(4) 

Paypal bakiyesinden para gönderme

Dynamole #488085 
Yahu paypal bakiyemde birkaç dolar var, birisine göndermek istiyorum ama göndermek istediğimde hep kredi kartlarından göndermeye çalışıyor. Bu bakiyedeki parayı nasıl gönderiyoruz?
(3) 

Kızlık zarı muayenesi fiyatı

Dynamole #460803 
Fiyat hakkında bir bilgisi olan var mı acaba? Ve zar yırtık değilse, muayene sırasında yırtılma ihtimali var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
(4) 

Vefat sonrası maaş işlemleri

Dynamole #460471 
Selamlar. Şimdi size bir kaç karışık işlem için danışacağım. Bir kaç gün önce babamı kaybettim. Babamın üç farklı yerden maaşı vardı. Bunları kendi üzerime geçirmek için nereye gitmem ve ne yapmam gerek bilgisi olan varsa yardım etmesini rica ederim. İlk maaşı Almanya'dandı, diğer maaşı ssk'dandı, öbür maaşı da annemin vefatından sonra bağkur'dan ona kalan (%50'si) maaştı. Bu üç şey için nereye gitmem gerekiyor acaba? İstanbul/Kadıköy'de oturuyorum. Bir de babam vefat edince sigortası üzerimden kalkmış ve sigortasız kalmışım. Onu nasıl halledeceğim? Şimdiden çok teşekkürler.

Bu arada üniversitede okumaktayım ve maaş yaşını geçmedim sanırım.
(2) 

Öğrenci belgesi

Dynamole #459585 
Selam beyler, Ege Üniversite'sinde okumaktayım ve öğrenci belgesi almam lazım. Merak ettiğim şey yılın bu zamanında öğrenci belgesi alabilir miyim? Bir de illa İzmir'e mi gitmem gerekiyor? İstanbul'dayım çünkü şu an. Fakslıyorlar mı ya da daha değişik bir şey? İlla İzmir'e mi gitmem lazım? Teşekkürler.
(3) 

Kiraya zam

Dynamole #437950 
Şimdi bizim normal bir evimiz var ve kirada bulunuyor. Kirası da 750 liraydı ve 1 senelik sözleşme vardı. O sözleşme bu ay bitti, zam yapmam gerekir mi? Gerekirse yüzde kaç olmalı bu zam? Kafama göre yapabilir miyim, mesela 50 tl yapsam olur mu? Neye göre yapılıyor lan bu zam?
(6) 

Diş çekim ücreti

Dynamole #437921 
İki saat sonra bir dişçiyle randevum var, diş çektireceğim. Telefonda fiyatını sorduğum zaman "önce bakmam lazım" dedi. Normalde diş çektirme ücretleri ne kadar oluyor bir fikri olan var mı? En fazla ne kadar vermem gerekir?
(2) 

Yaraya kolonya basmak?

Dynamole #430172 
Bu uygulamanın mikropları yok ettiği söylendi yıllarca. Peki gerçekten öyle mi? Yoksa sadece safsata mı? Bir de neden yara yanıyor kolonya basınca, neden kaynaklanıyor bu?
(2) 

Kibariye'nin annesi..

Dynamole #429578 
Yahu bu kadının bir tane resmi var başka bir kaydı yok. Videosu var mı acaba internette falan, yıllar önce izlemiştim "ŞÖFEEEER ŞÖFER!" deyip duruyordu. Tekrar izleyesim geldi ama bulamadım. Arşivinde saklayan varsa paylaşsın plz.
(3) 

Skullcandy kulaklık arıyorum

Dynamole #429557 
La beyler bi yardım edin be. Her yerde şu kulaklığı arıyorum ama bulamıyorum. Bi buldurun. Aynı renk olacak ama, navy diye geçiyor :(

www.amazon.com

www.ebay.com
(3) 

Ekran kartı önerisi?

Dynamole #400270 
Merhabalar. Önümüzdeki 2-3 aylık dönem içerisinde bir ekran kartı almayı planlıyorum ve şimdiden araştırmalara başladım. Aklımda 7970 vardı ama GTX680'in test sonuçlarını görünce ikilemde kaldım. GTX680 bir adım önde gibi. Aynı zamanda Amd fiyat indirime gitti diye haberler de okudum ama bu ülkemize yansır mı ki? Vatan'ın sitesinden baktığımda GTX680'in 7970'ten daha ucuz olduğunu gördüm yeni çıkmasına rağmen. Genelde Nvidia pahalı olurdu ama neden böyle oldu anlamadım. Siz olsanız ne yapardınız, bana ne önerirsiniz? Bir de ekran kartı üreticileri hakkında fikrinizi alabilir miyim? Mesela Zotac mı iyidir yoksa Asus mu, ya da Amd tarafında Powercolor mu iyidir? Teşekkürler.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık