(3) 

korelilerin falan taktigi maske

mavicorap #1252740 
hani bu uzak dogulular gundelik hayatta bir maske takiyor, siyah oluyor genelde, burnu dudaklari ceneyi kapatiyor, doktorlarin taktigi maskenin kumas olani...
orada da buradaki gibi hava kirliligi mevcut, biz de nedense kimse sallamiyor ama aslinda durum kotu. ben de ankara'da bu maskelerden bulsam alsam, ozellikle aksamlari sehir merkezinde yurumem gerektiginde egsoz, komur, tozdan kendimi korusam diyorum, nerede bulurum acaba? bir de cevrenizde sehirdeki acik havadaki hava kirliligine karsi onlem alan var mi?
edit bir de goruntusunu paylasayim da tam anlasilsin.

www.lelong.com.my
(1) 

mikrofonlu kumandali kulakici kulaklik tavsiyesi

mavicorap #1250172 
www.sanalmagaza.com.tr

www.sanalmagaza.com.tr

bu dukkandan alicam, cunku indirim kodum var yilbasina kadar gecerli, onu kullanmak istiyorum.

istediklerim kulakta rahat olmasi, mikrofonu ve kumandasi olmasi, dolasmayan kablosu olmasi, sanki ikisi de boyle de hangisi daha iyi ses verir, ikisinden birinin bir yamugu var midir bir sorayim dedim.

ozet olarak hangisini alsam ki?
(6) 

yatak odasi

mavicorap #1244262 
carsaf, yastik kilifi vb ne siklikla degistiriyorsunuz?
yatak odasini ne siklikla supuruyor, siliyorsunuz?
(1) 

ankara'da igneli epilasyon

mavicorap #1240105 
galiba artik pek uygulanmiyor ama ben yuz bolgesi icin dusunuyorum, diger olasilik da diode lazer demisler, igneli epilasyon dedim ama aslinda genel olarak bir kararsizim da, yani yuz bolgesi icin kalici cozum olarak buldugunuz birseyler varsa soyleyin ogrenelim hep beraber :)
(5) 

ankara'da isinin ehli kuafor

mavicorap #1234429 
boya veya fon onemli degil, benim icin onemli olan iyi kesim yapan bir kuafor, yana yakila ariyorum, mumkunse merkezi bir lokasyonda bir yer olursa super olur, bir de fiyat bilgisi paylasirsaniz sevinirim, 15 liraya da kesen yer, 100 liraya da kesen yer var, onemli olan gercekten fiyati degil, amac verilen paranin karsiligini vermesi, yani anatomiden anlayan kisiye ozel kesimler arasindaki farklari uygulayabilecek, hem kafasi calisan, hem de eli becerikli bir kuafor ariyorum.
(1) 

ankara lazer epilasyon

mavicorap #1234282 
merkezi bir yerde olmasi tabi tercih sebebi ama kendinizin gittigi memnun kaldigi guvenilir bir yer ariyorum mumkunse bugun veya yarin hemen bir gitmek icin, bir de ucret bilgisini ve seanslarin nasil planlandigini yazarsaniz daha da sukella olur.
(5) 

almanya'da alisveris

mavicorap #1224255 
berlin'de ne ucuza alinir?
misal abd'deki gibi teknoloji daha uygun fiyatli oluyor mu?
bir de adidas daha ucuz olur mu?
nerelerden hangi magazalardan alisveris yapilmali?
vs. vs.
bitte!
(1) 

alanya- tosmur veya mahmutlar

mavicorap #1216972 
bu yerlerden hangisi daha iyi? denizin temizligi, cevre peyzaji, sivrisinek yogunlugu acisindan degerlendirilebilir mesela?
(3) 

yuzulebilecek gol

mavicorap #1209199 
ozellikle ankara civarinda ariyorum ama karadeniz taraflarinda da olabilir, aslinda her yer olur yahu nasil olsa iki kisi surucez hani su amerikan filmlerindeki gibi guzel ahsap bir iskelesi olan, civarinda ufak tefek yerlesim olan, ama kirlenmemis, yuzmek icin guvenli, gunubirlik gidilebilecek veya gidilip bir iki gun kafa dinlenecek nereler var? temizlik ve etrafinin yesillik olmasi on planda...
isvicre gibi bir koy ve gol kombinasyonu beklemiyorum ama akliniza gelen turkiye'deki en temiz ve guzel gol hangisi?
(4) 

spora tekrar baslamak

mavicorap #1199162 
uye oldugum spor salonu olan tesisler var, yani salonda da calisabilirim fakat hazir havalar tam benim istedigim gibiyken parkta yuruyus, esneme hareketleri ve bu belediyenin koydugu aletleri kullanarak spor yapmak istiyorum. yakinimizda buyuk bir park var, boyle insanlarin arabalara dolusup geldigi turden bir park, yani havalar isinana kadar ben burayi agirlikli olarak kullanmak istioyrum.
fakat gun asiri mi olsun, hergun gidersem nasil kullanayim parki, beslenmem nasil olsun ona karar veremiyorum.
(8) 

ambalaj

mavicorap #1195769 
marketten aldiginiz sut, yogurt gibi urunleri dolaba koymadan once disini yani ambalajini yikiyor musunuz?
(6) 

ismini unuttugum sanatci

mavicorap #1185065 
cinsiyet erkek, youtbeda videolari vardi, hollanda ve amerika ile bir baglantisi vardi, zannedersem hollanda'da yasiyor veya ailesi orada gocmen veya kendisi gocmen, amerikaya konsere gitmis olabilir. ismi tek kelime olan eski bir turkunun modern jazz enstrumental versiyonunu yapmisti. dinledigim zaman cok hosuma gitmisti, ustuste milyon kere dinledim. fakat simdi ne adamin adini, ne grubunun adini ne de sarkinin adini hatirlamiyorum.
bir de zannedersem garbarek'le bir ortak calismasi olmustu.
allah rizasi icin biri deyiversin kimdi yahu bu kisi?
zaman olarak da 90lar veya 2000lerin basi olabilir.
(1) 

ankaradaki asbest tehlikesi

mavicorap #1170026 
bu konuda bireysel olarak yapabilecegimiz birsey var midir, ozellikle mecburen isimiz evimiz merkezdeyse ne yapabiliriz?
(2) 

Filipinlere paket. Göndermek

mavicorap #1167892 
amerikada bir şey aldık, filipinlere göndericez, yanımızda getirip tükiyeden göndermek ile direkt buradqn göndermek arasında kaldım. Hangisi daha güvenli ve hesaplı olur? Aslında hatta birden fazla paket, kimi ağır ve küçük kimi hafif ama hacimli paketler bunlar...
(2) 

vadeli tl hesabini dolara cevirme

mavicorap #1164325 
vadesi bugun dolan, birsey yapmazsam 8,95 faizle gelecek doneme devredecek 30000lik bir hesap var. yatirimcilar icin hep sepet olsun sepet olsun dediklerinden ben hep bu tl hesabini tuttum, kenarda dolar euro falan hesaplari da var, fakat artik yieeeyt ulan deyip bunu da dolara cevirsem mi, su varlik fonu devri acikca bizim elimizde para kalmadi demesi hukumetin, bundan sonra turk lirasinda hayir gelecegini dusunmuyorum, fakat yine de farkli bir fikir varsa diye sorayim dedim. hesabi kapatip dondureyim mi dolara? su anda banka 3,71den veriyor dolari bu arada, 3,69dan aliyor...
(4) 

transatlantik ucusunda internet baglantisi

mavicorap #1163451 
var miydi? thy ile ucacagiz bu sefer, bir tanesinde vardi ama hangi havayolu hatirlayamadim, elimde birikmis isler var, eger internet varsa laptopu da yanima alip is yapacagim ama emin olamiyorum.
ucus ist-sfo arasi bu arada.
(3) 

ankara'da noluyor?

mavicorap #1163225 
yine bir helikopter sesleri falan, polisler etraflarda....
bu aralar cok yogundum, gundemden koptum, bir yakalativerin ucurtuk gundemi ucundan.
(1) 

kutahyadan seramik getirtme

mavicorap #1159893 
simdi benim kesinlikle almam gereken spesifik bir urun var, ankara'da bulmaya calisiyorum ama henuz bulamadim. bu urun ise kutahya'da var, fakat dukkan sahibi kargoda kirilabilir, o yuzden gondermiyoruz dedi.

bu durumda ben sirf bu urunu alabilmek icin gitmeyi bile dusundum, fakat kutahya'ya daha once gitmedim,yani sizce gormeye deger bir tarafi var mi? mesela bir muze veya dogal guzellik anlaminda birseyler soruyorum.

diger olasilik eskisehir'den bir saat civariymis, eskisehir'i gezmeye gidip gidis veya donus yolunda buraya ugramak olabilir.

bir de butun bu acilari cekmemek icin ankara'da firuze cini urunleri satan yerler nereler?
(14) 

devlet'i nasil dondurduler boyle?

mavicorap #1159290 
yani buna karsi ellerinde ne var? ne videosu var, kulagi delik birileri var midir bilen?

bir de her ne varsa ellerinde, sizce bir insan ne kaybedecek olursa olsun, yine de vatanina ihanet edebilmeli mi?

'ben olsam rezil olurum, hapse girerim, herkesi kaybederim ama yine de yapmam' mi dersiniz.

'ben olsam da olmasam bu bir sekilde olacak, eh bu da bahanem olsun, belki bir iki kemik de bana atarlar' deyip ihanet eder misiniz?
(1) 

aylin nazliaka'ya mudahale eden pembe basortulu

mavicorap #1159224 
bu hangi milletvekili bilen var mi?
i.hizliresim.com
(15) 

aylin nazliaka'nin eylemi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

mavicorap #1159208 
(2) 

ikamet tezkeresi

mavicorap #1158426 
turkiye'de yasayan bir yabancinin ikamet tezkeresinin suresi 24 ocakta doluyor, bu insan ise 4 subat ile 23 subat rasi memleketine gidecek. tezkere uzatilmasi icin basvuruldu, fakat gidebilecegi en yakin basvuru tarihi 24 subat olarak mevcut.

hem gidis icin hem donus icin fikirlere ihtiyac var.

giderken 24 ocak ile 4 subat arasi donem kacak durumuna dustugu icin ulkeden cikarken bunun cezasini odeyecek, bu elde var bir, buna eyvallah.

donerken ise artik gecerli bir ikamet tezkeresi olmadigi icin gitmeden e-visa'ya basvuracak.

simdi en korkulasi durum, cezayi maddi olarak odemenin haricinde geri giris yasagi gibi bir durum olmasi, olur mu?
(4) 

maximiles

mavicorap #1157854 
yahu bu maximiles kartina ait dolar hesabi olabilmesi durumunu/ayarini ben bulamadim, online doviz ustunde alisverislerde ve yurtdisindayken olan alisverislerimde kullanabilmek icin direkt dolar hesabima baglamak istiyorum, ama nasil yapacagimi bilemiyorum. allah'in bir sevgili kulu yol gosterebilir mi? mobilden mi internetten mi telefondan mi subeden mi hallolur, nasil yapilir? ben mobil ve internet denedim bulamadim.
bir de sik ucus yapan insanlar mil, puan, harcama olaylarinda nasil bir yol izliyorsunuz?
uzun zaman ben salladim, bosa gitti binlerce mil, binlerce liralik harcamalar, simdi bu konunun ustune dusmek istiyorum, simdilik ilk hamlem maximiles karti oldu, bir de onceden uzerinde biraz puan kalmis olan milesandsmiles karti var, yalniz kredi karti olmayan versiyonu...
simdi benim normalde garantide hesabim yok, shopandmiles almaya deger mi? maximiles ile mi devam edeyim? baska bir oneriniz var mi?
(7) 

akepe kanli mi gider kansiz mi gider?

mavicorap #1156313 
sandik da yenilgi gelir mi? gelirse kabul ederler mi? mantiken hayatlari pahasina iktidarda kalmaya calisacaklarini biliyorum ama yine de sorayim dedim.
(5) 

turk mufredatindan siyrilmak

mavicorap #1156285 
uluslararasi mufredata tabii olmanin avantajlari dezavantajlari nelerdir? boyle okullardan mezun tanidiginiz kimse var mi? egitim sistemi cok acayip olmus bundan bir kurtulmak, siyrilmak lazim.
(9) 

odevleri ebeveynlerin yapmadigi okul

mavicorap #1156267 
etrafimdaki pek cok ebeveyn cocuklarinin odevlerini ya yapiyor ya da cidden mesai harciyor yardim etmeye, gercekten sadece cocuklarin odevleri yaptigi bir okul var mi? yani bunu yapan anne babanin savi genelde su sekilde oluyor; biz yapmasak digerleri yapicak, bizim cocuk boynubukuk kalacak cocukisi odeviyle veya ogretmen bizden bunu istiyor, okulun beklentisi bu yonde....
yani okul kulturu boyle olmayan kendi hayatlari kariyerleri olan cocuklarin bireysel gelisimi icin kendi kendine hatalar yapmasi gerektigine inanan bir ebeveyn grubunun oldugu okul var midir?
(11) 

duyuruda cevaplara check atma

mavicorap #1156242 
burada sorulan sorularda sizce a mi b mi diye soruyor ama sonra kendi fikri a ise, b diyenlere check atmiyor, boyle boyle guya soru soru soran aslinda burasi vasitasi ile propaganda yapan insanlar var, duyuru kurallari geregi sorunun cevabi ise check atmasi gerekmez mi?
(1) 

su maymunu

mavicorap #1156038 
bitkiler icin su maymunu/super absorbent polymer alacagim da, ankara'da nerede bulabilirim?
misal bimilyoncu mu, kirtasiye mi, hirdavatci mi? veya koctas falan gibi yerlerde bulunur mu?
hatta beraberinde bir de hazir satilan cakiltasi da bulsam iyi olur ama o sart degil...
(3) 

butun dunyada gecerli emlak sitesi

mavicorap #1152044 
var mi? ne var? mesela dunyanin herhangi bir baskentinde hurriyet emlak veya zillow gibi ev bakabilecegim bir site var mi?
(5) 

bacali kombi ve abonelik

mavicorap #1151748 
eski tip bacali kombi var, abonelik eski ev sahibinin ustunde, evi kirip dokmeden abonelik degisimi olamaz degil mi? illaki yeni abonelik oncesi kontrol, devaminda hermetik, devaminda da dis cepheye acilan bir delik gerekiyor, aydinlik kabul edilmiyor. oyle oldugunu biliyorum ama bir umuttur diye sorayim dedim, baska ibr cozumu var mi?
(2) 

hangi aile bireyi secilmeli?

mavicorap #1151398 
bugun icin iki farkli plan mevcut, bir tanesi icin yakindaki bir sehirde kultur sanat faaliyeti yapilip donulecek, planlanyan kisi yaklasik bir ay icinde baska bir ulkeye tasinacak, beraber gidecegimiz muhtemelen son sehirdisi gezisi olacak. diger plandaki kisi icin ise bugun kendi memlekti acisindan ozel bir gun, bu ulkedeki en yakin oldugu insan benim, ayrica cok yakin bir aile bireyini kaybettikten sonraki onsuz ilk bayrami, yani eger ilk plani tercih edersem bu kisiyi duygusal bir aninda yalniz birakmis oalcagim. fakat bu kisi dun geceyi baska aile uyeleriyle telefonda konusarak gecirdiginden oldukca gec yatti, muhtemelen cok gec kalkacak, gunun buyuk bir kismini onun uyanmasini bekleyerek gecirecegim. diger durumda ise onumuzdeki yarim sat icinde falan yola cikmamiz gerekiyor.
naapsam yahu? cok kararsiz kaldim offf.
(2) 

ankara'da duyulan ucak sesi

mavicorap #1135639 
az once boyle garip bir ucak sesi geldi, cok yakindan ve cok uzun sure, simdi kesildi. var mi bisey bilmedigim?
(4) 

abd vizesi ve tercumesiz belgeler

mavicorap #1134092 
yahu ben bi esseklik ettim, yarin gorusmem var ama ben belgeleri tercume ettirmedim, hicbirisi noter onayli da degil, turistik b2 vizesi oldugundan belgeler,
bankadaki 3-6 aylik para hareketlerini gosteren ciktilar,
ev tapusu,
araba ruhsati,
isyerinin vergi levhasi,
bir tek isyerinden alinan su tarihten beri burda calisiyor, tatile gidip donecek denilen bir yazi vardi onu ben kendim ingilizce yazip kaseletmistim, sadece bu belgede tercume var gerisi turkce.

simdi benim durumum ne olur? git bunlar cevirt gel derler mi? hadi neyse boyle alalim derler mi?

bir de randevum 10daysa ne zaman gideyim? en son hatirladigim son ana kadar iceri almiyorlardi
(4) 

amerika vizesi fotografi

mavicorap #1131761 
kendim ceksem, yuklesem olur mu? yapan var mi? yoksa herkes fotografcida mi cektiriyor?
(1) 

kabin bagaji - braun silk epil

mavicorap #1126186 
cimbiz olmaz, jilet olmaz, kil tuy isleri icin kabin bagajina tras makinesi veya braun silk epil gibi epilator koyulur mu?
(2) 

machiavelli - prens

mavicorap #1108517 
bu kitapta soyle ozetlenmis bir yorum mevcut;

fransa'yi isgal etmek kolaydir, cunku liderlerinin hatasini goren degisim isteyen insanlar vardir, fakat fransa'yi elde tutmak zordur, cunku ayni kisiler sizin de lider olarak hatalarinizi gorup, yarin obur gun bu durum sizin aleyhinize de olabilir.
turkleri ise elde etmek zordur, cunku liderlerine/padisahlarina baglidirlar, kolay kolay ayiramazsiniz, fakat bir kere ele gecirilirse elde tutmak kolaydir cunku size de ayni bagliligi gostereceklerdir.

mahfi egilmez light gunluk kitabinda bunu parti liderlerinin turkiye'de bir turlu degismemesine dair onemli bir yorum olarak aktarmis. siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?

ben acikcasi sadece toplumsal davranis degil, bireysel davranis olarak bile benzer bir tavra sahip oldugumuzu dusunuyorum.
turkiye'deki liderler secimi de kaybetse, ulkeyi icsavasin esigini de getirse degistirilmiyorlar. mahfi egilmez bu yaziyi 99da yazmis bu arada.
(2) 

basit ahsap tasarimlarina hayat verecek insan

mavicorap #1104924 
evde plastik olan seylerin goruntusu beni rahatsiz ediyor, bunlari ahsap versiyonlari ile degistirmek istiyorum, satin almak icin baktim bakindim, fakat gonlume gire bulamadim. aslinda zaten kafamda da belli kaliplar var, tasarimini da kendim yapabilirim, soyle bir duzgun mobilyaci olur falan ankara'da boyle bir iste bana yardimci olacak tanidiginiz var midir? hobi olarak ahsapla ilgilenen birisi de olabilir. cunku aslinda cok temel birlesimler yerleri falan olacak.
ornek olarak
www.google.com.tr

www.google.com.tr

www.google.com.tr

mesela bunlar gibi birsey aklimda var, zaten en buyuk olan bu olacak. geri kalanlar daha ufak tefek seyler.
tabii eger bir yerlerde boyle urunler gorduyseniz o konuda oneriler de makbule gecer.
(2) 

en iyi banyo tartisi hangisi?

mavicorap #1103663 
son zamanlarda kilo kontrolunde sikinti cekiyorum, bu konuda en buyuk yardimci olmasi gereken tartimiz ise farkli sonuclar veriyor devamli, hem de az buz degil, 2 kiloya kadar oynuyor ayni anda yapilan farkli olcumlerde.
simdi ben yeni bir tarti alayim ama alabilecegimin en iyisi neyse onu alayim, yani para sikintim yok ama verilen paraya deysin istiyorum, misal fakir hercules var, 60 lira, kullanan var mi? veya siz ne kullaniyorsunuz?
misal yurtdisi bloglara bakiyorum, kandaki oksijeni olcup wifi uzerinden telefondaki appe bile atan var, ben de boyle alengirli birsey istiyorum.
(4) 

akn paketi

mavicorap #1101920 
biz uydunetin 25mbps 75gb ekosinirsiz tarifesini kullaniyoruz, ayda 60 lira oduyoruz, fakat yetmiyor, ayin ortasina dogru cortluyoruz, akn paketleri ise 25, 50, 100 gb diye gidiyor, fiyatlari da 10,15, 20 lira diye gidiyor.
birinci olarak bu salak servisi almaya deger mi?
ikincisi de hicbiryerinde yazmamislar bu hizmet bir aylik mi bir yillik mi? ne kadar surelik? biz iptal edene kadar mi? nasil iptal oluyor? kullanan biri varsa bilgi verebilir mi?
(1) 

ankara'da toplu tasima bugun de ucretsiz mi?

mavicorap #1101766 
sb. tesekkurler.
(1) 

ankaray son sefer saati

mavicorap #1066481 
anakaray'in kendi websitesinden bu bilgi gitmis, bu gece 12de otobusum var, en son sefer kacta? bir de sonlara dogru seferler azaliyordu diye biliyorum, hala oyle mi?
(5) 

tckn degistirme

mavicorap #1066112 
son olaylar isiginda boyle bir olay mumkun mu? avukat arkadaslar olabilitesi uatune fikir beyan edebilir mi?
edit: aslinda son olaylar isiginda kismina biraz daha bastirarak sorayim, simdi normal kosullarda boyle bir olayin da olmamasi gerekiyor, fakat burada genele yayilmis bir magduriyet var, daha cok sormak istedigim bunun topluca davasi acilabilir mi? yani vatandas olarak bizim yapabilecegimiz hicbir sey yok mu? e-devletten ustume sirket var mi diye bakma vs oneriler disinda bu bilginin gecersiz hale gelmesi icin ne yapilabilir yani ben bunu ogrenmek istiyorum. o yuzden avukatlara diye sordum, yoksa degistirilemeyecegini biliyorum.
(13) 

hangi gazeteye guveniyorsunuz?

mavicorap #1059601 
basili kagit olarak gazete aliyor musunuz? hangisini aliyorsunuz? almiyorsaniz internet ustunden gunluk hangi gazeteleri kesin takip ediyorsunuz? desteklemek amaciyla adblock gibi uzantilari kapattiginiz haber odakli internet siteleri var mi? hangi gazetelerin veya internet sitelerinin guvenilir oldugunu dusunuyorsunuz?
yabanci kaynaklardan hangilerini takip ediyorsunuz? hangilerini guvenilir buluyorsunuz?
son donemdeki olaylara dair ozellikle, okudugunuz/duydugunuz en basarili, gercekci, gelcege dair fikir verici yorum sizce nedir?
gonlunuze gore cevap verin, hepsini cevaplamak zorunda degilsiniz.
(2) 

kocatepe camiine giden yol

mavicorap #1058424 
bugun acik mi? olgunlar sokagin oraya kadar gelsem yeter bana...
(2) 

fisilti gazetesi ne diyor?

mavicorap #1058422 
herkesin cevresinde fisilti gazetesi belli yerlerde dikkatli olmayi oneriyor, sizin aldiginiz duyumlar nedir bugunlerde?
ben gordion, ankamall, tunali, anittepe seklinde duydum mesela.
(2) 

helikopterler

mavicorap #1053308 
gezi zamanindan beri helikopter sesi beni cok irrite ediyor. simdi yine kizilay civarindan bir helikopter sesi geldi gecti. acaba disarida biryseler mi oldu? twittera baktim bisiy goremedim.
(3) 

ne var bugun?

mavicorap #1044266 
korna sesleri, havai fisek sesi falan geliyor disaridan. mac mi var? baska birsey mi oldu?
(4) 

kirik istanbulkart

mavicorap #1039676 
kart kirildi ortadan, sadece bir tarafin dis yuzeyindeki jelatin tutuyor bir arada. ben bunu ortadan bantlasam kullanmaya devam edebilir miyim? eger olmaz derseniz anahtarlikta hala asili kalmis bir akbil vardi, karttaki bakiye akbile aktarilabilir mi?
(5) 

ttnet + tivibu dan turkcell superonline + turkcelltv ye gecmece

mavicorap #1007161 
birinci combo digerinin iki kati fiyatta, bugun sozlesmemin son gunu, napayim geceyim mi?
(6) 

internet tv telefon

mavicorap #1001678 
bu ucu icin ne kullaniyorsunuz?
ne kadar veriyorsunuz?
memnun musunuz?
neredesiniz(ozellikle uydunetciler icin soruyorum)?

kullandiginiz haricinde degistirecek olsaniz hangisini kullanirsiniz?

kendi adima cevaplayayim;
ttnet ve tivibu full icin 127 tl ev telefonu 20- 30 gibi birsey geliyordu.

simdi taahhutumuzun sonuna geldik ve 127 160 kusure cikacakmis, yani oldukca pahali olacak.
fakat fiyati disinda hicbir sikayetim yok. ttnet+tivibunun en yalin paketinin bile 109 lira tutacagini soyledi telefondaki gorevli.
yani memnunken yine de degistirsem mi?

mobil görünümden çık