(2) 

android oyunu tavsiyesi

dinsiz adam #964375 
telefonum s3. spider-man unlimited bayağı sarmıştı ama sıktı. injustice god among us kasıyor diye oynayamıyorum.(ve bu durum beni çok üzüyor) hungry shark evolution'a sardım bu aralar da. yani hangi tarzdan hoşlandığımdan emin değilim. ama böyle saracak oyun tavsiye etseniz ne güzel olur
(1) 

kadıköy-üsküdar(bağlarbaşı)

dinsiz adam #959800 
dolmuşları sabaha kadar çalışıyor mu?
(4) 

havataş sorusu

dinsiz adam #959681 
4.15'te kadıköyden binsem 5.30 sabiha'daki uçuşa yetişme sorunu yaşar mıyım? yollar boş sorun olmaz diye düşünüyorum aslında.
not: yurtiçi uçuşu
not2: bir önceki sefer 00.45'te yani bir öncekine bin kafa rahat olsun durumu yok
(2) 

steam'den ne alayım

dinsiz adam #955536 
646513.kez bu sorunun sorulduğunu biliyorum ama bir de bana önerim be kardeşler
(2) 

ev ilaçlatma (böcek)

dinsiz adam #954088 
şu anda evimde böcek yok ama giriş katı etraf bahçe. böcek-akrep-fare üçlüsü ihtimali ürkütüyor. sorum şu ki ev ilaçlatmanın püf noktaları nelerdir? illa ki gecesinde evde kalınmaz mı?
(5) 

windows 10

dinsiz adam #950744 
bildirimi bana hala gelmedi. üzülüyorum. sebebi neydi ki?
(13) 

klavye çalışmıyor

dinsiz adam #946723 
toshiba notebook. ekran klavyesiyle yazmaktan ciğerim soldu. bütün tuşları denedim . takılan falan da yok. nabayım?
(10) 

soğuk suyla duş alsam ölür müyüm?

dinsiz adam #934866 
mına kodumun kombisi bozuldu
(7) 

sakal

dinsiz adam #921833 
saygıdeğer duyuru sakinleri. normalde haftada 2 kez sakal tıraşı olurum. tıraş olmayalı 1 haftayı geçtiyse de berbere giderim. şimdi yaklaşık 20 günlük sakalım var ve deli gibi kaşınıyor. üç bıçaklı kesmez bunu şimdi. permatik de yok güvenliğini kırıp girişecek. üç bıçaklıyla kesilecek kıvama permatik banyoyla indirebilir miyim? mezbahadan kaçmış danaya mı dönerim?

derdimi sikeyim, evet
(6) 

Kuzguncuk'u nasıl bilirsiniz?

dinsiz adam #913131 
kadıköy'den sonra uyum sorunu yaşar mıyım?
(5) 

yavşak ev sahibi meseleleri (önemli)

dinsiz adam #883897 
dostlar ocak ayında kontratım bitiyor. ve bildiğim kadarıyla evden çıkmam için de ev sahibinin çıkarması için de 2 ay öncesinden bildirmek gerekiyor. yani kontrat bitti sigidit diyemez bana. lakin ev çatı katı ve tavan akıtmak bir yana sıva dahil ebesinin amına kadar yarılmış durumda. yani bu durumda daha da fazla kira vermeye niyetim olmadığı gibi ev sahibinin (ya da apartmanın) yaptırmadığı takdirde evden çıkmayı planlıyorum. ev sahibi şimdilik oyalıyor gibi. ancak iş uzarsa öeeeh sikerim lan iki ay içinde çıkıyor deyip bu 2 ay da eski kira bedelini ödemeye devam edersem ev sahibinin nasıl bir yaptırımı olabilir?

ya da ne önerirsiniz?

edit: ihtarname mevzusunu öğrendim. diğer bir seçeneğim kontrat yenileyip ihtar çekmek. bir hukukçudan öğrendiğim kadarıyla ihtara belli sürede cevap gelmezse ben yaptırıp kiradan düşebiliyormuşum
(1) 

istiklal mekan

dinsiz adam #880808 
istiklalde, tercihen nevizade tarafları, müziği kafa sikmeyen, kalabalık olmayan rahatça bira içip muhabbet edilecek mekan önersenize sayın sosyal alkolikler. fiyatlarla ilgili bilgi de verirseniz tadından yenmez.

not: sigara içiliyor olması şart
(5) 

derby-permatik

dinsiz adam #870632 
derby ile permatik arasında ciddi bir kalite farkı var mı yoksa ben bugün tamamen şahsi beceriksizliğimden ötürü mü mezbahadan kaçmış boğaya döndüm?
(2) 

emekli sandığı aylığı

dinsiz adam #858959 
merhum pederden ötürü emekli sandığından aylık alma hakkım var. onun aylığı mirasçılara bölünüyor yani. iki sene kadar önce başvurdum. dün tesadüfen e-devlette emekli sandığından aylık alıyor göründüğümü farkettim. ancak hiç haberdar edilmemiştim. kasım ayı ödemesi de yapılmış görünüyor halkbankasına. bugün gittiğimde hesabıma paranın yatırılıp geri çekildiğini öğrendim. vaktim dar olduğundan müşteri temsilcisiyle görüşemedim.

1- sorunu bankayla mı emekli sandığıyla mı ve nasıl çözebilirim?

2- babam öleli 5 seneye yakın oldu. biriken aylıkları alma hakkım da var diye biliyorum doğru mu?

cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
(5) 

Tik meselesi

dinsiz adam #853616 
arkadaşlar cevabınızın tiklenip tiklenmediği neden bu kadar sikinizde? kutunuza tikiniz koyulmayınca sikiniz mi düşüyor?

not: Siz cevap verin tikmeyip sabaha bırakıcam.
(3) 

ms office

dinsiz adam #843748 
microsoft office deneme sürem bitti ne yapılır?
(8) 

ipod

dinsiz adam #826785 
dostlar kardeşim için bir ipod almak istiyorum. en uygun fiyatıyla nereden alırım? hangisini almak gerekir? ve kaç paradır vs. bir de alternatiflerini önerirseniz memnun kalırım. ancak apple'a ilgisi olduğu için ipod önceliğim. bir müzik ve müzik çalar cahiline anlatacağınızı bilerek anlatırsanız sevinirim.
(1) 

kadıköy'de satranç

dinsiz adam #816672 
kadıköy'de satranç oynanabilecek, fiyatları uygun bir cafe bilen var mı? son bulduğum yerde çay 4 liraydı. go da olursa tadından yenmez
(4) 

yalnız gidilecek ucuz bungalov

dinsiz adam #809301 
başlıktaki gibi bir yer önerebilir misiniz bana dostlar? derdim ağustoso ortası-sonu gibi geceliği mümkünse 50-60 lira verebileceğim. yakınında tekel bayi olan ya da makul fiyata bira satan, tek başıma yeşil-mavi bir yerde kitap okuyup bira içip 3-4 gün takılabileceğim denizi güzel bir yer aradığım. istanbuldan gideceğim ege veya akdeniz farketmez. ege daha iyi olur tabi

edit: dikili'deki sotes tatil kötü ayarında bir yer güzel olur diye düşünüyorum
(3) 

ikamet adresi değişikliği

dinsiz adam #798523 
bugün nüfus müdürlüğüne gidip ikamet adresimi değiştireceğim. ama eski ikamet adresimden taşınalı 3 sene oldu. cezası varmış bu işin ama elektrik faturası ile gideceğim cezayı verip vermeyeceklerini nasıl tespit ediyorlar?
(3) 

torrent

dinsiz adam #795747 
utorrent kullanıyorum. %91'e kadar gelen dosyanın indirme hızı bir anda 0-0.1'e düştü. nedendir, nasıl düzeltilir?
(4) 

notebook

dinsiz adam #789252 
notebook almaya niyetliyim sevgili bilişim canavarları. bol bol dizi-film izler zaman zaman oyun oynarım ama en büyük kriterim uzun süre idare edebilecek bir bilgisayar (en az 3-4 yıl) linkteki bilgisayar nasıldır? toshiba kullanıyorum ve 3 sene gayet güzel götürdüğü için bunu tercih ettim yine. ancak başka marka ve mağaza önerileriniz olursa çekinmeyin. linkle aha bunu al diyen olursa daha da memnun kalırım.

www.teknosa.com

edit: bu bilgisayarlarda windows ve microsoft programları yüklü oluyor mu onu da bir deyiverin dostlar
(4) 

işaret dili

dinsiz adam #786288 
işaret dili öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim?

edit: lokasyon istanbul-kadıköy
(5) 

saatlik hava durumu

dinsiz adam #782386 
saat saat hava durumu ve yağış ihtimalini gösteren bir site vardı. neydi o buldurun be duyurucular
(6) 

barış manço

dinsiz adam #776310 
barış manço'nun en beğendiğiniz albümü hangisi?
(2) 

koala resmi

dinsiz adam #773802 
bir ara bir koala resmi görmüştüm. fotoğraf değil çizim salmış bir biçimde oturuyor ağzının kenarında da sigara ya da yaprak vardı (ya da ayrı ayrı iki resimden bahsediyorum emin değilim) bir arama yaptım da bir türlü bulamadım. bu tarz bezgin koala resimleri gördüyseniz, elinizde varsa bi buldurun be dostlar
(2) 

kadıköy bahariye'de unicef çiler vardı

dinsiz adam #773753 
görmüyorum ne zamandır noldu onlar?
(4) 

askerlik tecil soruları

dinsiz adam #754050 
dostlar şimdi ben seneye 22 yaşında üniversiteyi bitiriyorum. 2 sene de tecil hakkım oluyor bildiğim kadarıyla. ve duyduğum kadarıyla 2.lisans ile askerlikten yırtma olayı yokmuş. 30a kadar tecil için yüksek lisans gerekiyormuş. ne kadar doğru bu duyumum?

ayrıca işitme cihazı kullanıyorum. bir kulağımda %50 diğerinde 70 kayıp var.bir ara araştırdım er olarak askerlik yapamayacağıma dair rapor veriliyormuş. yani lisans mezunu olunca sike sike uzun dönem yedek subay anlamına mı geliyor bu? bir aydınlatın beni gözünüzü seveyim
(6) 

mc donald's önerileri

dinsiz adam #752702 
şöyle mc donald'stan öküz doyuran önerilerle gelsenize be dostlar. (eve sipariş. restoran kampanyası falan önerip hevesimi kursağımda bırakmayın)
(26) 

anti-sigara timi

dinsiz adam #737654 
şu son bir kaç duyurudaki anti-sigara timi bi yanaşın hele. derdiniz ne sizin aslanlar?
(3) 

kadıköy'de kitap okumalık

dinsiz adam #698491 
şöyle öğleden önce gidip 4-5 saat oturabileceğim çayımı sigaramı içerek sessiz sakin kitap okuyabileceğim neresi vardır ?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık