TFF kirmizi tarafat uyeligi olan?

cancan #1585840 
Merhaba, tff kirmizi uyeligi olanlara oncelik veriyorlarmis bilet alimi icin. Saat 17 de biletler satisa cikiyormus. Kirmizi uyeligi olupta bilet alamayacak birisi var ise kodunu kullanmak isterim. Ozelden kod paylasabilirseniz super olur. Simdiden tesekkurler!
(2) 

Pegasus kabin kisisel canta

cancan #1554346 
Yakinlarda yurtdisina pegasus ile ucan oldu mu? 8 kglik kabin bagajinin yaninda ufak bir canta ile seyahat ediyorum. Checkin sirasinda tek bir canta hakkim oldugumu ogrendim. Acikca yazmislar ya kabin bagaji ya da kisisel esya diye. Acaba bu konu sikinti olur mu? Riske atmaya deger mi?

Simdiden tesekkurler!

The North Face Kaz Tuyu Ceket Satilik

cancan #1553446 
Yurtdisindan hediye olrak getirdigim ceketi beden uymadigi icin satiyorum. Bu haftasonu avrupadan getirdim. Urun modeli Bettaforca. 800 cuin kaz tuyu. The North Face in avrupa sitesinden alindi ve faturali. Hic giyilmedi, hala etiketli. Erkek, M beden. Ankara elden teslim ve ya kargo payabilirim. Fiyat 4000 try. Urun linki asagida. Isteyene foto atabilirim.

www.thenorthface.com.tr
(2) 

Pegasus kabin bagaji

cancan #1536788 
Selamlar,
Pegasus ile ic hatlar ucusum var. Ilk defa pegasus ile ucucam. 8 kg kabin bagaji hakkim var. kabin bagajinin yaninda birde laptop cantasi alabilir miyim? Sorun cikar mi?
Simdiden tesekkurler!
(2) 

Istanbul taksi

cancan #1523589 
Selam,

Yeni havaalanindan gece 12 den sonra taksiyle Uskudara gecmem gerekiyor. Bu guzergah asagi yukari ne kadar tutar? Takside kredi karti ile odeme yapilabiliyor mu? Birde direk oradaki taksilere mi binmek daha iyi yoksa itaksi uygulamasi ile mi cagirmak lazim?

Simdiden tskler,
(3) 

Tekrar eden isler icin bot yazma

cancan #1510093 
Selamlar,

Vfs global den vize almam gerekiyor ama haftalardir vize randevusu yok. Alamiyorum cildirmak uzereyim. Surekli sayfayi yeniliyorum ama randevu yok. Bu islemi benim icin yapacak bir bot ya da sistem ariyorum. Boyle birseyi yapma sansim var mi? Tam olarak istedigim benim belirledigim yerlere belli siralarla bassin ve randevu acildiginda bana bilgi versin. Boyle birseyi nasil yaparim?

Tesekkurler!
(2) 

Apple event indirimi

cancan #1495642 
Selamlar,

Tam iphone ve apple watch alma arifesindeydim ki apple event olacagini ve hem iphone hem de watch cikacagini ogrendim. Genelde bu yeni urunler duyurulunca eskilerin fiyati dusuyordu. Sanirim iphone icin 100 USD civariydi. Bu sefer de duser mi? Indirim watchda da oluyor mu? Olursa ne kadar oluyor?

Tskler!
(3) 

Iphone hizli sarj

cancan #1483378 
Olayina gecmek istiyorum. Elimdeki iphone 18w hizli sarji destekliyor. Fakat ne hizli sarj kablosu var ne de hizli sarj adaptoru. Bu iki urunu ucuz yollu nasil cozerim? Amazon, hepsiburada gibi yerlere baktim ama fiyatlar cok ucuk. Uygun yollu cozumu nasil olur?
(5) 

Pandemide ucak seyahaeti

cancan #1481513 
Yapmam gerekiyor. Hastamiz var bu yuzden cok tedirginim. Almanyadan ankaraya gelecegim. Iki secenek var. Ya business olarak istanbul aktarmali ya da ekonomi direk ucus. Sizce hangisi dah az riskli olur? Para onemli degil onemli olan hastamiza birsey bulastirmayalim. Son zamanlarda seyahat etmisseniz tecrubelerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum.
(4) 

Iphone XR vs Pixel 4a 5G

cancan #1452894 
Selamlar,

Bu iki telefon arasinda kaldim. 8 senedir ios kullaniyorum ve cok memnunum. Fakat son zamanlarda Applea ayar durumundayim. Usb-C ye gecmemeleri, cevrecilik ayagina adaptorleri kaldirmalari vs yuzunden. Iphone SE kullaniyorum ve artik degistirme zamani geliyor. Iphone XR ve ya Pixel 4a 5G arasinda kaldim. Sizce hic macera aramayip XR mi alsam yoksa herkesin cok pozitif seyler soyledigi Pixeli mi denesem? Ne dersiniz?

Bu arada pixel kampanya yapmis. Pixel 4a 5g alinca bose qc35 kulaklik veriyor. Kulaklik zaten tek basina 2000 tl. Yani 64 GB XR fiyatina 128GB Pixel 4a 5g ve kablosuz kulaklik alabiliyorum. Sizce hangisini almali?
(1) 

Iphone XR

cancan #1450441 
Selamlar,

Iphone XR kullananlar, telefondan memnun musunuz? Bataryasi nasil gidiyor? Onerir misiniz?
(1) 

Europass Cv guncelleme

cancan #1439182 
Selam,

Europass CV sitesini yenilemisler. Tamamen degismis CV. Eski gorunumden cok memnunum fakat CVimde 1-2 ufak degisiklik yapmam lazim. Hic goruntuyu bozmadan bunu yapmanin yolu var mi? CVmi yukledigim zaman direk yeni formata ceviriyor bilgilerimi. :(

Simdiden tskler..
(4) 

Wordpress hosting

cancan #1421418 
Uygun fiyatli,guvenilir, serverlari yurtdisinda olan ve paketlerine email dahil olan bir wordpress hosting firmasi onerinizi alabilir miyim? 2-3 gundur ariyorum, hepsi ile ilgili bin tane yorum var. Bir turlu karar veremedim.

Bonus soru - Godaddy'den domain aldim fakat email servisi icin ekstra ucret istiyor. Kendi domainim uzantili bir mail elde etmenin ucretsiz bir yolu var mi?

Tesekkurler!
(2) 

Iphonedan Xiaomiye gecenler

cancan #1410417 
Memnun musunuz?
6 senelik cok mutlu bir iphone kullanicisiyim. Son 3 senedir Iphone SE kullaniyorum. Hala sapa saglam, hicbir sikintim yok. Fakat kucuk geliyor artik. Daha buyuk ekranli guncel bir telefona gecmek istiyorum. Iphone 11 in fiyati ucmus gitmis. Mi Note 10 neredeyse yari fiyati. Sizce Mi ye gecsem pisman olur muyum?
(8) 

Dananin neresi?

cancan #1394835 
Bu instagramdaki et pisirme videolarinda siklikla bir cesit et yapiyorlar. Et dana eti, ince uzun. Once muhurluyorlar, sonra ince ince dilimleyip kizgin tabakta tereyagi ile pisiriyorlar. Bu et dananin neresi?

Bonus soru - Tadi guzel mi? Evde yapmaya deger mi?
(5) 

Ford Focus alinir mi?

cancan #1358007 
Asagidaki ozelliklere sahip Ford Focus alinir mi? Uzer mi? Cok yakar mi?
Onu alana kadar bunu al yorumlarindan ziyade, arti ve eksilerini yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

2012 Model
Station vagon
2.0 dizel
otomatik vites
140 bin km
(5) 

Bmw 1 serisi alinir mi?

cancan #1305104 
Merhabalar,

2012 model dizel otomatik 1 serisi almayi planliyorum. Sizce iyi bir tercih mi olur yoksa basima bela mi almis olurum? Yakit tuketimi nasil olur? Araba ile ilgili genel olarak yorumlarinizi alabilir miyim?

Bundan once corsa ve astra kullandim. Boyum 1.90 olmasina ragmen ikisindede sikinti yasamadim.
Fakat bunun ici kucuk gibi sanki. Boydan dolayi sikinti yasar miyim?

Simdiden tesekkurler.
(1) 

Bodrum balik lokantasi

cancan #1299321 
Merhabalar,
Bodrum’da balik yemek icin nereye gidelim? Lezzetli, fahis olmayan, degisik mezeler bulabilecrgimiz, memnun kalacagimiz guzel bir yer ariyoruz. Su anda kalenin hemen yanindayiz. Buradan gidecegiz. Nereyi onerirsiniz?
(1) 

Varsovada yasayan?

cancan #1298244 
Merhabalar,

Aramizda varsovada yasayan ve ya calisan var mi?
Yasam nasil? Ortalama maaslar nasil? Ortalama ev kiralari ne kadar?
Yabanci birisi olarak nerede ev tutmak lazim?

Simdiden tesekkurler.
(2) 

Anadolu jet kilo hakki

cancan #1269186 
Merhabalar,

Anadolu jet Ank-Ist ucusunda 15 kilo hakkim gozukuyor. Falat valizim 18 filan olacak gibi. Sorun cikar mi? Bu konuda tecrubeleriniz var mi?
(2) 

Esnboga Transfer Hizmeti

cancan #1266832 
almak istiyorum. Gece 01:00 de ucaktan inip odtu-cayyolu civarina gidecegiz.. 2 kisiyiz. Kullanip memnun kaldiginiz, uygun fiyatli bir transfer firmasi var mi?
(10) 

Kenara attiginiz para

cancan #1262658 
Bir aylik maasinizin yuzde kaci? Yani bir ayin sonunda maasinizin ne kadari birikim olarak size kaliyor? Son olarak hangi para birimi oldugunuda yazabilirmisiniz?

Tesekkurler.
(2) 

Fazla mesai kaydi tutma

cancan #1258165 
Merhabalar,

Koca sirkette fazla mesai tutmak icin bir sistem yok. Kendim excelde tutuyorum. Karisiyor cok calisan oldugu icin. Bunun kolay bir yolu yok mu?
Istedigim sey su, bir sekilde calisan fazla mesai tarihni ve saatini girsin, benim onayima dussun, onaylanan saatler excelde o calisanin hanesine yazilsin. Bende bu excelin takibini yapayim. Bunu yapabilecegim hizli,kolay bir yontem yok mu?

Simdiden tesekkurler yardimlariniz icin! :)
(3) 

Egzotik Ada tatili onerisi

cancan #1255689 
Merhabalar,

Egzotik adalar tatili ayarlamak istiyorum fakat bir turlu beceremedim. Toplam tutar, yer, tarih, mevsim gibi bir suru parametre var. Hepsini birden tutturamiyorum.

1- Butcemiz iki kisi ucak, konaklama 10.000 TRY.Yemekler icin ekstra butcemiz var.
3- Kopmalik ya da deli gibi gezmelik bir yer istemiyoruz. Sakin sakin gunesin,kumsalin, suyun tadini cikartmak istiyoruz.
2-Maldivler, phuket, bali gibi yerleri dusunuyoruz ama Mart sonuna kadar tropikal bir tatil yapabilecegimiz baska adalarda olur.
3-Bu adalarda islak-kuru mevsim oluyormus. Bu cok onemli, cuvalla para verip rezil olmak istemiyoruz. Bu yuzden ada secimi onemli.
4-Herhangibir tur acentesi ya da kendimizin ayarlayacagi secenekler olabilir.

Kriterlerim yukaridaki gibi. Bu kriterlere uygun oneriniz var mi? Yardimci olana kumsaldan foto sozum olsun! :)

Simdiden cok tesekkurler!
(3) 

Lufthansa kabin bagaji

cancan #1238605 
Merhabalar,

Avrupa'dan Turkiye'ye sadece kabin bagaji olan biletlerden aldim. Fakat anlamadigim bir nokta var. Simdi kucuk bagaj boy tekerlekli valizlerden aldim onunla gidicem burasi zaten hakkim olan. Fakat bunun yaninda birde bilgisayar cantasi alabiliyorum degil mi? Bilgisayar ya da baska bir elektronik tasimayacagim. Kucuk bir sirt cantasi alsam kabine alirlar mi beni? Sikinti yasarmiim? Ekstra bir odeme isterler mi?
Birde donuste elimde takim elbise tasimak istiorum. Sizce sikinti olur mu?

Simdiden tesekkurler.
(5) 

Yakit tuketimi

cancan #1226700 
Merhabalar,

2009 model astra Gtc aldim ikinci el. Arac otomatik,1.8 benzinli, 140 beygir. Yol bilgisayari sehir icinde 100 km de 14 litre gosteriyor. Bana cok geldi tuketim. Almadan once arastirdim 10 lt civari yaziyor heryerde. Normal mi 14 litre? Birde bunu ne yapip edip dusurebiliriz?
(6) 

PS4 kult oyunlar

cancan #1225914 
Merhabalar,

Gectigimiz gunlerde PS4 aldim. Daha onceden hic konsol deneyimim yok. Aldigimdan beri AC4 ve Uncharted 4 oynadim.Simdi herkesin konustugu kult oyunlara gecmek istiyorum fakat bu oyunlar hangileri hicbir fikrim yok. Biraz googleladim ama her sitede farkli oyunlar var. Mutlaka oynanmasi gereken, efsana oyunlar hangileri?

Tesekkurler.
(5) 

Bicak Seti nerden alinir?

cancan #1223780 
Merhabalar,

Hediye olarak guzel kaliteli bir mutfak bicak seti almak istiyorum. Online olarak siparis verecegim. Kaliteli bir set nerden alinir? Guvenilir site tavsiyesine ihtiyacim var.

Simdiden tskler.
(3) 

2010 Seat Ibiza FR

cancan #1213272 
Alinir mi?

KM: 88000
Otomatik DSG sanzuman
1,4 TSI
150 beygir.

Genel yorumlarinizi alabilirmiyim? Birde ici nasil bu arabanin? Cok mu kucuk? Benim olculerime gore Corsa gibiyse normal, Clio gibiyse kucuk oluyor.

Araba 250 km uzakta yorumlara gore gidip gorucem.

Simdiden tskler!
(4) 

Kariyer sorusu

cancan #1206601 
Merhabalar,

Uluslararasi bir firmada 8-10 kisilik bir ekibin yoneticisi pozisyonunda calisirken, baska bir uluslararasi firmadan %20 daha fazla kazanacaginiz yonetici pozisyonu olmayan bir teklif aldiniz.

Kabul edermiydiniz, etmezmiydiniz? Neden?
(3) 

Cakma northface, wolfskin, columbia

cancan #1166386 
Selam canlar,

Bugun Ankara'da bi sosyete pazarina gittim. Heryer bu meshur markalarin montlari, softshellleri ile dolu. Cok adi emitasyonlar haric urunle cok orjinal duruyor. Ama fiyatlar 150-200 civari. Bu tarz montlardan almis olaniniz var mi? Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Ihrac fazlasi diyor adam ama bana pek inandurici gelmiyor. Ne dersiniz deger mi?
(1) 

Esenboga transfer

cancan #1110559 
Merhabalar,
Aksam saat 9 da esenbogada olacagim. Etimesguta gecmem lazim. Taksiye binsem cok pahali olacak. Shuttle hizmeti alayim dedim. Fakat hangisi guvenilir, uygun bilemedim. Var mi tavsiyeniz?
(1) 

bitmiş vize ile tax free

cancan #1108964 
alınır mı? Vizem bugun bitti. 3 gun sonra Avrupa'dan Türkiye'ye doneceğim. Tax free alırken vize bitmiş diye laf ederler mi?

Bonus soru: Ulusal vize ile olması sorun cıkartır mı?

Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Ses sistemi sorusu

cancan #1098729 
Merhaba duyurunun Djleri,

Universiteye yeni baslayacak olan kardesime ses sistemi almak istiyorum. Fakat bu konudan hic anlamadigim icin onerilerinize ihtiyacim var. Sorularim su sekilde;


1- iphone se kullaniyor. Bu yuzden wireless ses sistemi dusundum. Gereksiz mi olur? Sizce kablolu mu alayim wirelessli mi?
2- ilk sorudaki cevabiniza gore f\p marka model onerirmisiniz?

Max limit 250 yetele.

Tesekkurler!
(2) 

Yurtdisinda tv

cancan #1097275 
Selam duyurucular,

Bir avrupa ulkesinde yasiyorum ve evde thompson marka lcd tv var. falat hicbirsey cekmiyor zikkim. Para verip birseyler almakta istemiyorum cunku izlemiyorum. Tek istegim cnn,bbc vb kanallardan birisinin surekli donmesi. Baska kanala gerek yok.

Bunu en kolay ve ucuz yoldan nasil cozerim? Mesela sadece cnni gostersin yeter. Baska bir beklenttim yok. Bilgisayari baglamak istemiyorum bu arada.

Simdiden tesekkurler.
(4) 

Brexit euro dolar

cancan #1092837 
Referandumun dolar ve euro uzerinde nasil bir etkisi olur?
(1) 

Dutyfree chivas regal ne kadar?

cancan #1075664 
Ankara istanbul farketmez. Dutyfreede ne kadara satiliyor 1lt chivas regal?
(3) 

Aero bilet sorusu

cancan #1075118 
Selamlar,

Gecen ay aerobiletten munih-ankara bilet aldım. Odemenin ardından aerobilet biletimi gonderdi. Kontrol ettim isim soyisim filan hersey dogruydu. Ucusum yarın diye birde lufthansanın sitesinden kontrol edeyim dedim ki birde ne göreyim. Benim isim soyisim arasında "mr" yazıyor. Yani "İsim Soyisim" yazması gerekirken, "İsimmr Soyisim" yazıyor. Rezervasyon numarası bilet numarası filan hepsi aynı iki taraftada ama sadece isimde böyle bir fark var.Sizce bu normal mi? sanki ajans üzerinden oldugu için böyle yapmıslar gibi geldi ama emin olamadım.

Sizce sıkıntı yasarmıyım? Su anda yapabilecegim birşey var mı?
(1) 

Tax free sorusu

cancan #1069093 
Selamlar,

EU ulkelerinin bir tanesinden 1 yil gecerli d tipi vizem var. Buraya gelincede oturma izni aldim. Su anda 3 senelik oturma ve calisma iznim var. oturma iznim temporary.

Soru su, bir ay sonra turkiyeye gelecegim tatile. Bu durumda sengenden cikarken tax free alabiliyormuyum? Bir turlu bulamadim duzgun bilgi. Eger alamiyorsam bu durumda Turkiyeden geri gelirken Turkiyeden alabilirmiyim?

Tesekkurler simdiden.
(3) 

Su gecirmez mont temizleme

cancan #1064841 
Dun gece alkolun tadini kacirinca montunca canina okumusum. Uskunde ne oldugu bilmedigim bir suru leke var. Vodka olduklarini tahmin ediyorum. Ben bu lekeleri nasil temizlerim? Ne yapayim da monta zarar vermeden cikarkayim bu lekeleri?
(1) 

Excel sorusu

cancan #1056284 
Merhabalar,

Calıstıgım erp programında bir rapor almak istiyorum fakat excele atınca duzgun cıkmıyor. Bunu bir excel macrosu ile filan çözebilirmiyim acaba? Durum şu;

İlk satırda musteri bilgileri var. Bunları zaten satır halinde duzgun bir şekilde alıyor excele. Sıkıntı, bu musteri icin yazılan notların bir alttaki satırda olması. Excel bu ikinci satırı tanımlayamıyor. Bir alta satırda diğer müşteriyi gösteriyor. Bunu bir şekilde çözüp rapor haline getirmem lazım. Bunu en kolay nasıl yaparım ki acaba? Var mı yardımcı olabilecek?

Şimdiden teşekkürler!
(2) 

iphone 5 den 5s e geçmeye değer mi

cancan #1042277 
Selamlar

3 senedir sorunsuz kullandıgım iphone 5 16gbım var. Bu ara değiştirmeyi düşünüyorum. İlk sorum bunun ikinci eli ne kadar? sahibindene baktım fiyatlar çok farklı.

İkinci sorum ise bunu satıp sıfır 5s e geçmek mantıklı mı? 6 çok pahalı geliyor. Fakat 5s e geçersemde hem telefonu sıfırlamıs olacagım hemde garantisi olacak. Sizce gereksiz bir iş mi olur benim için?

Bu arada benim telefonun ne sarj adaptoru ne de kulaklıgı var. Yeni kutuda onlarda olacak tabi.

teşekkürler.
(7) 

PS mi alsam?

cancan #1030779 
Selamlar,

6 önce mezun oldum. 6 aydırda guzel bir işim var çalışıyorum. Ama hobi filan hiçbirşeyim yok. Baktım olacak gibi değil acaba dedim PS3 yada PS4 mu alsam? Şimdiye kadar pes oynadım sadece o da kafelerde arkadaşlarla. Öyle PS hastası değilim, hiç PS kültürümde yok. Severmiyim acaba? Güzel bir hobi olur mu şöyle haftasonları veya aksamları oynamalık? Ne dersiniz? Değer mi denemeye?

Eğer değerse, PS3 12gb olanları 600 TRL en ucuz PS4 de 1200 TRL. İkiside sıfır. Hangisini alsam? Cebimde de birikmiş 1500 TRL var. Bu para ile alacağım.

Teşekkürler.
(7) 

Ocakta Roma ve Barselona

cancan #1026062 
Merhaba Canlar,

Ucuzundan ucak bileti buldum. Fakat karar veremedim yardımınıza ihtiyacım var. Ya işten 2 gün izin alıp perşembeden gidip pazar dönmek üzere romaya gidecegim. Yada 5 gün izin alıp hafta sonralarınıda birleştirip Roma ordan da 50 lira gibi komik bir rakama barselona'ya gideceğim. Fakat Ocak ayı olması birde tatilin biraz uzuncana olması beni dusundurdu.

Nasıl yapsam bilemedim. Birde soyle bir şansımda var eğer sadece Roma'ya gidersem bir ay sonra subatta yine 2 gün izin alıp haftasonu ile birlikte barselona yapabilirim.

Sizce hangisi mantıklı? Nedeniyle birlikte yazarsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.
(2) 

Kitap okurken dalıp gitmek

cancan #1015782 
Merhabalar,

Kitap okumayı gerçekten çok seviyorum. Ama bazen daha 2. paragrafa gelmeden dalıp gidiyorum. Bi bakıyorum 2 sayfa okumuşum ama hiçbirşey anlamamışım okuduğumdan. Sizede böyle oluyor mu? Nasıl çözüyorsunuz?

Birde isim konusunda çok sıkıntılıyım. Şu isimleri hiç hatırlayamıyorum. Mesela 3 kardeş var ya. O üç kardeş hep karışıyo bende. Bu hangisiydi diyorum her ismi geçtiğinde. Malmıyım neyim ben?! Sizde de oluyor mu böyle şeyler?
(4) 

Ingilizce lafı ağıza sokmak

cancan #1014849 
Hangi sıfatla benimle böyle konuşuyorsunuz beyefendi siz? Bu cümleyi nasıl ceviricez ingilizceye?
(2) 

Tek email çoklu kullanıcı

cancan #1013202 
Selam,

Şirketlerde oluyor ya tek bir tane email adresi var ama aynı maili birçok çalışan kullanıyor. Sorular o maile düşüyor. Maili gören yanıtlıyor falan. Bunu nasıl yapıyorlar? Outlookta var mı böyle bir özellik?
(1) 

Gönüllülük

cancan #1012912 
Latin Amerika ülkelerinde düzgün,güvenilir gönüllülük programları nelerdir? Nasıl başvurulur? AGH yap demeyin lütfen, onu yaptım. Latin Amerikada gönüllülük yapmak istiyorum.

Teşekkürler.
(10) 

Outdoor ayakkabi

cancan #1010808 
Su iki ayakkabida cok iyi indirim yakalim. Fakat yorumlari gormeden almak istemedim. Ikisinden birisini alayim diyorum ama ne dersiniz bu ikisi hakkinda? Alinir mi? En onemli soru bunlar kislik mi??

www.decathlon.com.tr ( bunu 120 TL ye alabiliyorum.)

www.decathlon.com.tr ( bunuda 160 TL ye alabiliyorum.)

Simdiden tesekkurler.
(1) 

E-book

cancan #986144 
"Treffpunkt Deutsch" isimli almanca öğrenme kitabını arıyorum. Eğer ingilizce konuşanlar için olursa süper olur. E-bookunu nerden buluruz bunun?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık