merhaba arkadaşlar. amcamın oğlu bu sene üniversite sınavına girdi ve mf4 puanında 90 bininci sıradaymış. kendisi muş'un bir köyünde yaşadağından tercih konusunda kimseyede danışamıyor. bana sordu ama bende bu işleri bırakalı 10 yıl oldu artık pek bilmiyorum hangi meslekler revaçta hangilerinde iş sıkıntısı var. kendisi mühendislik istiyor dediğine göre afyon inşaat veya mekatronik yazacakmış. tercih konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba?
merhabalar yeni başlayan bel fıtığım için fizik tedaviye gitmem gerekiyor ama devlet hastanesi 29 nisana tarih verdi. bende özel fizik tedavi merkezine gitmeyi düşünüyorum. bir devlet kurmunda çalışıyorum ve sigortam da var acaba özelde ortalama fizik tedavi ücretlendirmeleri nasıl olur?
merhabalar kuran'a göre hz. adem ilk insan mı yoksa sadece ilk peygamber mi? ben biraz araştırdım da hz. adem'e ait surelerde yaratılış ve sonraki olaylardan bahsediyor ilk insana vurgu yapılmamış. eğer ilk insan olduğu belirtilmişse de hangi ayetlerde belirtilmiş?