(2) 

Bugün para transferi

alihoca #643348 
yapılıyor mu internet bankacılığıyla mesela? Garanti'den akbank kartıma para atsam gider mi?
(1) 

Osmanbey'den Halkalı'ya ulaşım

alihoca #638359 
Halkalı aytaç mahallesi atlas sokağa 1 ay boyunca iş için gideceğim. nasıl yapıcaz bu işi?
(10) 

Eldeki fazla t-shirtleri ne yapmalı

alihoca #629148 
Şimdi şirket olarak yaptığımız bir serginin fazla merchandising ürünleri kaldı elimizde. 300 tane laci t-shirt önünde nasa logosu var ve m,l ve xl bedenler. küçüklerini esirgeme kurumuna bağışladık ama büyüklerini darülaceze istemedi. Nasıl değerlendirebiliriz bunları? Para olarak dönüşümü olmayacaksa bağışlayabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz?
(5) 

Klasik Müzik çalan radyolar

alihoca #620955 
Bildiğiniz radyolar var mı? Online radyolarda olur ama asıl radyo istasyonları lazım.
(3) 

Ehliyet sınavına 5 kala

alihoca #620359 
cumartesi ehliyet sınavı var, ehliyeti almam lazım ama motor falan filan hiçbir şeyden haberim yok. Okuduğum kadarıyla zor bir sınav değilmiş ama bilmediğimden çekiniyorum işte, nasıl çalışayım?
(5) 

Stajyer-çalışan sorusu

alihoca #608046 
Okulu bitirdikten sonra stajyer olarak çalıştığım yeri, cv'mde çalışıyor olarak göstersem ne olur? Staj yaptığım yerdeki ilişkilerim gayet iyi, imza mimza istemeyecekleri sürece arayıp sorsalar bizde çalışıyordu derler, referans gösterebilirim. Bir sorun çıkar mı?
(3) 

Ereksiyon şeysi

alihoca #607779 
Bundan 8-9 ay öncesine kadar günde en az 3 kere durup dururken ereksiyon geçiren, dayanamayıp en az 1 bilemedin 2 kere mastürbasyon yapan benim bu zamandır kendiliğinden ereksiyonum durdu, hatta kaldırmaya çalışırken bile zorlanıyorum. Yeni sevgilimle birlikte olurken de eskisi gibi tam ereksiyonumu yaşayamadım, yani sertleşiyor ama eskisi gibi tam sertleşmiyor. 24 yaşımdan gün alıyorum, noluyor ulan ne yapmalıyım?
(7) 

Regl und Hamilelik

alihoca #606125 
Selamçılgın kreuzberg sakinleri;

Kız arkadaşım geçen ay iki tane norlevo kullandı bir cahillik yaparak, bundan iki gün sonra bende üstüne gittim kafam güzelken içine boşalarak daha büyük cahillik yaptım. Tam çocuk bekliyorduk ki bugün normal döngüsünden 10 gün sonra regl oldu.

Hamile olsa regl olmazdı değil mi?

Ja, das ist richtig demenizi bekliyorum. Bitte bitte öpüyorum sizleri.
(15) 

Ne işi kurmamızı önerirsiniz?

alihoca #602095 
Kendimize ait bir 20 metrekare büyüklüğünde bir dükkanımız var eyüp-rami kışlalı caddesinde. Bilmeyenler için bu caddenin oldukça işlekbir cadde olduğunu söylleyebilirim,genellikle otomotiv sektörü vs işçi sınıfının olduğu bir bölgede. Şimdi bu dükkanı kiraya vermek yerine ufak bir iş açalım, babam emekli olduğundan canı sıkılıyor hem o iş yapmak istiyor hemde 3-5 bir şey kazanalım diyoruz. Çok kar getirecek iş önerilerine de hayır demeyiz tabii :) Yalnız fazla sermaye yok, 10-20 bin tl harcama yapomayı düşünüyoruz çok iyi bir iş olmadıkça.
(1) 

Bir videoyu sesini keserek internete nasıl yüklerim?

alihoca #600700 
soru başlıkta.
(3) 

Sürücü kursum ehliyet sınavı harcını erken ödememi neden ister?

alihoca #599578 
Soru başlıkta? 29 haziran için son ödeme tarihi her yerde 7 haziran yazarken bizim sürüxcü kursu geçen pazar demişti ilk, sonra bu cuma dediler. Neden böyle yapıyorlar? Hala ödemedim tırsıyorumda bir yandan ama gerek yoksa daha geç ödemek istiyorum.
(2) 

ehliyet kursu icin saglik raporu nerden alinir?

alihoca #593047 
Soru baslikta romalilar, aile hekimliginden alabiliyoruz degil mi?
(1) 

garantsiz 2 gün kullanılmış Blackberry Torch ne kadar eder?

alihoca #589793 
Soru başlıkta.
(2) 

Excel'deki tabloyu Word'e taşıma

alihoca #588316 
Excel'de hazırladığım bir tabloyu Word'e taşımak istiyorum. Nasıl yapılıyor?
(6) 

Otel - Sigara içilmeyen oda sorunsalı

alihoca #586483 
Beyler bayanlar kriz geldi bana sigara içmem lazım, camı açıp içsem yada banyoda içsem bir şey olur mu? Odada dedektör var ama banyoda göremedim :/
(2) 

Ana yemekle şarap/rakı dışında içilecek içki

alihoca #583817 
Fine dining temalı bir restaurantta mesela et ile ne gider?
(3) 

Yakası düğmesiz gömlek

alihoca #583712 
Bunun üstüne v yaka ince kazak giyeceğim ama yakalarını sabit tutmam gerekiyor. Var mı bir yolu?
(2) 

Heyete kimi şikayet edicem?

alihoca #578088 
Genpa'dan alınmış bir bb torch var, 1 sene içerisinde 6 kere kvk servise gitti geldi en sonunda para iadesi istedim ama kvk benden onay almadan telefonu yenisiyle (kutusuz) değiştirdiğini iddia ediyor. Herneyse ben tüketici heyetine gideceğim fakat genpa'yı mı şikayet etmeliyim kvk'yı mı? Telefonun fatura ve servis kayıtları eksiksiz elimde, benden habersiz değişim yaptıklarına dair kanıt sayılabilecek mail yazışmalarımda var onuda dosyaya ekleyeceğim fakat telefonun kutusu olmadığımdan nerden garantili / ithalatçı firma hangisi bilemiyorum. Okuduklarıma göre yanlış yeri şikayet edersem hakkım yanıyormuş o yüzden titiz davranmam gerekiyor, şu işlerden anlayan yardımcı olsun Allasen.
(1) 

Tüketici heyetine kimi şikayet etmeliyim

alihoca #576506 
5 kere servise(kvk) gidip gelen, sonrasında en son ücret iadesi istemiyle servise giden ve benden habersiz ücret iadesi yerine 'kutusuz' birebir değişimi yapıldığı söylenen bir blackberry torch sahibiyim. Telefonu serviste bıraktım ve kvk'yı da o telefonu o şekilde almayacağımı email yoluyla bilgilendirdim.

Bu telefon genpa'dan alınmış. Faturası var ama genpa'yı mı kvk'yı mı şikayet etmeliyim thh'ye onu bilmiyorum. İnternette ithalatçı firma deniliyor ama ithalatçı firmayı nasıl öğrenebilirim, telefonun fatura, servis kayıtları var ama kutusu kayıp o yüzden nerden garantili bilemedim, nereyi şikayet etmeliyim karar veremedim. Kvk'nın sadece servis garantisi olmasından ve thh'ye boşu boşuna şikayet etmiş olmaktan korkuyorum.

Bu arada telefonun garantisi bu pazartesi bitiyor. O yüzden bu iki gün içerisinde dilekçeyi yazıp başvurmam gerek di,ye zannediyorum.
(1) 

13 nisan 2013 ehliyet sınavı

alihoca #575596 
Daha kursa yazılmadım, bu sınava girebilir miyim? Cevap hayırsa sınav tarihinden ne kadar önce kursa gitmek gerekiyor?
(1) 

Vizesi biten yabanvı arkadaşın hala Türkiye'de olması

alihoca #572365 
Vizesi biteli 1 ay civarı olmuş, ne olacak bu çocuğa? Çıkışta filan ceza kesiyorlarmış galiba, ne kadar kesiyorlar bilen var mıdıırr?
(2) 

Bilgisayara Windows 8 yükletmek kaça patlar?

alihoca #572302 
Soru başlıkta, windows 8 alıp bir bilgisayarcıya yükletmek istiyorum tahmini ne kadar tutar? Teşekkürler
(2) 

Telefon-garanti sorunsalı

alihoca #568927 
Turkcell'den alınmış bir blackberry var, 5 kere kvk servisten bozuk döndü. Artık ya yeni telefon ya da ücret talep edeceğim, bunu kvk ile mi konuşucam turkcell'le mi?
(6) 

Bu bir siğil midir?

alihoca #568513 
Tribe girdim, siğilse nasıl geçiricez?
(3) 

P&G

alihoca #561169 
Geçen ay içerisinden avrupa yakası metro istasyonlarının birinde p&g insan kaynaklarının büyük bir reklamı vardı, bizimle çalışmak ister misiniz p%g gençleri arıyor vs minvalinde yalnız onu bulamıyorum internette. İşe girmek gibi bir hevesim yokta bir arkadaşla gurur yaptım artık var öyle birşey diye, hatırlayan biri internet üzerinden onun afişini filan bulabilirse çok makbule geçer.
(2) 

Acil dijital çalar saat bulmam lazım

alihoca #530203 
Bir yakınımın yarın doğumgünü, bu akşam güzel bir dijital çalar saat bulmam lazım. İstanbul'da hangi mağazalarda vardır?

Şunu çok beğendim mesela radyolu falan.

www.hepsiburada.com
(5) 

Hacıosman metro durağı

alihoca #526116 
Sarıyer askerlik şubesine gideceğimde, metroyla hacıosman'a geçsem ordan sarıyer minibüsleri geçiyor mu?
(5) 

Telefonum tamirden 4. kez bozuk dönüyor

alihoca #525059 
Blackberry torch sahibiyim, saibiyim ama 6 aydır telefonu kullanamıyorum. Garanti kapsamı içersinde 4 kere KVK'ya gitti ama dördünde de 2 saat çalışıp tekrar aynı problemi verdi. Taahhütlü almıştım telefonu? Ne gibi haklarım sözkonusu? Açıkçası başlarda telefonum tamir olsun kullanayım diyordum ama artık para iadesi almak istiyorum, mümkün müdür?
(6) 

Hangi askerlik şubesi?

alihoca #525055 
Eylül ortasında 4 yıllık üniversiteden mezun oldum ve daha tecil işlemimi yapmadım, İstanbul'da yaşıyorum. Çok sıra olmayacak bir askerlik şubesi arıyorum. 3 ay geçirdiğim için ceza alır mıyım?
(2) 

Gs maçını nerde izleriz (istanbul)

alihoca #521572 
Maç d-smarttaymış yeni haberimiz oldu arkadaşla. Biz etiler'deyiz de taksim-etiler skalasında izleyecek yer arıyoruz, içkili olursa tercihimiz. Bildiğiniz d-smart'lı yerler var mı?
(4) 

Açılmayan lap-top yapmışlar

alihoca #511054 
3 yıllık toshiba laptopum açılmıyor. Pili bitmişti zatende hep kablosu takılı çalışıyordu 6 aydır, demin bir anda kapandı ve cihaz ne kablonun takılı olduğunu gösteriyor nede power tuşuna basınca çalışıyor. Hiçbirşey yok. Problem nedir?İstanbul'da nerde yaptrabilirim ve tahmini ne kadara olur sorularına yanıt verebilecek teknisyenler aranıyor :/
(1) 

haber siteleri / hangisi ne kadar tıklanıyor?

alihoca #497804 
Örneğin büyük gazetelerin web sitelerinin tıklanma, ziyaret vb istatistiklerini bulabileceğim bir kaynak var mıdır?
(3) 

Basın sektöründe tatil sorunsalı

alihoca #495637 
Şimdi salı gününe Türkiye'nin en çok satan gazetelerinden birinin reklam departmanıyla görüşmeye gideceğim. Tanıdık vs faktörüyle kabul edileceğim gibi görülüyor. Gazetelerin bayram seyran dinlemeden her gün çıktığını düşünürsek merak ettiğim basın sektörü çalışanları bayramlarda filan tatil yapıyor mu? İlk işim olacağı için yabancıyımda bu konulara.
(1) 

Spor ekonomisi üzerine kitap, belgesel vs.

alihoca #490531 
Spor, özellikle futbol ve basketbol yada turnuvalar hakkında da olabilir, bunların ekonomileri/pazarlamaları üzerine kitap okumak veya belgesel izlemek istiyorum. Var mı bildiğiniz bir şeyler? P
(1) 

Twitter sorusu

alihoca #489319 
Twitter'ı 3 yıldır kullanıyorum, bayaa bir tweetim var. Şimdi bir sebepten dolayı çok eski twitlerimden bazılarını silmek istiyorum ama yavaş yavaş geriye gitmek bayıyor. Şöyle kolay bir şekilde bütün tweetlerimi görebileceğim bir şey yok mu?
(2) 

Kuduz aşısı meselesi

alihoca #481988 
Duyurucular dün gece taksimde muhtemelen sahibi olan bir köpek diş geçirdi elime, bir kaç ufak ısırık izi var. Ben 2.5 sene evvel kuduz aşısı olmuştum, yapan hanımefendi bilmem kaç yıl korur bu demişti de aşı karnemi bulamıyorum. Gideyim mi ben şimdi tekrar aşıya? Köpeğinde kuduz ihtimali %1 filandır herhalde de neyse.
(6) 

Metrobüs doluluk oranı

alihoca #440292 
Bugün 19.30-20.00 arası ne olur? Mecideyköy'den İncirli istikametine gideceğim sevgili Murat Kazanasmazlar.
(2) 

reklamcılık, medya dünyası hakkında bir kitap

alihoca #436758 
soruyorum size sevgili duyurucular. ders kitabı değil tabi, ilerde bu işi yapmak isteyen birinin okuması gereken, reklamcılık şudur şudur demekten ziyade güncel olaylardan örnek veren vs. bir kitap okumak istiyorum. Kolay bulunabilen yerlerde olursa iyidir, ingilizcede olur. birde tahmini fiyatını yazarsanız sevinirim, teşkür teşkür.
(4) 

Kep törenine ceketle gitmek

alihoca #436202 
Gitmemek lazım demi? Bütün gece cübbe keple dolaşcaz zaten, boşuna hammallık olur? Takım elbisenin kumaş pantolonu ve gömlek yeter deyin.
(2) 

Evde yada hotelde parti verme

alihoca #435143 
Pazartesi günü mezuniyet şeysi var, ardından 15-20 kişi bir parti verelim diyoruz. Ev veya hotel ortamı olur, önemli olan gece sonunda çoğu kişinin kalabileceği bir yer olsun. Bunu ayarlamak için nereleri önerirsiniz, nerelere bakmak lazım? Tişkür ettim.
(3) 

Hat kapalıyken Whatsapp

alihoca #427032 
Borcunu yatırmayı unuttuğumdan hat kapandı, bende şuan wifiden bağlanıyorum. servisten gelen telefonumu aldım, wifi'yi açtım, whatsappı yükledim ama o ilk ekranda telinizi yazan diyen, ordan ilerlemiyor. bu kayıt işini hat kapalıyken yapamiyormuyuz acaba?
(2) 

Türkiye'de ki yasaklar hakkında karikatürler

alihoca #424371 
Aklınızda olan veya bulabileceğiniz herhangi bir kaynaktan, herhangi bir karikatür olabilir konu hakkında. Yaklaşık 20-25 tane bulmam lazım bunların üzerinden bir sorunsal yazacağım. Sağcı, solcu, diskocu ayrımı yok, her tarafın görüşlerinden olacak karikatürlere lazım. Teşekkür ettim.
(8) 

Polise ve kamu malına zararın cezası

alihoca #410860 
Bir tanıdığım fener maçından sonra stad dışında polisler tarafından alındı. Şimdi savcılık hakkında tutuklanma talebiyle mahkemeye yollanmasını istemiş. Nedir bunun cezası? Birde ellerinde bir kanıt olmadan ceza verebilirler mi?
(1) 

İstanbul'da içilecek enteresan mekan sorusu

alihoca #405445 
3 kız 3 erkek filan şöyle gidip manzaralı, keyifli değişik bir mekan arıyorum. Asmalımescit filan değil, daha çok Ca'doro gibi olabilir, yani asmalımescit'tede olabilir lakin bilinmedik biryerler olsun, mekan güzel olsun. Parası çok önemli değil acayip uçuk olmadıkça.
(1) 

İstanbul'da bisiklet ve motosiklet üzerine

alihoca #403983 
Güzel resimler nerden bulabilirim? Arkaplanda istanbul olmak zorunda. Teşekkürler.
(7) 

Uçak biletini kimlik fotokopisiyle alabilirmiyim?

alihoca #398649 
Bileti ayırttıkta havaalanında sorun çıkmasın diye soruyorum..
(2) 

Vizyon, Misyon ve Amaç sorusu

alihoca #397423 
Şimdi İstanbul'da bisiklet yolları kurulmasını sağlamaya çalışan bir sosyal toplum örgütüsünüz diyelim. Websitenize yazacağınız vizyon, misyon ve amaçlarınız neler olurdu? Ödevim için gereklide, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
(2) 

Vans nerden alınır?

alihoca #396000 
Zizigo'dan resimdeki ayakkabıyı beğendim lakin en büyük 44 numarası var. Bu modeli nerde bulabilirim bilen var mı?

www.zizigo.com
(2) 

Nisan sonunda Antalya/Kemer

alihoca #387843 
Bilenler için soruyorum hava ve denizliği genelde kaç derece civarlarında oluyor? Hotellerde turist vs oluyor mu?
(1) 

Yurtiçinde 'kükürt' satın alabilecek şirketler

alihoca #382213 
Patron şimdi emri bastı kükürt satın alacak şirketleri listele diye de olay hakkında bir fikrim yok. Bİlen varmıdır?

mobil görünümden çık