(6) 

hızlıal'dan televizyon aldım geldi kutuda sorun yok ee şimdi?

herbivor #519259 
kargodan teslim alırken kutuya baktım, kutu güzel bi sıkıntısı yok :)

ama servisi aradım, kırık-bozuk çıkarsa bizden değil arkadaşım, açmazsanız da gelir biz kurulumunu yaparsak o zaman arızalıysa değiştiririz dediler. en erken de pazartesi geleceklermiş, ki evde yokuz da o gün.

ben açsam bozuk çıksa n'olur, hızlıal geri alır mı? böyle bi saçmalık olur mu ya?
(7) 

evde kabanla oturmaya bayılıyorum rıfkılar! var mı böyleleri?

herbivor #517157 
şu an kapşonlu var altımda, üstümde de kaban, ikisinin de kapşonunu kapattım, kabanı da sıkı sıkı kapattım. ev de baya sıcak. ama ben böyle oturmaktan çok büyük zevk alıyorum küçüklüğümden beri. niye ki? yalnız değilim de mi?
(4) 

çok iyi sistem gerektirmeyen bir kere almalı veya bedava mmorpg

herbivor #514850 
eskiden guild wars 1 oynuyordum. çok eğleniyordum ama şimdi 2.si çıktı ve 1.sinde kimse kalmamıştır diye düşünüyorum. 2.'sini de muhtemelen bilgisayarım kaldırmaz. kaldırmadıydı hatta.

aylık ödemesi olmayan (satın alma ücreti olabilir) veya free2play(ücretsiz) mmorpg tavsiye edebilecek var mı? oynayanı ve webdeki kaynakları bol olsun.
(4) 

uyuyamıyorum n'apsam internette?

herbivor #513023 
dizi-film hariç napılır bu saatte?
(6) 

yeni insanlarla tanışma isteği

herbivor #511758 
karanlıkta falan öyle otururken, tavana bakarken, kahve içerken yani durup dururken canım yeni biriyle tanışmak istiyor.

size de oluyo mu ? oluyosa niye oluyo ya bu ? arkadaşlara söylüyorum getirin lan tanımadığım arkadaşlarınızı diye. niye ki?
(5) 

bir sürü web tabanlı-minik mmo portalı?

herbivor #510269 
mynet var mesela bildiğim tek.

bunun gibi başka neler var? türkçe-ingilizce farketmez. birçok oyun olsun, arada bakayım yeter.
(8) 

ankara'da niye hiç duyuru zirvesi olmuyor ?

herbivor #504563 
neden? hı? niye yani?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık