(4) 

Garanti Bonus

gkn #504564 
selam duyurucu tayfa,

Garanti bankası maaş müşterisi olupta, bonus karta sahip olanlar, kredi kartınızdan yıllık kart ücreti falan kesiliyor mu?

Şu aralar duyduğuma göre önce kart ücreti kesiyorlarmış sonra da pardon deyip bonus olarak yüklüyorlarmış; ya da alışveriş sözü vermen gerekiyormuş falan fistan?

4440333'ü arayacağım tabiikide, bilen varsa burdan sorayım dedim.

İyi akşamlar.
(1) 

Windows 8 Release Preview Kurulumu

gkn #445213 
Selam ekşi duyurunun teknolojik gençleri,

Şimdi ben istiyorum ki windows 8 kurayım eğleneyim biraz onunla, ama aynı zamanda da windows 7 yüklü kalsın ordan oraya geçeyim falan.

Açıkçası Windows 7'yi kaybetmekten de korkuyorum. C sürücüsünde w7 yüklü, ben de D sürücüsüne w8'i yükleyeyim diyorum. Fakat bunu en rahat nasıl yaparım.

Peşin not: Google'da bi kaç siteye baktım, ama bana çokta yardımcı olmadı bildiğiniz, denediğiniz güzel kurulum linklerine de talibim, türkçe ingilizce farketmez.

Hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız aşırı memnun olurum.

EK:
"Microsoft Windows 8 Release Preview with Apps 64-bit" indiriyorum.
Bunun orijinal key(serial)'i var.
Diski bölmem gerekiyorsa onu da böleyim, bu arada...

Yardımlarınızı esirgemeyin dostlar...
(5) 

Asus Laptop Hakkında

gkn #443490 
Özet geç insanları: Asus N56VZ-S4037V modelinde Optik sürücü olarak sadece Blu-ray mi var?

---o---

Selam duyurunun sıcaktan bunalan insanları,

Şimdi bizim bi arkadaşa laptop alacağız. Bende Asus N53SN serisi var klavyesi hariç gayet memnunum. Arkadaşa da dedimki "N56VZ serisi daha iyi, onun klavye de iyi, hadi sana onu alalım", dedim demesine de şimdi herif parasını ayarladı, pazartesi gidip alacağız. (Amma uzattım ya sadede geliyorum şimdi) Kafama takılan bişey var.

Alacağımız laptop şu: www.vatanbilgisayar.com

Başlığında da belirttiği gibi "DVDRW/BR" Dvd ve Blu-ray oynatıcı olması gerekiyor. Fakaaaat, aşağıda teknik özelliklere bakınca da, optik sürücü olarak, sadece blu-ray yazmışlar. Benim Laptop modeli için ise Blu-ray+DVDRW yazmışlardı.

Şimdi ben acaip kıllandım,

Bu N56VZ-S4037V modelinde başlıkta belirttiği gibi, dvdrw var mı? Yoksa teknik özelliklerde yazdığı gibi sadece Blu-ray mi var? Peşin not, aradım vatan'ı teknik özelliklerini bilmiyoruz dediler. Pazartesi gidip alacağız bi fikri olan varsa söylerse acaip memnun olurum.

Şimdiden okuyup yardımcı olacaklara teşekkürler.
(3) 

Pantolon kıllanması

gkn #429628 
Selam duyurunun sabahçıları, sabahlayanları...

Hayattan ve her şeyden bir anda soğutan şeylerden biri ile karşı karşıyayım. Şimdi ben zamanında Sarar Interview marka pantolon almıştım. Piyasa fiyatının üzerinde bi para ile almıştım. Reyonda da gayet hoş duruyordu. 98% Pamuk, 2% Elastan. Siyah renk...

İlk giydiğimde gayet güzeldi, hoştu. Taaki üzerindeki talimatlara uyularak ilk çamaşır makinesine atılana kadar. Pantolona o günden beri yapışan kılların sayısını hesaplasam dünyayı turlar amk. Halıya döndü be. Bi ara kedidir o kedi diye sevdim yanlışlıkla. Yahu tüylenme de değil demek istediğim. Pantolona kıl, tüy, toz yapışıyor resmen. Bilgisayar fanı gibi.

Şimdi ben bunu giydim bi kere bi de makineye atıldı. Sarar'a götürsem bakmaz bile. Bu kıllardan nasıl kurtulabilirim. En sonunda pantolona ağda yapıcam yemin ederim.

He bir de kuru temizlemeye versem, bu kıllardan kurtulabilir miyim?

(Kıl=saç kılı değil, toz, ufak tüy parçacıkları gibi şeyler)
(Pantolon siyah olduğu için çok belli oluyor)
(6) 

Aşti'den Bilkent Üniversitesine

gkn #422424 
Selam duyrunun müdavimleri,
Yarın Bilkent üniversitesi Elektrik Elektronik Müh. Binasına gitmem gerekiyor. Aşti'ye geldikten sonra ne yapmalıyım. Google'da aradım bilkentin web sayfasına baktım. Biraz kafam karıştı.
Kimi kampüse girmez kimi girer demiş 110 diyen var 111 diyen var, dolmuş, servis, metro, ankaray... var da var.

Şimdi ben aştiden Bilkent ee mühendisliğe en rahat ve güncel bi şekilde nasıl giderim. Tarif eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
(5) 

ALES Say-1 Sorusu

gkn #389458 
Merhaba sevgili duyuru sakinleri,

Şu sorunun nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok mutlu olacağım.

Resimde net görünmemesi halinde: imgur.com

Şimdiden teşekkürler.
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık