(3) 

Ankara'da masa tenisi?

bobinhoo #1586293 
Oynayan var mı? varsa nerede oynuyorsunuz ve oynayacak insan nereden buluyorsunuz?
(2) 

Ankara'da masa tenisi?

bobinhoo #1579755 
merhaba,

masa tenisine merak sardım bu aralar ama oynayacak kendi seviyemde insan ve mekan lazım. hatta ders bile almayı düşünüyorum. var mı bildiğiniz masa tenisine talep olan spor salonu veya benzer tarzda bir yer?

masa tenisi sevdalıları ankarada nerede takılır? internete yazınca hep çocuk kursları çıkıyor karşıma.

etimesgut/çankaya tarafları olursa daha makbule geçer tabi.
(3) 

evdeki eski eşyalardan nasıl kurtulurum?

bobinhoo #1577981 
Merhabalar,

Taşınacağım için eski evdeki eşyalardan kurtulmak istiyorum. Eski kanepeler, ahşap salon vitrini ve masası, salon oturma takımı, eski ahşap yatak odası takımı vb. Hatta 3 adet çalışır durumda beyaz eşya bile var.

Bir iki eskiciyle konuştum ama sadece beyaz eşyaları alırız diyorlar. Eşek gibi ağır vitrindir, gardroptur, yataktır bunları almak istemiyorlar. 30 yıllık falan zaten çoğu.

Ben bu eşyalardan en az masrafla nasıl kurtulurum sizce? Eski evden yeni eve götüreceğim 3-4 parça eşya var sadece, en son bunları taşıayacak firmaya hepsini alıp yolda çöpe falan döktüreceğim sanki. Kullanmayacağım eşyanın taşınmasana para vermek de içime oturuyor.

Var mı çözüm önerisi olan? Ankara/çankaya'da eski ev.
(3) 

Antalya'da en güzel deniz?

bobinhoo #1566267 
Eylül ortasında Antalya'ya gitme planım var, bu tarihlerde ne taraflarda deniz güzel olur acaba. Geçen sene Manavgata gitmiştim ve çok dalgalıydı. Böyle 5 yıldızlı bir otel istiyorum, bu tarz otellerin olduğu bölgelerden tavsiye verirseniz sevinirim.

Hatta direkt otel de önerebilirsiniz, gecelik maks bütçe 7-8 bin tl.
(6) 

tek taş yüzük?

bobinhoo #1561990 
Arkadaşlar merhaba,

Bu mereti nereden almak lazım mininmum kazık yemek için? Bilinen kuyumcular mı yoksa, başka yerlerden mi? Alırken nelere dikkat etmek lazım? Yer: Ankara

Araç kaskosu için teklifleri nereden alıyorsunuz?

bobinhoo #1549414 
İnternetteki sitelere bilgileri vermek güvenilir mi? hangi siteleri kullanıyorsunuz?
(1) 

Benim hanem ne oluyor?

bobinhoo #1546244 
Merhaba, 31 yaşında bekar erkeğim. Normalde annem ve babamla ayrı evde oturuyoruz aynı şehirde ama hepimizin ikametgahı hala aynı evde. Ben tek başıma bir hane mi olmuş oluyorum bu durumda, yoksa 3ümüz bir hane miyiz? Bu yeni çıkan ev kredisi için soruyorum. Onların oturduğu ev de benim oturduğum ev de annemin üzerine bu arada.
(2) 

Türkiye plajlar haritası?

bobinhoo #1527249 
Geçenlerde karşıma çıkmıştı böyle bir şey ama nasıl arattıysam bulamadım. Bir bakanlık tarafından falan yapılmış harita gibi bir şeydi, deniz kenarlarına zoom'layıp oradak bütün plajları ve bu plajlara verilmiş puanları görüyorduk. Bilen varsa linki sallasın hayrına.
(2) 

Ankaralılar kayak yapmak için nereye gidiyorsunuz?

bobinhoo #1513572 
Merhabalar, ankara'dan 1-2 günlüğüne veya günübirlik kayak yapmak için en mantıklı seçenek neresi sizce? Elmadağ'a giden varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
(1) 

Erciyes Kayak Merkezi

bobinhoo #1511508 
Daha önce gitmişseniz, konaklama, ekipman kiralama ve ders konularındaki öneri/görüş/tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.
(12) 

Ekşi sözlük reklamlarını engelleme?

bobinhoo #1502919 
Merhabalar,

1) Öncelikle ekşi sözlüğü telefondan nasıl takip ediyorsunuz? (mesela ben chrome uygulamasından okuyorum)

2) Bu sürekli çıkan reklamlar sinirimi bozuyor, entrylerden veya başlıklardan geç yüklendiği için sayfayı bir anda kaydırıyor ve hep yanlış yere tıklamama sebep veriyor, bu reklamları kaldırmanın yolu var mıdır?
(3) 

Yeni açılacak Polikliniğe hediye?

bobinhoo #1498552 
Diş Polikliniği, ben erkek, göndereceğim kişi kadın. Saksı çiçeği gibi bişe düşünmüştüm ama fikirlere açığım.
(2) 

Covid olma ihtimalim?

bobinhoo #1498131 
Yaklaşık 5 gündür geçmeyen ishal ve ara sıra gelen mide ağrısı mevcut. Başka da hiç bir semptomum yok. Doktor buna covid olabilir belki dedi, test vermedim ama karantinaya aldım kendimi. Hiç sadece bu şikayetleri olan covid yakınıniz vb. oldu mu?
(8) 

Kırmızı şarabın yanına hangi peynir?

bobinhoo #1497643 
Eveet çok anlarmış gibi bir hanımefendiyi şarap peynire davet ettim. Hangi peyniri almam lazım, ama çağdaş falan tarzı marketlerde bulunabilecek bişeler lazım. Teşekkürler...
(3) 

Ankara'da date önerileri?

bobinhoo #1496686 
Flörtü davet etmelik date önerilerinizi alabilir miyim?

Örneğin:

- Eymirde bisiklet sürmek

- Bilmem nerede şarap tadımı

- Bilmem neredeki lunapark vb.

Bu tarz önerilerinizi bekliyorum, bildiğiniz güzel mekanlar falan olabilir.
(1) 

Ankara'da date önerileri?

bobinhoo #1495450 
Flörtü davet etmelik date önerilerinizi alabilir miyim?

Örneğin:

- Eymirde bisiklet sürmek

- Bilmem nerede şarap tadımı

- Bilmem neredeki lunapark vb.

Bu tarz önerilerinizi bekliyorum, bildiğiniz güzel mekanlar falan olabilir.

Ankara Sinpaş Ege Vadisinde oturan var mı acaba?

bobinhoo #1495419 
Varsa yazabilir mi, bir iki sorum olacaktı da?
(3) 

Dating app kullanan kadınların amacı?

bobinhoo #1495045 
Merhaba, eğer aranızda bu tarz app'leri (tinder, ockupid, bumble) kullanan kadın yazarlar varsa, kullanmaktaki amaçlarını yazabilirler mi? Hani evlenecek insan mı, ilişki mi, hookup mı? Tek bir amaç da olmayabilir tabi, karşınıza çıkan insanlara göre şekillenebilir ama uygulamayı indirirken beklentinizi soruyorum. Eğer buradan yazmak istemezseniz, özel mesajla da atabilirsiniz.

Anket gibi bir amaçla soruyorum bunu, yüzdeye vurabilmek için.

Gizli anket için: www.strawpoll.me
(3) 

Samsung telefonları düzeldi mi?

bobinhoo #1490650 
Merhaba arkadaşlar,

Zamanında ilk çıktığında samsung s3 model telefon almıştım, hatta anneme de iphone 4s almıştık sanırım. aşağı yukarı aynı fiyattı ikisi de ki o zamanlar iki markanın amiral gemisi telefonlarıydı bunlar.

İlk aldığım günlerde çok memnundum telefondan ama 2 yıl içinde kullanılamaz hale gelmişti telefon. Azılı bir apple düşmanı olduğum için de hep android telefon kullandım ama bu samsung'un yarattığı travma geçmedi bir türlü.

Samsung'un yeni telefonları bu konuda nasıl, en azından 2-3 yıllık samsung telefon kullanıcıları yorum yazarsa sevinirim. Yeni alanlar memnundur zaten ama dayanıklılık konusunu merak ediyorum ben.

Kendime de almayı düşünmüyorum zaten de babam için, en az 4-5 sene idare etsin istiyorum. A21S modelini düşünüyordum, bu model özelindeki yorumlara da açığım.
(1) 

Huawei telefon alınır mı?

bobinhoo #1479724 
Peder beye telefon bakıyordum, daha önceki telefonu huawei idi, aynı markadan devam etse daha iyi olur diye düşündüm alışma açısından. P30 lite modelini beğendim ama google uygulamaları vb. yasaklanacaktı, ne oldu o iş?
(9) 

Benim emeklilik yaşım kaç?

bobinhoo #1469942 
Merhabalar, daha 30 yaşında emeklilik hayallerine başladım. Benim ilk sigorta girişim 22.04.2008'de, bu yasa çıkmıştı mayıs ayından yürürlüğe giren, ondan önce yani. toplam 1900 günüm var şu anda.

Sigorta girişim bu yasadan önce yapıldığı için emeklilik yaşım 60 mı? Bir ara tartışmalar vardı bunların önüne geçileceğine yönelik. Çünkü o sigortanın fason olduğu belli nihayetinde, 16-17 yaşında idim o zaman ve sadece 20 günlüğüne yapılmış sigorta.
(2) 

İzmir havalimanı araç kiralama?

bobinhoo #1453685 
Bildiğiniz ucuz ve güvenilir firmalar nelerdir? Daha önce araç kiralamadım hiç, yabancıyım bu konuya.
(6) 

Robot Süpürge tavsiyesi

bobinhoo #1452381 
maks 4000tl civarı tavsiyelerinizi bekliyorum.
(2) 

Smart TV'de süperlig/şampyonlar ligi/eurolig izlemenin en uygun yolu?

bobinhoo #1452149 
Selamlar daha önce hiç digiturk aboneliğim olmadı ondan cahilim bu konularda biraz. Babam evden süperlig, eurolig ve sampiyonlar ligi maçlarını izlemek istiyor yeni aldığı smart tv'den. Ama gördüğüm kadarıyla bunları içeren digitürk paketi de 140 lira aylık. Bunun fiyat olarak daha uygun bir formülü yok mudur. Tabi önerilerinizde yaşlı insanlar olduklarını dikkate alırsanız sevinirim. TV'den rahatça açabilecekleri bir çözüm arıyorum.
(5) 

Smart TV önerisi

bobinhoo #1445998 
55'' civarı bir smart tv bakıyorum, bütçe 10k civarı. TV işine uzak kalmışım, nelere dikkat etmeliyim, hangi markaları önerirsiniz(samsung, lg, sony vb.)?

Kullanıp memnun kaldığınız modelleri belirtebilirsiniz.
(3) 

Zamanı 1 saat geri alma gücünüz olsa?

bobinhoo #1437325 
Diyelim ki böyle bir güce kavuştunuz ve bu 1 saati istediğiniz gibi bölerek kullanabiliyorsunuz. Yani ister 60 kere 1 dakika veya 360 defa 10 saniye gibi; Toplamı 1 saat olacak şekilde.

Bu gücü kullanarak en temiz zengin olma yöntemi nedir sizce? Bana kumarhane gibi geldi, başka gelen yöntemler var mı aklınıza?
(4) 

Telefon numarası taşıma?

bobinhoo #1436982 
10 ağustos'ta turkcell'e olan taahhütüm bitiyor ve aynı paketi 15 lira fazlaya kitleyecekler bana. Yaklaşık 20 yıllık turkcell'liyim ve numaramı taşımadım daha önce hiç.

Bana 65 liraya vermek istedikleri paketi yeni gelene 45 liraya veriyorlar. Ben de 1 aylığına vodefone'a geçip turkcell'e geri dönmek istiyorum. (Geri dönmek zorundayım çünkü çalışacağım yerde turkcell çekiyor bir tek)

Sorularım şöyle:

1) Sadece 1 aylığına gidip geldim diye yeni gelen müşteri paketlerinden faydalanmamı engellerler mi?

2)Vodefona'a taahhütlü geçsem ama bir ay sonra bozsam, benden sadece 1 aylık ücretin fazlasını mı alırlar, yoksa ekstra bir şeyler isterler mi? (Alacağım paket taahhütsüz 49, 12 ay taahhütlü 29 lira)

3) Hat taşıma işlemleri hızlı mı? Bugün gitsem 10'una kadar geçer miyim?
(3) 

X'le yaşayan Y ile ölür?

bobinhoo #1436328 
Neydi bu laf hatırlayamadim, şimdiden teşekkürler.
(4) 

Ankara'dan haftasonu kaçmalık yerler?

bobinhoo #1430726 
haftasonu için, örneğin cuma cumartesi gecesi konaklamalı, arabayla max 2 saat mesafede bir yerler var mı önereceğiniz. denize inelim desek hepi topu 1.5 gün için git gel 12 saat yol yapmayı kesmiyor gözüm.
(9) 

30 yaşında sonra piyano çalmaya başlamak?

bobinhoo #1421897 
Bu aralar acayip merak sardım, şöyle yamaha p45 ayarında bir digital piano alıp öğrenmek istiyorum ama bu yaştan sonra olur mu dersiniz?

Her hangi bir müzik geçmişim de yok. Böyle bir şeye kalkışan var mı aranızda?
(4) 

İnternet kullanımında bir bilgisayara öncelik vermek?

bobinhoo #1420042 
Böyle bir şey var mı? Diyelim ki kablosuz ağa aynı anda 4 cihaz bağlı, bunlardan bir tanesi öncelik sahibi olsun istiyorum, toplam bandwidthin örneğin en az yarısı bunun kullanımına ayrılsın, kalanı diğerleri arasında paylaşılsın gibi.

modem airties 5650
(10) 

Kullanıp memnun kaldığınız french press markası?

bobinhoo #1418945 
Var mı öneri arkadaşlar, hiç kullanmadım bundan daha önce alırken neye bakmam gerekir bilmiyorum. Çok komplike bir alet değil gerçi de, filtresi falan kahveyi yukarı kaçıran veya yıkanması zor olan bir şey almak istemem.
(10) 

Firma bilgileri sorgulama?

bobinhoo #1411280 
Firma bilgilerini (sahibi, kuruluş tarihi vb.) sorgulamak istediğim bir ltd şirket var. Bunu nereden yapabilirim?
(3) 

İnternet'te tekel tütünü satışı yok mu?

bobinhoo #1397033 
Aradım da satan bir yer bulamadım? ayrıca marlboro light'a en yakın tütün hangisidir bilen var mı?
(3) 

Yurtdışı siparişlerdeki gümrük vergisi?

bobinhoo #1391278 
Bunu nasıl ödüyoruz? Diyelim ki aliexpress'ten verdim siparişi gümrük vergisi çıktı, nasıl haberim oluyor bundan ve ödemeyi kime yapıyorum?
(2) 

yurt dışında internet?(Turkcell)

bobinhoo #1389077 
4 günlük bir ziyaretim olacak italya'ya. İnternet'e de her an erişimim olması lazım. Bu işi nasıl çözerim en mantıklı şekilde?
(7) 

Ankara diş taşı temizliği için tavsiye?

bobinhoo #1387368 
Önerebileceğiniz bir yer var mı çankaya taraflarında? bir de maliyeti nedir bu işin son zamanlarda yaptıran varsa?
(5) 

Dimmer özellikli lambader?

bobinhoo #1385920 
Böyle bir ürün arıyorum ama pek rastlayamadım, yanlış kelimeler mi kullanıyorum acaba ararken. Işığı ayarlanabilenen lambader (Köşe lambası) bulmak zor mu bu kadar ya.
(2) 

İphone'lar orjinal olmayan kabloları nasıl anlayabiliyor?

bobinhoo #1385404 
Telefon kendisine takılan kablo orjinal olmadığında uyarı veriyor? Bunu nasıl anlıyor acaba, nihayetinde kablo?
(8) 

Hediye için saat?

bobinhoo #1376281 
Özellikle hanımların yorumlarını almak istiyorum, hediye etmek için bu saat nasıl sizce? siz şimdi hediye edilecek kişinin tarzını marzını soracaksınız ama genel olarak bakın işte :)

www.saatvesaat.com.tr
(3) 

Türkiye Güney Kıbrıs Rum Kesimini tanıyor mu?

bobinhoo #1367850 
Biz bunları tamamen tanıdık mı? Eğer tanımış isek Akdeniz'de nasıl onların direk güneyinde kalan kısımda hak iddia ediyoruz? Ayrıca bir ülkeyi tanımak nasıl olur?
(3) 

Ankara'da asker alışverişi nerden yapılır?

bobinhoo #1359732 
Nerede bu asker çarşısı? Google'dan baktım ama tam emin olamadım değişik yerler çıkıyor?
(2) 

Öğretmenler neye dellendi?

bobinhoo #1356800 
Açılan başlık ve entry neydi?
(1) 

İnternet üzerinden ev temizliği?

bobinhoo #1356714 
Ankara için konuşacak olursak, internet üzerinden ev temizliği için kullandığınız ve memnun kaldığız siteler neler?
(3) 

Ankara'dan İzmir'e yakın zamanda karayoluyla gidenler??

bobinhoo #1349059 
Bu yolda normal polis otolarıyla kurulan radarlar ve yolun tepesine kurulan radarların dışında radar var mı? sanki bir de gidiş dönüş yolu arasındaki boşluğa bir sabit radar cihazı takıyorlarmış???
(2) 

Sevgili Ankara'lılar hafta sonu nerelere kaçıyorsunuz?

bobinhoo #1346240 
Eşinizi sevgilinizi vb. alıp nerelere kaçıyorsunuz haftasonu?
(4) 

Ankara'da mekan önerisi?

bobinhoo #1342529 
Böyle canlı müzik yapan ama müziğin seviyesinin kafa şişirmediği (karşıdakiyle rahatça konuşabildiğiniz) alkollü mekan önerilerinize açığım.
(5) 

Ankara'da pijama nereden alınır?

bobinhoo #1342038 
Böyle outlet falan var mı ucuza güzel pijamalar alabileceğim?
(2) 

Ankara'dan haftasonu kaçamağı için öneriler?

bobinhoo #1341782 
Sevgiliyle haftasonu kaçamağı yapmak için, doğası vb güzel huzurlu nereleri önerirsiniz? Otel vb. de önerebilirseniz sevinirm.
(3) 

2019 yılında araç kaskosu yenileyenler?

bobinhoo #1336103 
Geçen sene 870 verdiğim kasko için bu sene 1340 teklif verdiler şimdi ki geçen yıl içinde de hiç bir kaza vb. bir şey olmadı. Bu yıl yeniletenler varsa sizde de böyle uçuk bir artış oldu mu?(%55 civarında)

Ayrıca trafik sigortası da geçen seneden düşük 50 lira kadar, garibime gitti.
123456  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık