(3) 

toshiba başlangıç ekranından sonrasının gelmemesi

schopenowski #586067 
bilgisayar: toshiba nb 200 netbook
sorun: toshiba / leading innovation ekranından sonrası gelmiyor, açılmıyor. bir türk olarak, defalarca kapatıp açtım, sorun hallolmadı. daha önce başına gelen? gelip de aslanlar gibi çözmüş olan var mı?
(2) 

emeklilik yaşı

schopenowski #584481 
30 yaşında memuriyete başlayan adamla 23 yaşında memuriyete başlayan adam aynı yaşta mı emekli oluyor? 23'te başlayan daha fazla mı ikramiye veya emekli maaşı alıyor? farkları ne oluyor?

p.s: aralarında bi farh vardı o farhınan da çok iyi oldu. (bu kısım çok içimden geldi. dereye düşen dayıya selam.)
(5) 

yeşil pasaport iade ve yeni pasaport çıkarma

schopenowski #583835 
yaşım 23. yeşil pasaportum var. zira bu haziran mezun oluyorum. ayrıca daha öncesinde yedi-sekiz ay kadar sigortalı bir işte çalışmıştım. her halûkarda yeşil pasaportum gümlüyor. dolayısıyla yeşil pasaportumu iade edip yeni pasaport alıcam. yeni pasaportun çıkması ne kadar sürer ve ne kadar ücret öderim?
(2) 

kpss tarih

schopenowski #579814 
kpss tarih çalışmak istiyorum. kaynak ne önerirsiniz? son kpss sorularına baktım da hiçbir şey bilmiyorum tarih hakkında. ingilizce öğretmenliği için önümüzdeki kpss sınavına deneme amaçlı girmek istiyorum. ingilizce, türkçe, mantık, genel kültür konusunda kendime nispeten güveniyorum ama tarih konusunda sıfırım. batının ahlaksızlığını ala ala iyice kopmuşum kendi tarihimden. beni hayat damarlarımdan yeniden tarihime bağlayın.
(2) 

mikroekonomi kitabı

schopenowski #579790 
şöyle güzel bir mikroekonomi kitabı (türkçe) tavsiye edebilir misiniz? pdf, mobi, epub, vs. olarak indirebileceğim bir kitap olursa da 40 yıl kölesi olurum.
(3) 

website teması

schopenowski #579709 
şu sitenin teması çok hoşuma gitti. pek minimalist pek hoş geldi. istiyorum ki, ileride açacağım kendi sitem de böyle olsun. nasıl yaparız?

svbtle.com
(2) 

arkadaşın kredi kartıyla domain alma

schopenowski #579118 
arkadaşımın kredi kartıyla godaddy'den domain alsam ileride sıkıntı olur mu? veya alabilir miyim? bütün kullanıcı bilgileri bana ait olacak, ama kart bilgileri arkadaşıma ait olacak.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık