Ne hale soktular milleti
Ne yiyorsunuz ben hergun acma ya da sbeyaz peynir simit aliyorum ofisin altindaki yerden bi ay 110 lira bayiliyorum yani. Siz nasil hallediyorsunuz? Evden yiyp gelenleri sormuyorum yalniz evde ye git gibi bi oneriyle gelmeyin lutfen. Tesekkurler.
Internet bankaciligindan kira odemesi secilijce vergisini dusup mu gonderiyorlar nasi oluyor o? Vergisi ayri mi odeniyor nasil oluyor kiradan dogan vergi odemesi?
Hem sirketten gelen ozel sigortam var hem sgk var. Kbb uzmanina gittim bir semt poliklinigine sprey yazdi eczsneye gitttim hem muayene ucreti h3m de spreyin yuzde 20sini odedim yuzde 80inini devlet oduyormus. Devlet hsatanesinde niye muayene ucreti oduyorum ya beni mi kerizlediler ayakustu?
Var cevplayabilecej birileri var midir? Tesekkurler.
Tv8in sitesinde veriyorlardi bur ara artik kalkmis galiba. Full izle hd izle tadinda nerden izeyebiliriz?
Bir de sanirim burdan aldigim bilgiye faranjit oldum ve acile gitme diyorlar. Bir de bigaz agrim var yani. Bu ozellikleri de hesaba katarak bana bi plan program soyleyin pls. Tesekkur.
Yutkunurken batma hissi olmaya basladi bugun bira icerkrn bile zar zor yuttum. Simdi useniyorum acile gitmeye falan ama yarin gitsem acile.bogazimda ne var bakarlar mi? Hic acil tecrubem olmadi cok sukur. Tesekkurler
Oyle bir film mi?
Ise gec geliyor diye departmandan birine ihtar verdiler. Sicilde vs bi yerd gorounucek mi bu. Ben de bazen gec kaliyorum oncede bileyim nedir ne degildir. Gerci ben hayvan gibi mesaiye kalip ayda sadece 1 gun off kullaniyorum. Ihtar verseler ben istifa etsem dava acsam falan bisey kazanir miyim? Sen bana grc geliyorum.diye ihtar verdin ama bak gecenin 1inde attigim mail burda falan gibi. Zaten sikildim artik isten istifa icin bahane ariyorum iyi gelir asdfg.
Tiplerden de biktim isten de biktim demin hatun kisi geldi de biraz renk geldi ofis yasantima gdince yine yine ayni tas.
Opussekten ziyade opustuk guvenlikciler hergun asansor kamerasini izler mi rzeil olmayalaim.
Olmus galiba ebtryleri tam okuyamadim ama benim siralamada oyle material bi degiisklik olmamis hatta artmis bile yani. Daha olmadi mi gecen senelerde 8 martta direkt bir suru kadin yazarimiz olmustu.
Amsterdama 200tlye gidis buldum thy ama donuste 600 700 civari. Skyscannerda bile yazin donus 480 tl gidis nispeten ucuz da donuste niye donumuxa goz dikiyorlar
Tam hatirlayamadim ya dershane kapatma muabbeti sonrasi mi olmuste? Oyle olsa bile tayyibi dershaneleri kapatmaya iten sebep nedydi ki?
Bu aralar siklasti alt baldirima kramp giriyor gece yatarken ve sabah kalkarken ama max 15 sn sonra geciyor. Nedeni ne olabilir ve nasil gecer?
Yani siralama bi anda diser mi? Entry silen tayfayi ucururlar mi?
Hastayim. Yarin plazanin altindaki doktora gidicen ilac falan yazsin. Receteyle eczaneye gidince para ider miyim? Sirketin saglik sigorasi var ve ben bu sigorta konularindan zerre anlamam. Tesekkur.
Az once kola ictim simdi bunu da icince midemde asit paylamasi yasar miyim
Klosperon mudur nedir ondan siktim bi ise yaramadi. Napayim?
Ne yemek ne icmek lazim ya sabahlari cok zor uyaniyorum. Paso merdiven inip cikiyorum ondan mi acaba
Eskiden cok fark oluyordu ama hala oyle mi?
Kiz arkadasim sevismenin son saniylerinde beni klabimin altindan oper genelde normal zamanda da boyu oraya yettigi icin sarilirken olsun oyle armut gibi dururken olsun hep dudagi kafasi falan gogsumun orda olur yani. Simdi ben diyorum ki dudaginin sablonunu alalim opsun bi kagidi rujlu falan sonra kalbimin orda gogsumun altina onun dudak izini dovdureyim. Nasil cok mu varos?
Fragmandan anladigim kadariyla burda superman mi kotu adam? Niye kotu oldu?
Tesekkur
Termal icligimiz yok donar miyiz?
Arkasinda o kadar devlet destegi var deve destegi var. Digerleri nasil simdi mobildeyim bakamiyorum da merak ettim.
Opetin yanindakilerden bahsediyorum. Insaatlari bitmis baya guzel goronuyorlar ama hangi sirketin bianlari bunlar?
Uludaga gidiyoruz haftasonu. Timberlandlerime kiymak istemiyorum. Onun yerine gore tex bi ayakkabi alsam diyorum. Su gecirir mi kayar mi canagi kirmayalim.simdi ilk seferde rezil olmayalim. Bir de gunluk hayatta nerde giyilir ki gore tex yagmur camurda falan mi yuruyuste giyilir mi mesela? Tesekkur
ya dün hanımla survivor izliyorduk, ben normale çok sevmem ama yeşil mercimek yiyorlardı. hatunun da canı çekmiş ay ne güzel yiyiorlar ya falan dedi durdu dün. ekşiden baktım düdüklüde yapılır diyor da ben hiç düdüklü tencere kullanmadım o kadar emine s beder değilim yani ama hatunu da mutlu edeyim diyorum, yapsam şok olur çünkü. şimdi evde düdüklü tencere var ama yeşil mercimeği nasıl yapmak lazım düdüklünün ayarı falan mı oluyor oldu mu olmadı mı diye açıp bakmak lazım onu nasıl yapıcam? normal tencerede yapsam olmaz mı? tşk
Xok sukur hatun kisim var. Ama arada stalklamaktan geri kalmadigim birtakim insanlar var ve su saate kadar hicbirinden 14 subat tandansli foto gelmedi. Neden acaba? Ha biz napiyoruz eve balik kalamar soyledik raki ve salatayla goturucez foto falan da paylasmiyoruz cekiyoruz sadece biz bakiyoruz asdfgg.
Demin actim appten isime yarayan bi muessesenin indirimi vardi ama evdekilerden bisey yerim diye vazgectim simdi aklim indirimde kaldi ama indirim oencersini kapamis da oldum. Simdi tekrar acsam gelir mi tekrar ayni indirim. Tekrar acip bakmak istemiyorum lakin kesin degil evde yiyecegim ama aklimda bulunsun. Tesekkur
Yakin zamanda muhtemelen bir miras kavgasina giricez. Ev 3 toruna bolunucek. Birinizden biriniz alin muabbeti donecek. Soru tam burda geliyor. Benim birikmis bi param var ama evin 3te birine sanirim yetmez yetse bile bi yerde toplu param kalmamis olacak kira gelirim olacak ki o da cok cuzzi bi rakam. Kredi ceksem para bende kalsa daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Ne diyorsunuz.
Simdi doyelim ki istifa ettim ihbar suremde casliiricak kesin sirket. Ben o sirada sirf picligine rapor alsam ihbar suresi donmaz degil mi yine islemeye devam eder?
Gecen sezonu izleyememistim simdi basladim. Fiona bu gusla ayrilicak mi? Herifin tipi benim eski hanimin kocasina benziyor gordukce uyuz oluyorum. Siktirsin gitsin diziden ya biktim bu pesmerge tipli heriflerden
Ya da cok yakin bi tarih olmasi. Nasil mumkun oluyor ki bu. En az 1 sene bekleeniyor yazar olmak icin. Adam gelmis bugun caylakliktan kurtuldum heyo heyo yaziyor entrylerine bi bakiyorum on entrysi birkac ay icinde yazilmis. Adam yazip yazip silmis mi yaninonceki entrylerini?
Ben acikcasi cok uzulemiyorum. Saniyorum ki kendileri calisirken har vurup harman savurmus ellerine gecen paralari kariyla kizla hunharca yemekten saving yapamamislar bu yuzden de her gun yeni bi emektar dramiyla karsilasiyoru gazetelerde. Bilmiyorum ben mi gaddarim ben mi odunum bu kadar ama. Siz ne diyonuz.
Siteden kart numarami yazdim. Ileri dedim 10 dkdir donuyor islem yapiliyor diyor. Telefona mesaj geliyordu degil mi onay icin. Direkt iptal edicem baktim simdi karrta hareket yok.
Haziran ayindaki bodrumdan donus ucusum icin simdiden exit koltuk ayirtabiliyor muyum? Pegasusta parayla oluyor da thyde genelde hep havalimanina gidince bagaji verirken aliyordum exiti. Simdi netten alicam direkt exit alabiliyor muyuz?
.gecende takside 5 lira yerine 50 lira mi verdim kuskusuna dustum. Cunku renk farkini anlayip bakmistim ama 5 lira gibi duruyordu. 10 lira diye 55 lira mi verdim adama acaba? Tedavuldeki butun 5 liralarin rengi 50 liradan frkli mi yoksa ayni olan da var mi?
Yakin zamanda egitm ayagina yurt disina gidicem. Kabin tipi bavulumu goturucem ama simdi ordan kesin bi sru sey alirim. Aldiklarim icin bi de bavul patlatirim diyorum ama pahali mi olur yurtdisindan bavul alsak. Ulke ispanya ya da almanya olacak. Tesekkur
Mesela akasyanin orda var bi tane bugun gordum avcilara giderken o taraflarda var. Nedir bunlarin amaci direk dik acili merdiven ya da rampa niye koymuyorlar da boyle sacmasapan done done cikip iniyor millet ozel.bi amaci mi var bu sekilde yapilmasinin?
Timberland falan giyerim.diyorum ayagima ama icine de sicilmasin ne goturmek lazim. Kayak malzemelerini irdan alicaz zaten ama daha ince nilletin giydigi botu montu falan giymem yani. Burdan biseyler mi goturmek lazim ne gotursek ya ilk defa gidicez. Tesekkur
Gsliyim ama son senelerde cok takip edemiyorum acikcasi ama burak i en son biraktigimda aya saglam oynuyordu gol krali falan olmuydu hatirlamiyorum ama iyiydi yani. Simdi ekside okudum millet ci e cin mali satmak falan diyor. Noldu ki bu cocuga bu kdr ustune gidiliyor. Satildi da kimi alicaz simdi zaten bu sene gecti artik. Napacook seneye
Kate in cocugu kimindi
sawyer adadan kurtulmus muydu
its my beaybieee diyen kizin bebesine nolmustu
not pennys boat u charlie neye istinaden yazmisti
valla hicbirni hatirlyamadim ya. Yaslandim mi noldu sunun surasinda 4 5 sene gecmis ustunde hemen unutulur mu ya?
O degil de bir daha boylesi gelmeyecek. Yine mi izlemeye baslasam naapsam ya.
sawyer adadan kurtulmus muydu
its my beaybieee diyen kizin bebesine nolmustu
not pennys boat u charlie neye istinaden yazmisti
valla hicbirni hatirlyamadim ya. Yaslandim mi noldu sunun surasinda 4 5 sene gecmis ustunde hemen unutulur mu ya?
O degil de bir daha boylesi gelmeyecek. Yine mi izlemeye baslasam naapsam ya.
Normalde salata falan yiyorum kiz arkadaim yapinca ama simdi usendim. Direk hatur hutur mu yesem yoksa nasi yiyim?
Varsa alirim bi dal