(4) 

Ahşap Puzzle ?

tcyx #66193 
Ahşap puzzle arıyorum, bir de mümkünse, fizikle, bilimle alakalı bir tema olsun istiyorum, nette baktım hep cocuklar için var, bilen goren varsa haber ederse cok makbule geçer?
(3) 

Nasıl Yapılır ?

tcyx #61253 
6 mm kalınlıgında bir cam tüpü, iki kapaklı bir silindirin tam ortasında duracak sekilde tutmak için bir düzenek hazırlamam gerekiyor. Daha sonra tüpün içi su ile doldurulacak. kapağı kapatılacak. kabaca yaptıgım bir cizim üstte var.

neyle nasıl yapabilirim, ya da bunun için bildiğiniz bir alet edevat var mı?
(3) 

Küçükçekmece Nükleer Araştırma Merkezi (Nasıl Gidilir?)

tcyx #61101 
Küçükçekmece Nükleer Araştırma Merkezine Fındıkzade-Çapa'dan nasıl gidilir? Sabah saatlerinde ne kadar sürer?

Toplu tasımayla ve özel araçla ayrı ayrı tarif ederseniz çok sevinirimç
(2) 

Kiralık Ev Aranıyor (K.M.Paşa, Çapa, Fındıkzada, Fatih vs)

tcyx #59893 
Belirttiğim semtlerde 2+1, kombili, oturulacak gibi bir daire arıyorum. bilen, gören, "benim var gel bak", "alt katımız kiralıktı bir bakın" diyecek kimse var mı?
(1) 

Adidas Reklamındaki Şarkı?

tcyx #58846 
Adidas reklamında çalan, aşağıda linkini verdiğim, şarkı kimindir, şarkının adı nedir?

www.adidas.com
(1) 

rte'nin davos konuşmasının ingilizce metni?

tcyx #57737 
Davostaki meşhur konuşmanın tercüman tarafından ne şekilde tercüme edildiğini yazan entryler gördüm sözlükte. Bu tercümenin tam bir metni var mıdır bir yerlerde?
(2) 

Kazak Örücü

tcyx #57082 
Öncelikle (git: 56341)

Bu kazagı maalesef bulamadım. Peki kazak ördürebileceğim bir yer biliyor musunuz? ben boyle tarif etsem, ya da çizsem mesela, bana git iki gün sonra gel kazagını al diyecek birilerini ya da bi yerleri biliyor musunuz?

Not : İstanbulda yasıyorum.
(2) 

Oyuncak Gitar Arıyorum

tcyx #56378 
7 yasımdaki yegenim karne hediyesi olarak oyuncak gitar istedi. Oyuncak sitelerine baktım, genelde cok kücük cocuklar için var boyle oyuncaklar. Biraz daha havalı, güzel, cocugun yasına da uygun olacak bir oyuncak tavsiye edebilir misiniz?
(4) 

Bu Kazağı Nereden Bulabilirim?

tcyx #56341 
Fotografta en soldaki kızın kazagını nerden bulabilirim? Melekler Korusun dizisinden bir kare, dizinin sponsorlarından birisi "nako", web sitelerine baktım ancak orada bu model yok, bilen, gören var mıdır? Ya da bu modele yakın benzer bir şey tavsiye edebilir misiniz?

EK: Sponsor firmaya mail attım, kazagın kendi ürünleri olmadıgını soylediler. O halde buna benzer bir kazak tavsiyelerinizi bekliyorum.
(1) 

Ataşehir-Şerifali Mahallesi

tcyx #54873 
Evet, Ankara'dan İstanbul'a göçecek bir arkadasım, Ataşehir'de işe başlıyor, ve bu mahallede oturmayı düşünüyor, nasıl bir mahalledir. Özellikle, Kadıköy-Üsküdar-Taksim gibi merkezi yerlere ulaşımı nasıldır, Gece geç saatlerde vasıta bulunur mu, Kadıkoy'den mesela taksiyle gitmeye kalksak ne kadar tutar, vs. vs. nedir, ne değildir, Başka bilmemiz gereken birşey varsa, kısaca anlatırsanız cok seviniriz.

Tşk.
(2) 

Yılbası Programı (4 günlük) ?

tcyx #50930 
Yılbasında cuma gününü de birleştirerek 4 günlük bir tatil planlıyorum. Maksat eglenmek falan değil dinlenmektir, İstanbul'a yakın, ya da uzak ama ucuz tatil önerilerinizi bekliyorum. hatta pansiyon-otel bilmemne ismiyle falan da belirtirseniz ya da hiç akla gelmeyecek süper bi alternatif sunarsanız cok cok memnun olurum.
(1) 

Hotmail hesabımı kapattı, açamıyoruuuummmm !!!

tcyx #50629 
Sanırım cok fazla mail gonderdiğim için ya da birisi spam olarak işaretlediği için bilemiyorum ancak hotmail hesabımı kapattı. Giriş yaptıgım ekran aynen soyle bir acıklama var;

Bu hesap kapatıldı

Hesabınız Kullanım Koşulları'nı ihlal etmiş gibi göründüğünden kapatıldı. Hesabınızı yeniden açmak için aşağıdakileri yapın:


1. Aşağıdaki bağlantıyı tıklatın ve e-posta desteği formunu doldurun.

2. "Lütfen seçiminizi yapın" etiketli kutuda şunu seçin: Bağlantılar/Oturum Açma Sorunu.

3. Başka bir kutu görünür. Bu da "Lütfen seçiminizi yapın" etiketlidir. Şunu seçin: Hesap Kapatıldı. Erişim Reddedildi.

4. Yanında kırmızı yıldız (*) olan tüm soruları yanıtladığınızdan emin olun. Sonra şunu tıklatın: Gönder.



İsteğinizi inceleyip 24 saat içinde size döneceğiz. Lütfen birden fazla talep GÖNDERMEYİN - bu, yanıt verme süremizi uzatır.


Yardım

.....................

Ancak aşağıdaki baglantı denebilecek sadece yardım linki var, orayı tıkladıgımda da, e-posta desteği gibi bir formla da karsılasamıyorum.

Nasıl yapar nasıl eder bu hesabı kurtarabilirim?
(1) 

Saksıda Papatya Lazım

tcyx #48903 
Arkadaşlar, saksıda papatya almak istiyorum. nerden bulabilirim, ya da evinde bildiği bir yer de olup da bana satmak isteyen var mıdır?
(3) 

Excel renkli satırlar

tcyx #45539 
Simdi elimde bi excel tablosu var, bu tabloda ara toplamları sarıya boyadım. oyle bir işlev istiyorum ki, bu sarı ile boyalı ara toplamları ayrı bir yere kopyalayarak ya da süzerek yeni bir tablo olusturabileyim.

Not: hayat memat meselesi

fcavdar@gmail.com
(1) 

ICQ sesi lazımdır

tcyx #43463 
ıcq daki gelen mesaj sesi lazım arkadaslar. hani su "a-aow" gibi bi ses var ya o. mp3 falan olsa daha güzel olur, bir de belirteyim, ıcq fakan kurup oradan almak gibi bir imkanım yoktur.
(1) 

Harem - Sirkeci Yogunluk?

tcyx #43131 
Haftaiçi sabah 08:00 - 09:00 saatlerinde harem sirkeci feribotunda yogunluk olur mu? takribi ne kadar beklerim? Köprüden daha iyi olur mu?
(8) 

Honda City Yol Tutuş Problemi

tcyx #35540 
2007 Model Honda City Comfort (Otomatik) aracım, yüksek hızlarda yolda durmakta güçlük çekiyor. Evet araba biraz yüksek ve şehir arabası olarak tasarlanmış ama 120 km/h'yi geçtiğim anda her an havalanacakmış gibi duruyor. Gerçekten yolda tutmak için büyük çaba sarfediyorum. 120 km'de bunu yapan araç 90 ile giderken de güven vermiyor tabi. Servisteki görevliler kardesime 120 km'yi geçmemesini soylemişler ama bu da mantıksız. Elbette 120 yi gececeğim durumlar olacak. Bu normal bir durum mudur? neden kaynaklanıyor olabilir?

Eğer böyle devam edecekse satacağım hiç düsünmeden. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
(6) 

Nasıl Gidilir? (Beykoz)

tcyx #34553 
Aşağıdaki adrese nasıl gidilir? Kadıköyden gidilecek.

Göksu Evleri, Kartopu Cad. B257A

Anadolu Hisarı / Beykoz
(2) 

Masaüstü Arkaplan Resmini Değiştiremiyorum?

tcyx #34076 
Simdi masaüstüne arkaplan olarak bir resim ayarlanmış sonra değiştirilmiş ama hala acılısta gorunuyor. O açılışta gorunmesin istiyoruz, nasıl yaparız? Ayrıca masaüstü arkaplanını değiştiren menü de çalışmıyor, kilitlenmiş gibi işte hiçbir işlem yapılamıyor?

El Cevap
(7) 

Model Araba; Nasıl? Nerede? Kaça?

tcyx #33993 
Model araba edinmek istiyorum. Böyle elektrikli, uzaktan kumandalı falan olsun, boş yer buldum mu koşturayım, spin falan attırayım. Sıkıldıgımda da vitrine kaldırayım dursun.

Montajla ugrasmak istemiyorum. Kullanıma hazır olanlardan istiyorum.

Ama pek bilgim yok bu konuda. Çok değişik modeller var sanırım. Yakıt türleri falan değişiyor, daha bilmediğim baska ayrıntılar da vardır herhalde. Nereden alınır/bakılır, nelere dikkat etmek gerekir. İyisi kötüsü nedir?
(5) 

Radyo Programı Hangisi?

tcyx #31584 
Haftaiçi sabah 7-9, akşam 18-20 arası yoldayım. Bu saatlerde radyolarda güzel bir program arıyorum. Fazla müzik olmayan, makara kukara falan olsun. Maksat vakit geçsin, güleyim falan. Nihat'ı dinliyordum bugüne kadar ama dinlemiyeceğim artık o'nu. Cem ceminay vardı eskiden mesela var mı hala?

Siz neler dinliyorsunuz, tavsiyeleriniz nelerdir?
(4) 

Ortopedik Alet Nedir?

tcyx #31447 
Varikosel hastalarının kullandığı hayaları yukarıda tutan bir alet-külot ya da ona benzer birşey varmış, nedir bunun adı ve nereden alabilirim.
Teşekkür ederim.
(8) 

web messenger

tcyx #31262 
Şirketten msn'e bi şekilde bağlanmam lazım, meebo kullanıyorduk ancak onu da engellediler.

meebo, e-buddy, iloveim dısında nereden baglanabilirim, bu üçü de çalışmıyor çünkü.
(4) 

Gümrükten Araç Çekme

tcyx #30096 
İstanbul'da bir konsolosluga ait ikinci el bir otomobil buldum, otomobilin fiyatı cok uygun tabi ki, su an gümrükteymiş araç, gümrükten çekmem için bir vergisiydi kılıydı tüyüydü bir takım masraflar yapmam gerekiyormuş.

bu masraflar takribi olarak ne kadar tutar ve bir de ne gibi işlemler yapılması gerekir.

Bilgilendirecek sözlükçülere simdiden tesekkür ederim.
(8) 

Karaoke Bar (Türkçe)

tcyx #29792 
Taksim-Beyoğlu'nda Türkçe şarkılar soyleyip eğelenebileceğimiz karaoke bar arıyoruz. bilenlere edenlere, tavsiyede bulunacaklara simdiden tesekkür ederiz.
(5) 

KPSS Sorusu

tcyx #28059 
Kpss'ye girecegim, lakin birden fazla oturum secenegi var. ilk oturuma girmek zaten mecburi. diğer oturumlara katılıp katılmamak bize kalmış. sormak istediğim şey şu; pazar günkü oturumlara girmek ya da girmemek neyi değiştirir, ne kadar cok test yaparsam o kadar çok puan alırım diye bir şey yok herhalde. ama bunun bir esprisi olmalı. pazar günkü oturumların birine ya da ikisine birden girmeli miyim?
(8) 

gmail klasör oluşturma

tcyx #15695 
Gmail de gelen postaları sınıf sınıf ayırabilmek için klasör yaratılamıyor sanırım, ya da ben beceremedim. bilen var mı? bir acıklar mısınız?
(4) 

Candan Erçetin ile Beraber Solo Şarkılar.

tcyx #7027 
TRT'de yayınlanan bu programa seyirci olarak katılabilmenin yolu nedir? Davetiye nasıl, nerden temin edilir bir bilen var mıdır? Bizzat yardım edecek birisi varsa çok dua ederim bi de.:)
(3) 

Otomobil tekerleklerin üzerindeki yuvarlak zımbırtı.

tcyx #7026 
bazı otomobillerin on tekerlerinin dış kısmında yani cantın üzerinde kursuni renkli bir disk bulunuyor. umarım anlamıssınızdır, jantin uzerine yuvarlak bi ekleme yapiyolar daire bicimli. capi jantin capinin yarisi kadar oluyo genelde.nedir o, ne işe yarar, kimdir, nedir?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık