(2) 

Eskisehir

etki #981102 
Su an tramvay carsi duragi tarafindayim, porsuk cayi kenarinda sair fuzuli cad filan var, aksam 8 e kadar es-es te vakit gecircem .
Napilir?
Sazova selale tarihi yerler muzeler olmasin.. cafe her yerde var.. barlar acildiginda ben burda olmam, yemek mekanlari istemiyorum . Porsuk cayi gondol vs hic cezbetmedi..
insanlarin bol oldugu merkezi yerlerde takilayim yeter. Sehrin yapisi dokusuna hayran kaldim avrupa sehri gibi.
Tek merkez burasi mi yoksa yoksa bunun gibi merkezler var mi daha oralara gitmek icin ulasim araci guzergahim nasil olmali?

kentpark varmis, orda yapay halk plaji kapali midir. Gidilir mi gidilirse nasil gidilir?
Aklima pek bisey gelmiyo ama su an merkezde sikilmadan serin golgede oturabiliyorum, uc buyuk sehirde yasadim ve burda en ilgi cekici gelen sehir ici tramvay vve sokaklar geldi acikcasi bana .. sehir devasa bir miniaturk gibi :) su an bulundugum yer gibj bikac merkezi kalabalik insan gorecegim yer soylermisiniznmumkunse tramvaya bineyim tskler
(1) 

Hangi internet

etki #977885 
Digiturk kullandim daha once lanet olsun dedim kurtulamadim telefonlarindan hic bulasmak istemiyorum saygisiz bir sirket.

Eve naglatacagim ama evde sadece ipad mini var. Kucuk kardes basit oyunlar indirip oynar onun disinda net lazim degil. Cok kullanilmayacak . Taahhute de girmek istemiyoruz nolur nolmaz.

Sizce en uygun internet hangisi olur?
(2) 

Atakule

etki #977492 
Acik mi simdi gitsek cati kat
(4) 

Ankara tablet

etki #977434 
Ankarada kizilaydayiz, tablet en uygun nerden alinir? Aracimiz yok vaktimiz de 3 saat..
(1) 

Parodontax

etki #970557 
Aft icin aldim az once. Duyuruda floridsiz mavi olanini alin deniliyordu ama bulamadim onu florurlu olanini aldim... florurlu florursuz k kadar onemli mi aft icin? Eczane de gelmiyo zaten floridsiz uzun zamandir dedi..
(2) 

Bla bla car

etki #965638 
Pazartesi veya salı günü izmirden didim e gideceğim. Otobüs fiyatları 28 tl bla bla car 8 tl. Siz olsanız neyle giderdiniz ?

Aracıyla tek gidecek olan var mı aranızda bla bla car yapanınız ya da?
(1) 

Yol tarifi maps

etki #964827 
arkadaslar aydın izmir otoyolundan buca şirinyer hipodrumuna nasıl gidilir gösteren olursa çok teşekkür ederim' google maps ten halledemedim tarif de olur haritalı gösterirseniz çok süper olur' biraz acil

Teşekkürler
(1) 

Ev hediyesi

etki #964190 
teyzem didim'den ev aldı ilk defa gidecem hediye almak istiyorum, pahada hafif cakada ağır ne olabilir?
Öğrenciyim o yüzden 50 tl yi geçmese iyi olur.

Daha önce bisiklet panolu duvar saati almıştım, kırmızı bisikletim ön tekeri saat, jantlar da akrep yelkovandı yaratıcı bi tabloydu mesela 25 tl ye almıştım gören herkes süper demiş. Ama şimdi ikinci kez saat almak olmaz aklıma da başka bişey gelmiyo evi bibloyla dolu, Çok değişik biblo olmadıkça biblo olmasın, puzzle sever ama puzzle mı alsam acaba? Ya da değişik bişey mi olsun..
(1) 

Kim milyoner olmak ister

etki #954522 
40'ar dakikalık halde reklamsız o günün full bölümünü youtube ye koyuyorlardı takip ediyordum ordan. 456. Bölümden sonrasını bulamadım, bazıları var onlar da parça parça 3er dk lık filan...

Noldu acaba neden yüklemeyi kestiler, internetten nasıl izleyebilirim mesela 460. Bölümü full ?

Teşekkürler
(1) 

Çeşme çadır

etki #954507 
ılıca'da yanlış hatırlamıyorsam sheraton otelinin karşısında çadır alanı vardı. Parayla orda çadır kiralıyordun büyük bi yerdi, 2006 da gitmiştim en son. Duruyor mudur o bileniniz var mı?

Çadır alanına kendi çadırını da kurabiliyordun diye hatırlıyorum?!?!
(5) 

Adrenalin krizi

etki #950275 
şok olaylarda insalara aşırı güç gelmesi olayına ne deniyordu dostlar ya da dost sandığım insanlar?

Hani böyle seyit onbaşı 300 kiloyu kaldırıyo ya... Ben 30 yerinden bıçaklanan bi kadın görmüştüm yattı sonra büyük bi hızla kalkıp koşmaya başladı 15 adım sonra anşden düşüp öldü.. Adli tıp hekimine sordum adrenalin krizi dıyoruz genelde dedi ama pek bılgı vermedi.. Örnek verdi: çocuğunu minibüsün altında kaldıgını gören anne minibüsü kaldırdı dıye

Sizin de bunun gibi verebileceğiniz örnekler var mı duydugunuz ya da şahit oldugunuz?
Bi de literatürde ne olarak geçiyo acaba bu? [Adrenalin krizi dıye yazıyorum akut adrenalin krizi dıye bısey var ama bununla ilgili örnekler yok]
(2) 

Futbol.. Üç büyükler

etki #949763 
arkadaslar

1- bjk lilere neden tinerci? Diyorlar. Yani olay ne nerden çıktı bu yakıştırma?
2- sneijder e giydirmişler, adam olsan karını magazine pazarlamazdın filan. Şimdi eşinin erotif film poz vs var tamam da evlendikten sonra mı var yoksa hepsi evlilikten önce mi, yani sneijder ile ilgisi ne bunun ,, tamamen bok atma mı yoksa rahat aileler mi genişlik mi sözkonusu cidden?
3- rte melıh gokcek vs teşkilatlı adamlar da sporda iş biraz da para değil mi? Aziz yıldırım nasıl bir zengin, Ya da nasıl bir güce sahip ki koç ailesini bile indirebiliyor başkanlıkta safdışı edebiliyo? Ya da bu gücü neden hiç konuşulmuyo demirören in bilmediğimiz hiçbişeyi yok aziz yıldırım bir kere bile gücü imkan vs ile gündeme gelmeden türkiyeye kafa tutabiliyor?

Teşekkürler.
(2) 

Doğa sporları

etki #949481 
Doğa sporları tatil köyü gibi yerler var. Kapadokya istanbulda filan hiç gitmedim.. İzmir urla'da titus feronia nın bi videosuna baktım Atv'lerle yarış yapıyorlar ama 13-15 yaş işi gibi çok bi adrenalin yok sanırım.
Yani böyle tam survivorluk yerler var mı türkiyede? Yoksa bu dopa sporları denilen yerler dediğim gibi çok da fazla tad alınamayan yerler mi 25-30 yaş erkekler için.. Hiç gitmeyelim mi oralara gidersek şunu yapın diyebilceğiniz bi aktivite var mı?



Not: doğa sporları diyince dağcılık, paraşüt , scuba, yelken, wikeboard filan gelmesin aklınıza ben daha çok oyun tarzı soruyorum Paintball, go kart gibi yani.... Yine bunlara devam mı edelim :) aklıma ilginç bişey gelmiyo, şehir farketmez..
(2) 

izmir yol sorusu

etki #948732 
karşıyaka 'dan bornovaya dönen yol var, köprülü kavşak... orada on yıllardır duran bi bina var "SABAH GAZETESI" yazıyo hani... orası sabah gazetesinin binası mı acaba... değilse öyle kalmış gitmiş mi var mı bilgisi olan binanın mazisi hakkında?
(4) 

yakasız erkek gömlek

etki #942492 
avmlerde satılanlar genelde şöyle oluyor images.livitol.com bu değil

zarada şuna benzer var tr.aliexpress.com bu da değil

beni anlamıyorsunuz!

-----



daha spor, salaş. ütüsüz olanlar aradığım. şuna benziyo istediğim www.kaftan.com.tr
ya da şu tr.aliexpress.com

tam istedıgım gibi foto bulamadım ama son 2 attığıma yakın yani.. izmirde nerde bulabilirim?? ya da nerelerde bulunur bunlar..
(4) 

Fb Maccabi

etki #930790 
iki gün önce de çeyrek final Maçları Yaptılar, rövanş İsrail'de olması gerekmiyor mu?
Toplam kaç maç Yapılıyor?
3 yapan kazanıyo voleyboldaki gibi diye duydum eğer öyleyse ilk 2 maç istanbulda fener alırsa 2-0 önde başlıyo bir de İsrail de kazanırsa 3-0 finish..... Fb ye avantaj olmuyor mu bu durum?
(3) 

Tempobet

etki #927167 
4 aydır filan girmiyordum, üye adımı şifreyi yazdım Geçersiz diyo, E-mail adresimi yazdım böyle bir E-mail ile Kullanıcı adı Geçersiz diyo halbuki olabilecek hepsini denedim bi hata yok, uzun süre girmeyince atılıyor muyun acaba
Sitenin adresi değişip duruyo tempobet90 tempobet50 şimdi de tempobet80 olmuş bununla bir alakası yoktur ama sanki?

Yeniden mi üye olmak gerek bu durumda? O kadar belge yolladık , Admine nasıl ulaşırım
Birkaç defa oynadım kazandım ama sonra 0 lamıştım bakiyeyi hiç para yoktu
(3) 

Sedat Peker

etki #926231 
kendisine sorsan ben kimseden korkmam Allah tan başka kımsem yok diyo ama bu tarife uyan yüz bin adam var ama Sedat Peker bir tane? Kim bu adam da Gençliğinde bile bu kadar ünlü ve güçlüymüş babası mı mafya yoksa devlet adamı mı, arkasında kim var yani? Klasik sıfırdan başladım mavrası atıyo.
(6) 

Sakal tıraşı

etki #918335 
Makine mi daha çok tahriş eder jilet mi.

Şimdi sakallar biraz sert olunca özensiz yapıldığında kanama yapıyo, makineyle ol dediler , berberde makineyle oldum daha çok tahriş etti gibi, cilt kuru zaten. Haftada bir Tıraş olurum bir de.
Sizce makine mı jilet mi?
(2) 

Yıllık kart ücreti

etki #918170 
finansbank yıllık kart ücreti almış 25 tl
Cardfinans go kullanıyorum, öğrenciyim.

6-7 yıldır kullanıyorum bu kartı, yıllık Kesinti parasını hiç geri almadım, hiç de başvurmadım , geçen Yılları almak uğraştıracak sanki ( kolay yolu varsa onu da söylerseniz sevinirim :)
En azından bu ayki ekstrede gördüğüm, yıllık kart ücreti 25 tl olanı nasıl alabilirim
(1) 

Izmir Ankara otobüs

etki #914285 
bu akşam gideceğim, tv ya da film izlleyeceğim, ohatta beyaz show varsa onu izlerim ama tv çekiyo çekmiyo malumunuz. O biletten baktım www.obilet.com bunlar var
Anadolu Pamukkale Uludağ Ulusoy izmir turizm Nilüfer ve diğerleri , 45 e de var 65 e de.

Bunların en iyi, bağlantısı az kopan tv Yayını, ya da film içeriği en iyi hangisindedir?
(1) 

gürcistan

etki #911168 
pasaport olmadan yalnızca kimlikle gitme olayı sadece karayolunda mı geçerli? uçakla da mümkün mü
(4) 

Uçak bileti

etki #910445 
Arkadaslar Japonya veya Arjantin e gitmek istiyoruz diyelim örnek veriyorum ülkeleri...Tarih önemli değil. Sene içinde en ucuz hangi tarihse o tarih olacak.. Googıla yazıyorum her site en ucuz uçak bileti olduğunu iddia ediyor

1- bunun bi Standardı yok mu'' en ucuz bilete hangi siteden bakıyorsunuz siz?
2- tüm siteler Gidiş dönüş tarihi soruyor. Sene içinde en ucuz hangi tarihse o tarihte almak istiyorum tek tek tarih mi gireceğim
(2) 

Yaptırım

etki #905669 
Türkiye Batı dan daha şiddete meyyal, kavga dövüş ceza vs olduğu halde batıda cezaların daha ağır türkiyededaha hafif hatta tecavüzcülerin bile affedilmesini nasıl açıklayabiliriz
onlar daha mı acımasız bizimkiler neden affedici, tecavüz edene hapishanede tecavüz edillecek kadar ağır cezaların bizzat mahkumlar Tarafından kesildiği ülkede devletin neden yaptırımı yok
Hukukun bu işten çıkarı , Kazancı ne?

İspanya ile Fransa arasında da çok büyük fark varmış birinde hırsızlığa kapkaça verilen ceza bikaç ay iken diğerinde uzun yıllar diye izlemiştim bir belgeselde...
Devletler Kuralları neye göre koyuyor. Madem yaptırım ağır olunca suç az oluyorsa neden ağır yaptırımları koyan ülkeler gibi yasa çıkarıp uygulamıyoruz
(2) 

Facebook mobil

etki #905155 
İpada Facebook messenger indirmiştim sonra sevmedim, feys sayfası messenger sayfası ayrı oluyodu
eski haline dönsün istedim sildim uygulamayı yeniden feysbuk yükledim, sohbete tıkladım messenger yüklemelisiniz diyo?
Eski hale nasıl getirebilirim
(3) 

Salatalık

etki #899921 
1 kg Salatalık 6,29 tl Bornova gürmarda da. Normal mi bu?
(2) 

Şu kitabı arıyorum

etki #893667 
www.timas.com.tr

bu kitabı bana buldurabilecek var mı? [özellikle bu kitap olacak]

Şu sitelerde www.ebrukitabevi.com
www.arkadas.com.tr
www.idefix.com

Satışı var ama Oğlak olanı yok. Olsa bile bu sitelerden nasıl alınır, üye mi olunacak, kitap zaten 1 -2 tl kargoya verilir mi izmire gelir mi vs vs
(7) 

Araba kullanma yaşı

etki #891750 
çevrenizde kaç yaşına kadar otomobil kullanan tanıdıklarınız var. 70-75 yaş üstü bir sürü insan var ama trafikte hiç göremiyorum. Dikkat eksikliği vs dolayı belli bir yaşa gelince direksiyonu bırakıyorlar mı insanlar, bu yaş genelde kaç oluyo?

Eski bi Şoför olan bir tanıdığımıza araba almayı düşünüyoruz da, adama da kaç yaşına kadar kullanırsın bunu diye soramam yani, fikrinizi alıyım dedim, 80 yaşına kadar kullanır mı sağlıklı olduğu sürece 59 yaşında mı ne şimdi
(1) 

Cem uzan

etki #889941 
56 bin takipçili Twitter hesabı fake mi?
(8) 

takla atan çocuk

etki #888011 
çoğumuz çocukken kapının yanlarına ayaklarımızı koyup tepeye çıkmışızdır.

bir çocuk var 10 yaşında .. ellerini kenara koyup ters takla atıyor.

bir adam da çocuğa böyle yapmamasını söylüyor. çocuk laftan anlamayıp bir türlü söz dinlemeyince çocuğa "gol sevincinde takla atarken kafasının üstüne düşüp ölen futbolcu" videosunu izlettiriyor.

*

sonuç olarak çocuk bir daha yapmıyor.


nasıl yorumlarsınız?
(3) 

trans kadın

etki #888005 
erkek olmak isteyen ve bunu başarmış kadına mı deniyo?

kadın olmak isteyen ve olan erkeğe travesti deniyo peki trans erkek deniliyor mu ona da.

ayrıca ikisi de transeksüel değil mi.
(6) 

Sigaraya zam sigara ticareti

etki #885777 
arkadaslar sigaraya zam olacak gibi heralde galiba sanırsam

100 tane Camel alsam zam gelince satsam mantıklı mı? Kazanır mıyım ,

Bi de 50 Kuruş filan gelirse bi sigaradan elli Kuruş kazanmak için 100 tane sigarayı elden tek tek çıkarmaya değmeyebilir değil mi

Ne diyorsunuz nakit var, hatta iyi bi zam geleceğini bilsem 200 tane de alırım ama değer mi? Kesin gelir mi zam
(5) 

Garanti bankası

etki #881944 
Hesabıma 125 tl yattı 58 Lirası kesilmiş 1. Yarıyıl kesintisi diye, öğrenciyim , bu parayı geri alabileniniz var mı?
(1) 

Gölyazı

etki #864004 
Bu kasaba nın etrafı yürüyerek dolaşılabiliyor mu, yani bu orda yapılacak aktivitelerden midir ve tahmini ne kadar Sürer,
Kaç kilometrekaredir bu kasaba gugıldan öğrenemedim?

Teşekkürler
(2) 

Hangi parça

etki #850616 
Yeşilçam müziklerini filmlerde fonlarda duyuyoruz ama tamamını dinlemek istiyorum, adını Öğrenmek istiyorum vs

Mesela şu videodaki 3:40 tan itibaren Çalan müzik ? Tamamını dinlemek istiyorum bu parçanın?


m.youtube.com
(3) 

Bu şarkının adı ne

etki #845806 
Videodaki şarkının adı nedir?

soundcloud.com
(2) 

Findeks

etki #841478 
Siteden baktım kredi notum 1545.
2 kredi kartım var ayrıca bi tane de yapılandırmadan dolayı kullanmadığım var. Ama 6 yıldır düzenli öderim borçlarımı. yapılandırma oldu yüklü miktar onu da düzenli ödüyorum.

şimdi bu 1545 iyi bir not mu, bankanın bi tanesi iyi puan dedi, hatta bu yüzden öğrenci olmama rağmen memur gibi yüksek limitim var. ancak herhangi bi işim vs yok tabi. Ne işime yarayacak bu kredi notu . Herhangi bir bankadan kredi bile çekemem değil mi, iş yok Maaş yok vs? Ne işime yarayacak
(1) 

İpad

etki #839135 
Her Güncelleme yaptıgımda pişman oluyor musunuz siz de
En son güncelle diye uyarı geldi güncelledim. Şimdi Facebook'ta ya da chat ortamında yazarken klavye ekranı kaplıyo ne yazdığımı göremiyorum, klavyeyi aşağı indiriyorum her kelimeden sonra ne yazdığımı kontrol ediyorum bu sorun nasıl çözülür

Bi de güncelledikten sonra daha ekşi Sözlüğe daha geç girmeye başladı yavaşladı mı ne
(2) 

en ucuz cep telefonu

etki #829405 
arkadaslar piyasada en ucuz sıfır telefon hangisi ve kaç para?

350 tl mi en ucuz? telefonculara garantili en ucuz cep telefonu soruyorum 300-400 diyorlar bu doğru mu yuh.. :)

yurtdısından getirilen orijinal samsung cep telefonu var piyasalarda (kacak tabi=) 80-120 tl ye satıyorlar onlardan mı alsam ne dersiniz? ya da bildiginiz en ucuz telefon nerde ve kac paradır . lokasyon izmir
(3) 

Baskül

etki #791431 
Elektronik Baskil aldım, tahta zeminin üstünde x kg, beton zeminin üstünde x+2 kg, halının üstünde x-10 kg ölçüyor, bunlardan en doğru hangisi, bir de neden bu kadar fark oluşuyor ki?
(1) 

Çeşme çadır

etki #790689 
Arkadaşlar çadırımız var, Çeşme de çadır kurabileceğimiz bir yer var mı? Çeşme ILıca'da yıllar önce çadırlık alan vardı günlük parasını veripkalmıştık, oraya gidip kendi çadırımızı kurabilir miyiz para vermeden ya da Çeşme de alternatif yer?
(4) 

Ayna grubu

etki #790597 
Ayna grubu 1997, 1999, 2000 ve 2001 yıllarında Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Grup' ödülünü almıştır. 3 sene üstüste aldığı ӧdül ile Altın Kelebek ӧdülününde sahibi olmuş ve daha birçok dalda 100'den fazla ödül almış tek Türk grubudur

---

Döneminde fırtınalar estiren bu grubun sözlükte sevilmeme nedeni ne? Solistine girilen entry 100 yok bile. (Ilk entry bile olumsuz)
Tarkan'a Kenan doğuluya vs övgü iltifatın onda biri yok bunlara, sebebi neydi ki, arabesk mi geliyo insanlara, rock grubu mu değil?...
(2) 

Taksitli altın

etki #780789 
Her yerde tamamen yasaklandı mı? Eskiden karttan taksitle Ata altını alıp kredi kartı borcu ödenirdi, borçlar birikti napcez şimdi be abi? Banka da taksitlendirmiyor borç zaten altın alışverişi olduğu için..

Kredi kartıyla cumhuriyet altınını taksitle nerden alabilirim?
(4) 

Bisiklet çürümesi

etki #776480 
bir arkadaşım yurtdışına çıktı, arabasını işyerinin önüne bıraktı 3-4 ay kaldı araba orda, burda çürümeye bırakma vs dediler, aynı şeyi bana diyorlar, apartmanın dışında koyacak yer yok, balkonda duruyo bisikletim 7-8 ayda üç kez kullandım son 4 aydır tozunu bile almadım. Çürüme derken, bin yani boşuna beklemesin anlamında anlıyorum, gerçi bisiklet 10 yıllık bianchide kullanmasam nolur ki zinciri bozulur en fazla yağlarız düzelir,
Demir'i mi paslanacak? Iki ayda bir siliyim mi ne dersiniz yoksa bir-iki yıl balkonda yatsın bişi olmaz mı?

Not: iş dolayısıyla meşgulüm seneye kullanırım rahat
(5) 

Sporcu muyum

etki #776417 
Dalış brövesi aldım 1 yıldız, dalgıç değil de sportif dalıcıymışız. Dalgıç diye profesyonel olanına deniyormuş galiba araştırdım bulamadım neyse şimdi ben 1 yıldız sportif dalıcıyım, türkiye sualtı sporları federasyonuna bağlı. Sertifikamız var.
Bu aynı zamanda lisanslı sporcu demek değil midir?



Tamam profesyonel değiliz, olimpiyatlarda yarışmayacağız amatörüz ama şu kısımlarda Besyo'ya culardan ne farkım var şimdi benim -> Yaptığın bir spor var mı? Sorusuna scuba diyemez miyim.
Yurtdışına vize alırken
Veyahut
Avrupa'da ABD de Master yaparken burs almayı sağlayacak, kolaylaştıracak birşey değil midir?
(2) 

Scuba

etki #775063 
Teorik ve havuz bitti Pazartesi çeşmeye denize gideceğiz.

Havuzda iki metrede bir iki saat sürdü eğitimler, kulağımda, işitme, çınlama, ağrı vs problem yok ama hafif dolgun hissediyorum, biri eliyle kapatıyo gibi.. basıncın etkisiyle bu normal mi? Bi de Denizde kaç metreye inecegiz . Eşitleme yaptığım halde böyle
(4) 

İzmir taşınma

etki #774941 
Emekli memur halam ve eşi izmirden ev alacaklar, soyak siesta dan bakıyorlar.. Bileniniz var mı?
İzmir de ev alacak olsanız nereyi tercih edersiniz, 120-180 bin arası fiyata? soyak evleri güzel midir, gugıla da yazdım ama soyak I'n satışa çıkardığı evleri bulamadım?
(2) 

Izmir

etki #774035 
Yarın izmire gelecek kardeşimle bisiklet kiralayalım diyoruz, ( iki erkek) sasalıya kadar gitsek yorulur muyuz? 15-20 km var bizde de kondisyon yok, bostanlı iskeleden kiralasak?? Ya da geze geze yavaş yavaş gider miyiz?

Onun dışında napabiliriz,
Hilton a çıkış serbest mi Restorana oturma zorunluluğu var mı, roof, çatı katından izmire selam çaksak? ı
(2) 

Provizyondakiler

etki #772994 
Ekşi duyuruya üyelik için bağış yaptım da kart bilgilerimde "provizyondakiler" bölümünde gözüküyor bu işlem. Ne dekont var ne bi şey. Nedir şimdi durum? Para düşmüş gözüküyor hesaptan ama bi muallaktalık var.
(12) 

La Liga

etki #769471 
Son haftaya atletico 91 Real 89 Barça 88 puanla girme ihtimali var.

Barça - atletico No campta karşılaşacaklar. Berabere kalırlarsa ve Real kazanırsa,
Real 92 atletico 92 olacak. Ikili averaja bakacaklar ve atletico şampiyon olacak...

Barcelona kazanırsa (Real in kazandığını sayarsak) Barça 2. Olacak ve Real şampiyon olacak
Maçlar muhtemelen aynı saatte başlayacak


Tablo böyleyken...
Barcelona'nın bir gözü Real maçında olacak.. Real ilk yarı evinde espanyol karşısında farka giderse Real'in şampiyonluğu
Kaldıracağını bikecek, Barça'nın galip gelmesinin bir anlamı olmayacak

Sizce böyle bir durumda
Sırf Real şampiyon olmaması adına, maçların gidişatına göre Barça atletico ike berabere kalıp atleticoyu şampiyon yapar mı ne dersiniz ?

mobil görünümden çık