(1) 

bel fitigimi, bel tutulmasi mi

dunyatuhaf #587437 
Degerli arkadaslar oncelikle iyi aksamlar, cuma gununden beri belim col zor hareket etmekte ve hareket ederken aci cekmekteyim, yatakta zor donuyor, garip bir sekilde yuruyorum, tutulmadan once dizustu on baldirlarimda sizlamalar vardi, doktoeun mri gormeden yazili sonuca ve elle muayenesine gore verdigi ilaclar, bacak agrilarini gecirdi ama bel sikintisi gecmedi, acaba sizce bu bel fitigi midir yoksa gecici bel tutylmasi veya soguk carpmasi tarzi biseymidir.
(3) 

sürekli kullanılan lenste odaklanma sorunu

dunyatuhaf #563084 
İlk takımını kullandığım Oasy Toric lensin bitmesiyle, sipariş verip yenisini aldım. 3 gündür kullanıyorum ama sağ gözümde, ağırlık hissi, kayma hissi var batma hissetmiyorum acaba nedendir? hatalı olabilir mi?
(1) 

zaman neden bu kadar hızlı ?

dunyatuhaf #560962 
Zaman neden bu kadar hızlı geçiyor arkadaşlar yaş ile alakası var mıdır. Bi ara boyle bişey okumuştum, belli bir yaştan sonra 25ten falan sonra, insan öğrenme sürecini tamamladığı için zaman çok hızlı geçer falan diye, sizce hızlı mı?
(3) 

gecmeyen kalca agrisi adele ve diz arkasi cekmesi

dunyatuhaf #556433 
Yaklasik 1 aydir, doktorun verdigi jel ve ilaclari kullanmama ragmen gecmeyen, sol kalca tarafindan sol diz arkasina kadar kendini arada hissettiren cekme, arabaya girmemde zorlayan, aci veren sey ne olabilir. Bilen varmi
(4) 

futbol klubu belgeseli

dunyatuhaf #539765 
Sa degerli arkadaslar, bildiginiz 4 buyukler haric futbol klubu belgeseli var mi? Anadolu klubleriyle alKali olan varsa izlemek istiyorum. Saygilarimla
(9) 

gönül işleri merkezli facebook sorusu

dunyatuhaf #441128 
faceden arkadaş olduğum kişiyle tam muhabbet sarmaya başlamıştı ki. çat diye arkadaşlıktan çıkarmış hatta beni bloke etmiş.bende aynı isimle olan başka bir hesabımla tekrar ekledim.. tabiiki sürekli arkadaş isteğibeklemede diyor, yani kuvvetle muhtemel gördü ve kabul etmiyor! beklemekten sıkılıp arkadaşlık isteğii iptal edip tekrar istek gönderdim. ama hala beklemede... yani tamam..1oğlum bi git , demek istiyor olabilir ama işte neden bu hesabımda bloke etmedi sorusu beni umutlandırıyor... siz olsanız ne yapardınız?
(3) 

lens sorunu, anlayan bi baksın ne olur

dunyatuhaf #427785 
duyurudan aldığım yorumlar neticesinde, tekrar lens denemek için lens aldım. Saat 3 te taktığım lens te önce sol gözümde lensin varlığını bir müddet hissettim 3 saat kadar şimdide sağ gözümdeki lensi hissediyorum. sanki az bişey alt göz kapağıma takılıyor gibi... lensci bunun bir müddet olacağını daha sonra geçeceğini söylemişti, tabi şu an çok rahat değilim.

asıl soru da şu ilk lens taktığımda her yer acaip netti şimdi ise yakın o kadar net değil ve sanki az bişey gözlerim kamaşıyor. acaba lensi ters takmış olma ihtimal, var mı? (sağ yakını çok net görmüyor,)
(1) 

şu sonuca bi yorumlayan olsa - 2.kez

dunyatuhaf #421736 
sağ testis inferior komşulukta 43x25 mm boyutunda düzgün konturlu ince septasyonlar içeren bir kısmı yoğun içerikli kistik oluşum mevcuttur. (korpus epidimis kisti?)
(2) 

şu sonucun açıklamasını yapabilecek kimse var mıdır?

dunyatuhaf #419829 
sağ testis inferior komşulukta 43x25 mm boyutunda düzgün konturlu ince septasyonlar içeren bir kısmı yoğun içerikli kistik oluşum mevcuttur. (korpus epidimis kisti?)
(1) 

uyku moduna geçen intel core işlemci bilgisayar

dunyatuhaf #375798 
beöyle bir sorunum var. uyku moduna geçince power tuşundan klavye tıklamalarına kadar her şeyi deniyorum. ama açılmıyor. bende sürekli prizden çıkarıp (evet masaüstü) 10 saniye bekleyip (çünkü halen sanırım işlemci ışığı yanıyor) fişi takıp. power düğmesiyle çalıştırıyorum asıl yolu nedir aa dostlar.
(1) 

toplum mühendisliği

dunyatuhaf #289553 
bunlar mı dönüştürüyor toplumu. bu konuyla ilgili bildiğiniz kitap makale blog falan var mı türkçe.
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık