(1) 

detroit boston maçı hangi kanalda? saat kaçta?

co2s2 #29118 
ntvmsnbc'de dolandım dolandım da göremedim. ara ara karışıyor böyle. bunun cevabını bilen var mı? 3 kanal da var burada ama nerede kaçta? vermiyor olamazlar değil mi?
(6) 

Uydu kanallarını parçalama - digiturk plus - lcd tv

co2s2 #29047 
soruların bir birleriyle alakaları hem vardır, hem de yoktur.

1- uydudan gelen sinyali işleyecek ve daha sonra kanallara parçalayacak bir cihaz lazım. yani toplamda bir tane cihaz olacak, oradan çıkan kabloları tv'lere taktığımda kanal arayacak ve normal tv kanallarını değiştire değiştire izleyeceğiz. nedir ne değildir?

2- digiturk plus alıyorum, sitede oturuyorum. aradım sordum, sadece çanak antendeki lnb değişiminin altyapısal olarak yeteceğini söylediler. ben nedense inanamadım. alan var mı? alan varsa, önceki kablolama (özellikle sitelerde) yeterli geldi mi?

3- 117-120 ekran lcd tv alıyorum. son dakika önerisi olan var mı? öneriden kastım teknik bilgi değil. doğrudan marka-fiyat önerisi.
(1) 

Transfermarkt'a benzer site(ler)

co2s2 #25907 
www.transfermarkt.de sitesini bilen bilir. futbol takımlarının tam kadroları, yıl yıl yapılan transferler ve futbolcuların değerleriyle kısa bilgileri var sitede ancak site almanca. tamam çok da bir şey gerekmiyor, babel ya da google translate ile ingilizce kullanmak da (neredeyse) mümkün ancak benim merak ettiğim bu tarz ingilizce site(ler) var mıdır? var olduğuna inanıyorum ama bulamıyorum.

hatta mesela fm database'ini komple siteye ekleyip futbolcuların teknik-mental-fiziksel özelliklerin yazılı olduğu bir site de süper olur.

var mı bilen eden?
(1) 

Funda Arar - Özledim klibindeki erkek oyuncunun adı?

co2s2 #20276 
başlık açıklıyor
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık