana kadar hiç böyle bir ikramım olmadı.
şöyle farklı birşeyler ikram etmek istiyorum, ne olabilir fikirlerinize ihtiyacım var.. genelde herkes masalarında olur ve masa masa dolaşıp ikramlar yapılır bizde, yani parça parça birşeyler olmalı.. ama ne olmalı?
(8) 

bilgisayarımın ekranı...

va #608243 
... gitti arkadaşlar.
donanınsal bir durum ya da bir hasar falan olmadı. dün akşam kapatıp yatmıştım fakat şimdi açıyorum çalışıyor fakat ekran simsiyah duruyor öyle.. defalarca açıp kapattım ama olmadı.

bir fikri ya da bu durumu yaşamışlığı olan varsa lütfen yazınız. zira arkadaşım birazdan gelip bilgisayarını alacak.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık