(3) 

Teknosa (üç kez aynı şekilde bozulan telefonun değişimi)

tempor #364315 
Teknosa'dan alınmış bir htc wildfire telefon var elimizde, telefon 1.5 sene içinde 3 defadır aynı şekilde (ekranın kapanması) bozuldu ve sonuncusu da dün oldu.

Şimdi ne yapılmalı? Bu telefonu istemiyoruz artık, yenisini versinler ya da daha iyi bir telefon için fiyat farkını biz kapayalım gibi bir seçenek mevcut mu?
(5) 

Dropbox'ta otomatik dosya güncelleme

tempor #363742 
Bilgisayarımda sürekli kullandığım ve cep telefonum dahil her yerden en güncel haline ulaşmak istediğim bir dosya var, bunun bir kopyasını oluşturulmuş olan Dropbox klasörünün içine koyup otomatik güncellemeyi mi aktifleştireceğim sadece?

Yani dosyanın orjinali herhangi bir yerde olsa da olur kopyası Dropbox klasöründe olduğu sürece, değil mi?
(1) 

Dosya senkronizasyonu

tempor #363587 
Bilgisayarımda, üzerinde çalıştığım bir word dökümanı var, bu dökümanın "en son" haline telefonumdan da ulaşmak istiyorum, ama bilgisayarımda bu belgeyi kaydettiğim an bunu bi yerlere atmak ya da manuel olarak güncellemek istemiyorum, yani bununla ben uğraşmayayım.

Google Doc'un (app'ın) böyle bir özelliği var mı? İlla Sugar ya da Dropbox mı kullanmamız gerekiyor bunun için? Ya da başka ne yapabilirim?
(3) 

Aracı kurumlarda SPK lisansı şartı?

tempor #362711 
Aracı kurumlarda çalışabilmek için SPK lisans şartı ne derece zorunludur? Hangi mesleklerde bu lisans olmazsa olmaz önem taşır?

Örneğin bir menkul kıymet şirketinde çalışacak müşteri temsilcisi SPK lisansına sahip olmak zorunda mıdır?
(3) 

Wordpress ya da Tumblr?

tempor #361004 
Blog yazmaya başlıyorum, kapsamlı bir içeriği olacak ve ilerleyen yakın zamanlarda bu kapsamı taşıyabilecek premium bir tarifeye geçmek istiyorum ama farklar nedir tam olarak bilmiyorum.

Tumblr ve WordPress arasındaki farklar nedir? Hangisi daha işlevsel ve geliştirmeye yatkındır?

Şimdi en iyisinin hangisi olmasının pek önemi yok, ilerleyen zamanlarda hangisinin aranan olacağını düşünüyorsunuz? Google örneğin, hangisini daha "iyi" tanıyor? Hangisi daha çok gelişime yatkın?
(2) 

Finansal tablolar analizi için ehil kitap önerisi

tempor #356689 
Finansal tabloların yorumlanması için önerebileceğiniz yetkin bi kitap var mı?

Klasik bi şekilde, kısa vadeli alacakların şu kalemi, işletmenin şu şu şu açıklarını işaret edebilir gibi güzel tiplerin yer aldığı piyasadaki en doygun kitap hangisidir, bilen eden?
(14) 

İnternete girebilen bi smartphone neden Wi-Fi yayın veremez?

tempor #353410 
Telefon Samsung Galaxy S. İnternetinde hiçbir sorun yok ancak modem olarak kullanmak isteyip bilgisayarıma Wi-Fi ile bağladığımda, bağlantıda hiçbir sorun olmamasına rağmen veri akışı sağlanmıyor (gönderi ışığı sürekli ıkınıyor telefonda ancak karşıdan cevap almıyor)

Sorun gideri kullandığımda windows'un bu aygıtın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadığı cevabını aldım, ancak alette kayıtlı bi proxy yok ki?

sorun ne olabilir?

(Mobil AP uygulamasıyla telefondan Wi-Fi yayın verip bilgisayarımla nete girebilmek istiyorum, hat Avea)
(1) 

TCDD Bilet sorunu

tempor #345989 
Eskişehir'den İstanbul yönüne tren bileti alıcam ancak sistem 2012 biletlerine izin vermiyor, avrupa yakasında sirkeci dışında TCDD bileti alabileceğim bir yer var mı yoksa illa Haydarpaşaya mı gitmek gerekiyor?

Beşiktaş'ta hiçbir yazıhane yok mudur TCDD için?
(3) 

Samsung Galaxy S video oynatımı

tempor #344947 
Samsung Galaxy S için desteklenen video formatları DivX, H263, H264, MP4, WMV deniyor, izlemek istediğim 20dklık kısa bir dizi var, ben bu diziyi hangi türde elde etmeliyim sizce? mesela mkv alıp wmvye çevirmek mi mantıklıdır?

h263 falan diyor da, avi falan desteklemez sanırım?
(1) 

Google Plus Android App

tempor #336980 
Internetten Google Plus için bir apk bulup yükledim, kaçıncı sürümü kullanıyorum bilmiyorum ama paylaşılmış bir postu tekrar paylaşamıyorum, bu herkeste böyle mi?

bi de kendi fotoğraflarıma yakından bakmak istediğimde uygulama çalışmıyor, herkeste mevcut mu bu sorunlar?
(2) 

Google Plus Android App

tempor #334775 
Google Plus'un Türkiye için applicationı android markette uyumsuz gözüküyor, android telefonlarında google+ kullanan varsa direk linkini benimle paylaşabilir mi? teşekkürler
(3) 

Hiçbir operatör sinyali almayan telefon

tempor #334156 
Bugün bi arkadaşımdan telefonunu satın alacaktım, samsung galaxy s, her şey iyi güzel ancak kartımı taktığımda telefon şebekeye bağlanamadı (mobil error gibi bi hata verdi)

telefon defteri okuyor ancak aveaya bağlanmıyor, bununla birlikte hiçbir şebekeye bağlanamıyor çünkü hiçbir şebekeyi görmüyor.

trcell ve vodafone için de aynı hatayı verdi, 1 hafta öncesine kadar alet çalışıyordu, ondan sonra androidin son sürümü yüklendi sadece.

nedir ne olabilir sorun? telefon androidtelefonları.com'dan faturalı olarak alınma.

imei de kayıtlı, baktık.
(2) 

Tivibu "Bulunduğunuz bölgeye bu hizmet verilmemektedir" sorunu

tempor #328848 
Tivibu'yu program halinde uzun zamandır kullanırken 1-2 ay evvelinde bu sorun ortaya çıktı ve para vererek aldığım bir hizmetten faydalanamıyorum, şikayet maili de attım dönen olmadı tabiki.

İnternette araştırınca, sorunun kablosuz bağlantıyla alakalı olduğunu öğrendim, yani sistem (artık nasıl tanıyorsa) kablosuz bir ağ ile iletişim kurmaya izin vermiyor bazı bağlantılarda.

Bu sorunu yaşayan eden, çözen ya da bilgisi olan biri var mı? Ne yapılmalı?
(1) 

Dockers, Cat, Greyder vb. ayakkabılar nereden alınmalı?

tempor #328384 
Daha önce izmir için sormuştum ancak alamadan döndüm, avrupa yakasında bu ayakkabıları orjinal ya da indirimli fiyatlarıyla ve ürün çeşitliliğiyle nereden almalı?
(3) 

Kurulu gelen MS Office 2010?

tempor #328032 
Arkadaşım yeni aldığı notebookta MS Office 2010'u görüyor, program yüklü gözüküyor ancak tıklayınca "satın al", "zaten satın aldım" ve bi tane daha seçenek beliriyormuş ve lisans istiyormuş.

Şimdi emin olmak adına soruyorum, bu şifreyi girince office etkinleşecek mi? yani office gerçekten kurulu mu içinde, bilen eden?
(4) 

Dockers vb stil ayakkabılar hesaplı nereden alınır? (izmir)

tempor #325601 
Dockers vb yarı resmi yarı günlük ayakkabılar hesaplı bir şekilde (indirim, kampanya vs) izmir'de nerden alınır?

indirim, sezon sonu, kampanya vs bilen eden?
(3) 

Satranç nerde oynanmalı?

tempor #324215 
Yahoo! Games dışında satranç oynayabileceğim ve hatta belki de grafikleri güzel bir yer var mı? Oynayanlar nerde oynuyor?
(3) 

Adidas Originallar nerde bulunur?

tempor #323114 
Adidas'ın Original segmentinden linkteki çanta ya da benzerlerini istanbul'da nerde bulabilirim? Şişhane metro girişinin karşısındaki adidas dükkanında var sadece benim bildiğim, başka bilen eden?

www.shopadidas.com
(5) 

notebook tavsiye edecek?

tempor #322686 
1.500-1.750 TL aralığında bu iş için ayırdığım bir bütçe var, özellikle istediğim bir ayrıntı yok ama ekran çözünürlüğü ve ekran kartı yüksek ve paylaşımsız olsun, ne önerirsiniz ve nerden almamı tavsiye edersiniz?
(3) 

notebookun performanstan düşmesi

tempor #321994 
şimdi beyler bayanlar, konusunda uzman kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.

ikinci senesine giren bir alet, son zamanlarda giderek daha şiddetli fan çalıştırıyor, her zaman kolaylıkla yürüttüğü programları çalıştırırken kasmaya başlıyor ve eskiden tam 1 dakikada yüklenmesi biten windowsun ardından, masaüstünü 2.5 dakikada görür oldum.

şimdi, bir notebookun ikinci senesinde bunları yaşaması doğalsa kurcalanıcak bir durum yok, ancak değilse şunları şunları yap gibi tavsiyeler bekliyorum sizden, toz mu kapmıştır, hddnin dolu olması mı etkiler mesela?

açılış programlarında virüs programından başka bir şey yok her zaman.
1234567   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık