(7) 

kilo sorunu

bedbed #550835 
Arkadaşlar 96 kiloyum şu an :( 182 boyum var. yani durum çok kötü. son dönemde çok kilo aldım. vegan yaşıyordum bırakmak zorunda kaldım. tekrar vegan yaşamak istiyorum. kilo olarak da en az 15 kilo vermek istiyorum. beslenme geyiğim öğrenci evi ve sürekli dışarıdan beslenmek şekli. ama artık çok sıkıldım bu tarz yaşamaktan. diyetisyene gidemiyorum param, sağlık güvencem yok. sanırım yakında ölebilirim. bana fikir verin, ne yapayım? ankarada yaşıyorum. inanın çok sıkıldım artık.

teşekkürler, sizleri seviyorum.
(10) 

gecikme için üzgünüm

bedbed #550765 
soru başlıkta. bunun ingilizcesi formal biçimde ne olur?

teşekkürler.
(3) 

quick sort algoritmasını biri anlatabilir mi?

bedbed #531332 
inanın kafam çok doldu anlamıyorum. yardımcı olabilecek var mı?

google'la demeyin lütfen.

teşekkürler.
(2) 

android uygulama ve jsf

bedbed #517300 
Arkadaşlar merhaba, client-server bazlı bir android uygulama yapmam gerekiyor. örnek verirsek, örneğin bir haber ekleme uygulaması olacak. admin arkadaş server'a haber'i ekleyecek.bu haber de android telefonlardan görülecek. bunu jsf ile yapsam nasıl olur?
(2) 

ipod shuffle şarj bilgisayar usb şeysi

bedbed #516270 
arkadaşlar bu ipod shuffle bilgisayar bağlantı kablosunu kaybettim acil almam lazım. yardım.
(9) 

iran kedisi - tek oda

bedbed #514100 
arkadaşlar merhaba, iyi gece.
ben kedi almak istiyorum, daha önce kedi besledim ama o zaman evimiz neyin büyüktü. şimdi tek göz odada beslemek istiyorum. yaklaşık 25 m2. ev arkadaşlarımın durumu nasıl karşılayacaklarını bilmediğimden kendi odamda bakmak istiyorum. sizce nasıl olur?
(3) 

object oriented programlamada instance olayı nedir?

bedbed #512459 
javadan örnek vererek açıklarsanız daha çok sevinirim.

teşekkürler, iyi gece.
(1) 

ankara satranç eğitim, turnuva, kendini geliştirmece, ortam

bedbed #506084 
arkadaşlar son dönemlerde satranç sporuna müthiş bir şekilde sarmış bulunmaktayım. ankara'da ikamet eden ben için böyle kendimi geliştirebileceğim, güzel insanlarla tanışıp, oynayabileceğim bir yer biliyor musunuz?
(3) 

bitirme projesi grup ismi

bedbed #501457 
arkadaşlar merhaba, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. bitirme projesi için grubumuza bir isim gerekli. yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler, iyi geceler.
(2) 

besevler - beytepe

bedbed #496548 
besevlerden beytepe otobüsü geçmiyor mu?
(1) 

arkadaşlar bilgisayar müh. bitirme projesi

bedbed #489114 
arkadaşlar proje şudur: üniversite için android uyarı uygulaması.
yani şöyle ki, uygulama hava şartlarını, kan aranıyor duyurularını,üniversite ile ilgili haberleri duyuracak. uygulama ve server olacak bunun da yapılması için.

sizce ne kadar zaman alır bunu yazmak. iki kişiyiz. 2 yıllık java tecrübemiz var. android'de de ajanda vb. gibi küçük uygulamalar yazdık.

şimdiden teşekkürler. sevgiler.
(1) 

ankara devre elemanları ve entegreler

bedbed #488789 
Merhaba nikola teslalar. ankarada ucuza baya ucuza devre elemanları alabileceğim spesifik bir yer önerebilir misiniz?

dipnot: konya sokak demeyin lütfen direk.
(1) 

termal iclik

bedbed #483162 
Arkadaşlar merhaba, Ankarada kaliteli termal içlik nerde bulabilirim
(1) 

jUploader

bedbed #482977 
Arkadaşlar, bu jUploader denen mereti kurmam gerekiyor bu konuda bir bilginiz var ise inanın çok acilinden mesaj kutumu yakmanız gerekiyor.
(2) 

refactoring

bedbed #481773 
arkadaşlar refactoring nedir? javada nasıl yapılır?
(3) 

arkadaşlar interneti olmayan bir kadın için masaüstü oyunlar

bedbed #476923 
Soru başlıkta, bu hatun kişi için masaüstü oyunlar lazım. bi yardımcı olun. öyle savaş, şidden falan içermeyen oyunlar lazım.

şimdiden teşekkürler, sevgiler.
(1) 

hacettepe teknokent

bedbed #471763 
Arkadaşlar merhaba, hacettepe teknokentte fiber internet var mı?
(6) 

balıkesir burhaniye

bedbed #466176 
Arkadaşlar merhaba. Direk konuya gireyim. 6 yıldır tatile gitmiyorum. Balıkesir Burhaniye taraflarına gitme şansım var. 21 yaşındayım. Sizce Burhaniye nasıl olur? Emekli vs. çok diyorlar ama fikirlerinizi almak istiyorum.

Teşekkürler.
(1) 

tigar lastik nasildir?

bedbed #461215 
Merhaba galyalilar, tigar 175/65/14 almayı düşünüyorum. michelin yan ürünü dediler güvenebilir miyim?

tesekkurler.
(2) 

2.000 tl sgk net maaşın ne kadar vergisi çıkar?

bedbed #459860 
soru başlıkta.
(4) 

anadolu bulvarı araç geçişine açık mı şu an?

bedbed #459742 
soru başlıkta.
(1) 

taso

bedbed #458764 
Eskiden taso uzerine basilan saga sola hareket ettirince video gibi gozuken uzeri tirtikli bisiler vardi o baski tekniginin adini bilen var mi?
(2) 

1+1 ev kira aidat falan

bedbed #457543 
Arkadaşlar merhaba, ben 1+1 de yaşamak isteyen bir insanım ve param da çok sayılmaz. aidat + kira'ya maksimum 450 tl para verebiliyorum. İkamet ettiğim şehir Ankara. Şimdi sıkıntı şurada. Hani bu paralara yaşamak istediğim Balgat, Cevizlidere, Emek civarlarında böyle bir ev bulmam çok zor bulsam da bu bodrum katlar oluyor onlarda da yaşamak bir hayli zor. Geriye Eryaman ve Batıkent kalıyor. Ayrıca Atılım Üniversitesinde okuyan bir insanım. Eryamandaki evlere gelince, evler max 55 m2 ve aidatları min. 75 tl. Karar veremiyorum bana fikir verir misiniz?

Teşekkürler.

(not: mod arkadaşlar biraz üstte kalsın inanın çok müşkül durumdayım.)
(1) 

java parse

bedbed #457440 
Arkadaşlar merhaba, ben mta.gov.tr, mke.gov.tr gibi web sitelerindeki ihale ilan sayfalarını parse edip bunları rss e dönüştürüp yeni ihale ilanlarından haberdar olmak istiyorum sürekli. bunu nasıl yapabilirim?
(2) 

nakliyat firması er tasarımı

bedbed #455875 
arkadaşlar merhaba, bir nakliye firması için er tasarımı yapıyorum da bir kaç sorun var. şimdi bu firmanın database e kaydedilmek üzere araç yol harcamaları neler olabilir, araç bakım maliyetleri neler olabilir ve en son yakıt tüketimine ait bir şey yapayım mı?
(7) 

dövme yaptırmak istiyorum.

bedbed #454665 
Arkadaşlar "ordo ab chao" deyimine bayılıyorum hatta vücudumda taşımak istiyorum. Sizce nasıl olur? Olursa font falan nasıl olsun, nereye yaptırayım? İlk kez dövme yaptıracam fikirleriniz benim için çok önemli.
(1) 

ihale katılım şartı

bedbed #450765 
merhaba arkadaşlar. sorum şu. bir enerji şirketimiz var. limited şirketi. 2 ortaktan oluşan. ikimiz de elektrik mühendisiyiz. Örneğin teiaş ihalelerine katılmak için anahtar teknik personel olarak birimizi gösterebilmek için şirketin faallik süresi ne olmalıdır?
(2) 

ankara ev falan

bedbed #445362 
merhaba arkadaşlar, ankarada 2. veya 3üncü arayan arkadaşlar varsa bir de bu arkadaşlar balgat, dikmen, emek taraflarındalarsa mükemmel olur.

özelden ulaşın lütfen çok acil.
(3) 

acil ingilizce

bedbed #441579 
please give further details here, for example, EU National, Indefinite Leave to Remain. ne demektir?
(1) 

kamera hafıza kartı sıkıntısı

bedbed #439017 
Arkadaşlar merhaba. Düğün kamera çekimi yapan bir dostum, kameranın şarjı bittiği için kamerayı açıkken şarja takmış ve bi sigara içmeye çıkmış. geldiğinde hafıza kartını çıkık görmüş çocuklar falan oynamış. şimdi hafıza kartını taktığımıza boş alan da 0 byte, dolu alan da 0 byte olarak gösteriyor ve format istiyor. içerideki videoyu kurtarma şansımız yok mu?

şimdiden teşekkür ederim.
(4) 

dövmelik ingizlice kelime

bedbed #435683 
arkadaşlar merhaba, bi arkadaşım koluna "nankörlük içimdeki iyiliği köreltiyor" un ingilizcesini yazmak istiyor. bunun uygun çevirisi nasıl olur?
(1) 

object oriented analiz ve yazılım mimarisi

bedbed #410151 
merhaba arkadaşlar bu alanlarda uzmanlaşmak istiyorum. türkiyede iş şansım ne olur? maaş falan? teşekkür ederim iyi geceler.
(6) 

eskişehir veya ankarada kalacak yer

bedbed #408845 
merhaba galyalılar, eskişehir veya ankarada sevgilimle kalabileceğim otel, kiralık oda falan var mı?

şimdiden teşekkürler.
(1) 

com8 network

bedbed #401009 
merhaba arkadaşlar iyi geceler, com8'in en yüksek bağlantı noktası hızı nedir?
(2) 

iphone 4s

bedbed #400974 
arkadaşlar merhaba iyi geceler, şimdi benim sorun şöyle olacak; abd'de kontratsız iphone satışı yokmuş öyle diyolla. hiç bi şansımız yok mu? bi apple store dan iphone alamaz mıyız kontratsız? şimdiden teşekkür ederim.
(1) 

erasmus hibe geyiği

bedbed #400329 
galyalılar merhaba, erasmustan 5 aylık hibe aldım ve 5 aylığına ecnebi memlekete gittim. 6 ders aldım 3'ünü geçtim ve 4. ayda geri döndüm. okul benden 1 aylık hibeyi geri istiyor ve param yok açıkçası. bu olaydan nasıl yırtabilirim?

şimdiden teşekkür eder, büyüklerimi ellerinden küççüklerimi gözlerinden öperim.
(13) 

sac meselesi

bedbed #380826 
Pek sevgili dostlar, saclari omuzlarina kadar gelen dalgali sirma sacli cok da beyefendi bir gencim. 3-5 yildir saclarim hep uzun ve artik bundan cok sikildim.ogrenci evi dedigimiz ortam. saclarin dokulmesi falan. sizce kestireyim mi saclarimi?
(2) 

google örümcek-bot

bedbed #378940 
Merhaba arkadaşlar. Sorum şudur:

google arama botlarında veya örümceklerde hangi programlama dilini kullanıyor?

Şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

ankara'da vegan mekanlar

bedbed #375110 
Pek sevgili insanlar merhaba. Ankara'da bildiginiz vegan mekanlar varsa lutfen paylasin. Sikintim buyuk. Bir sure evde yemek yapamayacam.
(8) 

amerikadan alınabilecek elektronik aletler

bedbed #373898 
Arkadaşlar merhaba. Bu yaz Amerikaya gidiyorum. Elektronik aletlere ayırabileceğim ortalamanın üstünde bir bütçem var fakat yurtdışından ülkeye maksimum ne kadar ürün sokabilirim ve ne tür aletleri pasaporta işletmek gerekir? Ayrıca elektronik alet tavsiyeleriniz nelerdir.

Şimdiden teşekkür ederim.
(1) 

çeviri

bedbed #372654 
arkadaşlar merhaba. kısa bir metin. yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :)

Most PHP 5.3 code out there is like that. Doctrine expects autoload to be set-up before you start using it. You can define your own __autoload() function, use spl_register_autoload() or use one of the implementations bundled with many of the frameworks out there.

This could be done for a long time too. It just took time before the conventions were adapted and namespaces pushed for that change.
(1) 

bağlama virtüözünün adı

bedbed #369834 
sevgili dostlar,

bu mükemmel türküde bağlama çalan üstadın adını sanını bilen varsa lütfen bilgilendirsin beni.

www.youtube.com
(2) 

project management

bedbed #344556 
bir soruyla daha karşınızdayım gönül dostları;
mezun olmadan 2 yıl önceden project managementla ilgili -özellikle yazılım mühendisliği alanında- teorik olarak ileri düzey bilgi sahibi olsam; mezun olduktan sonra ne kadar işime yarar?
(2) 

ingilizce-türkçe çeviri acil

bedbed #343754 
merhaba koçerolar,

Instead, she wanted to "make it " on her own-filling a life-long dream of being her own boss, in her own company.
(7) 

araba hediyesi

bedbed #340949 
pek sevgili galyalılar,
çok sevdiğim bir kız arkadaşım yeni araba aldı. onun için şöyle güzel bi hediye almak istiyorum fakat ne zamandır düzgün güzel bişey bulamadım. siz güzel insanlardan talebim bana şöyle güzel güzel araba hediyesi falan filan söylemeniz. şimdiden teşekkür ederim.
(1) 

fare

bedbed #314188 
arkadaşlar ben fare almak istiyorum. bu beyaz kuyruklu bişey. bunu ankara'da nerede bulabilirim? cidden bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de aldığım zaman aşı falan gerekli mi fare için?
(1) 

kadir has burs geyiği --- çok acil ---

bedbed #313188 
arkadaşlar %50 burslu bir arkadaşım var. Burs oranını %100 yapması gerekiyor ve şu an hazırlık okuyor. hazırlıkta derece falan yapsa burs alabilir mi?
(5) 

tembellik

bedbed #311198 
ya bakın güzel insanlar, ben bilinçli tembelim. inanın kendim hep düşünceler içinde işte şunu yapsam bunu yapsam falan filan hayaller kuruyorum. örneğin java öğrenmeye can atıyorum hatta girişiyorum ama sonra onunla uğraşmıyorum. hayır biliyorum uğraşsam yapabilecem ama uğraşmıyorum. pazartesi gününe yetişmesi gereken staj raporum var ve ben hiç başlamadım. gerekli herşeyi düzenledim fakat başına oturması kaldı. yapamıyorum yapamıyorum. bana bir tavsiye verin inanın çok acizim :( ne yapmam gerekiyor bunu yenmem için. hep düşünüyorum ama icraat yok. aptal mıyım? gerizekalı mıyım neyim? :(
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık