(5) 

nefes alamiyorum.

yalnizliktan devren kiralik #1013828 
grip olmustum ve normal sigara icmek iskence haline donusmustu. bu sebeple 7-8 gundur kent switch (mentollu sigara) iciyorum.
gribi atlattim yuzde 90 falan, bugun nefes almamda bir gariplik oldugunu fark ettim biraz ama umursamadim.
1 saat once birazcik agladim ve sonrasinda nefes almak tamamen zorlasti benim icin. normalde nefes alirken x birim derin nefes alabiliyorsam su an x/4 te oksurmeye basliyorum ve zorlaniyorum (anlatabildim mi bilmiyorum).
su saatte ne yapabilirim? bu mentollu sigaradan oldu diye dusunuyorum cunku pek alisik degildim.
cok sigara icen birisiyim.
bir de yeri gelmisken sorayim son 1 aydir sol gogsumun tam alti karincalaniyor. kalbimde bir sorun mu var acaba? bir an once doktora gitmem gerek cok korkuyorum acikcasi, keske azicik vaktim olsa. :(
(2) 

güç simgesi nereye gitti

yalnizliktan devren kiralik #1009991 
bilgisayarımda şu güç tasarrufu ve dengeli diye 2 seçeneğin çıktığı, şarj şeysinin göründüğü simge kayboldu sağ altta. ne yaptıysam ne ettiysem onu döndüremedim. şimdi güç tasarrufundan çıkaramadığım için zırt pırt ekran kararıyor. ne yapmalıyım?
(4) 

bir grup vardı

yalnizliktan devren kiralik #1006436 
iki kişilerdi. enstrümantal harika şarkıları vardı.
hatırladığım sadece 2 detay var,
1. hönkür hönkür ağlama sesleri oluyordu şarkılarda, ya da birkaç tanesinde vardı
2. grubun isminde en az 1 tane "u" harfi olduğundan eminim. isimlerinin birleşimi gibi bir şeydi grubun adı.

neydi bu?
(2) 

Telefonuma bir şeyler oldu

yalnizliktan devren kiralik #1003422 
note 4 kullanıyorum. geçenlerde yazılım güncelleme zımbırtısı çıktı. yaptım. uzun da sürdü baya. şimdi klavyede tuşlar bi garip. dokunduğum an yazmıyor sanki. yani bi tuhaflık var tam da anlatamıyorum ama. hızlıca bi mesaj yazsam mutlaka birkaç harf yazılmamış oluyor mesela. eskiden böyle değildi. o güncellemeden sonra böyle oldu. ne yapmalıyım? eskisi gibi olsun istiyorum.
(6) 

Neden bu site açılmıyor?

yalnizliktan devren kiralik #1000288 
tez.yok.gov.tr neden?? Yok mu ulaşabilen hiç. Nasıl ulaşabilirim oraya ben ya...
(3) 

çevirmen aranıyor.

yalnizliktan devren kiralik #1000144 
düzenli olarak çeviri yaptırabileceğim birilerini arıyorum. bana ulaşırsanız çok sevinirim.
ingilizce-türkçe
türkçe-ingilizce.

not: numara ile dönüş yapmanızı rica ediyorum
(4) 

birkaç gmail.

yalnizliktan devren kiralik #999615 
chrome üzerinden birkaç farklı gmail hesabına giriş yapmam mümkün mü? ya da en kolay nasıl yapabilirim bunu? oturumu kapatıp başka hesap ile oturum açmaktan midem bulandı artık.
(4) 

yine word, yine ben

yalnizliktan devren kiralik #996797 
arkadaşlar ben word kursuna yazılmaya karar verdim neyse hemen sorumu sorayım.

yazımı yazıyorum, 26. sayfadayım. ancak 26. sayfanın dörtte birine geldiğimde yazdığım şeyler tak diye 27. sayfadan devam ediyor. silme tuşunu yumrukluyorum ama olmuyor. 26'dan devam etmiyor. ben 26'dan devam etsin istiyorum. sebebi neydi? nasıl çözülürdü? teşekkür ederim.
(7) 

bu ne? (word)

yalnizliktan devren kiralik #995608 
bu sağdaki kısım ne ya? ben böyle bir şey eklemedim. neden var bu? nasıl kurtulurum? şimdiden teşekkürler.

hizliresim.com
(13) 

Office yüklenirken hata? Acil yardım lütfen

yalnizliktan devren kiralik #989123 
torrent ile kurduğum word 2010'u kullanıyordum. bugün orijinal sürüme dönüş yapmaya karar verdim. ancak şöyle bir hata ile karşılaşıyorum: i.hizliresim.com

denetim masasından da düzelt aracıyla da ne var ne yok kaldırdım bilgisayarımdan ama yine de yüklemeye çalıştığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. ne yapmalıyım? 1 saat içinde bu sorunu çözmem gerekiyor, şimdiden teşekkürler.
(7) 

Gmail'i kurtarma?

yalnizliktan devren kiralik #983719 
Çöp kutusundan da kendi ellerimle sildiğim bir maili kurtarmamın bir yolu yok mudur?
(1) 

bana hediyeler onersenize

yalnizliktan devren kiralik #982093 
en yakin arkadasim diyebilecegim kadar yakin oldugumuz 5 senedir araliksiz gorustugum, ayni zamanda 1 seneye kadar abimin esi olacak arkadasim bana kalmaya gelecek (ayni sehirde yasamiyoruz). bugun dogum gunu ve ben geldiginde vericem hediyesini, pasta yapicam. 23 yasini bitirdi avukat, kadin. parfum ya da giyecek bi sey almak istemiyorum orijinal bir sey almak istiyorum. su an beni en mutlu edecek hediye buyukler icin boyama kitabi olurdu ama o sever mi bilmiyorum, baska fikirlere ihtiyacim var.

ikincisi en yakin arkadasim su an italya'da ve 7 eylulde dogum gunu var, 15'i gibi gelecek. ona manevi olarak da cok anlamli bir hediye hazirlamam + dogum gunu duzenlemem lazim zira cok ozledim. o da 22 yasini bitirecek, erkek. bugune kadar ona alinabilecek her hediyeyi aldim, bu yuzden baya sikinti icindeyim. her fikre acigim. simdiden tesekkurler:)
(2) 

Bu kitap elinizde var mı? Acil Yardım

yalnizliktan devren kiralik #977431 
Elinde Oktay UYGUN - Devlet Teorisi kitabı olan var mı arkadaşlar? Çok önemli, yardıma ihtiyacım var. Bir iki sayfayı isteyeceğim yalnızca. Yardım ederseniz çok sevinirim.
(11) 

Mutsuzluk

yalnizliktan devren kiralik #974255 
Hicbir sekilde cozumu olmayan problemleriniz olsa, oldurmeyen ama surunduren cinsten.
Parasizlik, ailevi sorunlar, annenin hasta olmasi, ayriliklar, hayal kirikliklari. Kapiya dayanan borclular.
Tum bunlarin icinde cildirir gibi 7/24 aglamamak icin ne yapmak gerekir? Nasil motive edeyim kendimi? Depresyondayim zaten orada kusku yok, insanlara da cok cok cok kotu durumda degilsem hep neseli gorunurum, herkes benim cok mutlu oldugumu dusunur. Ozellikle annemden cok saglam sakliyorum durumlari, gercekten azicik da olsa mutlu hissetmek icin ne yaparsiniz? Dizi falan mi izleyeyim? Napayim ben.
Oylesine actim aslinda yahu bunu da. Siz napiyorsunuz her sey en dipteyken ve hicbir cozum umudu yokken mutlu olmak icin? Ya da en azindan mutsuzluktan cildirmamak icin diyelim
(7) 

"Bu yaşta evlenmek zorunda kalacağız yani"

yalnizliktan devren kiralik #970860 
Bi kız vardı sınav sistemine mi sınavın zorluğuna mı ne sitem ediyordu, "bu yaşta evlenmek zorunda kalacağız yani" diyordu. Bunun capsi, videosu, haberi yok mu yahu? Talan ettim interneti. Bulana şuku.
(2) 

Word problemi

yalnizliktan devren kiralik #970664 
selam arkadaşlar ben birkaç aydır kredi kartımdan otomatik ödeyerek word 2013 kullanıyordum ama iptal ettim maddi olarak sıkıştığım için 2 kuruşun hesabını yapıyorum şu sıralar. ücretsiz olarak kullanmanın bir yolu yok mu? word benim her şeyim resmen, işimi word kullanmadan yapamıyorum. şimdi açtığımda yazabiliyorum ama sürekli abone uyarısı çıkıyor. bir süre sonra yazamam da sanırım, öyle düşünüyorum. teşekkürler
(5) 

korkudan uyuyamıyorum. rüyamı yorumlayabilecek biri

yalnizliktan devren kiralik #958979 
inanılmaz gerçekçi ve öylesine olmadığına emin olduğum bir rüya gördüm elim ayağım titriyor çok korkuyorum. yorumlayabilecek olan var mı? biraz da özel bir durum buraya yazamıyorum o yüzden, hem de korkanlar olur diye.
(3) 

Word - sayfalarda bir saçmalık var.

yalnizliktan devren kiralik #946188 
Kopyala yapıştır ile başka bir dosyayı yeni bir word dosyasında düzenliyorum.
Mesela 49. sayfaya 1 cümle yapıştırılmış. Devamı 50'den geliyor. 50. sayfanın başına gelip silmeye çalışıyorum, devamını 49 a çıkarmak için. Ama olmuyor. Silinmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
(4) 

Yenimahalle - Koru hastanesi arasi nasil ulasim saglarim

yalnizliktan devren kiralik #937496 
Anneannem koru hastanesinde yogun bakimda,nasil ulasim saglayabilirim?bugun taksi kullandim ancak gidis donus 60 liraya mal oluyor
. Direkt gidisim yok onu ogrendim en az 2 arac kullanacagim ama nerden nasil giderim en hizli sekilde bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim
(3) 

Ankara'da jinekolog önerisi

yalnizliktan devren kiralik #919672 
Arkadaşlar ultrasonda pcos'lu olduğum çıktı ve doktor bana diane 35 verdi. biraz araştırdım bu ilaç yüzünden ölenler bile olmuş. çok korktum kullanmak istemiyorum. ilgili bir doktor arıyorum gerçekten durumdan çok iyi anlayabilecek, ancak özele gidecek durumum yok devlet hastanelerinde yok mudur böyle iyi doktorlar? kadın-erkek doktor olması fark etmez, önerilerinizi bekliyorum
(7) 

Samsung Galaxy Note 4 ile ilgili her türlü yorumunuz

yalnizliktan devren kiralik #913050 
Aklınıza gelen her bilgiye-yoruma ihtiyacım var.
(2) 

Atom çayı (acil)

yalnizliktan devren kiralik #910300 
Arkadaşlar merhaba, annem korkunç bir şekilde grip oldu, yataktan çıkamıyor. Ben aktara gidip nefesini açması için bir şey istedim bana atom çayı verdiler, nane limon aromalı olanını. Anneme çok iyi geldi böyle mentollü gibi, ama günde 6-7 bardak içiyor, bunun bir zararı olur mu diye korkuyorum. Bir çay bardağına 2 küp şeker atıyoruz yani günde 14 küp şeker kadar içmiş oluyor. Midesine ya da başka bir şekilde zararı olur mu dersiniz?
(19) 

Ayağımı burktum.

yalnizliktan devren kiralik #905146 
Bugün öğlen otobüse binerken ayağımı burktum ve "çatank" diye bir ses duydum. Otobüse binmem gerektiği için ne kadar canım yansa da bastım üstüne. Sonra da bir süre yürüdüm, acı hissediyordum biraz ama öyle dayanılmayacak gibi değildi. Şimdi saat gecenin ikisi ve ben ağrıdan uyuyamıyorum. Gün boyu sadece ayağımı uzatarak dinlendirdim. Ayağımın üstüne basınca çok canım yanıyor. Ve aralıksız ağrıyor yaklaşık 2 saattir. Bazı şeyler okudum "kırılmış veya çatlamışsa da anlaşılmayabiliyor" diye. Çok korktum açıkçası. Ayağımı burkulduğu yöne yani sola doğru çevirebiliyorum ama sağ tarafa imkansız, hareket ettiremiyorum. Kırıldığını ya da çatladığını anlamanın bir yolu var mıdır ve şu saatte ne yapabilirim en azından uyumak için.
Ağrı kesici fayda etmedi.
(4) 

hadi bana film bulalım

yalnizliktan devren kiralik #901180 
dün peekay'ı izledim çok beğendim, aamir khan filmlerinden birkaç tane izledim, önerebileceğiniz başka var mı?
sadece hint filmi değil başka önerilere de açığım. eğlenceli olması yeterli, teşekkürler:)
(4) 

YDS kaynak önerisi

yalnizliktan devren kiralik #897125 
Arkadaşlar yds hazırlıkta kaynak önerileriniz neler? Ayrıca TOEFL çok daha zor bir sınav mı? Çalışmak için bolca vaktim var hangisine girsem daha iyi olur?
TOEFL mı, yds mi, kaynak?!
(2) 

Harç ödenecek mi?

yalnizliktan devren kiralik #895967 
Sizce bu dönem harç mı ödemek gerekiyor? Bu arkadaşımın sayfası, yatay geçiş yaptı geçen bahar döneminde. Eski okulunu uzattığı için oraya ödeme yapmıştı ama gaziye geçince ödeme istenmediği için o para kaldı öyle 156.5 TL olarak, geri de almadı. Şimdi neden böyle bir şey çıkıyor sizce? "Harç ödemenize gerek yoktur" yazmıyor
(9) 

Türbanlılar başörtünün içine ne koyuyor?

yalnizliktan devren kiralik #880211 
Peşin peşin söyleyeyim: iş bu duyuruda herhangi bir kesimi küçük düşürmek ya da dalga geçmek amacı güdülmemiştir. sadece gerçekten merak ediyorum

yani uzun saçlı birisinin öyle görünmesini anlıyorum ama hepsi mi uzun saçlı ki? hani böyle kafaları çok uzunmuş gibi görünüyor, gördüklerimin %99 u böyle, mesela şurdaki gibi

encrypted-tbn1.gstatic.com

google da da arattım ama bulamadım
sapık fetişist falan demeyin erkek değilim.
(7) 

Ipad'e altyazılı dizi atmak

yalnizliktan devren kiralik #874669 
Merhaba. Ben ipadimde dizileri internet üzerinden değil de ipadden izlemek istiyorum yani internete ihtiyaç duymadan. Bu mümkün müdür? Mesela bilgisayarımdan breaking bad indirsem torrent ile, altyazısını da indirsem bunu ipadime atabilir miyim? Şimdiden teşekkürler
(8) 

Ateistlere soruyorum

yalnizliktan devren kiralik #801068 
Merhaba. Dini inançları konusunda büyük kararsızlıklar yaşayan biriyim ancak İslamiyeti ya da herhangi bir dini mantıklı bulmadığımı %100 söyleyebilirim. Ancak merak ettiğim bir şey var. Sohbet ettiğim herkes, okuduğum her şey... İslamiyetin kuralları hakkında bazı bahaneler gösterebiliyor. Ateistler genel olarak Kuran'ı Hz. Muhammed'in meydana getirdiği düşüncesinde. Peki namaz kılmak hakkında nasıl bir bahane üretilebilir? Yani demek istediğim; "Savaşlar kazanıldıkça ödüllerden, kaybedildikçe cezalardan bahsediliyor" deniliyor mesela. Neden Hz. Muhammed namaz kılmak gibi bir şey uydurmuş olabilir? İnsanların 5 vakit hiçbir yarar sağlamadan kendi başlarına ibadet etmesi -ateistlerin görüşüne göre- neyin bahanesi olabilir?

Not: Derdimi her zaman saygılı bir şekilde anlatırım ancak Ramazan ayı olduğu için daha özenli davranmaya çalıştım, umarım hiç kimseyi kırmamışımdır, istemeden de olsa kırdıysam çok özür diliyorum.
(2) 

Ankara bahçeli civarında cafe-pub

yalnizliktan devren kiralik #765422 
merhaba. uygun fiyatlarda bira içebileceğimiz bir mekan önerisi istiyorum. elpaso da %40 indirim varmış diye duydum. leman kültür e gitmek istemiyoruz. önerilerinizi bekliyorum fiyatlarla beraber
(3) 

Askerlikle ilişiği bulunmadığına dair belge (acil)

yalnizliktan devren kiralik #755192 
Bu belgeyi nereden alabiliriz? Üniversite yatay geçiş kaydı için gerekiyor, kişinin ikameti turgutreis'te ancak okul ankara'da. illa ki ikametinin olduğu yerden mi almak gerekir yoksa ankarada herhangi bir askerlik şubesinden alabilir miyiz?
(7) 

Üniversite uzatma yasası ve bir soru daha.

yalnizliktan devren kiralik #751342 
bu üniversiteyi uzatanı şutlarız yasası geçti mi arkadaşlar? 6+1 falan deniyordu.

bir de size şöyle bir sorum var. öss puanınız 341, 2007 yılında girmişsiniz.
bu sene bir okula merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş (21 eylül 2013 tarihli yönetmelik) ile yatay geçiş başvurusu yapıyorsunuz. ortalama şartı aranmadığı yazıyor. zaten ortalamanız ciddi anlamda çok çok kötü. başvurduğunuz bölümün taban puanı 320. hazırlığı 2 sene okumuşsunuz ama atlayamamışsınız. geçmek istediğiniz bölümde de hazırlık var, atlamak için sınava girme şansınız olacak mı bilmiyoruz. sizce bu başvuru kabul edilir mi? kafayı taktım resmen deliricem. 2007 girişli olmak sorun yaratır mı, sonuçta okul uzatılmış. fikri olan esirgemesin lütfen.

not: süper iyi kalpli hukukçu arkadaşlar için yönetmelik burda: www2.ufuk.edu.tr
(2) 

Harç fazla yatırma

yalnizliktan devren kiralik #730294 
Arkadaşım marmara üni harcını 2009-2010 güz döneminde fazla yatırmış. Onu geri alması mümkün müdür böyle bi olay yaşayan var mı? Alabilirse ne zaman alır?
(7) 

Lustral kullananlar bakabilir mi?

yalnizliktan devren kiralik #684194 
Bugün lustrali kullanmaya başlamamın üçüncü günü. ilk bir hafta sabah yarım alıyorum, sonrasında sabah yarım akşam yarım alacağım.
ilaç 100 mg. şuan bi etkisini görmüş değilim. zamanla etkisi olacak mı, beni neler bekliyor, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
(6) 

Yeni bir diziye başlamak istiyorum

yalnizliktan devren kiralik #648247 
en sevdiğim dizi dexter.
ama californication, himym, 2 broke girls, girls dizilerini de çok seviyorum. suburgatory izledim onu da seviyorum.

ya böyle dexter tarzı bi dizi istiyorum ya da izle unut tarzı 2 broke girls gibi.

önerilerinizi bekliyorum merakla. dizi hakkında kısa bilgi yazabilirseniz de sevinirim
(1) 

Ankesörlü telefon?

yalnizliktan devren kiralik #605205 
Avrupa yakasından ankesörlüden aradığını söylüyor bir arkadaşım ama aradığı numara 0216 ile başlıyor. Ankesörlü olduğu için Anadolu'ya bağlıdır falan dedi. Böyle bi durum olabilir mi?
(3) 

oyun arıyorum

yalnizliktan devren kiralik #600444 
inanılmaz saracak, saatlerce başından kalkamayacağım bir oyun arıyorum. cinayet masası falan, böyle polis ya da katil vs. şimdiden teşekkürler öneriler için.
(2) 

şu şarkı neydi ya

yalnizliktan devren kiralik #503967 
sanırım sinead o'connor şarkısı. bundan da %100 emin değilim aslında ama büyük ihtimalle.
başlangıcında yağmur sesi vardı. "ohnenooo oonenooo" gibi bişeyler söylüyordu. komik oldu evet ama çıldırıcam meraktan. günlerdir bunu arıyorum. bi bilen çıksın nolur artık. "oh ...(bir erkek ismi)" adı böyleydi sanırım.
(1) 

Gazi hazırlık atlama şeysi

yalnizliktan devren kiralik #479069 
bu hazırlık atlama sınavına bugün girdim 1 aşamalı mı bu sınav acaba? bi de 17-18-19 eylülde ders seçme şeysi varmış kaç günde açıklanıyo? ben birinci sınıfım ne dersi seçcem bi de? zaten belirli dersler yok mu yaani kafama göre seçemiyorum benim bildiğim.
(2) 

harç muhabbeti

yalnizliktan devren kiralik #467711 
2012-2013 döneminde 1. sınıfa başlıcam ben. bu harçların kaldırılması bu dönem için de geçerli mi, bilen var mı?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık