(4) 

Düşük kredi puanı

anarkokombi #1583405 
Merhabalar

Kredi planının düşüklüğünden dolayı kredi çekemiyorum. Ama acil derecede de krediye ihtiyacım var 100k kadar

Bildiğiniz herhangi bir platform üzerinden yapabileceğim bir işlem var mıdır? Yahut bu gibi durumları göz ardı edip kredi çekebileceğim bir banka var mıdır bildiğiniz??
(3) 

kapalı android telefonu bulma

anarkokombi #1564275 
arkadaşım motorla giderken telefonunu düşürüyor. telefonu kapalı bulabilme imkanımız var mıdır? nasıl buluruz yardımcı olursanız sevinirim
(3) 

hatırlanmayan şarkı

anarkokombi #1558288 
Bir şarkı arıyorum. Disturbed miydi , limb bizket miydi hatırlamıyorum. Ama videoda böyle sahne performansı gibi bir ortam vardı ve bass gitaristin bassının klavyesi ışıklı, sanki neonlu gibi birşeydi. yavaş bir girişi olup sonra çok yükselen bir şarkıydı. kurbanınız olayım bulun şu şarkıyı kurtarın beni bu ızdıraptan
(3) 

Kadın grup

anarkokombi #1555440 
Bir gurp vardı. İsmi ve şarkı adını hatırlamıyorum. Ama video da bir kapak resimleri vardı. 3 kadın arabaya yaşlanmış birinin elinde cümbüş gibi bir enstrüman vardı. Şarkı yanlış hatırlamıyorsam coverdı.

İki gündür aklımı kaçıracağım bir türlü bulamadım
(1) 

kanser

anarkokombi #1487979 
Babam 4. evra mide kanseri(taşlı yüzük).Sol ayak kemiğinde metastaz mevcut. bununla ilgili radyoterapi gördük. ayrica onkoloji uzmanı birde kemik ilacı verdi xgeva isimli.

benim sorum ise şu; Bu xgeva adlı ilacın bölgedeki etkisi ne olacak onu bilmiyorum. Bu ilacı kullanmalı mıyız? ilacın ücretli olması beni Biraz şüphelendiriyor(hiçbir hocayı zan altında bırakmak istemem).

ayrıca yan etkilerini nasıl azaltabilirim
(3) 

Damar yoluyla beslenme

anarkokombi #1477758 
Babam mide kanseri ve ne yerse kusmakta. Özel hastanede görevli bir doktor hanımdan danışmanlık aldık. öncelikle damar yoluyla beslenme yapılacak ve yatış vermek durumundayız dediler. ancak 1 hafta kadar yatın dediler. damardan beslenme bu kadar kısa sürede olumlu sonuç verir mi? ayrıca bu işlemi yani damardan beslenmeyi evde yapamaz mıyız? Özel hastane masraflarını en fazla bir hafta kaldirabilirim ve baska çarem yok. ayrica bu tedaviyi devlet hastanesinden alamaz mıyım?

Bilgilerinize çok ihtiyacım var. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
(2) 

Damar yoluyla beslenme

anarkokombi #1477647 
Babam mide kanseri ve ne yerse kusmakta. Özel hastanede görevli bir doktor hanımdan danışmanlık aldık. öncelikle damar yoluyla beslenme yapılacak ve yatış vermek durumundayız dediler. ancak 1 hafta kadar yatın dediler. damardan beslenme bu kadar kısa sürede olumlu sonuç verir mi? ayrıca bu işlemi yani damardan beslenmeyi evde yapamaz mıyız? Özel hastane masraflarını en fazla bir hafta kaldirabilirim ve baska çarem yok. ayrica bu tedaviyi devlet hastanesinden alamaz mıyım?

Bilgilerinize çok ihtiyacım var. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
(3) 

postmodenizm

anarkokombi #1467322 
postmodernizm ve modernizm ile ilgili onerebileceginiz kaynak var mıdır? makalede olur. simdiden teşekkür ederim
(7) 

Film sitesi

anarkokombi #1464866 
Bir site arıyorum ben . Arka fonu mavi renkti ve genelde böyle kıyıda köşede kalmış festival filmleri paylaşılıyordu. Mubi değil onu belirtmek isterim .

sinefil arkadaşlardan da önerebilecekleri site varsa bakmak isterim . İyi akşamlar ve sağlıklı günler dilerim
(2) 

MS tanısı için doktor arkadaşlardan yardım

anarkokombi #1441997 
Bir arkadaşım MS şüphesi ile tetkikler yapıldı rica etsem raporları yorumlayabilir mi doktor arkadaslar .
(3) 

çörekotu yağı

anarkokombi #1434595 
Çörekotu yağı kullanıp memnun oldunuz mu ? Babam mide ağrısı çekiyor . Ayrıca taşlı yüzük denilen mide kanseri çeşidi teşhisi de kondu maalesef bağışıklık kuvvetlendirmek maksadı ile kullanmayı düşünüyorum . Acaba faydalı olur mu ? kullananiniz var m
(11) 

akçiğer kanseri

anarkokombi #1429075 
Bugün babamın rahatsizlanmasindan dolayi gittigi hastanede onkoliji servisine yönlendirmişler . Yemin ederim ne soracağımı bile bilmiyorum . Doktor, hastane, ilaç... yönlendirme, bilgi verme imkani olan varsa ne bileyim doktor adi hastane falan . lutfen yardimci olun.
(3) 

kefir

anarkokombi #1418029 
Son bir haftadır kefir tüketiyorum lakin aklıma takılan şu oldu;Acaba marletten satın aldığım ürünler katkı maddesi içeriyor mu ? evde yapsam daha mı sağlıklı olur ?

bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum.
sağlıklı günler dilerim.
(2) 

Cep şişe viski

anarkokombi #1374185 
Hani bu otellerin mini barlarında olan viskiler varya ? Bunlarda son kullanma tarihi oluyor mu?

Normal de alkolü uzun süre bekledikten sonra da tukemisligim var ama bunlarda sıkıntı oluşturabilecek bı durum var mıdır ?
(2) 

Cilt kabarması ile ilgili sorun

anarkokombi #1304944 
Bundan 1 ay öncesine kadar her sey yolunda idi. Lakin daha sonra bir yerim kaşındığında kaşınan yerin cevreside kaşınıp ince ince batmaya başladı. Ayrıca kaşınan yer sonradan kabarıyor.

Acaba alerjik bir durum mu ? Cildiyeye gideceğim lakin bulunduğum yerdeki doktor izinde Ben de burada bir sorayim dedim .

Cevaplarınız için şimdiden cok tesekkur ederim . Iyi akşamlar herkese
(11) 

Reflü belasını yaşayan arkadaşlar ?

anarkokombi #1264172 
Bu rahatsizlikla ilgili yaptığım araştırmalarda nelerin yenmemesi ve nelerin icilmemesi ile bilgiler vardı. Bazı ilaçların etkilerinden bahsetmisler. Benim sorum şu ki, ilaç kullanmayan bir arkadaşım var. Onu rahatlatacak herhangi bir yiyecek yahut içecek var mı?

Bu sorunu yaşarken şunu yaptım rahat ettim dediğiniz birsey varsa cevaplarınızı esirgemezseniz çok sevinirim .

Şimdiden çok teşekkür ederim.
(5) 

Çiçek sepetini kullananlara bir soru ?

anarkokombi #1263808 
Bu sitedeki çiçekçiler ile birebir irtibata geçiliyor mu acaba ? Birde Bu siteyi kullananlar özel günler dışında herhangi bir siparise sorun yaşadıniz mi?
(2) 

Bayanlara hediye meselesi

anarkokombi #1263009 
Aynı soruyu sormaktan sizi bıktırmış olabilirim lakin başka soracağım kimsem yok.

Bayan bi arkadaşıma hediye almak istiyorum lakin klişelerin dışında özel birsey olsun istiyorum . Sizinde fikirlerinizi bekliyorum

Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler.
(1) 

Amway kullanıcılarına ufak bir soru

anarkokombi #1262536 
Amwayin sattığı vitaminleri kullanan ve memnun olaniniz var mı acaba?
Ayrıca bu ürünlere doğal ve kimyasal olmamakla ovunuldugu söyleniyor ne denli dogrudur?

Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi gunler .
(12) 

Doğum gününde kadına ne alınabilir?

anarkokombi #1260676 
Arkadaşım için alabileceğim ama klişelerin dışında olacak bi hediye ne olabilir ? Çanta, elbise, parfüm gibi şeylerin dışında birseyler olsun istiyorum ama aklıma birsey gelmiyor maalesef .

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

Altının çekim kuvveti

anarkokombi #1257423 
Neodyum mıknatıs ile altının itim veya çekim kuvveti olur mu?

Bunun dışında altını iten yahut çeken bir element var mı ?
Cevaplar için teşekkürler
(3) 

Deniz kuvvetleri komutanlığıda askerlik

anarkokombi #1257264 
Benim kisa dönem askerlik iskenderun deniz kuvvetleri komutanlığına çıktı . Burada askerlik yapan var ise bilgilendirecek birkaç mesajinizi beklerim . Şimdiden ellerinize sağlık der ve teşekkür ederim .

Ayrıca muhafiz yazıyordu benim için nasıl bir gorevlendirmedir bu onu da söylerseniz sevinirim . Hoşça kalın .
(5) 

Iş yerindeki sorun

anarkokombi #1014981 
Izmirdeyim . Lisansım bu sene bitti ve yüksek için çalışıyorum . Öğrenciyken üniversite nin bünyesinde çalıştım parami kazandım ve okudum . Sağ olsun ailem hep destekledi ama yük olmamaya çalıştım hep. Bu sene kardeşim de Üniversiteye başladı. Yani ekonomik olarak ailem daha da parçalı bir yapı aldı. Zaten pek de bütün bir halı yoktu ya neyse...
Velhasıl ben mezun olduktan sonra da bi işe girip kendimi döndürmek istedim . Yani dil kursu, kardeşime para gondermek , kira vs. Ve üniversite de çalışan is arkadaşım abiler sayesinde bir pastaneye girdim

Çalıştığım yerdeki herkes öküz . Herkes asagilayacak adam , laf sokmaya yer arıyor. Müdür tam bir mağara adamı . Ve ben kendilerini kullanan bir kabilenin ortasına düşmüş gibiyim . Herkes bir laf söylüyor.

Ne yapayım ya ben ? Ne ? Ben kimseye minnet etmem . Müşterinin biri 3 çay icse 2 içtim dese ben tamamlarim laf isitmemek için .

Ulan çok doluyum amk. Siz siz olun ezmeyin kimseyi is yerinde .

Kusuruma da bakmayın Kafa sisirdim gece gece
(4) 

internet baglatmak

anarkokombi #1000828 
Ben internet baglatmak için ttnet'e başvuru yaptım lakin boş port olmadigindan başvuru geçersiz oldu ve beklemem söylendi. Bundan dolayı ben de Superonline veya uydunet'e başvuru yapmaya karar verdim . Sizce aynı sorunla karşılaşır miyim yani bu şirketlerde bulunduğum muhite port sağlamama gibi bir durum olur mu ?

Ayrıca memnun oldugunuz internet paketlerinizi de söylerseniz mutesekkir olurum . Iyi gunler hepinize
(1) 

Sihirbaz ve medyumlarin hileleri

anarkokombi #967051 
Yaşlı bir adam vardı eski ilizyonistlerin. Bu adam medyum ve sihirbaslarin hilelerini buluyor açık ediyordu insanları. Ayrıca kendisinin hilesini bulamadığı ilizyonistlere de 1 milyon dolar vereceğini vaad ediyordu. Bu abinin adı neydi ? Bilenlerin bilgilendirmesi beni fazlası ile memnun edecektir. Şimdiden teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
(3) 

kampçı arkadaşlara sorulur .

anarkokombi #964339 
Ben arkadaşlarımla ilk defa olmak üzere kampa gidiyoruz . Gökova'ya gitmeyi düşünüyoruz. Şimdi size sorum ; biz kampa giderken neler almalıyız çadır mat ve tulumdan başka. Yani unutmamamiZ gereken ve lazım olacağını düşündüğünüz şeyler nelerdir. Tecrübelerinizden faydalanabilirsek sevinirim . Şimdiden tesekkurler
(1) 

Bilgisayar bataryası

anarkokombi #953417 
Arkadaşlar benim Toshiba bilgisayarın bataryası bozuldu ben gitti gidiyorda bazı Bataryalar buldum lakin benim bataryası arkasında Dc 10.8/10,8 = 4000 mAh yazıyor. Nettekiler ise 4400 mAh yazıyor bir sorun olur mu ? Ayrıca güvenilir bir siteden bunu temin edebilir miyim ?
(4) 

gittigidiyor

anarkokombi #947300 
Gittigidiyordan aldigimiz aldigimiz ürün sahte çıktı ve biz bunu geri iade ettik lakin satıcı buna karşı bir kıllık çıkartır mi ?

Yani parayi alamama gibi bir durumumuz var mı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .
(4) 

Psikologlar ve psikiyatristler

anarkokombi #943198 
Bugün bir hocanın konuşmasına denk geldim de şöyle bir şey söyledi. Almanların 1940 li yıllarda Türkiyede yaşlı kişilerden 1 dolar karşılığında rüyaların dinleyip Türk milletinin psikanalitik durumunu araştırıyorlar dedi. Bu konu hakkında bi fikri olan yahut okumuslugu olan var mı?

Yesillendirmenizi bekler, herkeze iyi geceler dilerim
(1) 

ingilizce bilip biraz vakti olanlar

anarkokombi #942776 
sayın duyuru sakinleri. Arkadaşımın bir ödevi neticesinde yapması gereken çeviride takıldığı bir kısım olmuş. zahmet olmazsa yardım edebilir misiniz.

metin şöyle: "cooperation among all concerned,including workshops where the taxonomy of subgenus penicillium was extensively studied led to something approaching consensus by 1990. publication of the NCU list provided a degree of stability not previously seen. minor changes, including splitting off of new species, are still to beexpected but it is unlikely that major changes in the taxonomy of subgenus penicillium will occur in the foreseeable future.
because changes in names and concepts since pitt was published have been much greater than in other subgenera, differences between this edition of the guide and pitt are listed below."


şimdiden çok teşekkür ederim . iyi akşamlar. zaman ayırdıgınız için sağolun
(2) 

biyolog arkadalar doktor arkadaşlar

anarkokombi #931787 
arkadaslar ıyı akşamlar.benım genetıkten odevım var ve sızlerden yardım ıstıyorum.ödevim şudur: kalıtsal hastalık bulup o hastalıgın hangı kromozomda sorun olusturduğuyla ılgılı bır odev. orak hucrelı anemı ,down sendromu gbı bılınen hastalıkları kabul etmemekle bırlıkte daha farklı seyler istemekte. yardımcı olursanız çok ama çok iyi olur abilerim ablalarım. şimdiden çook teşekkur edıyorum. iyi geceler diliyorum
(2) 

makaleler arıyorum

anarkokombi #922491 
sayın duyuru sakinleri ben tarih makaleleri yayınlayan siteler ve pdf'i bulunan tarih dergileri arıyorum . birkaç siteye ulaşmayı başardım . bir de sizin fikirlerinize danışayım dedim.

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler. esen kalın.
(11) 

kahve müptelalarına sorulur?

anarkokombi #901046 
ya ben uzun süredir french press ile evimde kahve yapıp içiyordum. kahve dünyasından starbucks'tan falan alıp alıp deniyordum. amacım farklı şeyler denemek yani bildiğimden değil hani.

siz duyuru sakinlerinin beğendiği kullanıp tavsiye edebileceği kahveler var mı?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

ekonomi sayfaları

anarkokombi #897719 
ekonomi sayfaları neden gazetelerde hep siyah-beyaz oluyor? var mı herhangi bir açıklaması bunun yoksa spontane olan bir durum mu?
(2) 

ne güzel de yağmur yağıyor be.

anarkokombi #895934 
var mı dostlar izmirde olup bornova da ikamet eden . gelin çekelim biraları. canı sıkılanları beklerim
(1) 

duyurunun yardım sever insanları

anarkokombi #895923 
Ben süleyman seyfi öğün'ün makalelerine ulaşmak istiyorum lakin hep köşe yazıları önüme çıkıyor. şöyle herhangi bir dergide yayınlanan makaleleri elinde olan ya da nerde bulabileceğimi bilen varsa yardım edebilir mi?

belki aranızda öğrencisi olan bile vardır?
(3) 

unut beni

anarkokombi #893669 
(3) 

bir kitabın pdf'ini arıyorum

anarkokombi #890130 
ya halil inalcık'ın Osmanlı İmparatorluğu'nun Ekonomik ve Sosyal Tarihi adlı kitabının pdf'ini arıyorum . çok pahalı iki cildi 130 lira kadar . nasıl bulabilirim bunu ?

bir fikri ya da elinde olan yardım etsin lütfen.
(2) 

e-kitap okuyucu

anarkokombi #889951 
ben ucuz yollu birşeyler bakıyorum da aklıma takıldı bunların her türlü formatı okuma gibi bir özelliği var mıdır? yani ucuz yollu alırız şimdi epub okumaz sıçarız sonra .

ayrıca var mı bildiğiniz ucuz bir marka . baktım da hepsi 250-300 arası ?
(1) 

kaybedenler kulübü

anarkokombi #883981 
bu radyo programının ses kayıtlarını nerden bulabiliriz youtube dışında ? kronolojik olarak dinlemek istesek yani ?
(1) 

makale arıyorum ?

anarkokombi #883879 
arkadaşlar osmanlının çağdaşlaşması ile ilgili makale arıyorum . birkaç makale buldum ancak yeterli olmadı . türkçe makale indirebileceğim bir site var mı bildiğiniz?

ayrıca size bir soru da sorayım . sizce din çağdaşlaşmaya engel midir ? hoca buna engel değildir diyor. ben bir bağlantı kuramadım . sizin düşünceniz nedir? bununla ilgili bir şey okudunuz mu ?
(2) 

mitoz bölünme

anarkokombi #852188 
mitoz bölünmede krossing over var mı ? istisnai bir durum var mı bildiğiniz? yani bu olay mayoz bölünmede oluyor ancak mitozda da görülebilirmiş. böyle birşey var mı? varsa kaynak söyleyebilir misiniz.

şimdiden teşekkürler.
(1) 

filmi bulamadık

anarkokombi #850803 
bir film vardı tebeşir kullanarak geçmişe dönülen ve istenilen çizildiğinde yaratılan falan neydi onun adı ? bilen var mı ? sanırım adı night'lı birşeylerdi . ayrıca cengiz han falan peşinde koşuyordu falan bu tebeşir peşinde

şimdiden teşekkür ederim.
(4) 

amino asitler

anarkokombi #850788 
biyoloji okuyan bir arkadaşımın yardıma ihtiyacı var dostlarım. lütfen yardımcı olsun bilgisi olanlar.

şimdi bu amino asitler 20 taneymiş önceden ama daha sonra bunlara 2 tane daha eklenmiş. işte bu iki tanesinin ne olduğunu ve özelliklerini arıyor .

bilenlerden ricam bizi biraz bilgilendirin yahut öğrenebileceğimiz linkler verin

şimdiden teşekkürler .
(2) 

burs kesilmesi

anarkokombi #832177 
arkadaşlar sigortalı işte çalışıpta bursu kesilen var mı ? ben part-time olarak ve asgari ücretin altıda bir işte çalışacağı ve bana sanırım 15-20 günlük bir sigorta yapacaklar . acaba bu durumda bursum kesilir mi ? kyk'da bu durumla ilgili asgari ücret ile düzenli çalışmada bursun kesileceği maddesi var . benim kafa iyice karıştı yardım olabilecek varsa bi mesaj atın.
(2) 

blackberry kullananlar

anarkokombi #793136 
ya telefonun hafıza kartını çıkardım aparatla bilgisayara taktım . şarkı atacakken disk yüklemeye karşı korumalı . korumayı kalırın diyor. bu işi nasıl halledebilirim ? bileniniz yardıcı olsun lütfen
(1) 

izmir de göz hastanesi

anarkokombi #764099 
bildiğiniz iyi bir göz hastanesi var mı ? acil bi durumdur. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
(9) 

nasıl teselli olurum ?

anarkokombi #762039 
hiç param yok . kredi kartı bile dipte. yarın kitap fuarı var . ne yapsam da kendimi avutsam . tee bir ay önceden para biriktirdim. olmadık bir iş yüzünden gitti.

ttk'ya uğrayacak kadar olaydı iyiydi. bana balık tutmayı öğretmeyin . teselli verin abilerim ablalarım
(2) 

bilgisayar tamirinden anlayan arkadaşlar

anarkokombi #740530 
laptopun klavyesinde sorunvar . bazı tuşlar basmıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu
(2) 

makale arıyorum ?

anarkokombi #719929 
islam hukukunda miras ile ilgili makale arıyorum. veyahut osmanlıda vakıflar ile ilgili de olabilir.

ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık