(8) 

Toyota corolla fiyat performans

osssy #1469315 
230bine sıfır toyota corolla iyi fiyat mı sizce? Fiyat performansa ne dersiniz? 21my 1.5 benzin otomatik flame donanımı. Onu alma bunu al der miydiniz?
(9) 

En az ilgi isteyen tarım ürünleri

osssy #1465643 
Bazen hayallerimde bir tarlam bağım bahçem olsun diyorum. Şöyle sistemi kurup hasattan hasata gideyim. O dönem biraz uğraştırsın ama değsin. Gelir olarak akmasa da damlasın. Tabii gerçekler farklı. Ufak ufak gerçekleri de araştırmak istiyorum. İşi bilen arkadaşlar şöyle en minimum ilgi isteyen ürünleri söyleyebilir mi? Benim aklıma zeytin geldi mesela, o nasıl?
(2) 

Sigorta brokerı

osssy #1457820 
Bilindik bir özel sağlık sigortası şirketi düşünelim. Bu şirketin, şirkette istihdam edilmeyen, farklı alanlarda farklı sigorta şirketleri ile çalışan bağımsız bir brokerı olsun. Bir de bu şirketin banka aracılığı ile ulaşılan temsilcisi olsun. Bu iki kişinin özel sağlık sigortası için vereceği tekliflerde farklılık olur mu?
(4) 

Ucuncu goz nasil bir goruntu veriyor?

osssy #1452655 
Ucuncu gozu acik oldugunu dusunen var mi aramizda?
Merak ettigim su. Ucuncu gozle gorulenlerin betimlemesini ariyorum. Ornegin normal gozle gorunenlere kiyasla nasil gorundugune dair farklar anlatilabilir sanirim. Bu tarz bir tanimlamaya isaret edebilecek metinler de olur. Ucuncu gozun nasil acildigina, ne gucler kattigina vs. dair metinleri merak etmiyorum ama. Birinci elden ve bir betimleme ariyorum. Biliyorsaniz ve yardimci olabilirseniz sevinirim.
(3) 

Rüya tabiri sorusu

osssy #1452285 
Normalde tabirle pek ilgim yok ama benzer şekilli ilginç bir nesneyi bugün üç farklı rüyada farklı bağlamlarda görünce ne anlama geliyor diye merak ettim. Nesneyi anlatması zor, bilinen bir şey değil. Aşağıdaki linkte kabaca çizdim. Altta beyaz sapı, üstte de metal kazıyıcı gibi bir şeyi olan kısa mala/tıraş bıçağı/havuç soyucu gibi bir şey. Cisim garip olunca internette de aratamadım neye yoruyorlar. Hadi bir yorumlayalım.

sketchtoy.com
(15) 

Şöyle bir program arıyorum

osssy #1446137 
1) Excel tablosu gibi kalem, açıklama, fiyat satırları girecegim.
2) Kalem grupları oluşturabileceğim (grupladığım kalemlerin fiyatları toplanacak)
3) Bunları farklı firmalar için yapıp karşılaştırabileceğim.

3 opsiyonel. Bir bulduran çıkar mı?
(6) 

Yeni bilgisayar aldığımda içinde ofis oluyor mu?

osssy #1445266 
Gidip bir teknomarketten ya da internetten windows 10 yüklü bir bilgisayar alırsam ofis programlarını kullanabiliyor muyum?
(35) 

Hayatınız boyunca kaç kere aşık oldunuz?

osssy #1434797 
Ve yaşınız kaç?
(2) 

Konut kredisi şartları

osssy #1427612 
Bu yeni konut kredisinin şartları tam olarak nedir?
Bankaya da gittim telefonla da aradım internette de baktım ama bir türlü net bilgi alamadım. Mesela bir yerle anlaşacak gibiyiz. Adam diyor buranın 5 tane tapusu var. Toplam 750 binlik limite uyuyor, el de değiştirmemiş. Ama 5ini birlikte satıyor. Bu uyuyor mu yeni pakete?
Mesela bir diğeri yeni diyor ama içine kiracı aldım istersen çıkabilirmiş diyor. Banka da diyor olmayabilir ama olabilir de. Kardeşim bana o sebepten eleme yapıyor musun yapmıyor musun onu söyle. Ama yok. Şartlar ne tam olarak, nerede yazıyor?
(8) 

Eskisehir'de bir ogrenci icin

osssy #1427210 
Hangi bolgeler eve cikmaya ideal? Odunpazari merkezi dediler ama haritadan bakinca buyuk bir ilce. Bir genc arkadas icin merak ettik fakat bizden sehri bilen yok. Soyle en ideal nereler olur haritadan bulabilecek sekilde yonlendirebilir misiniz? Iste okula ulasimi olsun, iyi mahalle olsun, merkezi olsun, duzgun binalar olsun, aktivitelere yakin olsun gibi standart seyler ariyoruz.
(6) 

Arsa almaya gitmek

osssy #1418156 
Arsa bakmaya ve satın almaya komşu ile gitmek istiyorum. Yolda sorun yaşar mıyım? İkisi de büyükşehir, kişisel araç.
(4) 

125bin'e alınacak en iyi araç hangisi?

osssy #1412978 
Şu anda hangi sınıf araba en mantıklı bu para ile? Birinci ya da ikinci el olabilir. Bütçe biraz esnetilebilir.
(1) 

Özel sağlık sigortasında hangi şirket ve neden?

osssy #1408424 
Bonus: Tamamlayıcı mı özel sağlık sigortası mı ve neden?
(7) 

Türk insanının hiç tartışmaya gelememesi

osssy #1403120 
Üstün gözlem yeteneğim sonucu Türk insanının hiç tartışmaya gelemediğine kanaat getirdim. Biraz farklı bir fikir ortaya at ya da onun söylediğine biraz ters bir şey söyle hemen sana mı soracağımlar, sana neler, benim muhatabım değilsin kiler, sen kimsinler ya da küfürler başlıyor. İnsan gibi iki cümle konuşamıyorsun ya, çok ilginç değil mi sizce de?
(7) 

Alkolden mideyi korumak

osssy #1398100 
Alkolden mideyi korumak için ne yapılır, alınır, yenilir, içilir? Bu bir mide bakımı yöntemi sorusudur.
(4) 

Yurt dışı Amazon'dan alışveriş

osssy #1392497 
Almak istediğim bir ürün yurt dışında indirime girmiş. Buradaki fiyatı 3500 olan bir ürünün yurt dışındaki satış fiyatı 2000. Oradan 2000'e alsam bana vergiler filan toplam maliyeti ne olur? Ürünün bana ulaşmama riski nedir?
(6) 

Yeni hobi onerisi

osssy #1386750 
Son zamamlarda isim, hobilerim, ugraslarim hepsinde etrafimda kadinlar ezici cogunluk oldu. Biraz da hemcinslerimle vakit gecirsem iyi olacak. Erkek yogunluklu gruplarla vakit gecirmelik yeni hobi ne onerirsiniz? Not: halihazirda spor yapiyorum ve futbol muhabbeti sevmiyorum.
(9) 

Evlenmeden çocuk

osssy #1378354 
Türkiye ülkesinde bir erkek ve bir kadının evlenmeden çocuk yaptıģı durumla ilgili medeni kanundaki ve diğer kanunlardaki düzenlemeler nelerdir? Bu çocuk büyürken ebeveynleri evli çocuklardan farklı nasıl sorunlarla karşılaşabilir?
(6) 

Bir bilmecem var çocuklar

osssy #1377966 
Yıkması yapmasından kat kat daha zor olan fiziksel şey nedir? Mesela bir binayı ya da duvarı yapmak zor ama bir balyozla yıkabiliyorsun. Tam tersi şeyler arıyoruz. Mesela bir şifreyi yapması kolay çözmesi zor. Bunun gibi ama fiziksel bir varlık olacak.Cevabını bilmiyorum.
(1) 

reklam duyurusu

osssy #411840 
merhaba,

en altta bir reklam duyurusu var. mavi duyuruymus.
ne kadar ucret odeniyor oraya mavi mavi reklam vermek icin? merakim geldi.
(3) 

cevirilerde fiyatlandirma

osssy #411714 
Ingilizce-Turkce ve Turkce-Ingilizce cevirilerde fiyatlar nasil?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık