(3) 

dolandırıldım, ilamsız icra takibi

çamur #1587876 
merhaba galyalılar,
az biraz dolandırıldım (11600-TL)
karakola şikayette bulundum, fakat yapmış olduğu banka transferi dekontu ile ilamsız icra takibi açma düşüncem var. karakol bankaya yazı yazdık hesap sahibinin bilgilerini iletmesi için dedi, dolayısı ile elimde beni dolandırına ait sadece ad soyad ve iban bilgisi mevcut. gelelim sorulara;
1-banka para transferi dekontu ile ilamsız icra takibine gidebilir miyim?
2-icra daireleri iban numarasından alacaklının kimlik bilgilerine ulaşıp ilamsız icra takibi talebimi işleme alabilirler mi?
bu soruların cevaplarına ihtiyacınız olmaması dileğiyle.

miras hukuku-hisseli taşınmaz için izale-i şuyu davası

çamur #1541577 
miras hukuku ve hisseli taşınmazın satışı hakkında yardımcı olabilecek birisi mesaj kutumu renklendirebilir mi?
şimdiden teşekkür ederim.

Karikatürist (çocuk bayramı hediyesi)

çamur #1521378 
Merhaba, yeğenime hediye babında karikatürünü çizdireceğim. yardımcı olabilecek, çocuk sevindirmek ve beni mutlu edebilecek sanatçı arkadaşlar mesaj kutumu renklendirebilir mi?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Kaynağı

çamur #1514158 
Merhaba Değerli Duyuru Sakinleri,
Deneme ve soru bankası olan yazılı ve yazısız her türlü DGS dökümanına talibim. İstanbul Avrupa Yakası elden teslim alabilirim.
Herkese sınavlarında başarılar.
(1) 

İst-Avrupa Yakası Usta Tavsiyesi

çamur #1483149 
Merhaba,
Selamınızı ileteceğim, işin ehli ve güvenilir bir doblo mekanik ustası önerilerinizi heyecanla bekliyorum.
iyi günler.
(3) 

Trendyol Cüzdan Bakiyesine Çöktü

çamur #1455815 
Merhaba, Trendyol kullandığım hesabı askıya alıp, kapattı. cüzdan bakiyesinde yer alan paramı ise iade etmiyor. benzer durumla karşılaşanlar, nasıl bir yol izlediniz?
Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
(2) 

doblonuz ne kadar yakıyor?

çamur #1449129 
Allah kazadan korusun bir araç aldık.
1,3 mjet doblo.
istanbulda kullanıyoruz.
sorum aynı araç sahiplerine yadakullanıcılarına; şehir içi şehirler arası 100 km de ne kadar yakıt tüketimi yapıyor?
(5) 

ödenmeyen kiraya yapılamayan işlem

çamur #1413196 
Merhaba
Kiracımız bu ay kirayı yatırmadı, öğrendik ki 3 ay da aidatı yatırmamış. Aradığımızda da pişkin pişkin icra daireleri kapalı mahkemeler kapalı hiç bir şey yapamazsın diyor.
Bir yardım ben ne yapabilirim?
Not: ben de kiracıyım ve virüs salgınını bahane ederek kiramı ödememezlik yapmadım. kiracılarım karı koca biri emekli ek iş de yapıyor eşi de belediyede memur olarak çalışıyor. Yani sabit maaşlı çalışanlar.
(2) 

Doblo İçin Lastik

çamur #1405259 
Merhaba duyuru sakinleri,
Doblo aracıma dört mevsim, kış yönetmeliğine uygun lastik alacağım. önerilerinizi ve tecrübelerinizi talep ediyorum.
lastik ebatları 195/60/16.
aklımdaki sorular c sınıfı olmayan lastik alsam nasıl bir durumlar karşılaşırım.
lastik ebatı 205/55/16 c sınıfı veya değil lastik alsam nasıl bir durumla karşılaşırım?
(1) 

Ücretsiz Dergi Aboneliği

çamur #1378057 
Merhaba Duyuru Sakinleri;

Ücretsiz olarak adresime posta edilecek dergi üyelikleri arıyorum. Yerel dergiler, özel sektöre ait vakıf dergileri,üniversite dergileri, vs. Konu olarak güncel olaylar, ekonomi, tarih, yerel unsurlar, gıda, hukuk, turizm vs.

Var mı bu şekilde abone olabileceğim dergi?
(5) 

Peder Bey'e Telefon

çamur #1355505 
Peder Bey'e alo demelik ve tavla, okey oynamalık bir smart telefon alacağım. telefonlara yeni ötv zammının geldiği bu aralar cebi fazla yormayacak modeller önerebilir misiniz?
bütçe 1900 +-200
(6) 

giyim mağazası

çamur #1335626 
merhaba arkadaşlar, kosgeb girişimcilik sertifikası aldım ve memleketimde (batı anadoluda ufak bir ilçe) bir giyim mağazası açma fikrim var. ilçede sadece 1 adet giyim mağazası var benle iki olacak. merak ettiğim husus, satmak için lcw defacto ltb vs bilindik firmaların ürünlerinden temin edeceğim ve bu marka ürünleri satacağım. telif hakkı vs konusunda içime bir kuşku düştü. sıkıntı yaşar mıyım? konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
kosgeb franchise işletmelere destek vermiyor. ben ürünleri kampanyalı şekilde parekende veya toptan, elden veya internet üzerinden alacağım ve bu ürünleri sergileyip satacağım.
bilgi olması açısından en yakın ilçe merkezi 50 km, il merkezi 120 km mesafededir.
(3) 

doğu avrupa seyahat filmi

çamur #1334467 
bir grup genç arkadaş (amerikalı olabilir) doğu avrupaya geliyorlar. ceplerinde bir kaç centle ne yapacaklarını düşünüyorlar. sonra doğu avrupa da fiyatların kendi para birimlerine göre avantajlı olduğunu öğreniyorlar ve kral dairelerinde vs eğleniyorlar. hatta bir sahnede bir garsona 1 cent bahşiş veriyor, garson da bu parayı aldıktan sonra yanındaki şefe küfredip emekliliği istiyor, zengin oldum diye.
bu filmin adı lazım, teşekkürler.
(4) 

fren balatası

çamur #1333821 
doblo (tuğrasız) aracımın frenleri bitmeye yakın. servis balataların değişmesi gerektiği söyledi. fiyatı çok absürd geldi. istanbulda sanayide kendim değiştireceğim. balatayı kendim alacağım sadece işçilik işlemini sanayide yaptıracağım.
Soruma gelince, doblo 1.3 araç için hangi marka balata almalıyım?
esenyurt beylikdüzü büyükçekmece avcılar lokasyonlarında önerebileceğiniz usta, servis vs var mı?
(1) 

Varidat ve Maarifetname

çamur #1274297 
Merhaba değerli duyuru ahalisi, bu iki kitabı alacağım okumak için, sizlerden yazar veya yayınevi tavsiyesi almak istiyorum. okuyanlar veya deneyimi olan arkadaşlar önerilerini paylaşırsa sevinirim. esen kalın.
varidat- şeyh bedrettin
maarifetname- erzurumlu i. hakkı
(3) 

iü avcılar kampüsü

çamur #1224041 
merhabalar, iü avcılar yerleşkesinde öğrenim göreceğim. orada okuyan arkadaşlar, yerleşke içinde yüzme havuzu var mı acaba? kayıtlar ve ücretler hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
(1) 

excel

çamur #1155745 
b sütunundaki verileri sırayla c d e f ye ve 4 lü grup halinde alta devam edecek şekilde yazdırmak istiyorum. örneğin alt alta olab b1 b2 b3 b4 ü yanyana b1 b2 b3 b4 onun altına 4 lü b5 b6 b7 b8.
resimde sarı fondakileri turuncu fon haline getiemek amacındayım
(1) 

şarkının adı

çamur #1096519 
(1) 

araç kiralama

çamur #1093959 
yolcu360 dan araç kiralamak istiyorum daha önce hiç duymadım, telefonlarına da ulaşamıyorum. hiç buradan araç kiralayan oldu mu? deneyimleri olan paylaşırsa sevinirim
(1) 

Güncel Uydu Görüntüleri

çamur #1085717 
güncel veya son hali çekilmiş olarak, Türkiyen'in uydu görüntülerini bulabileceğim bi link var mı arkadaşlar. internetten baktığımda hep aynı görüntülere ulaşıyorum. Teşekkürler.
(1) 

reklamdaki şarkı

çamur #1040774 
27. sn de başlayan şarkı please? www.youtube.com
(4) 

miras hukuku

çamur #989436 
dedem vefat etti arkadaşlar. 2 kardeş (annem,dayım) ve eşi (anneannem) mirasçıları olarak veraset ilamı çıkarıldı; fakat miras paylaşımında anlaşma olmadı. dayım ve anneannem miras mallarını kullanmakta ve hatta bi arabayı da birisine satmışlar. annem hukuki olarak şikayet edecek ama fazla üzülmelerini de istemiyor. ek olarak da bu olayında cezasız kalmasını istemiyor. nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. bilgisi olan yönlendirme yapabilecek olan varsa sevinirim.
(3) 

ikinci el araba alımı

çamur #989207 
merhaba değerli duyuru ekibi. biraz para biriktirdim. peder beye köyde kullanması için hediye bi araba muhtemelen toros alma gibi bi isteğim var. daha önce hiç araba almadım. nasıl bi yol izleniyor. yetkili servis falan bakar mı 15-20 yaşında bi arabaya. tamirciye götürsem onun referansıyla araba alınır mı? plaka falan nereden sorgulatabilirim. veya nasıl bi yol izlemem gerekir. yardımlarınız ve vakit ayırdığınız için teşekkürler.
bu arada istanbuldan bakıyorum, eğer varsa tanıdığınız yeşillendirirseniz sevinirim.
(2) 

koç ünv hemşirelik

çamur #965779 
mezun, okuyan, yazan, yazmayı düşünen veya fikri olan varsa yeşillendirebilir mi?
(1) 

kiracı hakları

çamur #953804 
kiracı haklarını bulabileceğim bir site vs. bir yer var mı arkadaşlar? veya bu konuda danışabileceğim öneriniz olan bir yer.
(17) 

EV sahibi evi satmış

çamur #950862 
selam arkadaşlar. 10 aylık kiracıyım ve kontratımın bitmesine 2 ay daha var. ev sahibim evi satmış 1 hafta önce. bugün evi alanlar kapıya geldi, biz evi aldık kontrat bitiminde çıkın diyorlar. benim çıkmak gibi bi niyetim yok. kiraları zamanında ödedim, aidat vs bok püsürükten dolayı bi sorun yok. daha ev sahibi aramadı beni. arkadaşlar bana bi yol gösterin. ev taşımak dünya dert. ne yapabilirim ben bu durumda? olmadı beylikdüzünde ağustosta ev boşaltacak olan var mı?
(1) 

laboratuvar malzemeleri

çamur #939442 
selam arkadaşlar, bizim ufaklık bilim adamı olmaya karar vermiş. çocuklar için laboratuvar malzeme seti gibi bir şey var mı? ve ya beylikdüzü ne yakın bir yerlerde deney tüpü erlen balon joje falan nerede bulabilirim. iyi günler hürmetler.
(2) 

göz hastanesi tavsiyesi

çamur #914815 
selam troyalılar;

gözlük alacağım. üniversite öğrencisiyim ve babam emekli. onun sgk sından yararlanacağım. istanbulda sgk dan yararlanabileceğim, gittiğiniz ve memnun kalıp tavsiye edeceğiniz göz hastanesi var mı?

sizlere beylikdüzünden iyi geceler dileklerimi iletiyorum.
(2) 

yılbaşı piyango bileti

çamur #880891 
kredi kartıyla komisyonsuz alabileceğim bir yer var mı? yer istanbul.
(4) 

sürücü belgesi

çamur #876658 
selam sevgili galyalılar. sürücü kursundan belgeleri aldım, ama araba alma durumu suya düştü. ben de acelesi yok diye ehliyeti bastırtmamaya karar verdim. sorum şu; bu sürücü kursundan alınan belgelerin belli bir geçerlilik süresi var mı? yani ehliyeti bastırtmazsam hakkım yanar mı?
(1) 

SÜT KARDEŞLER MÜZİK

çamur #852493 
www.youtube.com
ali şen in kalktığından itibaren çalan klarneti bol olan müzik arkadaşlar, bi zahmet.
(5) 

yurtdışına para gönderme

çamur #828709 
iyi geceler duyuru sakinleri,
kuzenim kırgızistana gidiyor üniversite için. türkiyeden para gönderme için sizlerden öneri bekliyoruz. orada hsbc bankası varmış. call center ayrı şubeler ayrı konuşuyor. deneyeniniz yapznınız varsa; her ay bu çocuğa en az komisyonlu masraflı nasıl para gönderebiliriz?
(5) 

istanbul beylikdüzü-esenyurt

çamur #812446 
bu iki ilçede ev arıyorum. 3+1 750-800 arası bulabilir miyim? metrobüse 5-10 dakika yürüme mesafesinde.
(6) 

aidatsız kredi kartları

çamur #811960 
selam duyuru sakinleri,
hangi bankaların aidatsız kredi kartları var?
(3) 

Araba kiralama ANKARA

çamur #790989 
selam arkadaşlar 3-5 gün arası tam kesin değil bir araba kiralayacağız. daha önce hiç bu tarz bişi yapmadık. racon nedir, nelere dikkat edilmeli, ek olarak önerebileceğiniz ve mutlaka kaçınmamız gereken firmaları yazarsanız sevinirim. 24 yaşında 6 yıllık ehliyete sahip üniversite öğrencisiyim. ankaradan çıkıp çevre illerde dolaşacağız. önerilerinizi ve karşılaşacağımız durumları yazmanızı rica ediyorum. iyi günler
(2) 

devren kiralık ev eryaman

çamur #781527 
merhaba arkadaşlar, bu sene mezun oluyoruz ve memleketimize döneceğiz. 2 senedir kiralık oturduğuz evi devretmek istiyoruz. eşyalar bizim. isteyen sadece kişisel eşyalarıyla direk eve geçebilir veya eşyaya ihtiyacı olan evde ne varsa götürebilir. eşyalar için 600 lira istiyorum. özetle; 3 yatak
3 masa sandalye, çekyat, tekli ikili koltuk biri salonda biri mutfakta iki yemek masası,çamasır makinesi, buzdolabı fritöz tost makinası halı perde tabak çanak tencere tava televizyon perde vs.... sadece bulaşık makinesi yok evde. ayrıca super online internetim var 1 senelik onu da devretmek istiyorum. ev italyan dubleks kombili. şu anda dış cephe mantolaması yapılıyor.
temmuz 5 de kpss ye gireceğiz. en geç ayın 8 sinde eve geçebilir veya eşyaları alabilirsiniz. iyi günler.
(4) 

müziğin adı

çamur #769308 
öncelikle ses kirliliği ve adını koyamadığım diğer tüm sesle ilgili kirlilikten dolayı özür diliyorum.
şu şarkıyı arıyorum
vocaroo.com
(2) 

1500-2000 arası dizüstü

çamur #764756 
bilgisayar tavsiyesi arıyorum. bildiğiniz kampanyalı bişiler var mı ahali? ben de bakıyorum ama belki gözümden kaçmış olabilir.
(1) 

sokak şarkısı-muhtemelen bulgarca

çamur #761325 
www.youtube.com

1:16 da çocuğun girdiği şarkıyı bilen var mı?
(3) 

ankarada diş hastanesi

çamur #759402 
önerebileceğiniz nereler var. bi de özele gittiğimizde sgk ne kadarını karşılıyor.
(1) 

filmin adını arıyorum

çamur #755741 
kanada yapımıydı heralde. ortadoğulu bir kadın sevdiği birinden çocuk doğuruyor, doğumdan sonra çocuğu kadından alıyorlar.daha sonraları asi olan bu kadın işkence falan görüyor.işkence sırasında bu doğurduğu kişi kendisine tecavüz ediyor. sonra kadın evleniyor kanadaya falan taşınıyor. bunun biri kız biri erkek olan ikiz çocukları ortadoğuya bu kadını çocuğunu bulmaya gidiyor. tabi tecavüzden haberleri yok. falan filan.
(2) 

kredi kartları aidat ücretleri

çamur #739036 
kredi kartlarından alınan ücretler için hakem heyetlerine başvuru yapan var mı. veya sonuç alan? öğrenci adamdan kart ücreti alıyorlar arkadaş.
(4) 

denizli-aydın

çamur #736982 
istanbuldan denizli veya aydına göçeceğim. buraları bilmiyorum. nereden ev alınır. hangi semtler merkezdedir. sahibinden baktım ama yer adlarını bilmediğim için pek bişi yapamadım.
bütçem 100-120 bin lira civarı.
(6) 

7-10 kişilik oyun

çamur #721375 
mesela vampir kim veya şişe çevirmece gibi. grup olan bir arkadaş ortamında oynanabilecek oyunlardan bildiğiniz var mı?
sözlü olarak oyun arayışı içindeyim. içerisinde diyalogların olduğu.
(5) 

Ankara

çamur #709798 
Bu gri şehirde nerelere gidilir. Kültürel sanatsal geznelik tozmalik her türlü önerilerinizi bekliyorum.
(1) 

kırık dvd kurtarılımı

çamur #704090 
dvdmin orta kısmında yaklasık yarım santimlik bir çizik oluşmuş. içindeki yedeklemek için pc ye taktığımda çalışmadığını farkettim. içindeki dosyaları nasıl alabilirim. bu kurtarılabilir mi. acil yardım bekliyorum. telefon numarası verirseniz telefonla da arayabilirimç şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

futbol amatör lig antrenörlüğü

çamur #695621 
sıfırdan başlayan için. yani hiç bir futbolla ilgili lisansı bulunmayan biri için antrenörlük adımları nelerdir. nereden başlanır nasıl devam eder koşulları nedir. bilen anlayan birileri anlatabilirse sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

istanbulda nerede yemek yenir. iftarlık

çamur #635646 
6 kişiyiz toplanıp bir yerde iftar yapıcaz. her birimiz öğrenciyiz. sosyal tesisleri aradık fakat hepsi doluymuş. oranın fiyatlarına yakın avrupa yakasında nereleri önerebilrisiniz.
(2) 

sultanahmet iftar yeri

çamur #630002 
bugün için sultanahmet e gidicez arkadaşlarla. istanbullu değiliz hiç birimiz. nerede yemek yenir nerelere gezilir. önerilerinizi bekliyorum.
(1) 

hacettepe notlar

çamur #621366 
kaçta açıklanacak bi bilgisi olan var mı?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık