(1) 

Espresso makinesi danışıyorum

amsterdam otlu sigarası #1571639 
www.arcelik.com.tr

Merhaba

Evde en azından espresso, americano hazırlayabileceğim bir makine almak istiyorum. Bunu bir yakınım hediye edebilir. Çok kahve tüketirim. V40, french press, çekirdek öğütücü, mokapot vs kullandım. Basınçı kahve acılığını kokusunu aromasını severim.Evde olsun isterim. Havalı, uzun adları olan Espresso bazlı şeyleri çok bilmem ve aramam.

Bu cihazda gördüklerim:
-öğütücüsü var
-süt köpürtücüsü var


İnternette çok yorum bulamadım. Siz değerli kahve severlere danışmak istedim. Neden alınır, neden alınmaz?

Schengen vizesi seyajat sigortası

amsterdam otlu sigarası #1571074 
Merhaba

Avusturya için turistik vize alacağım. Belli sigorta şirketleri saymışlar. Kaza ve seyahat demişler. Axa’ya baktım, ayrıntılarda kaza kelimesi geçmiyor diye kafam karıştı. Bu şirketlerin standart seyahat sigortası paketleri bana uyacak mıdır? Yakın zamanda vizesi alanlardan yol gösteren olursa teşekkürler.
(3) 

Gürültü engelleyici

amsterdam otlu sigarası #1570352 
Selamlar

Çalıştığım ortam sağır edici derecede olmasa da genel olarak gürültülü. Alkışlar, efektler mevcut. Okuduğumu anlayamıyorum. Beni dışarıdaki gürültüden izole edecek ve konsantrasyonumu korumama yardım edecek bir kulaklık veya benzeri eşyaya ihtiyacım var. Bunun müzik çalması zorunlu değil çünkü zaten kulaklıkla müzik dinlememi doktor tinnitus sebebiyle yasakladı.

Gürültüyü engellemek için tavsiyelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
(3) 

Çok eskimiş büyük mobilyalardan kurtulma

amsterdam otlu sigarası #1567262 
merhaba

Evimde öğrencilik zamanlarından kalma devasa bir L koltuk (265x265) ve bir de eski ve lekeli ancak az çok iş gören bir çekyat var. Kedim sağ olsun bayağı yıpranmış haldeler. Letgo gibi uygulamalarda çok ucuz fiyata ilana koydum ama bu sefer de alacak kişilerin profilleri pek güven vermedi, bedava bile verecek olsam bu kişileri evime almak istemedim (indirme kaldırma, demonte, evden çıkarma, malı görme esnasında ister istemez ziyaret evimi etmeleri gerekecek, ancak güvenemiyorum. umarım anlarsınız derdimi).

bu istenmeyen mobilyalardan nasıl kurtulurum? hamal tutup çöp kenarına mı bıraksam?

yer şişli.
(3) 

thy iadesiz biletten 24 saat içinde cayma (hukuki)

amsterdam otlu sigarası #1567249 
merhaba,

iptal edilemeyen, değiştirilemeyen biletler aldık ancak ani bir terslik çıktı diyelim. bunu daha yeni aldık ve en kısa sürede iade etmek istiyoruz. bu konuda hukuki bir hakkımız var mı? sözleşmeden cayma hakkımızı kullanabiliyor muyuz?
(7) 

Avusturya vizesi

amsterdam otlu sigarası #1567238 
Avusturyanın çok zor vize verdiğini okudum. 5 kişiden biri alamıyormuş. Avusturyaya gitmeden başka ülkeden vize alsak avusturya bizi kapıdan reddedebilir mi?

Ya da bu vizeyi almak için kesinlikle taşınması gereken şartlar neler? Yakın zamanda alan varsa yardımcı olursa sevinirim.
(5) 

Carlsberg depozitosu

amsterdam otlu sigarası #1567237 
Son zamanlarda kaç lira? Evde 100 küsür şişe buldum. Bunları satmaya değer mi?
(6) 

Teflon tavaya alternatif

amsterdam otlu sigarası #1566765 
Merhaba

Paylaşımlı bir evde kalıyorum. Mutfak eşyalarını ben alıyorum ama gelen giden kullanıyor. Hor da kullanıyor. Teflonlar sürekli çiziliyor. Marketlerde tava diye hep teflon satılıyor. Çizildiğinde zararlı olduğunu biliyorum. Buna karşı ne yapılabilir? Sabahları yumurta yaparken akşamları sebze döndürürken nasıl tava kullanmalıyım ki bu dertlerle uğraşmayayım?
(2) 

ingiltere vizesi almak (daha önce reddedildim)

amsterdam otlu sigarası #1566513 
selamlar.

bu konuda birçok kaynak var ama güncel bilgiye ihtiyacım olduğu için sormak istedim.

önümüzdeki aylarda ingiltereye gezmeye gitmek istiyoruz 3-4 günlüğüne.

ben 2020 başında (daha korona patlamadan şubat ayı gibi) ingiltere vizesi başvurum reddedilmişti. aracı kuruluştan başvurmamak gibi bir salaklık yaptım ve herhalde belgeleri ingilizlerin istediği şekilde veremediğim için böyle oldu.

bu sefer tekrar başvurmak istiyorum ve garanti olsun istiyorum. sizce nereden başlamalı? hangi aracı kuruluşu tavsiye edersiniz? vize 140 dolar sanırım. aracılar ne kadar alıyorlar? ne derece garanti oluyor? anlatırsanız bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
(1) 

macos'ta masaüstü bazen kayboluyor

amsterdam otlu sigarası #1566154 
selam

1 senedir kullanıyorum ama halen biraz acemiyim.

son zamanlarda ortaya çıkan bir sorun bu. birkaç gün yeniden başlatmadan kullanınca masaüstüne geri döndüğümde simgeleri kaybolmuş, sol üstteki menüyü de yok olmuş buluyorum. sağdaki bildirim ve tarih kısmı duruyor sadece. yani bir nevi windows explorer durmuş gibi desem, o da değil. finder ve diğer uygulamalar çalışıyor. ama sol üstte menüleri çıkmıyor. ve masaüstü dediğim gibi kayıp. bunu geri getirmenin yeniden başlatma haricindeki yolu nedir? ve sorunu nasıl çözebilirim? saygılar sevgiler.
(1) 

Büyükada bisiklet kiralama

amsterdam otlu sigarası #1565935 
Merhaba

Adaya gidiyoruz. Güvenilir bir bisiklet kiralama dükkanı var mı tavsiye edebileceğiniz?
(1) 

icloud sorunum

amsterdam otlu sigarası #1565829 
selamlar


macbook'umun masaüstünü icloud ile eşleştirdim. fakat bazen, hatta çoğu zaman masaüstündeki dosyalar sadece icloudda yer alıyor ve ben ancak ben açmaya çalışınca bilgisayara yükleniyor. bu da vakit alıyor açıkçası. özellikle 30-40 mb'tan büyük dosyalarda bazen indirmek dert oluyor.

ben icloud'u daha çok iphone üzerinden bilgisayar masaüstüme erişmek için kullanmayı amaçlıyorum. yani masaüstümdeki dosyalar hem icloudda hem macbookta dursun, macbooktan silinmesin istiyorum. böyle bir şey mümkün mü?

İntimissimi benzeri ürünler arıyorum

amsterdam otlu sigarası #1565732 
Selamlar

Aradığım ürün aslında düz şeffaf siyah balensız sütyen. Fiyatı uçuk olmayan ama görece kaliteli bir şey istiyorum. Trendyoldaki ürünlerden çok emin olamıyorum. Tavsiyelerinizi alabilirim.
(4) 

ikinci el otomobil alırken güven meselesi

amsterdam otlu sigarası #1562719 
merhaba

ilk otomobilimi almayı düşünüyorum. çok bütçem yok, clio, corsa türevlerine bakacağım. ancak arabalardan hiç anlamadığım için sarı site benim için bir bilinmezlik kara deliği gibi. beni bu "kazıklanır mıyım", "araba elimde kısa süre sonra bitmez sorunlarla kalakalır mı" açmazlarından kurtaracak bir güvenilir, komisyonu öldürmeyen, ekspertizli ikinci el satışçısı var mı? ya da başka bir yol?

yer: istanbul
(4) 

Psikiyatri ve özel sigorta

amsterdam otlu sigarası #1562644 
Merhaba

Şirketin yaptığı özel sigortayı kullanarak sürekli gittiğim bir özel hastanede muayene olamadım. Normal ücret istediler. Tüekiye Sigorta kullanıyorum. Psikiyatriyi karşılayan bir hastane veya klinik biliyor musunuz, yer İstanbul Avrupa yakası. Ksküdar ve Kadıköy de olur.
(2) 

bir sitede bıraktığım izler

amsterdam otlu sigarası #1562480 
bir siteye tekrar girdiğimde beni tanımasın istiyorum.

bunun için yaptıklarım:

ip değiştirmek /modemi açıp kapamak /vpn kullanmak
cookie'leri ve bütün geçmişi silmek veya tarayıcıyı gizli oturumda kullanmak


bunlar dışında ne yapılabilir?
(1) 

MacOS - Menu Bar'daki ikonlarım kayboluyor (kendi kendine kapanıyor)

amsterdam otlu sigarası #1562025 
Merhaba,

Menu bar'da aylardır kullandığım birkaç uygulama var. Bunlardan ikisi:
Coin Tick ve
Lightshot screenshot.

Bunlar son 1 haftadır durup dururken menu bar'dan hem kaybolup hem de kendi kendine kapanır oldular. Açıyorum ama tekrardan kapanıyorlar. Bunların hep açık kalması için nasıl bir çözüm bulabilirim? Teşekkürler.
(9) 

durumu iyi ailenin çocuğu fakir düşünce ne oluyor?

amsterdam otlu sigarası #1561957 
selamlar

mesela etiler'de, moda'da ev alabilmiş, 80-90-2000'lerde mühendis vs olmuş, iyi konumlarda çalışan, belki yönetici olmuş iki maaşlı profesyonelin çocuğu büyüyünce pek bir baltaya sap olamamış ya da diyelim ki öğretmen, sosyal bilimlerde akademisyen vs. gibi daha vasat para kazanacak, lüks bir hayatı karşılayamayacak bir işi olmuş. anne babadan gelen para kesilince bu çocuklar ne yapıyorlar? var olan, alıştıkları yaşam seviyesini kazandıkları parayla karşılayamayacaklarını anlayınca ne yapıyorlar? böyle birini anlatan dizi film vs aklınıza geliyor mu?

iCloud ile ilgili genel sorunum (yavaşlık, yüklememe vs)

amsterdam otlu sigarası #1561875 
Merhaba

Uzun zamandır iPhone kullanıyorum. 6 ayı geçkin süredir de macbook kullanıyorum. iCloud'a da birkaç senedir üyeyim.

Bu tür sorunları iPhone ile de yaşıyordum ancak MacOS'e geçince iyice ayyuka çıktılar.

Başlıca problemim şu aslında, eşitlediğim dosyalara rahatça ulaşamıyorum. Örneğin Macbook'ta masaüstümü cloud ile eşitledim. Ancak buradaki bir PDF'i iphone'daki files klasöründen bulup telefona indirmek istediğimde bazen dakikalarca indirmiyor ve tepkisiz kalıyor (dönüp duran işaret çıkıyor), bazense hiç indirmiyor ya da geçen süre sonunda "indiriyor mu" diye artık takip etmediğim için indirip indirmediğini bilemiyorum.

Özetle o dosyaya o an ulaşmam gerekiyor ama ben ulaşamıyorum ve bazen de mağdur oluyorum. Bu noktada "iCloud bunu yapamıyorsa ne işe yarıyor ki?" diye soruyorum kendi kendime.

Bu sorunu ve benzerlerini siz de yaşıyor musunuz? Bir çözümü var mı?
(1) 

ajda pekkan hiç sezen aksu şarkısı söyledi mi?

amsterdam otlu sigarası #1561480 
söylediyse hangisi veya hangileri, teşekkürler :)
(5) 

Camiden gelen şarkı söyler gibi ses

amsterdam otlu sigarası #1561404 
selamlar

dini bilgim ve ilgim pek fazla değil. yaşadığım semtin nadir camilerinden biri evime çok yakın. arada sırada ve de şu an (20.55) mikrofona konuşan kişiden şarkı söyler gibimsi sesler geliyor. şöyle bir ses: bir erkek sesi şarkılı nağmeli birkaç kelime söylüyor da sonra susuyor. 10 sn sonra yine bir şeyler söylüyor mesela "Alllaaahhh..." gibi bir şey diyor sonra susuyor. bu konuşan kişi ne yapıyor? merak ettim çok, açıklarsanız sevinirim.
(3) 

Macos Dolar//Lira widget'ı

amsterdam otlu sigarası #1560640 
selam

macbook air kullanıyorum. sürekli google'a bakmak yerine dolar/tl kuru sürekli gözümün önünde olsun istiyorum. böyle bir şey mümkün mü? teşekkürler.
(7) 

Döviz bürosu vs. Banka

amsterdam otlu sigarası #1560403 
650 Dolar bozduracağım. Bankalarda makas çok açıldı diye döviz bürosuna gittim ama orada gördüğüm fiyatlar banka app’indeki fiyatlardan daha da kötüydü. Bu hep böyle mi? Yine banka mı avantajlı oluyor?

Döviz bürosu: Osmanbey’deki birkaç döviz bürosu
Banka: Finansbank Enpara
(2) 

Apple TV

amsterdam otlu sigarası #1559801 
Selamlar

Aldığım macbook’u 2018 model samsung 4k smart tvme bağlamak için bir apple tv almak istiyorum. Sahibinden.com’daki herhangi bir 4k apple tv işimi görür mü? Bu amaçla alıyorsam neye dikkat etmeliyim? Teşekkürler.
(10) 

150 bin lira civarı birikmiş para

amsterdam otlu sigarası #1547726 
Bu parayı kriptodan aniden kazanmıştım geçen sene. Öyle bekliyor. Evet biliyorum çok az. Dolarda altında duruyor, orada da eriyor. Araba alacak param yok, binecek zamanım ve isteğim de yok. Ev için çok az. Telefonum bilgisayarım da yepisyeni. Bu parayı ne yapsam? Durmaya devam mı etsin? Batıyor durdukça :(
(1) 

macbook air'de gözünüze çarpan kampanya indirim vs

amsterdam otlu sigarası #1542779 
selamlar

m1 macbook air alma düşüncesindeyim. çoğu yere baktım ama yakın zamanda karşılaştığınız gözünüze çarpan bir avantaj varsa ve cevap olarak paylaşırsanız sevinirim.
(4) 

basit istatistik grafik sorusu

amsterdam otlu sigarası #1541056 
Selamlar. ben bu dersi ilk kez alıyorum çok basit bir istatistik dersi. burada skew konusunu işliyoruz. anlamadığım şey, benzer notların nasıl en yüksek notların sağına soluna da rastgele dağılabildiği. neden notlar boy sırasıda dizilmiyor tabloya? sevgiler.
(3) 

eski tip ehliyet yenileme

amsterdam otlu sigarası #1538449 
selamlar bunu yenilemek için de sağlık raporu gerekiyor mu? yoksa sadece fotoğrafla gitsek yeterli mi?
(1) 

akşam çay içmelik düzgün mekan (istanbul)

amsterdam otlu sigarası #1537807 
selamlar

avrupa yakası beşiktaş-levent civarlarında, iki yetişkin oturup sakin sakin güzel demlenmiş çay içeceğimiz bir yer arıyorum. starbucks, 3rd wave kahveci gibi değil de avrupa'da gördüğüm, raflarında onlarca farklı çay tenekesi olan güzel mekanlar aklıma geliyor. bizde öyle bir yer var mı bildiğiniz? olmadı midpoint ayarı yerler de tavsiye edebilirsiniz hatta midpointe git falan diyebilirsiniz.

teşekkürler
(4) 

ilk arabasını alacak olana tavsiye

amsterdam otlu sigarası #1537658 
merhaba

32 yaşındayım. şişli'de yaşıyorum. işim gücüm var ama yaşadığım yer dolayısıyla henüz hiç araba almaya yeltenmemiştim. ehliyetim de var ama biraz ders de almam lazım. şimdi ötv indirimi gelirse sıfır arabayı kaçırmayayım diyorum. arabalardan hiç anlamam. dış görünüşü güzel olsun, beğeneyim isterim. ötv indirimi gelince bana kalsa gidip bir fiat 500 alırım. bu arabayı çok beğeniyorum çünkü. sizce nasıl bir araba? buna benzer ya da farklı tavsiyeler verebilirseniz sevinirim. teşekkürler.
(1) 

Amoy soya sosu arıyorum

amsterdam otlu sigarası #1536654 
Son zamanlarda süpermarketlerde gören oldu mu? Benim yakınımdaki iki migrosta da bir anda yok oldu. Nerede bulabilirim biliyor musunuz?
(6) 

önerdiğiniz tavuk yumurtası markası

amsterdam otlu sigarası #1536604 
Selamlar soru başlıkta :) En iyi, en kalitelisi hangisidir sizce, nerede satılır?
(1) 

“Sıradan” vakıf üniversitelerinde ingilizce sosyal bilimler

amsterdam otlu sigarası #1536348 
Selamlar

Çoğu vakıf üniversitesinde sosyoloji, psikoloji gibi bölümler tamamen ingilizce fakat bunların bazısına son yerleşen 150 bin, 250 bin gibi sıralamalarda oluyor. Bu seviyedeki bir öğrencinin Hazırlık sınıfında öğrenebileceği ingilizce de muhtemelen lisans eğitimi için çok yeterli olmayacaktır (belki tam tersidir emin değilim). Bu durumda bu bölümlerde dersler nasıl işleniyor? Hocalar dersin özetinin özetini mi anlatıyor? Öğrencilerden beklentiler düşük mü oluyor? Biraz anlatabilirseniz sevinirim hoca veya öğrenci bakış açısından da olabilir.

Elektronik müzik çalan dans mekanı

amsterdam otlu sigarası #1533690 
Selam

İstanbul’da yabancı arkadaşlarımızla gece gidilebilecek, eli yüzü düzgün (ne bileyim genel kitlesi eğitimli aklı başında şehirli insanlar olan) kaliteli mekanlar nerelerdir? Bir miktar araştırma yaptım ama buraya da sormak istedim. Teşekkürler
(1) 

istanbul'da kadın için hamam

amsterdam otlu sigarası #1533617 
yabancı kadın arkadaşım için hamam arıyorum.

çmberlitaş, galatasaray vs değil de böyle hem mahalle arasında olup halkın da gittiği hem de astronomik ölçüde turistik olmayan, herkese aynı ücreti uygulayacak türden bir yer arıyorum.

üsküdar, beyoğlu, fatih ve civarındaki tavsiyelerinizi alırım. sevgiler.
(1) 

airbnb ve vergiler

amsterdam otlu sigarası #1532430 
selamlar

airbnb'de senelik kaç lira kazandıktan sonra vergi vermek gerekiyor? ya da 3-5 bin kazandıktan sonra kapınızın yıllar sonra çalınıpp sen gel bakalım dendiği oldu mu?
(1) 

Demirdöküm kombi tavsiye eder misiniz?

amsterdam otlu sigarası #1530632 
Selam kullananlar kullanmış olanlar.

Bana ademix model kombi önerildi. Ne dersiniz ne tavsiye edersiniz arıza çok çıkarır mı Demirdöküm iyi marka mı? Memnun musunuz?
(2) 

Üniversite affı

amsterdam otlu sigarası #1530467 
Merhaba

Daha önce yarım bıraktığım bir master programı var. Halihazırda lisans öğrencisiyim. Aynı zamanda bu mastera geri dönmek için de başvuruda bulunabilir miyim?
(2) 

Yeni kombi alırken dikkat edilecekler

amsterdam otlu sigarası #1530306 
Selamlar

24 senelik kombim bozulmuş. 6 senesi benle geçti. Ben kiracıyım. Ev sahibim yeni kombi bak bir şeyler alalım dedi. Ben de çok anlamıyorum nedir ne değildir, mesela eca’nın başlıkta aynı özellikte sunulan 2 kombisi var ama arada 1000 2000 tl fark var. Bacalı bacasız var. Biraz kafam karıştı. Fiyatlar da benzer hep, 9000-11000 arası. Dikkat edilecek nokta ya da ürün tavsiyenizi alırım

Ev 90-100 metrekare. 2 cepheli güney ve doğuya bakıyor.

Galata-Kuledibi-Tünel bölgesinde mekan tavsiyesi

amsterdam otlu sigarası #1529082 
Selamlar

Yeni tanıştığım biriyle date için gidebileceğim bir bar tavsiye edebilir misiniz?

Fazla kasıntı olmayan, kokteyl bira türü şeyler bulunan, düzgün ve rahat bir mekan arıyorum hani örneğin nişantaşı kozmonot benzeri.
(4) 

Vakıf üniversitesinden başka vakıf üniversitesine yatay geçiş

amsterdam otlu sigarası #1528326 
Selamlar

Bir vakıf üniversitesinde %50 burslu hukuk okuyorum. İlk iki dönem bitti. GANO 3,46 geldi. Çok uçuk olmasa da yüksek sayılabilecek bir ortalama. Bu ortalamayla benimkinden daha pahalı okullara gidip “beni düşük bir ücrete ya da burslu olarak alır mısınız” gibisinden başvuru yapılabiliyor mu? Yani hiç bilmiyorum böyle şeyler var mı, cahilliğimi bağışlayın sıfır bilgiyle soruyorum. Cevaplarsanız mutlu olurum teşekkürler.
(2) 

carlsberg luna beşiktaş şişli

amsterdam otlu sigarası #1527157 
beşiktaş şişli bölgesinde bunu satan tekel gören varsa da söylerse çok sevinirim teşekkürler.
(2) 

İstanbul avrupa yakası cafe tavsiyesi

amsterdam otlu sigarası #1526393 
Selamlar

32 yaşındayım. Çok kafelere gittim. Gittiğim kafelerde gördüğüm iş bilmez personelden, kötü hizmetten, kötü temizlikten ve suratsızlıktan artık hiç memnun değilim. Tamam hepimiz fakir ve mutsuzuz, orada çalışanlar daha da zor durumda da bu havayı bari kırk yılda bir eğlenmek için çıkınca hissetmeyeyim.

Önemli bir görüşme yapmam lazım. İstiyorum ki ortam düzgün olsun. Nişantaşı’nda sürekli gittiğim cafelerden yukarıda anlattığım gibi. Gerekirse bir kahveye 100 lira vereyim ama insan gibi hizmet ve muamele göreyim. Bana böyle bir yer biliyorsanız tavsiye eder misiniz?
(2) 

çamaşır makinesi yüksek devir

amsterdam otlu sigarası #1522889 
selamlar,

ilk defa yüksek devirli bir makine aldım. aklıma gelen soru şu oldu,

programlarda yüksek devir seçince giysiler ciddi olarak daha fazla zarar görüyor mu yoksa tek fark elektrik tüketiminin artması mı oluyor?

teşekkürler.
(7) 

1. Dünya savaşını kaybettiysek 18 mart niye önemli?

amsterdam otlu sigarası #1517306 
Orada kazandığımız zafer 1. Dünya savaşı kaybedildiği için sonuçta bir işe yaramamış olmadı mı? Savaşı kaybettiğimize göre bu zafer mağlubiyeti öteleyince ileride boş yere bir sürü insan daha ölmüş olmadı mı? Mondrostan sonra çanakkale geçildiyse bütün bu anılan şehitler yok yere ölmüş olmadı mı? Tam fikir oluşturamıyorum, Bu konuda kafam çok karışık, cevaplarsanız çok sevinirim.
(3) 

TETT’si geçen bira kiti

amsterdam otlu sigarası #1516579 
Selam

Butik muntons export kitin tett’si 2 ay geçmiş. Mayanınki 6 ay geçmiş. Sizce tadında büyük sorun olur mu daha önce deneyimleyen var mı?
(7) 

Telefonun başında saatlerin fark etmeden geçip gitmesi

amsterdam otlu sigarası #1515789 
Size de oluyor mu? Öneri çare falan beklemiyorum. Tavsiye de.

Mesela sabah kalkıyorsunuz, bugün Cumartesi, şunu şunu yapsam diye kuruyorsunuz. Kahvaltı yapıyorsunuz vs. Saat 10 buçukta telefona şöyle bir bakayım diye elinize alıyorsunuz ve bingooo saat 15.00.

Bu benim çok başıma geliyor. Size de sıkça oluyor mu?
(10) 

ukrayna'daki çatışmanın çok kıytırık durması

amsterdam otlu sigarası #1515401 
yani rusya istese ukraynayı 2 günde dümdüz edip içinden geçer gider gibime geliyor. böyle sündüre sündüre gitmelerindeki sebep nedir?

bir de sürekli "konvoylar vuruldu" diye haber çıkıyor. koskoca rusya konvoylarının güvenliğini nasıl sağlayamaz? bir sürü uçakları, hava savunma sistemleri var, bayraktarları indirmek, konvoylara hava güvenliği sağlamak bu kadar zor mu?

twitter sorunu (tweete gelen bütün cevapları görme)

amsterdam otlu sigarası #1514949 
selam

chrome kullanıyorum.

eskiden bir tweetin linkine tıklayınca ona gelen bütün cevapları da altında görürdüm. twitter artık buna izin vermiyor. altta birkaç cevap, sonra da ilk tweete benzeyen popüler başka tweetler listeleniyor. diğer cevaplara ulaşmak için sürekli "diğer cevapları göster" gibi bir butona tıklamam gerekiyor ve her seferinde ancak 2-3 yeni tweet gösteriyor. kabul edersiniz ki bu çok uğraştırıcı oluyor.

bunun başka daha kolay bir yöntemi var mı?

-farklı link kullanmak
-tweete farklı yerlerden ulaşmak
-alttaki "benzer tweetleri gör" kısmını kapatmak

bunları nasıl yaparım bilmiyorum. yöntemi olan yol gösterirse çok sevinirim.
(4) 

medium.com nedir?

amsterdam otlu sigarası #1514930 
selamlar

twitter'da kripto dünyasıyla ilgili ama başka alanlarla da ilgili blog yazıları çoğu zaman bu sitede paylaşılıyor. dikkatimi çekti, yıllardır görüyorum ama artık daha bir çok görüyorum.

burayı başka bir blog uygulamasından farklı kılan özellikler nelerdir? iyi tarafları kötü tarafları nelerdir?

biraz karmaşık bir görüntüsü var gibi, buraya da sorayım özet cevaplar alarak ona göre fikrimi oluşturayım dedim. teşekkürler şimdiden.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık