(4) 

almanca öğrenmek için

kassiopeia #1112332 
almanca öğrenmek için telefondan dinleyebileceğim (ev-iş arası) materyal önerebilir misiniz? sesli kitap vs. de olabilir. A1'i bitirdim. hem android hem ios telefona erişimim var.
duolingo da var ama işitsel daha hızlı öğreniyorum. teşekkürler
(1) 

Kizlar... Nr39 ayakkabi markasi

kassiopeia #1110759 
Boyle bir marka vardi ve ayakkabilari cok rahatti. Ne oldu bu markaya? Yada buna benzer onerebileceginiz marka var mi?
(1) 

The BRICS and the future of global order Oliver Stuenkel

kassiopeia #1110150 
arkadaşlar bu kitabı internetten indirebilmemin/bulabilmemin bir yolu var mı? nerelere bakabilirim?
teşekkürler
(3) 

mac adaptor sorusu

kassiopeia #1109195 
macbook air sahibiyim ancak yurtdisindan aldigim icin uzun bir suredir bu 5 liralik adaptorlerle kullaniyorum. henuz bir sey olmadi ama burada biri yazmisti sanirim yanmis/patlamis diye. sizce bu sacma adaptoru atayim mi? en hesapli cozum ne olur? mac sitesinde orjinali 90 euro'ya satiliyor, daha uygun ama ayni sekilde guvenli bir cozum yok mudur? tesekkurler.
(3) 

alacağımı istemeli miyim?

kassiopeia #1101438 
yaptığım bir iş için uzaktan bir arkadaşımdan para almam gerekiyordu, bayramdan sonraki hafta yatacaktı. halen yatmadı, malum cuma günü de ortalık karıştı. adam yurtdışında/ben de yurtdışındayım dolayısıyla günlük yaşamlarımız etkilenmedi bir şekilde. sizce istemeli miyim yoksa mahalle yanarken ... olayı mı olur?
(1) 

new orleans ya da o tarafta bir yerde sazlık bir alanda komün hayatının...

kassiopeia #1099667 
yine yeniden bir film....

new orleans ya da o tarafta bir yerde sazlık bir alanda komün hayatının yaşandığı bir yerde geçen bir film vardı, sazlıklı idi onu çok iyi hatırlıyorum. insanlar kendi küçük komünlerinde yaşıyordu, bir çocuk vardı orada babası ile yaşayan bir karavandan bozma evde yaşıyorlardı sanırım sonra fırtına oluyordu. çocuk gerçek dışı varlıklar görüyordu kocaman bizon'a benzeyen. sonra çocuğun babası rahatsızlanıyordu ve polisler geliyordu bütün komünü dağıtıp hastaneye götürmek tedavi ettirmek istiyorlardı. böyle bir film vardı hatırlıyor musunuz? yeni iki üç yıllık en fazla sanırım.
(5) 

gemide geçen bir film vardı aynı grup sürekli aynı gemiye biniyor ...

kassiopeia #1099527 
aynı olaylar sürekli tekrarlanıyordu, içlerinden bir kız olayı anlıyordu ama bir şey yapamadan tekrar aynı olay tekrarlanıyordu. anlatabildim mi bilmiyorum ama hangi filmdi?
o neydi öyle ya...
(1) 

online alisveris (kadin kiyafet)

kassiopeia #1098896 
internetten Anthropologie, modcloth ve rafaello-network'un tarzini begeniyorum.
magaza olarak da yargici, network ve beymen business.

sorum internetten bu tarza benzeyen ancak daha hesapli alisveris yapabilecegim bir site var mi bildiginiz? yurtdisinda yasiyorum bu nedenle eu/uk firmasi olmasi lazim ki vergi odemeyim.

simdiden tesekkurler.
(1) 

eski bir trt çocuk programı

kassiopeia #712868 
merhaba, eskiden, 80-90'larda, yanlış hatırlamıyorsam trt'de bir çocuk programı vardı, kapalı pencere gibi bir şeyin arkasında o günkü konuk çocuk duruyordu, böyle tık tık tık pencereye vuruluyordu, pencere yana doğru çekilerek açılıyordu ve o çocuk ne isterse onu anlatıyordu, şiir okuyordu, şarkı söylüyordu vs. artık keyfine göre. programın adını hatırlayan var mı?
(3) 

Kalender Zebra Ankara

kassiopeia #495632 
Arkadaşlar,

Ankara'da Kalender Zebra'ya yakın zamanda ya da daha önce hiç gitmiş olanınız var mı? Haftasonu büyük bir grup olarak doğumgünümü kutlamaya gitmeyi planlıyoruz, tavsiye eder misiniz? Bazı yorumlarda yemeklerinin çok kötü olduğunu okudum. Yemek & eğlence ne dersiniz?

teşekkürler.
(1) 

iş ilanı verilebilecek site

kassiopeia #485082 
Arkadaşlar

özel ders vermek için ücretsiz ilan verebileceğimiz ve sık okunan/kullanılan bir site, mail grubu var mı bildiğiniz? teşekkürler
(2) 

amerika'dan paket gönderilmesi

kassiopeia #385860 
arkadaşlar hali hazırda abd'de olup da bir siparişimi evine gönderebileceğim ve bana oradan posta yolu ile ya da gelecekse Türkiye'de iletebilecek bir arkadaş var mı? alışveriş yapacağım site Türkiye'ye gönderim yapmıyor.

teşekkürler
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık