(4) 

Moda Noktası?

hubris #371490 
modanoktasi.com üzerinden alışveriş yapan var mıdır? Varsa gönderimi, ürün kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan varsa kendisine müteşekkür olacağız.
(6) 

PDF to Word

hubris #368287 
PDF dosyalarını word'e dönüştürmek ve Pdf dosyalarının içeriğini editlemek (silmek-düzeltmek) ile ilgili 2 sorum olacak.

PDF'den word'e dönüştürmek için online conventer sitelerini kullanıyordum ama artık daha sık ve acil dönüştürmem gereken dosyalar olduğundan programla daha pratik hale getirmem gerek. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir program var mıdır? (freeware tercih sebebidir)

Bilgisayarımda Acrobat X Pro veya Foxit v(Phantom Reader) kurulu. Bu programların converter yapabilen bir özelliği/eklentisi var mıdır?

Teşekkürler.
(5) 

Harici HDD hakkında

hubris #367636 
Yaklaşık 2 yıldır Toshiba 500 gb hdd kullanıyorum. Dün akşam bilgisayara taktığımda bir süre görmedi, sonra gördü ama bu sefer hard diske erişemiyordum. Tıklayınca sürekli bir bekleme modunda kum saati dönüyor. Hard diski tekrar çıkardığımda (hard disk takılı değilken) "diski biçimlendir" diye uyarı veriyor. Hard diskten geçtim dostlar, benim sorum şu ki verilerimi kurtarabilir miyim?
(3) 

ÜDS Başvuruları hakkında

hubris #366377 
Normalde aday işlemleri bilgi sistemi için şifrem vardı ama 3 sene önce almıştım. En son 2011 Kasım KPDS sınavında şifremle işlem yaptım. Şimdi sınav ücretini yatırdım ais'ten hesabıma girmeme rağmen işlem yapamıyorum. ÖSYM 2 yılda 1 kez şifre ve bilgi yenilemesi kuralı falan mı koydu acaba? Yeniden ÖSYM sınav merkezine gitmek mi gerek?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık