(3) 

iş bankası hafta sonu kuru (kredi kartı)

me23 #1143582 
İş bankası hafta sonu yurt dışından yapılan alışverişlerde kuru hafta sonu kuruna göre mi baz alıyor? Malum hafta sonu kurlar çok yüksek oluyor, alışveriş yapmasam mı?
(3) 

kafam karışık, ne yapayım?

me23 #1137608 
Normalde Ankara'da oturuyorum. Serbest çalıştığım bir işim var. Fiziksel olarak Ankara'da olmama gerek yok. Anne babanın yanında da belli bir süreden sonra çocukkenki gibi kalınmıyor. Oradan ayrıldıktan sonra şimdi (2-3 gündür) de abimlerdeyim. Onlarla da uzun süre kalamam, evli sonuçta. Şimdi durum şu ki benim Ankara'ya dönesim hiç yok. Resmen ayaklarım geri geri gidiyor. Ankara'da yaşadığım birtakım olaylar beni Ankara'dan acayip soğuttu. Bu olaylar dışında, apartmandaki karşı komşuyu hiç sevmiyorum. Onlarla karşılaşmamak için evden çıkarken kapının gözünden bakıyorum acaba onlar da kapının önünde mi diye, yani o derece. Karşılaşınca acayip geriliyorum vs. Oradan taşınmam da mümkün değil çünkü kendi evimiz, ayrıca kiraya çıkmam için bütçem yeterli değil. Kafam çok karışık, ayaklarım resmen geri geri gidiyor. Şimdi ben ne yapayım?
(3) 

hesap işletim ücreti

me23 #1021017 
Tüm mevduat hesaplarınızı kapatmış olmanıza rağmen (hala internet bankacılığına girebiliyorsunuz ama), banka yine de bu ücreti keser mi üye ücreti adı altında? Mantıken kesmemesi lazım ama burası Türkiye.
(4) 

klavye içinden pil çıkması

me23 #1019778 
Yeni bir klavye aldım. İçinden duracell pil çıktı. En son çok uzun zaman önce klavye almıştım o yüzden normalde içinden çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum. İçime kurt düştü içinden pil çıkınca acaba iade edilmiş bir ürün mü diye. Öyle midir? Markanın bir önemi varsa microsoft.
(2) 

kredi kartına taksitle iade

me23 #1018050 
Kredi kartına taksitle iadelerde (mesela 20 tl* 3 taksitli bir işlem olsun) her ay iade yapılırken aynı gün içerisinde işlemin önce -20tl sonra +20tl gözükmesi lazım değil mi? Şu an bende 2 gün geçmesine rağmen hala sadece - işlem var, + işlem yok. Bu normal mi?
(2) 

yeni pasaport cikarirken

me23 #914042 
tum eski pasaportlari mi getirmek lazim? en son cikardigim var ama ondan bi onceki yok, nereye koydum bilmiyorum. "eski pasaportlar" yazmislar evrak listesine. sorun olur mu en eski pasaportun elde olmayisi.
(2) 

aktarmali ucus

me23 #820269 
diyelim ki thyden izmir - los angeles ucusumuz var. izmir istanbul, istanbul los angeles ucacaksiniz. izmir ayagini kacirirsaniz bilet komple iptal mi olmus olur. izmir'i kacirdik diyelim baska bi ucakla ist'a gecip istanbul los angeles kismini tamamlayabiliyor muyuz? bu butun hava yollari icin ayni midir?
(14) 

çay suyu

me23 #816919 
cay suyunu musluktan mi damacadan mi koyuyorsunuz? istanbul icin soruyorum.
(1) 

iş bankasi yurtdisi kredi karti odeme

me23 #760434 
kredi karti ile yurtdisindan alisveris yaptigim zaman ekstremde tlye cevrilmis olarak gozukuyor ama ben cevrilmesini istemiyorum, dolar olarak odemek istemiyorum kurdan kaybetmek istemedigim icin. ne yapmak gerek?
(4) 

baymak kombiden anlayanlar buraya

me23 #367363 
evdeki baymak kombinin altinda mavi bir aparat gibi bir sey var o asagiya dogru cekilebiliyor, kombiyi takanlarin dedigine gore buradan basinc ayari yapiliyormus cevirince diye aklimda kalmis. simdi basinc 1.7 bar falan ben bunu dusurmek istiyorum. o mavi aparati asagiya indiriyorum ama saga sola donmuyor. nasil yapilacak bu is? bir de ideal bar seviyesi ne olmali? cok tesekkurler.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık