(7) 

yamaç paraşütü

trajikomix #283947 
bir kaç üniversiteli öğrenci olarak bununda tadına bakalım dedik, forumları karıştırdım ama ağustos ayı için kurs/etkinlik bulamadım. ayrıca bunun usulü nasıldır gidilecek yere toplanarak mı gidilir aracımız yok çünkü.
(5) 

sıfat

trajikomix #274739 
dilimin ucunda ama gelmiyor bi türlü, karşı taraf böbürlenen ifadeler kullandığında(mesela: oy çok tatlıyım) ne deriz biz ona? egoist değil ama neydi yaa?
(6) 

schengen vizesi

trajikomix #272719 
almak tahmini ne kadar tutar? interrail planlarının maddiyat kısmı; gidenler ne kadar harcadı, yurt dışı hayat sigortası yaptırdımı vs vs. toplam tutarı nedir kısacası?
(4) 

photoshop

trajikomix #272035 
www.forumalev.net

burdaki fotoğraflar gibi photoshop kullanarak sadece bir rengi yada bir kaç rengi ön plana nasıl çıkartabiliriz? kement aracı kullanmadan yapmak istiyorum, direk renkler üzerinde çalışarak yani.
(1) 

amelie?

trajikomix #271908 
fransızcadaki isim olan Amelie nasıl okunur?

ameli, amelya, amelie, amele ? ?
(3) 

ceza hukuku

trajikomix #270698 
diyelimki köprüye çıktım tam atlıcam ve arkamdan birisi son anda gelip sarılıyor bana atlamamam için, adam sarılınca zaten kendimi bırakmışım ben dengemi kaybediyorum, adam düşüyor pat diye ama ben tutunuyorum son anda, bu durumda ne olur bilinçsiz taksir olur mu? hiçbir ceza alır mıyım? intihara teşebbüs ve teşebbüs yüzünden başka aksaklıklar olması(itfaiye gelir atlama diye polis gelir fln.) bunlar suç mu?
(1) 

mad man

trajikomix #270237 
cnbc-e'deki mad man fragmanında çalan müzik nedir acep?
(1) 

balkon yumurtaları

trajikomix #269372 
mutfak balkonuna güvercinler yuva yapıp 2 yumurta bıraktı yaklaşık 1, 1.5 ay önce, bazen göz ucuyla bakardım camdan hep üstünde oturuyo olurdu güvercinler ama 2 3 gündür ne gelen var ne giden, ne olacak bu yumurtaların akıbeti?
(10) 

dışa kapalı duyuru

trajikomix #268526 
nasıl oluyor? geçende söylendi bu ekşisözlük yazarları görebiliyormuş sadece, neden bu ayrımcılık bu dışlama?
(4) 

imla

trajikomix #268090 
bir yerine bi demek çokmu absürt? bi arkadaş bi konu gibi. sözlükte böyle yazanlara nasıl 'bi' muamele mevcut?
(4) 

2002 zamanları

trajikomix #265989 
wiki'den ekşiden heryerden baktım ayrıntılı bilgi bulamadım, 2002 seçimlerinde erdoğan niye siyasi yasaklıydı? nasıl olduda başbakanlığı abdullah güle devretti, gül hükümet kurmadı mı? birde anayasada değişiklik yapmış galiba ve bu değişikliğe deniz baykal destek vermiş, bu nasıl oldu? ayrıntılarıyla anlatabilecek olan var mı?
(2) 

interrail vize sorusu

trajikomix #265668 
interrail için kafama takılan birkaç şey var, geçen sene belçikaya giriş çıkış yapmış, ve geçen mart ayında babası belçika oturumunu alan 20 yaşındaki birisi interrail vizesinde sıkıntı çeker mi? yani tekrar belçika vizesi alsa yunanistandan başlasa trenle? ayrıca belçika kanunlarına göre erkek çocuk 23 yaşına kadar belçika vatandaşı olabiliyormuş sanırım,doğru mu bu? doğruysa giderken yurtdışı hayat sigortası fln yaptırılması gerekirmi yeniden?

şimdiden teşekkürler.
(3) 

hotmail?

trajikomix #264750 
gene açılmıyor, sadece bendemi sorun yoksa genel mi? çok sık olmaya başladı bu aralar?!
(1) 

aslan mı arslan mı?

trajikomix #262512 
hangisi doğru, zira anıtkabirdeki arslanlı yolu şu yaşıma kadar aslanlı yol olarak bildim.
(4) 

altın fiyatları

trajikomix #261911 
yazın düşer mi ki? pek düştüğü yok bu ara öğrenciyim altın hesabı açtırıp sürekli üstüne koyup seneye interraile para biriktiriyim diyorum, çok mu saçma düşünüyorum, ne yapmak lazım her türlü öneriye açığım.
(3) 

arabistan sorusu

trajikomix #260335 
arkadaşım yakın zamanda umreye gidecek estağfirullah, ne alsın ne ucuz olur arabistanda? teknolojik şeyler fln durumu iyi arkadaşın pleysiteşın bile alabilir ama bi fikri yok fiyat konusunda.
(1) 

modiodal

trajikomix #260330 
açlık hissinide ortadan kaldırma gibi bir yan etkisi yok dimi bunun? 2 gündür kullanıyorum, arkadaş sordu acıktınmı diye, acıkmadm dedim, en son ne yedin dedi, 1.5 gün önce etli ekmek yemiştik birlikte, ondan berri bişey yemediğimi farkettim.
(2) 

dikkat dağınıklığı

trajikomix #258044 
aşırı dikkat dağınıklığı olan bir insanım ve artık kafayı yemek üzereyim, pazartesi finallerim başlıyor, yüzlerce sayfa yüzlerce kanun madde acayip acayip şey ezberlemeliyim son güne bıraktığım dersler için. bi ilacı fln yokmu bunun eczaneye gidip alıyım kafam açık olsun okuduğum girsin beynime, 30 40 parası neyse vercem ne olur bişeyler önerin.
(5) 

ceza hukuku?

trajikomix #258019 
hırsız geldiğinde yatak odasına girmeden öldürmeyin, yatak odasında ceza alınmaz şu bu, bunlar doğru mu? meşru müdafaa olacaksa evin her yerinde olmalı neden yatak odası yada bunu destekleyen bir kanun, içtihad fln varmı acaba?
(1) 

convers?

trajikomix #257841 
yaklaşık 1 2 yıl önce kızılayda bir convers beğenmiştim, altında kadın motifi vardı, bu conversi internette gören duyan adını bilen var mı acaba?
(1) 

ps joistiği mouse olarak kullanılabilir mi?

trajikomix #256092 
soru başlıkta. programla fln bu mümkün mü?
(1) 

cadı plasma

trajikomix #238353 
www.youtube.com

bunun çalışma prensibi nedir yahu ne var bunun içinde cadı küre diye geçiyo adı
(2) 

sokrates hakkında

trajikomix #237063 
az önce life of david gale filminde david sokrates'de idam cezası almıştı ama yunan yasaları alternatif ceza önermesine olanak sağlıyordu dedi, yani sokrat asılmadı mı? ekşi'de de zehirlendi deniliyo nedir bu olayın özü?
(4) 

wolt watt farkı

trajikomix #235132 
www.ucuzagetirdik.com

mesela burdaki elektroşok cihazı 500bin wolt elektrik veriyormuş, insanı hayvanı fln.da bayıltıyor diyo, şimdi sorum şu,

bu kadar elektrik insana zarar vermez mi? insana zarar veren elektriğin sınırı ne? wolt ne watt ne? hangisi daha zararlı? :)
(1) 

ttnet sorunsalı

trajikomix #230375 
şimdi bu ttnet sözde telefonsuz internet olayını net6 diye bi olayla sokuşturmaya çalışıyo, telefonsuz internet kararı onaylandı diye biliyorum yani bu bizim doğal hakkımız değilmi? şuan ben tahattütsüz internet kullanıyorum neymiş illa tahattüt imzalamam lazımmış, böyle bişey olurmu? hangi hukuka dayanıyo bu? bunu şikayet etmek için ne yapmam lazım çok kararlıyım bu konuda
(1) 

internet hızı

trajikomix #229947 
airties rt-206v2tt modemim var, acaba diğer kablosuz kullanıcıların ne kadarlık download yaptığını görmem mümkünmü?
(2) 

film yardım

trajikomix #227857 
kafayı yemek üzereyim ya çok sevdiğim bi filmin adını unuttum, film şöyle bişey:

romantik bi film,
başta oğlan kızdan ayrılıyo,
sonra oğlan geceleri hiç uyyamıyo hatta uyumayı tamamen bırakıyo,
sonra süpermarkette çalışmaya başlıyo geceleri ve zamanı dondurup insanların nü resimlerini çiziyo

eski harddiskimdeki arşivimde vardı ama harddisk ölünce yeni bi arşiv yaptım 2 ay önce ve az önce dank etti bu film ama adını hatırlayamadm :s
(1) 

modem den anlayan?

trajikomix #227744 
torrenti açınca ve hızı tam böyle son sürata ulaşcak derken pat internet gidiyo,normal zamanda hiç gitmez,bişey indirirken flnda buna dahil ama torrentden abanınca hemen internet kopuyo neden olur ki bu?

airtires rt206 ( klasik ttnet modemi )
(2) 

ankara için

trajikomix #224751 
böyle müzelerin, tarihi turistik yerlerin olduğu bi haritası varmı acaba baktım dolaştım biraz ama parça parça adres vermişler, haritası olan işimi kolaylaştırcak bişeyler arıyorum?
(2) 

facebook tan uygulama lazm

trajikomix #223584 
böyle ay görünümlü bi takvim ve herkesin doğumgününü gösteren bi uygulama varmı acaba face de,mesela dün eski arkadaşlarlaydım ama arkadaşın bugun doğumgünüymüş,sabah anladm bunu ve arkadaşa ayıp olcak şmdi dün niye söylemedn fln dersem.

özet: aylık takvimle herkesin doğum gününü gösteren uygulama?
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık