(2) 

kağıthaneden taksime

gang leader of wasseypur #609989 
taksimde polis ne vaziyette? nereleri kapalı? direnişçiler nerede? kağthaneden şişliye araçla gideceğim hangi istikametten girmeye çalışayım?
(2) 

üniversitede bir dönem kaç ay sürüyor

gang leader of wasseypur #608637 
gene ilginçliklerle karşınızdayım evet.
almanya/avusturya'da üniversitenin bir dönemi kaç ay sürüyor?
(4) 

vestel

gang leader of wasseypur #556248 
nasıl bilirsiniz? çelik/gri,ankastre buzdolabı çamaşır,bulaşık makinesi ve ocak alacağız en son 86da yapıldı bu alışverişler yani o kadar bilgisiziz şu an.vesteldeki çalışanlar aşırı bir gaza getirdi de lan acaba mi diyorum.şu ana kadar siemens,samsung gezdik siemens çok pahalı eledik samsung da fena değil ama vestel hakkında bir fikrimiz yok bilen gören almış olan deneyimlerini yazabilir mi acaba
(4) 

stor perde

gang leader of wasseypur #556114 
odama siyah stor perde almak istiyorum çok mu depresif olur bilemedim çok rahatsız oluyorum beyaz,açık renk ve tüllü perdelerden kendim de biraz depresifım galiba iyi olur diyen veya yok kardeş şöyle birşey deneyebilirsin diyen var mi zevkime yönelik?
(6) 

vatandaşlıkla ilgili bir soru

gang leader of wasseypur #542247 
dostlar şimdi tr vatandaşı bir insan evladı x yere gidip evleniyor x yerin vatandaşı oluyor boşanıyor y yere gidiyor orada da evlilik yapıyor buranın da vatandaşı olabiliyor mu? üç vatandaşlık hakkı olmayacağından, x yerde bağlantıları daha çok olduğundan (eski eşi,çocukları vs..) tr vatandaşlığından vazgeçmesi durumunda mı y yerin vatandaşı oluyor kafam çok karışık bir yardım etseniz?
(4) 

şov programlarındaki durdurulamaz artış

gang leader of wasseypur #542197 
bu sene yapılan hiçbir dizi tutmadı, şu pek meşhur dizi starlarının yeni çıkardığı diziler bile o eski şaşalı tepkilerini almadı, eleştiriye maruz kaldı fazlasıyla. bunun yanında sicim gibi yarışma, şov, reality programları taşıyor ekran. daha önce televizyonun hiç görmediği kadar yarışma programı var.
bu bir geçiş dönemi çok tiye almamak mı gerek yoksa toplumdaki bir değişimin yansıması mı? adam akıllı sosyolojik bir tespit bekliyorum evet :D
(2) 

acil çeviri

gang leader of wasseypur #540041 
hocular iki dakika şunları bir çevirseniz kafam çok karıştı benim toparlayamadım

the specltator is addressed and moved through the films primarily via affect.

...moving the spectator through the text in an ordered succession of modes of affect by means of highly stylized devices.
(3) 

şu ayakkabılardan bulmak mümkün müdür?

gang leader of wasseypur #539407 
www.youtube.com

bu 90lar tarzı kalın kısa topuklu siyah kısa ayakkabı, botlardan bulmak mümkün müdür?
(1) 

hacı ben bu filmi anlamadım

gang leader of wasseypur #533494 
kafka'nın dava romanının uyarlaması the trial'ı izledim.
ayıptır söylemesi bi bok anlamadım. kafka'cıyım yea diyecek, her metaforuna bir kalıp uyduracak kadar hakim değilim adama. ama dönüşümü okudum az buz bir birikimim var adamla ilgili ayık ediyorum olayını yani. ama bu filmi anlamadım. anlayan var mı?
(2) 

çok bilindik bir klasik müzik

gang leader of wasseypur #529912 
le proses filminin başında çalan türk sinemasından da epeyce hatırlayabileceğimiz bir klasik müzik var aha şöyle; www.youtube.com adını diyebilene şükranlarımı sunarım buralardan
(3) 

kendine faydası olmayan - ingilizce?

gang leader of wasseypur #524368 
kendine faydası olmayan tip anlamına gelen bir kelime var mı ingilizce ne karşılar faydasız boş insan anlamında?
(4) 

eski fotoğraf makinelerinden anlayan varmı??

gang leader of wasseypur #513674 
www.sahibinden.com

panpalar Mamiya RB67 model fotoğraf makinesini almayı düşünüyorum. fotoğraf makinelerine dair hiçbir bilgim yok. en dijitalinden tut şimdikilerin canon vs nikon yarışlarına kadar. geçenlerde bir blogda bu makineyle elde edilen fotoğrafları görüp ziyadesiyle etkilendim. parasız pulsuz bir insan olduğum için salak gibi sinema okuyacağım halde elime bir kereliğine dahi adam gibi kamera/fotoğraf makinası almışlığım yok. zaten o yüzden sinema okumak istiyorum gittiğim yerde teknik imkana kavuşup bir şeyler yapmak için yoksa bende biliyorum buralarda eğitimin nanay olduğunu.. herneyse ne diyeceğim bu tarz eski fotoğraf makinalarından anlayan ve bunun özelliklerini sayabilecek bir insan evladı var mıdır hakkında hiçbir fikrim yok da. veya tanıdığınız git sor bilir diyeceğiniz biri?
(6) 

pikap?

gang leader of wasseypur #507259 
nereden bulacağım uygun pikapı yahu.. çıldırmak üzereyim. sahibinden'de adam gibi bulamadım diğer başka sitelerde de feriköydeki bit pazarında var mıdır desem çukurcuma esnafı çoğu soyup soğana çevirirler beni zaten antika arayışında değilim uygun fiyatta pikap arıyorum bi el atın nolur nerde bulabilirim?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık